FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Dupla kruna.
Aparati, agregati, pljuvači?? Gdje ste sad kad nemamo nijedan problem???
Aparati, agregati, pljuvači?? Gdje ste sad kad nemamo nijedan problem???

Jedva čekam vidjeti ovog momka. Moglo bi biti šta od njeg!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Mogo bi Sajkaca proigrati pod Husrefovom palicom :hmmmm
I dalje tvrdim da je ekipa po kvalitetu najbolja u PL. Sve sto se desava je do pristupa treningu, utakmicama, strucnog staba, odnosa unutar administracijenkluba itd. Husref ce napravit sok terapiju i kratkorocno to moze donijet neki rezultat ali on nije rjesenje za problem i posebno ne za ono sto raja ocekuje - kontinuitet uspjeha i konstanto podizanje rezultata u sportskom segmentu. Nema on taj kapacitet da planira i radi na duzi period.
Koliko se sjecam da Hus nesto ne mirise Ahmeta i da ga je dok je vodio Slobodu poslao na hoklicu. Bas me zanima koga ce u napad da stavi...hmmm
- AlfredNobel
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Aaa nemoj me podsjećatiskoroalen je napisao/la:Ma kakve dvije sedmice, oni su na okupu skoro dvije godine pa jedan drugog nisu skontali.AlfredNobel je napisao/la:Hajde sreća što je poslije Borca reprezentativna pauza. Imati će dvije sedmice da se organizuju i skontaju Husrefa. Valjda to bude dobro..
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Nadam se da će Hadžić biti prva opcija.ado-hz je napisao/la:Koliko se sjecam da Hus nesto ne mirise Ahmeta i da ga je dok je vodio Slobodu poslao na hoklicu. Bas me zanima koga ce u napad da stavi...hmmm
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Definitivno. Ma 100%, konačno trener koji ne mrzi Saida i koji ga neće izostavljat iz konkurencije. Ja bi njemu dao i kapitensku sad.Lakoste je napisao/la:Mogo bi Sajkaca proigrati pod Husrefovom palicom :hmmmm
Da li vjerujete u LZP poslije Borca?
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
E jesi budala, novi trener, svi problemi iza nas. Titula brate do 16 kola.uNbx je napisao/la:Da li vjerujete u LZP poslije Borca?
sretno sefe
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Pitanje se odnosi na navijače FKS.SiouxLukavac je napisao/la:E jesi budala, novi trener, svi problemi iza nas. Titula brate do 16 kola.uNbx je napisao/la:Da li vjerujete u LZP poslije Borca?
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
sretno Sefe nek ti je dragi Bog na pomoc
Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Svi u napad,jedan je HASE
opcenito? pa 6 ce ciniti ligu, tu cemo uletiti nekakouNbx je napisao/la:Da li vjerujete u LZP poslije Borca?
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
-
ajdohordas
- Kontakt:
De nek mi neko kaže ko se to pojačao u ligi bolje od nas ? Ko to individualno ima bolje igrače nego mi ? Pošto su pojedinci ovdje previše pametni, volio bi da mi neko navede kakve to kvalitete imaju drugi sastavi a da mi nemamo. ALi igračke kvalitete, a ne rad uprave, funkcionisanje kluba itd...
Fakat ste neozbiljni ako mislite da nećemo izboriti LZP... koliko god situacija bila loša, mi smo Sarajevo i ja garantujem životom da ćemo na kraju završit u gornjem dijelu tabele, al nejse to sve, nikako ne treba zaboravit katastrofalan rad uprave, ovo je privremeno rješenje i sretno Husrefu, a mi se i dalje trebao trudit da istjeramo ova **** iz uprave, ili ih natjerat da počnu radit svoj posao kako treba.
Fakat ste neozbiljni ako mislite da nećemo izboriti LZP... koliko god situacija bila loša, mi smo Sarajevo i ja garantujem životom da ćemo na kraju završit u gornjem dijelu tabele, al nejse to sve, nikako ne treba zaboravit katastrofalan rad uprave, ovo je privremeno rješenje i sretno Husrefu, a mi se i dalje trebao trudit da istjeramo ova **** iz uprave, ili ih natjerat da počnu radit svoj posao kako treba.
-
belosevic28
- Kontakt:
LZP nije nikad bila upitna...ima bodEva u igri jos... Samo je pitanje koliko dalje od LZP mozemo dobaciti?
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
naj smo jaci
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Pa nije to tako daleko, samo ako budes 6, 5, ili 4 isti ti klinac kao da si 10.uNbx je napisao/la:Da li vjerujete u LZP poslije Borca?
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.