FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Bez potrebe ti komentari od kud ti znas ko na koju tekmu ide ili hajde bgt mi objasni?, raji je puna kapa 90% ce se sloziti samnom odron imamo od ekipe, uprava **** i sve ostalo, daj bgt me ne vuci za jezik drug
04.10.2009 !
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Kakve sve ovce navijaju za Sarajevo, pa sisa vas ko stigne. Malo vam trave uprava baci, vi odmah pasete ko da se nista nije desilo. Ja sam se Husrefa zasitio za dva zivota, ali ovakva uprava zasluzuje ovakve navijace. Merino ovce, koje slijepo podrzavaju ambis prema kome klub ide. Aferim!
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Re: RE: Re: FK Sarajevo
+2kenanbrajic je napisao/la:+1Lik je napisao/la:Nisam bio za Husa, al red je da mu poželim sreću, zdravlje, strpljenje, muda i dobre rezultate.
Živio
Sent from my LG-H850 using Tapatalk
Sarajevo ljubavi moja!
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
+3sekac je napisao/la:+2kenanbrajic je napisao/la:+1Lik je napisao/la:Nisam bio za Husa, al red je da mu poželim sreću, zdravlje, strpljenje, muda i dobre rezultate.
Živio
Sent from my LG-H850 using Tapatalk
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
-
- Kontakt:
@ Evolution upravo tako stav je isti dok ove klosare ne otjeramo necemo stati, i tu nema pameti !
Uprava napolje !!!!
Uprava napolje !!!!
04.10.2009 !
Veceras sam bio sa Husrefom na Grbavici.
+1000Evolution87 je napisao/la:Koga ces ti papane jedan nazivati ovcama? Stav navijaca se uopste nije promijenio prema upravi nego ce se i dalje nastaviti sa tjeranjem nesposobnjakovica! Glupane.FRANK RIBERY je napisao/la:Kakve sve ovce navijaju za Sarajevo, pa sisa vas ko stigne. Malo vam trave uprava baci, vi odmah pasete ko da se nista nije desilo. Ja sam se Husrefa zasitio za dva zivota, ali ovakva uprava zasluzuje ovakve navijace. Merino ovce, koje slijepo podrzavaju ambis prema kome klub ide. Aferim!
Sent from my iPhone using Tapatalk
I de brate promijeni avatar, istekla je valjda ta opklada.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Vidi ovce sto se prepoznala u mom postu. Mislim, jako si nekulturna i bezobrazna ovca .Evolution87 je napisao/la:Koga ces ti papane jedan nazivati ovcama? Stav navijaca se uopste nije promijenio prema upravi nego ce se i dalje nastaviti sa tjeranjem nesposobnjakovica! Glupane.FRANK RIBERY je napisao/la:Kakve sve ovce navijaju za Sarajevo, pa sisa vas ko stigne. Malo vam trave uprava baci, vi odmah pasete ko da se nista nije desilo. Ja sam se Husrefa zasitio za dva zivota, ali ovakva uprava zasluzuje ovakve navijace. Merino ovce, koje slijepo podrzavaju ambis prema kome klub ide. Aferim!
Protiv uprave smo, ali podrzavom poteze uprave.

Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 26 avg 2017, 22:58, ukupno mijenjano 1 put.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
-
- Kontakt:
Jel sta opsovao sudiji ?Lakoste je napisao/la:Veceras sam bio sa Husrefom na Grbavici.
Hajd nam ti čovječe, pastiru, jedino humanoidno biće ovdje, hajd nam objasni šta mi sad možemo? Sačekat Husrefa u gradu i prebit ga? Pritisak na upravu će se nastavit al šta je Husref sad kriv u svemu tome? Njemu nek' je sretno, neću čovjeku poželjet ništa loše iako nisam od početka bio za njegovo vraćanje. Šta je tu je, čovjeku želim sve najbolje.FRANK RIBERY je napisao/la:Vidi ovce sto se prepoznala u mom postu. Mislim, jako si nekulturna i bezobrazna ovca .
