Prema sportmediaset-u 3 posudba 12 otkup.
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Odlicno.Jos ce se i ustedit para na zamjeni stopera ovo ljeto.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
- IlCapitano
- Kontakt:
Gotovo.Howedes will have his medical for Juventus on Wednesday. €3.5 million loan, €11.5m option to buy
Di Marzio
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Opa
Bravo ! Pa ovo je j bagatela! Ajmo jos Atalanta da popusti i to je to 
Max Allegri
- IlCapitano
- Kontakt:
Bitno je napomenuti da nije obaveza nego opcija otkupa, isto kao sa Costom. 
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Marotta i u trenutcima kada se svi rasipaju nadje priliku, najjaca izjava mi vrebamo prilike na trzistu, ako primjetimo da je igrac nezadovoljan jurisss

Svaka cast za Spinu, ne desava se svaki dan ovakav izliv ljubavi, a to moze samo dijete kluba. Nadam se da ce preci i da smo sa Atalantom naucili lekciju, a ne davati im njega, Caldaru i Orsolinia na 2 godine bez bar opcije prekida nakon jedne. Sva trojica nemaju minute odigrane ove sezone.
Inace, historija upisana za zenski sastav, prva utakmica i pobjeda 13-0 nad Torinom.
Inace, historija upisana za zenski sastav, prva utakmica i pobjeda 13-0 nad Torinom.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ako je istina da ste poslali 40 miliona smatraj to zavrsenim jer Roma ne odbija te pareIlCapitano je napisao/la:
I već dugo insistira da ako budemo dovodili još jednog veznog igrača da će to biti Strootman i niko drugi. Sad kaže da smo poslali ponudu koja doseže 40 miliona sa bonusima, čekamo odgovor Rome.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Neke stvari se mjenjaju, evo ste oborili rekord sa ovim srcanim bolesnikom.Manuel je napisao/la:Ako je istina da ste poslali 40 miliona smatraj to zavrsenim jer Roma ne odbija te pareIlCapitano je napisao/la:
I već dugo insistira da ako budemo dovodili još jednog veznog igrača da će to biti Strootman i niko drugi. Sad kaže da smo poslali ponudu koja doseže 40 miliona sa bonusima, čekamo odgovor Rome.
Max Allegri
- Romagnoli13
- Kontakt:
Jer zeli u Juve otisao je u Romu.BuffonGigi je napisao/la:Za igrace bi mozda bilo bolje da idu kod vas jer tamo bi bili glavne zvijezde, a ovdje bi pola sezone grijali klupu prije nego dobiju ikakvu priliku za igrom. Ali oni opet zele u Juve...Biscione je napisao/la:Ajd malo se uozbiljite i ne vjerujte svemu što pričitate. Schick nije odbio ništa, jedini ko odbija je Ferrero. Inače prethodnih sedmica svi pišu kako Schick želi samo u Inter a Ferrero želi u Romu koja nudi više a sad kobajagi kako Schick želi u Juve a odbio ove. Novinari nemaju pamentija posla pa lupaju, ići će gdje ga Ferrero pošalje, kratko i jasno. Iako bi nama recimo bolje legao Keita jer je pravi winger (umjesto Candreve) ali bih više volio Schicka jer može postati veća klasa. Vidjet ćemo kako će se odvijatSissoko je napisao/la:Schick haman odbio sve...hajde Juve
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- BuffonGigi
- Kontakt:
Kako si ti napacen, dodjes ovdje da kao "realno" diskutujes, a svako malo pokazes pravo lice i pokusas iskriviti cinjenice. To je jedna opasna boljka koja se zove iskompleksiranost. Shick je zelio u Juve, skoro i potpisao, ali se otkrilo da je bolestan i to je propalo, to je makar opcepoznato i to svi znaju. I to je zapravo jedini nacin da vi ostali potpisete nekog istinskog talenta u Italiji. Ili da ga Juve ne zeli, ili da ima srcanu manu. Cao.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ne piši gluposti. Dobro ti je momak iznad rekao, ne vjeruj svemu što pročitaš.Jer danas je samo novac bitan, kako igračima tako i agentima i izjave idu u skladu sa tim.Pogotovo kad su agenti u pitanju, jer njega najviše zanima sopstveni procenat. Ali ti nikako da to shvatiš.I ne pričaj meni o kompleksima, jer obraćaš se pogrešnoj osobi da bi tu riječ upotrijebio. A to rade oni koji nemaju nikakav kontraargument, pa onda na taj način pokušaju nešto dokazati ili pokušati. Ovaj drugi dio o potpisivanju talenata, neću ni komentarisati jer je presmiješno. Uostalom sa ovim što sam napisao složit će se i većina ovdje na forumu.
