Slike BiH stadiona

Groundhopper
Kontakt:

Re: Slike BiH stadiona

Post Postao/la Groundhopper » 29 avg 2010, 14:52

Ima li neko kakvu kvalitetnu sliku stadiona u Gradačcu??
Unaprijed hvala ;)
Država velikih mogućnosti za male umove dubokih džepova!

mogoranci
Kontakt:

Post Postao/la mogoranci » 29 avg 2010, 23:11

Dva najruznija stadiona u bih a i sire su stadion HSK Zrinjskog i Grbavica!
orginalni potpis ....

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 30 avg 2010, 00:29

aS_Roma je napisao/la:cuj 25.000 tuga ne moze ni 10.000 primiti ... :
Sada je na stadionu 9000 sjedalica, i može ih komotno stati još 5000-6000 samo na zapadnu tribinu. Samo na donjoj tribini je mrvicu ispod 5000, Na stajanje (dugo 135m) može stati 5 000 ljudi pa ti kontaj,a rekordne posjete su oko 30 000 s tim da je to bilo davno i bez sjedalica.
Sadšnji kapacitet realno bi bio oko 18-20 tisuća s tim da je od toga 9 000 sjedećih.

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 30 avg 2010, 14:01

Super tema ;)

Bice prelijep Tusanj kad (ako) se sagradi.. :)
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

um vuk
Kontakt:

Post Postao/la um vuk » 30 avg 2010, 18:49

donja tribina ima oko 5000 na samoj tribini + 800 natkrivenih stolica..gornja 3000..možda bi moglo jos 5000 na gornju nemoguce je radi loseg stanja gornje tribine..stajanje sa 9 stepenica (10 cm visina,širina stepenice 60-70 cm),duga 135 m kao zapadne tribine....inače ja mislimda nijedan stadion u bih nema toliki kapacitet nadogradnje kao pod bb pomocni teren na jugu,kompeks svlačionica i uprava,kafić na sjeveru i mogucnost igradnje jos jedne "zapadne tribine na sadašnjem stajanju...
"Age i begovi su plaćali da im sinovi igraju u tom jedinom gradskom timu HŠK" Zrinjski""

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 30 avg 2010, 19:18

almin9 je napisao/la:
Omar500 je napisao/la:Stadion Bijeli Brijeg:

slika

Lokacija Mostar, Bosna i Hercegovina
Izgrađen 1971.
Kapacitet 25.000

slika

slika

slika
Ovom "čudu" je kapacitet 25.000 sjedećih mjesta??? :)

Ma garant su brojali i sva moguća stajaća mjesta. :D
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 30 avg 2010, 23:36

AulleTa je napisao/la: Ma garant su brojali i sva moguća stajaća mjesta. :D
Da brojali su i onda jos zaokruzili na 25 000 :D :D :D
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 15 feb 2011, 21:01

Stadion FK Buducnost Banovici

slika

slika
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 15 feb 2011, 22:46

Gradski stadion Zvornik
Klub: FK Drina
Kapacitet: 3 020 mjesta

slika

slika

slika

slika
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 15 feb 2011, 22:51

B o X je napisao/la:Gradski stadion Zvornik
Klub: FK Drina
Kapacitet: 3 020 mjesta

slika

slika

slika

slika
simpatican stadion skroz,jel i vas zeza travnjak?

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 15 feb 2011, 23:03

neutralan__ je napisao/la:
ma Boga mi zeza, al dobro je kako je bilo
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 15 feb 2011, 23:10

B o X je napisao/la:
neutralan__ je napisao/la:
ma Boga mi zeza, al dobro je kako je bilo
aha i nas to zeza a nista se ne radi

