FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
ma bjeri ba obicne patike.. i ti precerujes probisvjet
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma nasa sredina pojede svakog zivog. Doci ce sutra neko drugi i isto ce proci.. Mi bi i Mourinhu nasli manu van terena.
Covjeka treba ocjenjivati samo na osnovu rezultata i to je njegovo. Ima 5 bodova to je lose, potrebno mu je da uzme sada 3 protiv GOSK-a i da pokusa izvuci situaciju.
Covjeka treba ocjenjivati samo na osnovu rezultata i to je njegovo. Ima 5 bodova to je lose, potrebno mu je da uzme sada 3 protiv GOSK-a i da pokusa izvuci situaciju.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
De baProbisvjet je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- Probisvjet
- Kontakt:
Chinaglia je napisao/la:iskreno govoreci, ne znam dal je sportistima u Bosni i Hercegovini zabranjeno kladjenje, ako nije, onda ne vidim problem u tome sto ide u kladionicu, ono sto on radi van svog posla je njegova privatna stvar
bezveze se pravi frka oko nicega, ocigledno sportistima nije zabranjeno kladjenje, tako da...
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Hajmo bacat' listic dok ima siguricaProbisvjet je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
vazda igram srcem, ne mogu protiv Leeds-a
iz X-a u 2-cu, dojava za Nicu
polovimo bratski pa upadnemo u spicu
Sutra opet ima sigurica kol'ko ho's
vjeruj bratu svom, nemo's bit' los
nikako, sve na Talijane igramo
cekamo Torino, sve Milane imamo
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Mog'o je makar u nekoj drugoj odjeći doći. Čuj bolan u opremi došao. 
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Igraci ekipa se klade to je 100%. Nije jednom se neko javio na forum i napisao npr veceras sam u gradu pred gostovanje te i te ekipe vidio igrace u setnji i otisli su do kladionice odigrali nesto. Manje vise igraci se najvise i klade u drzavi, kao neka razonoda ili takav stil zivota.
- Probisvjet
- Kontakt:
Nismo mi Vladu yebali sto se kladio, nego sto se kladio na Slobodine protivnike. Uskoro tiket ide viberom.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
u cemu je razlika, on je trener Slobode, bio u opremi tog kluba ili neProbisvjet je napisao/la::stop: Pa vidis da je u uniformi Slobodinoj. :urnebes: :urnebes: :urnebes:
ovo je cisti senzacionalizam i huskanje protiv Vlade, tu Vlado govori istinu
- tuzlak1987
- Kontakt:
Slazem se kolega @Chinaglia. Treba ga popustiti jos danas ako zelimo da Sloboda u narednim utakmicama osvoji kakve bodove. Inace ako ovako nastavimo i bez trunke pozitive mozemo ocekivati samo jos losih rezultata.Chinaglia je napisao/la: u cemu je razlika, on je trener Slobode, bio u opremi tog kluba ili ne
ovo je cisti senzacionalizam i huskanje protiv Vlade, tu Vlado govori istinu
Po ovim pritiscima smo u drzavi lideri odmah nakon Sarajeva i Zeljeznicara. A novinari znaju da na nas udare jer znaju i kakvi smo i kako preglede mogu lakse skupiti. A nekima je i Sloboda trn u oku, kao pomazu, a samo nas ukopavaju clancima.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa kako ces znati da je njegov tiket? Tiket ko tiket, mozes naci na trotoaru tiket gdje je neko uradio fiks protiv Slobode..Probisvjet je napisao/la:Nismo mi Vladu yebali sto se kladio, nego sto se kladio na Slobodine protivnike. Uskoro tiket ide viberom.![]()
![]()
![]()
A on se ocito kladi olovkom, nema naloga da imas listing tiketa na monitoru.
Rade Vladi iza ledja dva tipa iz Slobode koji su u talu sa jednim menadjerom.....ovo sa kladionicom je cista namjestaljka covjeku i narucen tekst.....
Jel i ovaj oderao bet live,kao sto je Azmir kineze protiv Drine..kakva je to provala bila,jos i danas dan se ibretim koliko ljudi mogu izvaliti gluposti..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
nisu Tuzlaci kleli Vladu jer se kladio, nego jer se vadio!
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Da nas nema trebalo bi nas izmisliti

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
opet talovi, opet iza ledja, opet pljuvanja ogovaranj, a **** ti zivot. pa obolicu od njih vise.
nek se se gone svi u tri lijepe pizde materine.mrsh svi mrsh puuu...