Znači izjavama kako ovaj želi ovdje ili ondje se ne vjeruje.Pogotovo ako se to dolazi iz usta jednog agenta.Živimo u vremenu kad je novac najbitniji i od toga sve ovisi.Barem u 90% slučajeva.Jer evo i Keita će haman put Monaca, i to sigurno zato jer mu je tamo bolje nego u Juventusu ili Milanu.
Znači izjavama kako ovaj želi ovdje ili ondje se ne vjeruje.Pogotovo ako se to dolazi iz usta jednog agenta.Živimo u vremenu kad je novac najbitniji i od toga sve ovisi.Barem u 90% slučajeva.Jer evo i Keita će haman put Monaca, i to sigurno zato jer mu je tamo bolje nego u Juventusu ili Milanu.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Stipu lika.Uglavnom dodje da sta crno vezano za Juve prodiskutuje a nekad lafo napise nesto realno da ne bi bio providan a ne konta koliko zapravo jesteBuffonGigi je napisao/la:Kako si ti napacen, dodjes ovdje da kao "realno" diskutujes, a svako malo pokazes pravo lice i pokusas iskriviti cinjenice. To je jedna opasna boljka koja se zove iskompleksiranost. Shick je zelio u Juve, skoro i potpisao, ali se otkrilo da je bolestan i to je propalo, to je makar opcepoznato i to svi znaju. I to je zapravo jedini nacin da vi ostali potpisete nekog istinskog talenta u Italiji. Ili da ga Juve ne zeli, ili da ima srcanu manu. Cao.
Sta? Da ne vjerujemo da Shick ima anginu? Pa ferero je rekao da je tako. U takvog momka mozes uloziti novac ali ne i 40miiona. To sto se tice Keite, cudna situacija, Lacio ga ne zeli pustiti nama, a previse je da Keita presjedi godinu dana. I on i Juve se nalaze u teskoj situaciji.Romagnoli13 je napisao/la:Ne piši gluposti. Dobro ti je momak iznad rekao, ne vjeruj svemu što pročitaš.Jer danas je samo novac bitan, kako igračima tako i agentima i izjave idu u skladu sa tim.Pogotovo kad su agenti u pitanju, jer njega najviše zanima sopstveni procenat. Ali ti nikako da to shvatiš.I ne pričaj meni o kompleksima, jer obraćaš se pogrešnoj osobi da bi tu riječ upotrijebio. A to rade oni koji nemaju nikakav kontraargument, pa onda na taj način pokušaju nešto dokazati ili pokušati. Ovaj drugi dio o potpisivanju talenata, neću ni komentarisati jer je presmiješno. Uostalom sa ovim što sam napisao složit će se i većina ovdje na forumu.
Max Allegri
- tuzlak1987
- Kontakt:
Keita nece u Juventus jer Juventus nudi realnih 15 miliona za njega koji ima 10 mjeseci ugovora.
Schick je bio u Juventusu sve ali ima manu. Zato je sada u Romi za veci novac nego za kakav je bio u Juventusu. Uzmu igraca koji u Juventusu ne prodje ljekarski i plate jos vise. Zato je Juventus Juventus, a Roma Roma. Da je uredu sve sa njim bio bi u Juventusu za 30 miliona.
Ovako niti jedan ni druge nece u Juventus cisto jer Juventus vodi igru.
Schick je bio u Juventusu sve ali ima manu. Zato je sada u Romi za veci novac nego za kakav je bio u Juventusu. Uzmu igraca koji u Juventusu ne prodje ljekarski i plate jos vise. Zato je Juventus Juventus, a Roma Roma. Da je uredu sve sa njim bio bi u Juventusu za 30 miliona.