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 15 feb 2011, 23:14

Barca u srcu je napisao/la:Bilino polje je definitivno naljepši i najbolji stadion u BiH, htjeli vi to priznati ili ne. Nisu mu konkurentni ni Koševo ni Grbavica, a ni Pecara, a kamo li ovi ostali stadioni. Ako mislite drugačije, iznesite konkretno mišljenje, a ne pišite navijački. Hajd da vas čujem, što je Koševo, Grbavica ili Pecara bolje od Bilinog.
Kume, ja sam manijak od malena i cijeli zivot zivim na Grbavici ali odgovor cu ti iskreno. Bilino polje jeste definitivno najbolji i najljepsi stadion u BIH, a Grbavica je najjebeniji zbog atmosfere i posjecenosti na stadionu kada Zeljo igra, ne i reprezentacija. Kada je repka u pitaju, ja sam definitivno za Bilino Polje ili sada ABD pa se ovo u Tuzli realizira.
Upravo ta zenica je idealan zbog atmosfere kada repka igra i to je za nas, jer mi smo fanaticni navijaci i to igraci vole i uvijek ih mozemo nositi. A ggledaj sada, iskreno ti govorim, ja ti licno znam samo tri tekme kada je kosevo bilo bas krcato. TO ti je bilo, Sarajevo vs Zeljo 0:1 1998, Zeljo vs Newcastle 0:1 2002 i Bih vs Danska 1:1 2004. i nikada vise!!! Ja znam mnogi ce reci kosevo najljepse, jeste tacno po izgledu, ali dodi na sam stadion pa ces se uvjeriti koliko toga fali tu. Danas se traze stadioni koji ce biti korisni gradu 7 dana u sedmici, a to kosevo nije.

[youtube][/youtube], [youtube][/youtube], [youtube][/youtube]

Reci cu ti upravu si 100% za Zenicu, i svaka cast ljudima, koji su uspjeli realizovati projaket da se ta licenca dobije. I mislim vec da je red da ovi nasi iz saveza natkriju jug i sjever u Zenici. Nisam nikoga zelio uvrijediti sa ovim, samo sam iznio svoje misljenje realno!! Hvala
Zadnja izmjena: Capt_Billy, dana/u 15 feb 2011, 23:56, ukupno mijenjano 1 put.
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

крајишник
Kontakt:

Post Postao/la крајишник » 15 feb 2011, 23:14

$ $ ?

": 7238 ($: 2912, ": 4326)

1937. $
¥ отворен $ у ?, " је $ " по & / ", а на " " " је " $ $ $. & су " ' ", наравно $.
1973. $
" ? $ " у $ ? " потпуно ".
На $ $ 11. & 1973. $ ? су ?.
1981. $
% су " " за стајање. На ' ' $ су нове, " су " $ у ".
2009. $
$ је $ & за $ $ $ у " &-" центра на ? /.
2010. $
" $ " " " $ $, на $ " " " / нове ?, " су ?, " ?, Трофејна ?, ?, / ново ¥, ? на $ ", $ $ $, сређене ? "...

slika
slika

$ & за " " $ $:
http://www.****/images/stori ... maketa.jpg

" на &, & за $ & ? на ? /, $ &, ?, - " "... :(
slika
slika
slika

$ се $ - $ $ $ $ $ " $ у ' ?... $ $ $, а " овај & $ су &, на $ $ ? " $, " " " " ?, & $ ? $ је $ права " ? " %...

% се " ? $, ? / је & ? $ у $, $ је " то % $ $ ¥ " " се ? $!
? у срцу, & у '!!!

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 15 feb 2011, 23:18

po'marke je napisao/la:Koliko prima sjeverna tribina na Grbavici?
Prima ti kume tacno 5.000 sa stolicama, a bez moze se nagurati do 8.000 hiljada!!!

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 15 feb 2011, 23:22

" je napisao/la:$ $ ?

": 7238 ($: 2912, ": 4326)

1937. $
¥ отворен $ у ?, " је $ " по & / ", а на " " " је " $ $ $. & су " ' ", наравно $.
1973. $
" ? $ " у $ ? " потпуно ".
На $ $ 11. & 1973. $ ? су ?.
1981. $
% су " " за стајање. На ' ' $ су нове, " су " $ у ".
2009. $
$ је $ & за $ $ $ у " &-" центра на ? /.
2010. $
" $ " " " $ $, на $ " " " / нове ?, " су ?, " ?, Трофејна ?, ?, / ново ¥, ? на $ ", $ $ $, сређене ? "...

slika
slika

$ & за " " $ $:
http://www.****/images/stori ... maketa.jpg

" на &, & за $ & ? на ? /, $ &, ?, - " "... :(
slika
slika
slika

$ се $ - $ $ $ $ $ " $ у ' ?... $ $ $, а " овај & $ су &, на $ $ ? " $, " " " " ?, & $ ? $ је $ права " ? " %...

