FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

scudetto89
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la scudetto89 » 26 avg 2017, 22:32

Bez potrebe ti komentari od kud ti znas ko na koju tekmu ide ili hajde bgt mi objasni?, raji je puna kapa 90% ce se sloziti samnom odron imamo od ekipe, uprava **** i sve ostalo, daj bgt me ne vuci za jezik drug
04.10.2009 !

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 26 avg 2017, 22:35

Kakve sve ovce navijaju za Sarajevo, pa sisa vas ko stigne. Malo vam trave uprava baci, vi odmah pasete ko da se nista nije desilo. Ja sam se Husrefa zasitio za dva zivota, ali ovakva uprava zasluzuje ovakve navijace. Merino ovce, koje slijepo podrzavaju ambis prema kome klub ide. Aferim!
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

sekac
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la sekac » 26 avg 2017, 22:44

kenanbrajic je napisao/la:
Lik je napisao/la:Nisam bio za Husa, al red je da mu poželim sreću, zdravlje, strpljenje, muda i dobre rezultate.
Živio :salut:
+1

Sent from my LG-H850 using Tapatalk
+2
Sarajevo ljubavi moja!

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 26 avg 2017, 22:48

Sef danas odma na grbavici u skautingu (Y)
UPRAVA NAPOLJE!

BTX
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BTX » 26 avg 2017, 22:49

sekac je napisao/la:
kenanbrajic je napisao/la:
Lik je napisao/la:Nisam bio za Husa, al red je da mu poželim sreću, zdravlje, strpljenje, muda i dobre rezultate.
Živio :salut:
+1

Sent from my LG-H850 using Tapatalk
+2
+3
Članovi kluba u 1985. godini

Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892

Članovi kluba u 2015. godini

Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500

scudetto89
Kontakt:

Post Postao/la scudetto89 » 26 avg 2017, 22:51

@ Evolution upravo tako stav je isti dok ove klosare ne otjeramo necemo stati, i tu nema pameti !

Uprava napolje !!!!
04.10.2009 !

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 26 avg 2017, 22:54

Veceras sam bio sa Husrefom na Grbavici.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 26 avg 2017, 22:54

Evolution87 je napisao/la:
FRANK RIBERY je napisao/la:Kakve sve ovce navijaju za Sarajevo, pa sisa vas ko stigne. Malo vam trave uprava baci, vi odmah pasete ko da se nista nije desilo. Ja sam se Husrefa zasitio za dva zivota, ali ovakva uprava zasluzuje ovakve navijace. Merino ovce, koje slijepo podrzavaju ambis prema kome klub ide. Aferim!
Koga ces ti papane jedan nazivati ovcama? Stav navijaca se uopste nije promijenio prema upravi nego ce se i dalje nastaviti sa tjeranjem nesposobnjakovica! Glupane.

Sent from my iPhone using Tapatalk
+1000
I de brate promijeni avatar, istekla je valjda ta opklada. :mrgreen:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 26 avg 2017, 22:57

FRANK RIBERY je napisao/la:Kakve sve ovce navijaju za Sarajevo, pa sisa vas ko stigne. Malo vam trave uprava baci, vi odmah pasete ko da se nista nije desilo. Ja sam se Husrefa zasitio za dva zivota, ali ovakva uprava zasluzuje ovakve navijace. Merino ovce, koje slijepo podrzavaju ambis prema kome klub ide. Aferim!
Koga ces ti papane jedan nazivati ovcama? Stav navijaca se uopste nije promijenio prema upravi nego ce se i dalje nastaviti sa tjeranjem nesposobnjakovica! Glupane.

Vidi ovce sto se prepoznala u mom postu. Mislim, jako si nekulturna i bezobrazna ovca .

Protiv uprave smo, ali podrzavom poteze uprave. :urnebes:
Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 26 avg 2017, 22:58, ukupno mijenjano 1 put.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 26 avg 2017, 22:57

Lakoste je napisao/la:Veceras sam bio sa Husrefom na Grbavici.
Jel sta opsovao sudiji ?