Ovako niti jedan ni druge nece u Juventus cisto jer Juventus vodi igru.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Re: RE: Re: Juventus FC
O tome ti i pricam, sve sto je potencijalno negativno odmah dodje da komentarise u nekom "objektivnom" tonu, a ustvari se nasladjuje. Isto tako on kao nikad Milana ne stavlja u utrku za scudetto, a kad opisuje pojacanja na kraju ispadnu jaci od Reala. Dok je Juventusov mercato po tim deskripcijama prosjecan. Al eto lijepo je kad svi kontaju ko je ko...Sissoko je napisao/la:Stipu lika.Uglavnom dodje da sta crno vezano za Juve prodiskutuje a nekad lafo napise nesto realno da ne bi bio providan a ne konta koliko zapravo jesteBuffonGigi je napisao/la:Kako si ti napacen, dodjes ovdje da kao "realno" diskutujes, a svako malo pokazes pravo lice i pokusas iskriviti cinjenice. To je jedna opasna boljka koja se zove iskompleksiranost. Shick je zelio u Juve, skoro i potpisao, ali se otkrilo da je bolestan i to je propalo, to je makar opcepoznato i to svi znaju. I to je zapravo jedini nacin da vi ostali potpisete nekog istinskog talenta u Italiji. Ili da ga Juve ne zeli, ili da ima srcanu manu. Cao.
A sad sto se tice Howedesa, Beppe je za 3,5 miliona kupio standardnog clana Elfa, bez ikakve pompe. Kakvu sirinu imamo i koliko smo jaki, ovaj scudetto ce mozda biti i najlakse osvojen, a u LP smo po prvi put u zadnjih 12 godina jedni od uzih favorita.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: RE: Re: Juventus FC
Zadnji put sam Milan u utrci za skudeto vidio prije 6 sezona.Tako da mi ne pokušavaj nametnuti riječi koje nisam napisao.To isto važi i u slučaju pojačanja koje je Milan doveo.BuffonGigi je napisao/la:O tome ti i pricam, sve sto je potencijalno negativno odmah dodje da komentarise u nekom "objektivnom" tonu, a ustvari se nasladjuje. Isto tako on kao nikad Milana ne stavlja u utrku za scudetto, a kad opisuje pojacanja na kraju ispadnu jaci od Reala. Dok je Juventusov mercato po tim deskripcijama prosjecan. Al eto lijepo je kad svi kontaju ko je ko...Sissoko je napisao/la:Stipu lika.Uglavnom dodje da sta crno vezano za Juve prodiskutuje a nekad lafo napise nesto realno da ne bi bio providan a ne konta koliko zapravo jesteBuffonGigi je napisao/la:Kako si ti napacen, dodjes ovdje da kao "realno" diskutujes, a svako malo pokazes pravo lice i pokusas iskriviti cinjenice. To je jedna opasna boljka koja se zove iskompleksiranost. Shick je zelio u Juve, skoro i potpisao, ali se otkrilo da je bolestan i to je propalo, to je makar opcepoznato i to svi znaju. I to je zapravo jedini nacin da vi ostali potpisete nekog istinskog talenta u Italiji. Ili da ga Juve ne zeli, ili da ima srcanu manu. Cao.
A sad sto se tice Howedesa, Beppe je za 3,5 miliona kupio standardnog clana Elfa, bez ikakve pompe. Kakvu sirinu imamo i koliko smo jaki, ovaj scudetto ce mozda biti i najlakse osvojen, a u LP smo po prvi put u zadnjih 12 godina jedni od uzih favorita.
S druge strane od slučaja Donnarumme, preko Bonuccija, pa sad do Schika i Keite.Se pokazalo koliko nisi imao pravo.Ali svaki upis nekog forumaša sa kojim se ne slažeš, ti smatraš negativnošću.I okej, tvoj izbor i misli šta želiš.Ali nemoj više da mi repliciraš ako nemaš argumente, već samo pokušavaš cinično da odgovoriš.
Svakako ovdje je samo par momaka sa kojima se može fino diskutovati, i to je opšte mišljenje svih na forumu.A to su između ostalih Pogba, Advokat, IlCapitano i tuzlak..
Javno ukazali na hinjsku taktiku ev ga sad kmeči 
-
Juventino1995
- Kontakt:
Ma jok, Schik nije nikako zelio u Juve, konto preci u Romu pa fulio grad i zavrsio u Torinu na pregledima
Nego kad ga je Juve otpisao, bilo je daj sta das, a od svih opcija Roma mu je najbolja.
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
VFC1922
VFC1922
Realno je samo da je Schik bio Juventusov , i da ocemo crnju iz Lazia mozemo dofurat kad ocemo....al posto nam nije potreban , pogotovo za pare koje lotito trazi normalno je da ce momak potrazit drugu sredinu isto kao i Schik....a smjesno je da monaco uzima mocnom milanu i interu crnju kojeg ganjaju od pocetka roka
Sta ces se svadjati sa ljudima kojima je sladji poraz Juventusa nego pobjeda njihovog kluba. Kad vec ne mogu uzivati u uspjesima svojih klubova, bar uzivaju u neuspjesima rivala.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.