Zadnja izmjena: Sariel, dana/u 29 avg 2017, 14:56, ukupno mijenjano 1 put.
analizira sistem 13/15 na 200 KM :kafa:Probisvjet je napisao/la:Gledaj kako pomno analizira. U kopackama sunce ti krvavo yebem. :urnebes: :urnebes: :urnebes: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ako mu neko radi iza ledja i to opet mislim da treba covjeku pruziti podrsku. Pa neka rascisti to sto mu smeta pa da ga vidimo protiv GOSKa i Mladosti. Pa to ako ne pobjedi onda je sve do njega i kriv je i neka ide.
Iako zadnje pola godine ne moze posteno pobjediti utakmicu opet mi ga je nekako zao.
Iako zadnje pola godine ne moze posteno pobjediti utakmicu opet mi ga je nekako zao.
Tako to ide zadnjih 20 godina, samo dok je Azmir bio, nisu mogli.....ti si pametan momak, mozes skontati koji je najkvarniji i koga je Azmir sutno ko kera....Sariel je napisao/la:opet talovi, opet iza ledja, opet pljuvanja ogovaranj, a **** ti zivot. pa obolicu od njih vise.
[/quote]Beduin je napisao/la:xeksor je napisao/la:Ali lik je kupio ulazak u PL, potrosio skoro milion ma sudije, premiranja drugih klubova, kupovinu bodova i ne pricajte o njemu kao o svecu, lopina je kao i svak u nasoj drzavi, Senad je za njega mala beba.
Ma nije ga pomenu nikad i nigdje, a drugo pa sta to tebi smeta da je tebi drag i voljeni klub sa onakim igrackim kadrom vratio u ligu, sada tebi takim kao ti smeta sto je navodno kupovao utakmice da ti vrati klub tamo gdje pripada, pa sto je za nepune 2 godne klub izveo u eevropu i punio tribine, a nesmeta ti sto ga je dragi vođa lagao itd, Ne mozes imat klub za Evrope a igrati u Zenici, pa potpisat reprogram pa ga ne plaćat, kako je on obećavao nama tako je i dragi vođa obećavao i lagao njega isto kao što laže sad sve nas i novu upravu. E vidis dok je takih kao ti koji bi krojili politiku kluba komentarisat i pljuvat na nesto pozitivno dok drugi daje novce nikad mi nećemo ni bit nesto.[/quote]
Ti si ovdje dokazani lazov kao i Jasmin Imamovic, kao Azmir i Senad, pa sa tobom mogu pricati samo u takvom kontekstu.
Ja nisam nigdje napisao da mi smeta ulazak u PL, iako ne volim malverzacije i ulazak na takav nacim iako je to neminovnost kod nas, vec sam samo to spomenuo u kontekstu da je i on lopina, da zna potplatiti, kupiti, a sam se ofirao po medijima i mekim cistom titulama a nesto ranije na sjednici javno "izletio" kako svi znamo kako se uslo u PL. Dakle, nemoj govoriti navodno kupio ulazak, nego jeste kupio, kao sto je kupio i Slogine ulaske, nekoliko mojih drugova su sudije u nizim ligama i znam koliko su dobijali po utakmicama, kao i jos neke stvari ali dosta o tome, nije forum za ovoga.
Dalje, uceras Jasminu, svi znaju moje misljenje o njemu i koliki je prevarant, lazov, gleda samo svoju stranku i interese, nista tu nema novo, ne znam zasto mene stavljas u isti kos ali hajde... cuj ja komentarisem a drugi daju pare, pa bolan on je samo posudio pare klubu kao i svaki drugi i neka je, logicno, nase i jeste da komentarisemo, kupujemo karte i idemo na tekme, ali da je imalo lafine, fejlova, promasaja, da je onaj umisljeni i tvrdoglavi seljo vala jeste i nemoj pokusavat to osporiti, ali i kao takvog bismo ga svi voljeli da se vrati. Samo je ocito da ti, kao i mnogi ovdje, ne znas sta se desavalo i ranije u i oko kluba. O tome mozemo na kafici negdje.
Tuzlan1987
Ma jarane u ovoj drzavi ni pirod nije regularan
kad ti se zena porađa ne mozes uć bez 3stoje i djete kad se rodi ne moze izać ako nedrmnes sestri, a kamo li itakmice gde citav svijet namjesta i drma. Namjestaju loptice u izvlacenju. A ove prozivke u kladi vlade su bezveze. Pa od kada kod nas pistoje kladionice a u jugi sportska prognoza nema ko se ne kladi od sportskih radnika
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.