% се " ? $, ? / је & ? $ у $, $ је " то % $ $ ¥ " " се ? $!
Ovo ti je super, svaka cast i hvala na slikama.!! Nadam se da nece vama propasti ovo. Kod nas se vec prica o tome, i kako stvari stoje trebalo bi se poceti praviti na kraju ove sezone, tako da selimo na kosevo 2 god. Cijena svega bi bila 200 miliona KM, i pravo sam skeptican u vezi toga. Molio bih ako netko znas jos nekih informacija u vezi novoga stadiona Grbavica, da napise nesto. Hvala puno i pozdrav za BL sa Grbavice!!!

Urban

Post Postao/la Urban » 15 feb 2011, 23:24

Capt_Billy je napisao/la:
Prima ti kume tacno 5.000 sa stolicama, a bez moze se nagurati do 8.000 hiljada!!!

Grbavica prima 8.500 sjedecih mjesta ja ne znam odakle ti crpis takve podatke
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 15 feb 2011, 23:26

Barca u srcu je napisao/la:Bilino polje je definitivno naljepši i najbolji stadion u BiH, htjeli vi to priznati ili ne. Nisu mu konkurentni ni Koševo ni Grbavica, a ni Pecara, a kamo li ovi ostali stadioni. Ako mislite drugačije, iznesite konkretno mišljenje, a ne pišite navijački. Hajd da vas čujem, što je Koševo, Grbavica ili Pecara bolje od Bilinog.
Kume, ja sam manijak od malena i cijeli zivot zivim na Grbavici ali odgovor cu ti iskreno. Bilino polje jeste definitivno najbolji i najljepsi stadion u BIH, a Grbavica je najjebeniji zbog atmosfere i posjecenosti na stadionu kada Zeljo igra, ne i reprezentacija. Kada je repka u pitaju, ja sam definitivno za Bilino Polje ili sada ABD pa se ovo u Tuzli realizira.
Upravo ta zenica je idealan zbog atmosfere kada repka igra i to je za nas, jer mi smo fanaticni navijaci i to igraci vole i uvijek ih mozemo nositi. A ggledaj sada, iskreno ti govorim, ja ti licno znam samo tri tekme kada je kosevo bilo bas krcato. TO ti je bilo, Sarajevo vs Zeljo 0:1 1998, Zeljo vs Newcastle 0:1 2002 i Bih vs Danska 1:1 2004. i nikada vise!!! Ja znam mnogi ce reci kosevo najljepse, jeste tacno po izgledu, ali dodi na sam stadion pa ces se uvjeriti koliko toga fali tu. Danas se traze stadioni koji ce biti korisni gradu 7 dana u sedmici, a to kosevo nije.

Reci cu ti upravu si 100% za Zenicu, i svaka cast ljudima, koji su uspjeli realizovati projaket da se ta licenca dobije. I mislim vec da je red da ovi nasi iz saveza natkriju jug i sjever u Zenici. Nisam nikoga zelio uvrijediti sa ovim, samo sam iznio svoje misljenje realno!! Hvala
"kume"sta je sa 55 hiljada na utakmici Sarajevo-Man Utd ..
kako to da se ne "sjecas"toga jer si lijepo napisao da nikada vise nije bilo krcato hehehe
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 15 feb 2011, 23:27

Urban je napisao/la:

Grbavica prima 8.500 sjedecih mjesta ja ne znam odakle ti crpis takve podatke
Grbavica prima 8.500 sjedecih mjesta. To je tacno. Sjever 5.000, Jug 3.000 i Zapad 500. Ali ti me nisi razumio, kada se derbi igra, nece zeljo pustati 5.000 za sjever, nego ce pustiti 8.000, to ti ukljucuje 3.000 za pitare i 5.000 za domace, a na jugu ti moze jos 5.000 donji dio.

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 15 feb 2011, 23:30

mma_hz je napisao/la:

"kume"sta je sa 55 hiljada na utakmici Sarajevo-Man Utd ..
kako to da se ne "sjecas"toga jer si lijepo napisao da nikada vise nije bilo krcato hehehe
Buraz, da te ne uvrijedim, to je bila tekma bez stolica, isto kao Sarajevo vs Zeljo 1984(kada ste vi titulu uzeli), mozda sam god fulio, gdje je isto bilo 55 hiljada kao Sarajevo vs Man. utd!!!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.