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 26 avg 2017, 23:05

FRANK RIBERY je napisao/la:Vidi ovce sto se prepoznala u mom postu. Mislim, jako si nekulturna i bezobrazna ovca .

Hajd nam ti čovječe, pastiru, jedino humanoidno biće ovdje, hajd nam objasni šta mi sad možemo? Sačekat Husrefa u gradu i prebit ga? Pritisak na upravu će se nastavit al šta je Husref sad kriv u svemu tome? Njemu nek' je sretno, neću čovjeku poželjet ništa loše iako nisam od početka bio za njegovo vraćanje. Šta je tu je, čovjeku želim sve najbolje.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 26 avg 2017, 23:06

Evo i Melunovic zabio za Buducnost :rol:

jalevitan
Kontakt:

Post Postao/la jalevitan » 26 avg 2017, 23:10

Lakoste je napisao/la:Veceras sam bio sa Husrefom na Grbavici.
Jel vas vodio svih 8 koji ste bili za njega, s ovog foruma i fksinfa?!

jalevitan
Kontakt:

Post Postao/la jalevitan » 26 avg 2017, 23:14

FRANK RIBERY je napisao/la:

Vidi ovce sto se prepoznala u mom postu. Mislim, jako si nekulturna i bezobrazna ovca .

Ne volim ti ribery bejerna nimalo, al ima ovdje pokoja tvoja dobra, za zapisati.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 26 avg 2017, 23:15

Vidjelo se bezbroj puta na kosevu koliko navijaci Sarajeva postuju i vole Husrefa tako ce i sada biti dobit ce podrsku

scudetto89
Kontakt:

Post Postao/la scudetto89 » 26 avg 2017, 23:18

Naravno ne znam sto se uopste dovodi u pitanje podrska prema legendi,covjek koji vise od sebe voli ovaj klub, srcem i sve ostalo, punu podrsku ce imati od nas, jer do njega nije nista nego do ovih uhljupa u upravi sve im **** sta nam rade od kluba . :puke:
04.10.2009 !

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 26 avg 2017, 23:20

skoroalen je napisao/la:
FRANK RIBERY je napisao/la:Vidi ovce sto se prepoznala u mom postu. Mislim, jako si nekulturna i bezobrazna ovca .

Hajd nam ti čovječe, pastiru, jedino humanoidno biće ovdje, hajd nam objasni šta mi sad možemo? Sačekat Husrefa u gradu i prebit ga? Pritisak na upravu će se nastavit al šta je Husref sad kriv u svemu tome? Njemu nek' je sretno, neću čovjeku poželjet ništa loše iako nisam od početka bio za njegovo vraćanje. Šta je tu je, čovjeku želim sve najbolje.
Husref se nikad ne bi vratio u klub da to navijaci nisu trazili. Odlazio je zbog psovki navijaca i vracao se zbog navijaca. Sto smo trazili, to smo i dobili. Ja ga postujem, ali brate dragi, nije valjda da u njemu vidite spasioca. Ovoj ekipi bi tesko Guardiola pomoga, ne zna se ko je vise limitiran, trener ili igraci. Treba biti jednom u zivotu realan i priznati onako kako jeste, ovaj klub ide u ambis. NAvijaci nisu dosljedni, protiv upraave su, ali ujedno podrzavaju poteze te iste uprave. Zar nije malo licemjerno...

Kad je nesto lose, lose je, sa Husrefom ili bez njega. Koliko se trenera promjenilo u zadnjih par godina? Koliko se igraca dovelo? Koliko se trofeja uzelo? Sta bi od Sarajeva koje ce osvajati ligu sa 20 poena razlike? Jel vama jasno da vise nijedan klub u ovoj drzavi ne osjeca strahopostovanje prema Sarajevu. Sarajeva se vise niko ne boji, Sarajevo su svake suse pobjedjivale da sam prestao brojati.

