Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Sissoko
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la Sissoko » 28 avg 2017, 19:58

Odlicno.Jos ce se i ustedit para na zamjeni stopera ovo ljeto.

Prema sportmediaset-u 3 posudba 12 otkup. :thumbup:
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 28 avg 2017, 23:09

Howedes will have his medical for Juventus on Wednesday. €3.5 million loan, €11.5m option to buy

Di Marzio
Gotovo. :thumbup: :clap:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 28 avg 2017, 23:18

Opa :D :D Bravo ! Pa ovo je j bagatela! Ajmo jos Atalanta da popusti i to je to :D
Max Allegri

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 28 avg 2017, 23:23

Bitno je napomenuti da nije obaveza nego opcija otkupa, isto kao sa Costom. :bow:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 28 avg 2017, 23:29

Marotta i u trenutcima kada se svi rasipaju nadje priliku, najjaca izjava mi vrebamo prilike na trzistu, ako primjetimo da je igrac nezadovoljan jurisss :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Pogba

Post Postao/la Pogba » 29 avg 2017, 00:13

Svaka cast za Spinu, ne desava se svaki dan ovakav izliv ljubavi, a to moze samo dijete kluba. Nadam se da ce preci i da smo sa Atalantom naucili lekciju, a ne davati im njega, Caldaru i Orsolinia na 2 godine bez bar opcije prekida nakon jedne. Sva trojica nemaju minute odigrane ove sezone.

Inace, historija upisana za zenski sastav, prva utakmica i pobjeda 13-0 nad Torinom. :clap:
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 29 avg 2017, 00:14

IlCapitano je napisao/la:
I već dugo insistira da ako budemo dovodili još jednog veznog igrača da će to biti Strootman i niko drugi. Sad kaže da smo poslali ponudu koja doseže 40 miliona sa bonusima, čekamo odgovor Rome.:?
Ako je istina da ste poslali 40 miliona smatraj to zavrsenim jer Roma ne odbija te pare :mrgreen:
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 29 avg 2017, 00:27

Manuel je napisao/la:
IlCapitano je napisao/la:
I već dugo insistira da ako budemo dovodili još jednog veznog igrača da će to biti Strootman i niko drugi. Sad kaže da smo poslali ponudu koja doseže 40 miliona sa bonusima, čekamo odgovor Rome.:?
Ako je istina da ste poslali 40 miliona smatraj to zavrsenim jer Roma ne odbija te pare :mrgreen:
Neke stvari se mjenjaju, evo ste oborili rekord sa ovim srcanim bolesnikom.
Max Allegri

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 29 avg 2017, 11:53

BuffonGigi je napisao/la:
Biscione je napisao/la:
Sissoko je napisao/la:Schick haman odbio sve...hajde Juve :salut:
Ajd malo se uozbiljite i ne vjerujte svemu što pričitate. Schick nije odbio ništa, jedini ko odbija je Ferrero. Inače prethodnih sedmica svi pišu kako Schick želi samo u Inter a Ferrero želi u Romu koja nudi više a sad kobajagi kako Schick želi u Juve a odbio ove. Novinari nemaju pamentija posla pa lupaju, ići će gdje ga Ferrero pošalje, kratko i jasno. Iako bi nama recimo bolje legao Keita jer je pravi winger (umjesto Candreve) ali bih više volio Schicka jer može postati veća klasa. Vidjet ćemo kako će se odvijat
Za igrace bi mozda bilo bolje da idu kod vas jer tamo bi bili glavne zvijezde, a ovdje bi pola sezone grijali klupu prije nego dobiju ikakvu priliku za igrom. Ali oni opet zele u Juve...
Jer zeli u Juve otisao je u Romu. :mrgreen:
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 29 avg 2017, 12:07

Kako si ti napacen, dodjes ovdje da kao "realno" diskutujes, a svako malo pokazes pravo lice i pokusas iskriviti cinjenice. To je jedna opasna boljka koja se zove iskompleksiranost. Shick je zelio u Juve, skoro i potpisao, ali se otkrilo da je bolestan i to je propalo, to je makar opcepoznato i to svi znaju. I to je zapravo jedini nacin da vi ostali potpisete nekog istinskog talenta u Italiji. Ili da ga Juve ne zeli, ili da ima srcanu manu. Cao.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 29 avg 2017, 12:13