-
- Kontakt:
Evo i Melunovic zabio za Buducnost 

Jel vas vodio svih 8 koji ste bili za njega, s ovog foruma i fksinfa?!Lakoste je napisao/la:Veceras sam bio sa Husrefom na Grbavici.
Ne volim ti ribery bejerna nimalo, al ima ovdje pokoja tvoja dobra, za zapisati.FRANK RIBERY je napisao/la:Vidi ovce sto se prepoznala u mom postu. Mislim, jako si nekulturna i bezobrazna ovca .Evolution87 je napisao/la:Koga ces ti papane jedan nazivati ovcama? Stav navijaca se uopste nije promijenio prema upravi nego ce se i dalje nastaviti sa tjeranjem nesposobnjakovica! Glupane.FRANK RIBERY je napisao/la:Kakve sve ovce navijaju za Sarajevo, pa sisa vas ko stigne. Malo vam trave uprava baci, vi odmah pasete ko da se nista nije desilo. Ja sam se Husrefa zasitio za dva zivota, ali ovakva uprava zasluzuje ovakve navijace. Merino ovce, koje slijepo podrzavaju ambis prema kome klub ide. Aferim!
-
- Kontakt:
Vidjelo se bezbroj puta na kosevu koliko navijaci Sarajeva postuju i vole Husrefa tako ce i sada biti dobit ce podrsku
-
- Kontakt:
Naravno ne znam sto se uopste dovodi u pitanje podrska prema legendi,covjek koji vise od sebe voli ovaj klub, srcem i sve ostalo, punu podrsku ce imati od nas, jer do njega nije nista nego do ovih uhljupa u upravi sve im **** sta nam rade od kluba . 

04.10.2009 !
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Husref se nikad ne bi vratio u klub da to navijaci nisu trazili. Odlazio je zbog psovki navijaca i vracao se zbog navijaca. Sto smo trazili, to smo i dobili. Ja ga postujem, ali brate dragi, nije valjda da u njemu vidite spasioca. Ovoj ekipi bi tesko Guardiola pomoga, ne zna se ko je vise limitiran, trener ili igraci. Treba biti jednom u zivotu realan i priznati onako kako jeste, ovaj klub ide u ambis. NAvijaci nisu dosljedni, protiv upraave su, ali ujedno podrzavaju poteze te iste uprave. Zar nije malo licemjerno...skoroalen je napisao/la:Hajd nam ti čovječe, pastiru, jedino humanoidno biće ovdje, hajd nam objasni šta mi sad možemo? Sačekat Husrefa u gradu i prebit ga? Pritisak na upravu će se nastavit al šta je Husref sad kriv u svemu tome? Njemu nek' je sretno, neću čovjeku poželjet ništa loše iako nisam od početka bio za njegovo vraćanje. Šta je tu je, čovjeku želim sve najbolje.FRANK RIBERY je napisao/la:Vidi ovce sto se prepoznala u mom postu. Mislim, jako si nekulturna i bezobrazna ovca .
Kad je nesto lose, lose je, sa Husrefom ili bez njega. Koliko se trenera promjenilo u zadnjih par godina? Koliko se igraca dovelo? Koliko se trofeja uzelo? Sta bi od Sarajeva koje ce osvajati ligu sa 20 poena razlike? Jel vama jasno da vise nijedan klub u ovoj drzavi ne osjeca strahopostovanje prema Sarajevu. Sarajeva se vise niko ne boji, Sarajevo su svake suse pobjedjivale da sam prestao brojati.
Nijedan ozbiljan klub u Evropi nije vracao trenera pet puta, to jos rade samo Celik i Sarajevo.
Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 26 avg 2017, 23:39, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
Ja ne podrzavam upravu ali podrzavam FKS i ljude koji vole klub . krajnje bezobrazno je bacati pricu kako su Janjos, Husref izdajnici i da su kao u talu s upravom . Husref mozda ne napravi rezultat al sam siguran da nece radit protiv kluba i da nece dopustiti da bude pijun .
