FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Sariel
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Sariel » 29 avg 2017, 14:42

ma bjeri ba obicne patike.. i ti precerujes probisvjet

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 29 avg 2017, 14:43

Ma nasa sredina pojede svakog zivog. Doci ce sutra neko drugi i isto ce proci.. Mi bi i Mourinhu nasli manu van terena.

Covjeka treba ocjenjivati samo na osnovu rezultata i to je njegovo. Ima 5 bodova to je lose, potrebno mu je da uzme sada 3 protiv GOSK-a i da pokusa izvuci situaciju.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 29 avg 2017, 14:43

Probisvjet je napisao/la::urnebes: :urnebes: :urnebes: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
slika
De ba :urnebes: :urnebes: .... nek' kocka...Reko predsjednik da moze.... Ahahahaha
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 29 avg 2017, 14:43

Chinaglia je napisao/la:iskreno govoreci, ne znam dal je sportistima u Bosni i Hercegovini zabranjeno kladjenje, ako nije, onda ne vidim problem u tome sto ide u kladionicu, ono sto on radi van svog posla je njegova privatna stvar

bezveze se pravi frka oko nicega, ocigledno sportistima nije zabranjeno kladjenje, tako da...
:stop: Pa vidis da je u uniformi Slobodinoj. :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 29 avg 2017, 14:44

Probisvjet je napisao/la::urnebes: :urnebes: :urnebes: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
slika
Hajmo bacat' listic dok ima sigurica
vazda igram srcem, ne mogu protiv Leeds-a
iz X-a u 2-cu, dojava za Nicu
polovimo bratski pa upadnemo u spicu

Sutra opet ima sigurica kol'ko ho's
vjeruj bratu svom, nemo's bit' los
nikako, sve na Talijane igramo
cekamo Torino, sve Milane imamo

:lol: :lol:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 29 avg 2017, 14:44

Mog'o je makar u nekoj drugoj odjeći doći. Čuj bolan u opremi došao. :facepalm:
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 29 avg 2017, 14:45

Igraci ekipa se klade to je 100%. Nije jednom se neko javio na forum i napisao npr veceras sam u gradu pred gostovanje te i te ekipe vidio igrace u setnji i otisli su do kladionice odigrali nesto. Manje vise igraci se najvise i klade u drzavi, kao neka razonoda ili takav stil zivota.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 29 avg 2017, 14:46

Nismo mi Vladu yebali sto se kladio, nego sto se kladio na Slobodine protivnike. Uskoro tiket ide viberom. :rol: :rol: :rol: :rol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 29 avg 2017, 14:46

Probisvjet je napisao/la::stop: Pa vidis da je u uniformi Slobodinoj. :urnebes: :urnebes: :urnebes:
u cemu je razlika, on je trener Slobode, bio u opremi tog kluba ili ne
ovo je cisti senzacionalizam i huskanje protiv Vlade, tu Vlado govori istinu

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 29 avg 2017, 14:49

Chinaglia je napisao/la: u cemu je razlika, on je trener Slobode, bio u opremi tog kluba ili ne
ovo je cisti senzacionalizam i huskanje protiv Vlade, tu Vlado govori istinu
Slazem se kolega @Chinaglia. Treba ga popustiti jos danas ako zelimo da Sloboda u narednim utakmicama osvoji kakve bodove. Inace ako ovako nastavimo i bez trunke pozitive mozemo ocekivati samo jos losih rezultata.

Po ovim pritiscima smo u drzavi lideri odmah nakon Sarajeva i Zeljeznicara. A novinari znaju da na nas udare jer znaju i kakvi smo i kako preglede mogu lakse skupiti. A nekima je i Sloboda trn u oku, kao pomazu, a samo nas ukopavaju clancima.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 29 avg 2017, 14:52

Probisvjet je napisao/la:Nismo mi Vladu yebali sto se kladio, nego sto se kladio na Slobodine protivnike. Uskoro tiket ide viberom. :rol: :rol: :rol: :rol:
Pa kako ces znati da je njegov tiket? Tiket ko tiket, mozes naci na trotoaru tiket gdje je neko uradio fiks protiv Slobode..

A on se ocito kladi olovkom, nema naloga da imas listing tiketa na monitoru.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 29 avg 2017, 14:53

Rade Vladi iza ledja dva tipa iz Slobode koji su u talu sa jednim menadjerom.....ovo sa kladionicom je cista namjestaljka covjeku i narucen tekst.....

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 29 avg 2017, 14:53

Jel i ovaj oderao bet live,kao sto je Azmir kineze protiv Drine..kakva je to provala bila,jos i danas dan se ibretim koliko ljudi mogu izvaliti gluposti..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 29 avg 2017, 14:54

nisu Tuzlaci kleli Vladu jer se kladio, nego jer se vadio!