Ne piši gluposti. Dobro ti je momak iznad rekao, ne vjeruj svemu što pročitaš.Jer danas je samo novac bitan, kako igračima tako i agentima i izjave idu u skladu sa tim.Pogotovo kad su agenti u pitanju, jer njega najviše zanima sopstveni procenat. Ali ti nikako da to shvatiš.I ne pričaj meni o kompleksima, jer obraćaš se pogrešnoj osobi da bi tu riječ upotrijebio. A to rade oni koji nemaju nikakav kontraargument, pa onda na taj način pokušaju nešto dokazati ili pokušati. Ovaj drugi dio o potpisivanju talenata, neću ni komentarisati jer je presmiješno. Uostalom sa ovim što sam napisao složit će se i većina ovdje na forumu.

Znači izjavama kako ovaj želi ovdje ili ondje se ne vjeruje.Pogotovo ako se to dolazi iz usta jednog agenta.Živimo u vremenu kad je novac najbitniji i od toga sve ovisi.Barem u 90% slučajeva.Jer evo i Keita će haman put Monaca, i to sigurno zato jer mu je tamo bolje nego u Juventusu ili Milanu.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 29 avg 2017, 12:49

BuffonGigi je napisao/la:Kako si ti napacen, dodjes ovdje da kao "realno" diskutujes, a svako malo pokazes pravo lice i pokusas iskriviti cinjenice. To je jedna opasna boljka koja se zove iskompleksiranost. Shick je zelio u Juve, skoro i potpisao, ali se otkrilo da je bolestan i to je propalo, to je makar opcepoznato i to svi znaju. I to je zapravo jedini nacin da vi ostali potpisete nekog istinskog talenta u Italiji. Ili da ga Juve ne zeli, ili da ima srcanu manu. Cao.
Stipu lika.Uglavnom dodje da sta crno vezano za Juve prodiskutuje a nekad lafo napise nesto realno da ne bi bio providan a ne konta koliko zapravo jeste :mrgreen:

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 29 avg 2017, 12:52

Romagnoli13 je napisao/la:Ne piši gluposti. Dobro ti je momak iznad rekao, ne vjeruj svemu što pročitaš.Jer danas je samo novac bitan, kako igračima tako i agentima i izjave idu u skladu sa tim.Pogotovo kad su agenti u pitanju, jer njega najviše zanima sopstveni procenat. Ali ti nikako da to shvatiš.I ne pričaj meni o kompleksima, jer obraćaš se pogrešnoj osobi da bi tu riječ upotrijebio. A to rade oni koji nemaju nikakav kontraargument, pa onda na taj način pokušaju nešto dokazati ili pokušati. Ovaj drugi dio o potpisivanju talenata, neću ni komentarisati jer je presmiješno. Uostalom sa ovim što sam napisao složit će se i većina ovdje na forumu.

Znači izjavama kako ovaj želi ovdje ili ondje se ne vjeruje.Pogotovo ako se to dolazi iz usta jednog agenta.Živimo u vremenu kad je novac najbitniji i od toga sve ovisi.Barem u 90% slučajeva.Jer evo i Keita će haman put Monaca, i to sigurno zato jer mu je tamo bolje nego u Juventusu ili Milanu.
Sta? Da ne vjerujemo da Shick ima anginu? Pa ferero je rekao da je tako. U takvog momka mozes uloziti novac ali ne i 40miiona. To sto se tice Keite, cudna situacija, Lacio ga ne zeli pustiti nama, a previse je da Keita presjedi godinu dana. I on i Juve se nalaze u teskoj situaciji.
Max Allegri

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 29 avg 2017, 12:58

Keita nece u Juventus jer Juventus nudi realnih 15 miliona za njega koji ima 10 mjeseci ugovora.

Schick je bio u Juventusu sve ali ima manu. Zato je sada u Romi za veci novac nego za kakav je bio u Juventusu. Uzmu igraca koji u Juventusu ne prodje ljekarski i plate jos vise. Zato je Juventus Juventus, a Roma Roma. Da je uredu sve sa njim bio bi u Juventusu za 30 miliona.

Ovako niti jedan ni druge nece u Juventus cisto jer Juventus vodi igru.