Sve je to tako, al' poslije rata Sarajevo nikad nije ni bilo klub koji je dominirao ligom, nažalost. U Jugi najveći bosanskohercegovački klub, poslije rata tri titule prvaka u 20+ sezona. Mogli smo bit veliki, najveći, mogli smo prvi napravit taj iskorak al' se ispriječili bosanski uhljebi u talu sa azijskim nesposobnjakovićima. Sadašnje stanje je plaćanje tog ceha kojeg su ostavili spomenuti uhljebi i nesposobnjakovići.FRANK RIBERY je napisao/la:Husref se nikad ne bi vratio u klub da to navijaci nisu trazili. Odlazio je zbog psovki navijaca i vracao se zbog navijaca. Sto smo trazili, to smo i dobili. Ja ga postujem, ali brate dragi, nije valjda da u njemu vidite spasioca. Ovoj ekipi bi tesko Guardiola pomoga, ne zna se ko je vise limitiran, trener ili igraci. Treba biti jednom u zivotu realan i priznati onako kako jeste, ovaj klub ide u ambis. NAvijaci nisu dosljedni, protiv upraave su, ali ujedno podrzavaju poteze te iste uprave. Zar nije malo licemjerno...
Kad je nesto lose, lose je, sa Husrefom ili bez njega. Koliko se trenera promjenilo u zadnjih par godina? Koliko se igraca dovelo? Koliko se trofeja uzelo? Sta bi od Sarajeva koje ce osvajati ligu sa 20 poena razlike? Jel vama jasno da vise nijedan klub u ovoj drzavi ne osjeca strahopostovanje prema Sarajevu. Sarajeva se vise niko ne boji, Sarajevo su svake suse pobjedjivale da sam prestao brojati.
Husref je bio najbezbolnije i najsigurnije rješenje u ovom trenutku, i za ljude iz uprave al' i za sam klub. Da nam se desio još jedan fijasko kao s Ješićem, mogli bismo stavit ključ u bravu. Ovako, ja se najiskrenije nadam da ćemo smijenit gov.na koja su na čelu kluba, i kad klub stane na zdrave noge da će se tad tražit stručnjak s kojim ćemo imat strpljenja. Da ćemo krenut od temelja kao te 14/15 s Kodrom.
U svakom slučaju želim da poželim Husu dobrodošlicu i izvanredne rezultate sa klubom za koji živi i da nas izvuče iz dugogodišnje krize, to je ono što želim, pogotovo s njim na čelu. Međutim Uprava je ostala ista, ni Majkla nismo u stanju otjerati sa mjesta skauta a očekujemo promjene. Teško će ovo ići sa ovim ljudima i teško da će Husref imati veću nezavisnost u pogledu donošenja važnih odluka. Meni se takođe ne sviđa ova izjava u startu da je ovo "dobra" ekipa jer mi iz ovoga proizilazi da sve i da želi nova imena mora smiriti doživljaj, raditi sa ovim što ima, kupiti vrijeme uhljebima i produžiti njihove karijere.
Kakav su dogovor napravili sa Husrefom to će možda biti poslovna tajna kao i slovo o dugogodišnjoj viziji koju je predstavio jer samo je bitno da jeste. Ovima iz Uprave, naravno.
HUSREFE SVE NAJBOLJE TI ŽELIM, KAKO SA KLUBOM TAKO I U PRIVATNOM ŽIVOTU, TI SI JEDAN OD NAS.
UPRAVA NAPOLJE, POČEVŠI OD SKAUTA NEDODIRLJIVOG !!!
SIKTER IZ SVETINJE !!!

HUSREFE SVE NAJBOLJE TI ŽELIM, KAKO SA KLUBOM TAKO I U PRIVATNOM ŽIVOTU, TI SI JEDAN OD NAS.
UPRAVA NAPOLJE, POČEVŠI OD SKAUTA NEDODIRLJIVOG !!!
SIKTER IZ SVETINJE !!!
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
Trenutno korisnika/ca: keli, mnon46, nedimmmm1337 i 57 gostiju.