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 29 avg 2017, 14:55

Da nas nema trebalo bi nas izmisliti :rol: :rol:
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 29 avg 2017, 14:55

opet talovi, opet iza ledja, opet pljuvanja ogovaranj, a **** ti zivot. pa obolicu od njih vise.
nek se se gone svi u tri lijepe pizde materine.mrsh svi mrsh puuu...
Zadnja izmjena: Sariel, dana/u 29 avg 2017, 14:56, ukupno mijenjano 1 put.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 29 avg 2017, 14:56

Probisvjet je napisao/la:Gledaj kako pomno analizira. U kopackama sunce ti krvavo yebem. :urnebes: :urnebes: :urnebes: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
analizira sistem 13/15 na 200 KM :kafa:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 29 avg 2017, 14:58

Ako mu neko radi iza ledja i to opet mislim da treba covjeku pruziti podrsku. Pa neka rascisti to sto mu smeta pa da ga vidimo protiv GOSKa i Mladosti. Pa to ako ne pobjedi onda je sve do njega i kriv je i neka ide.
Iako zadnje pola godine ne moze posteno pobjediti utakmicu opet mi ga je nekako zao.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 29 avg 2017, 15:00

Sariel je napisao/la:opet talovi, opet iza ledja, opet pljuvanja ogovaranj, a **** ti zivot. pa obolicu od njih vise.
nek se se gone svi u tri lijepe pizde materine.mrsh svi mrsh puuu...
Tako to ide zadnjih 20 godina, samo dok je Azmir bio, nisu mogli.....ti si pametan momak, mozes skontati koji je najkvarniji i koga je Azmir sutno ko kera....

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 29 avg 2017, 15:00

Beduin je napisao/la:
xeksor je napisao/la:Ali lik je kupio ulazak u PL, potrosio skoro milion ma sudije, premiranja drugih klubova, kupovinu bodova i ne pricajte o njemu kao o svecu, lopina je kao i svak u nasoj drzavi, Senad je za njega mala beba.
[/quote]

Ma nije ga pomenu nikad i nigdje, a drugo pa sta to tebi smeta da je tebi drag i voljeni klub sa onakim igrackim kadrom vratio u ligu, sada tebi takim kao ti smeta sto je navodno kupovao utakmice da ti vrati klub tamo gdje pripada, pa sto je za nepune 2 godne klub izveo u eevropu i punio tribine, a nesmeta ti sto ga je dragi vođa lagao itd, Ne mozes imat klub za Evrope a igrati u Zenici, pa potpisat reprogram pa ga ne plaćat, kako je on obećavao nama tako je i dragi vođa obećavao i lagao njega isto kao što laže sad sve nas i novu upravu. E vidis dok je takih kao ti koji bi krojili politiku kluba komentarisat i pljuvat na nesto pozitivno dok drugi daje novce nikad mi nećemo ni bit nesto.[/quote]
Ti si ovdje dokazani lazov kao i Jasmin Imamovic, kao Azmir i Senad, pa sa tobom mogu pricati samo u takvom kontekstu.

Ja nisam nigdje napisao da mi smeta ulazak u PL, iako ne volim malverzacije i ulazak na takav nacim iako je to neminovnost kod nas, vec sam samo to spomenuo u kontekstu da je i on lopina, da zna potplatiti, kupiti, a sam se ofirao po medijima i mekim cistom titulama a nesto ranije na sjednici javno "izletio" kako svi znamo kako se uslo u PL. Dakle, nemoj govoriti navodno kupio ulazak, nego jeste kupio, kao sto je kupio i Slogine ulaske, nekoliko mojih drugova su sudije u nizim ligama i znam koliko su dobijali po utakmicama, kao i jos neke stvari ali dosta o tome, nije forum za ovoga.

Dalje, uceras Jasminu, svi znaju moje misljenje o njemu i koliki je prevarant, lazov, gleda samo svoju stranku i interese, nista tu nema novo, ne znam zasto mene stavljas u isti kos ali hajde... cuj ja komentarisem a drugi daju pare, pa bolan on je samo posudio pare klubu kao i svaki drugi i neka je, logicno, nase i jeste da komentarisemo, kupujemo karte i idemo na tekme, ali da je imalo lafine, fejlova, promasaja, da je onaj umisljeni i tvrdoglavi seljo vala jeste i nemoj pokusavat to osporiti, ali i kao takvog bismo ga svi voljeli da se vrati. Samo je ocito da ti, kao i mnogi ovdje, ne znas sta se desavalo i ranije u i oko kluba. O tome mozemo na kafici negdje.

Tuzlan1987 :thumbup:[/quote]

Ma jarane u ovoj drzavi ni pirod nije regularan
kad ti se zena porađa ne mozes uć bez 3stoje i djete kad se rodi ne moze izać ako nedrmnes sestri, a kamo li itakmice gde citav svijet namjesta i drma. Namjestaju loptice u izvlacenju. A ove prozivke u kladi vlade su bezveze. Pa od kada kod nas pistoje kladionice a u jugi sportska prognoza nema ko se ne kladi od sportskih radnika

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.