BuffonGigi
Kontakt:

Re: RE: Re: Juventus FC

Post Postao/la BuffonGigi » 29 avg 2017, 12:59

Sissoko je napisao/la:
BuffonGigi je napisao/la:Kako si ti napacen, dodjes ovdje da kao "realno" diskutujes, a svako malo pokazes pravo lice i pokusas iskriviti cinjenice. To je jedna opasna boljka koja se zove iskompleksiranost. Shick je zelio u Juve, skoro i potpisao, ali se otkrilo da je bolestan i to je propalo, to je makar opcepoznato i to svi znaju. I to je zapravo jedini nacin da vi ostali potpisete nekog istinskog talenta u Italiji. Ili da ga Juve ne zeli, ili da ima srcanu manu. Cao.
Stipu lika.Uglavnom dodje da sta crno vezano za Juve prodiskutuje a nekad lafo napise nesto realno da ne bi bio providan a ne konta koliko zapravo jeste :mrgreen:
O tome ti i pricam, sve sto je potencijalno negativno odmah dodje da komentarise u nekom "objektivnom" tonu, a ustvari se nasladjuje. Isto tako on kao nikad Milana ne stavlja u utrku za scudetto, a kad opisuje pojacanja na kraju ispadnu jaci od Reala. Dok je Juventusov mercato po tim deskripcijama prosjecan. Al eto lijepo je kad svi kontaju ko je ko...

A sad sto se tice Howedesa, Beppe je za 3,5 miliona kupio standardnog clana Elfa, bez ikakve pompe. Kakvu sirinu imamo i koliko smo jaki, ovaj scudetto ce mozda biti i najlakse osvojen, a u LP smo po prvi put u zadnjih 12 godina jedni od uzih favorita.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

Romagnoli13
Kontakt:

Re: RE: Re: Juventus FC

Post Postao/la Romagnoli13 » 29 avg 2017, 13:12

BuffonGigi je napisao/la:
Sissoko je napisao/la:
O tome ti i pricam, sve sto je potencijalno negativno odmah dodje da komentarise u nekom "objektivnom" tonu, a ustvari se nasladjuje. Isto tako on kao nikad Milana ne stavlja u utrku za scudetto, a kad opisuje pojacanja na kraju ispadnu jaci od Reala. Dok je Juventusov mercato po tim deskripcijama prosjecan. Al eto lijepo je kad svi kontaju ko je ko...

A sad sto se tice Howedesa, Beppe je za 3,5 miliona kupio standardnog clana Elfa, bez ikakve pompe. Kakvu sirinu imamo i koliko smo jaki, ovaj scudetto ce mozda biti i najlakse osvojen, a u LP smo po prvi put u zadnjih 12 godina jedni od uzih favorita.
Zadnji put sam Milan u utrci za skudeto vidio prije 6 sezona.Tako da mi ne pokušavaj nametnuti riječi koje nisam napisao.To isto važi i u slučaju pojačanja koje je Milan doveo.

S druge strane od slučaja Donnarumme, preko Bonuccija, pa sad do Schika i Keite.Se pokazalo koliko nisi imao pravo.Ali svaki upis nekog forumaša sa kojim se ne slažeš, ti smatraš negativnošću.I okej, tvoj izbor i misli šta želiš.Ali nemoj više da mi repliciraš ako nemaš argumente, već samo pokušavaš cinično da odgovoriš.

Svakako ovdje je samo par momaka sa kojima se može fino diskutovati, i to je opšte mišljenje svih na forumu.A to su između ostalih Pogba, Advokat, IlCapitano i tuzlak..

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 29 avg 2017, 13:15

Javno ukazali na hinjsku taktiku ev ga sad kmeči :D

Juventino1995
Kontakt:

Post Postao/la Juventino1995 » 29 avg 2017, 13:30

Ma jok, Schik nije nikako zelio u Juve, konto preci u Romu pa fulio grad i zavrsio u Torinu na pregledima :plac: :tokralju: Nego kad ga je Juve otpisao, bilo je daj sta das, a od svih opcija Roma mu je najbolja.
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
VFC1922

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 29 avg 2017, 13:32

Realno je samo da je Schik bio Juventusov , i da ocemo crnju iz Lazia mozemo dofurat kad ocemo....al posto nam nije potreban , pogotovo za pare koje lotito trazi normalno je da ce momak potrazit drugu sredinu isto kao i Schik....a smjesno je da monaco uzima mocnom milanu i interu crnju kojeg ganjaju od pocetka roka

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 29 avg 2017, 13:44

Sta ces se svadjati sa ljudima kojima je sladji poraz Juventusa nego pobjeda njihovog kluba. Kad vec ne mogu uzivati u uspjesima svojih klubova, bar uzivaju u neuspjesima rivala.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.