Nijedan ozbiljan klub u Evropi nije vracao trenera pet puta, to jos rade samo Celik i Sarajevo.
Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 26 avg 2017, 23:39, ukupno mijenjano 2 puta.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 26 avg 2017, 23:31

Ja ne podrzavam upravu ali podrzavam FKS i ljude koji vole klub . krajnje bezobrazno je bacati pricu kako su Janjos, Husref izdajnici i da su kao u talu s upravom . Husref mozda ne napravi rezultat al sam siguran da nece radit protiv kluba i da nece dopustiti da bude pijun .

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 26 avg 2017, 23:43

FRANK RIBERY je napisao/la:Husref se nikad ne bi vratio u klub da to navijaci nisu trazili. Odlazio je zbog psovki navijaca i vracao se zbog navijaca. Sto smo trazili, to smo i dobili. Ja ga postujem, ali brate dragi, nije valjda da u njemu vidite spasioca. Ovoj ekipi bi tesko Guardiola pomoga, ne zna se ko je vise limitiran, trener ili igraci. Treba biti jednom u zivotu realan i priznati onako kako jeste, ovaj klub ide u ambis. NAvijaci nisu dosljedni, protiv upraave su, ali ujedno podrzavaju poteze te iste uprave. Zar nije malo licemjerno...

Kad je nesto lose, lose je, sa Husrefom ili bez njega. Koliko se trenera promjenilo u zadnjih par godina? Koliko se igraca dovelo? Koliko se trofeja uzelo? Sta bi od Sarajeva koje ce osvajati ligu sa 20 poena razlike? Jel vama jasno da vise nijedan klub u ovoj drzavi ne osjeca strahopostovanje prema Sarajevu. Sarajeva se vise niko ne boji, Sarajevo su svake suse pobjedjivale da sam prestao brojati.
Sve je to tako, al' poslije rata Sarajevo nikad nije ni bilo klub koji je dominirao ligom, nažalost. U Jugi najveći bosanskohercegovački klub, poslije rata tri titule prvaka u 20+ sezona. Mogli smo bit veliki, najveći, mogli smo prvi napravit taj iskorak al' se ispriječili bosanski uhljebi u talu sa azijskim nesposobnjakovićima. Sadašnje stanje je plaćanje tog ceha kojeg su ostavili spomenuti uhljebi i nesposobnjakovići.
Husref je bio najbezbolnije i najsigurnije rješenje u ovom trenutku, i za ljude iz uprave al' i za sam klub. Da nam se desio još jedan fijasko kao s Ješićem, mogli bismo stavit ključ u bravu. Ovako, ja se najiskrenije nadam da ćemo smijenit gov.na koja su na čelu kluba, i kad klub stane na zdrave noge da će se tad tražit stručnjak s kojim ćemo imat strpljenja. Da ćemo krenut od temelja kao te 14/15 s Kodrom.

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 26 avg 2017, 23:57

U svakom slučaju želim da poželim Husu dobrodošlicu i izvanredne rezultate sa klubom za koji živi i da nas izvuče iz dugogodišnje krize, to je ono što želim, pogotovo s njim na čelu. Međutim Uprava je ostala ista, ni Majkla nismo u stanju otjerati sa mjesta skauta a očekujemo promjene. Teško će ovo ići sa ovim ljudima i teško da će Husref imati veću nezavisnost u pogledu donošenja važnih odluka. Meni se takođe ne sviđa ova izjava u startu da je ovo "dobra" ekipa jer mi iz ovoga proizilazi da sve i da želi nova imena mora smiriti doživljaj, raditi sa ovim što ima, kupiti vrijeme uhljebima i produžiti njihove karijere. :roll: Kakav su dogovor napravili sa Husrefom to će možda biti poslovna tajna kao i slovo o dugogodišnjoj viziji koju je predstavio jer samo je bitno da jeste. Ovima iz Uprave, naravno.
HUSREFE SVE NAJBOLJE TI ŽELIM, KAKO SA KLUBOM TAKO I U PRIVATNOM ŽIVOTU, TI SI JEDAN OD NAS.
UPRAVA NAPOLJE, POČEVŠI OD SKAUTA NEDODIRLJIVOG !!!
SIKTER IZ SVETINJE !!!
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Rule_hz i 26 gostiju.