Unaprijed hvala

Sada je na stadionu 9000 sjedalica, i može ih komotno stati još 5000-6000 samo na zapadnu tribinu. Samo na donjoj tribini je mrvicu ispod 5000, Na stajanje (dugo 135m) može stati 5 000 ljudi pa ti kontaj,a rekordne posjete su oko 30 000 s tim da je to bilo davno i bez sjedalica.aS_Roma je napisao/la:cuj 25.000 tuga ne moze ni 10.000 primiti ... :
almin9 je napisao/la:Ovom "čudu" je kapacitet 25.000 sjedećih mjesta???Omar500 je napisao/la:Stadion Bijeli Brijeg:
Lokacija Mostar, Bosna i Hercegovina
Izgrađen 1971.
Kapacitet 25.000
Da brojali su i onda jos zaokruzili na 25 000AulleTa je napisao/la: Ma garant su brojali i sva moguća stajaća mjesta.
simpatican stadion skroz,jel i vas zeza travnjak?B o X je napisao/la:Gradski stadion Zvornik
Klub: FK Drina
Kapacitet: 3 020 mjesta
ma Boga mi zeza, al dobro je kako je biloneutralan__ je napisao/la:
simpatican stadion skroz,jel i vas zeza travnjak?
aha i nas to zeza a nista se ne radiB o X je napisao/la:ma Boga mi zeza, al dobro je kako je biloneutralan__ je napisao/la:
simpatican stadion skroz,jel i vas zeza travnjak?
Kume, ja sam manijak od malena i cijeli zivot zivim na Grbavici ali odgovor cu ti iskreno. Bilino polje jeste definitivno najbolji i najljepsi stadion u BIH, a Grbavica je najjebeniji zbog atmosfere i posjecenosti na stadionu kada Zeljo igra, ne i reprezentacija. Kada je repka u pitaju, ja sam definitivno za Bilino Polje ili sada ABD pa se ovo u Tuzli realizira.Barca u srcu je napisao/la:Bilino polje je definitivno naljepši i najbolji stadion u BiH, htjeli vi to priznati ili ne. Nisu mu konkurentni ni Koševo ni Grbavica, a ni Pecara, a kamo li ovi ostali stadioni. Ako mislite drugačije, iznesite konkretno mišljenje, a ne pišite navijački. Hajd da vas čujem, što je Koševo, Grbavica ili Pecara bolje od Bilinog.
Prima ti kume tacno 5.000 sa stolicama, a bez moze se nagurati do 8.000 hiljada!!!po'marke je napisao/la:Koliko prima sjeverna tribina na Grbavici?
Ovo ti je super, svaka cast i hvala na slikama.!! Nadam se da nece vama propasti ovo. Kod nas se vec prica o tome, i kako stvari stoje trebalo bi se poceti praviti na kraju ove sezone, tako da selimo na kosevo 2 god. Cijena svega bi bila 200 miliona KM, i pravo sam skeptican u vezi toga. Molio bih ako netko znas jos nekih informacija u vezi novoga stadiona Grbavica, da napise nesto. Hvala puno i pozdrav za BL sa Grbavice!!!" je napisao/la:$ $ ?
": 7238 ($: 2912, ": 4326)
1937. $
¥ отворен $ у ?, " је $ " по & / ", а на " " " је " $ $ $. & су " ' ", наравно $.
1973. $
" ? $ " у $ ? " потпуно ".
На $ $ 11. & 1973. $ ? су ?.
1981. $
% су " " за стајање. На ' ' $ су нове, " су " $ у ".
2009. $
$ је $ & за $ $ $ у " &-" центра на ? /.
2010. $
" $ " " " $ $, на $ " " " / нове ?, " су ?, " ?, Трофејна ?, ?, / ново ¥, ? на $ ", $ $ $, сређене ? "...
$ & за " " $ $:
http://www.****/images/stori ... maketa.jpg
" на &, & за $ & ? на ? /, $ &, ?, - " "...![]()
$ се $ - $ $ $ $ $ " $ у ' ?... $ $ $, а " овај & $ су &, на $ $ ? " $, " " " " ?, & $ ? $ је $ права " ? " %...
% се " ? $, ? / је & ? $ у $, $ је " то % $ $ ¥ " " се ? $!
Capt_Billy je napisao/la:Prima ti kume tacno 5.000 sa stolicama, a bez moze se nagurati do 8.000 hiljada!!!po'marke je napisao/la:Koliko prima sjeverna tribina na Grbavici?
"kume"sta je sa 55 hiljada na utakmici Sarajevo-Man Utd ..Capt_Billy je napisao/la:Kume, ja sam manijak od malena i cijeli zivot zivim na Grbavici ali odgovor cu ti iskreno. Bilino polje jeste definitivno najbolji i najljepsi stadion u BIH, a Grbavica je najjebeniji zbog atmosfere i posjecenosti na stadionu kada Zeljo igra, ne i reprezentacija. Kada je repka u pitaju, ja sam definitivno za Bilino Polje ili sada ABD pa se ovo u Tuzli realizira.Barca u srcu je napisao/la:Bilino polje je definitivno naljepši i najbolji stadion u BiH, htjeli vi to priznati ili ne. Nisu mu konkurentni ni Koševo ni Grbavica, a ni Pecara, a kamo li ovi ostali stadioni. Ako mislite drugačije, iznesite konkretno mišljenje, a ne pišite navijački. Hajd da vas čujem, što je Koševo, Grbavica ili Pecara bolje od Bilinog.
Upravo ta zenica je idealan zbog atmosfere kada repka igra i to je za nas, jer mi smo fanaticni navijaci i to igraci vole i uvijek ih mozemo nositi. A ggledaj sada, iskreno ti govorim, ja ti licno znam samo tri tekme kada je kosevo bilo bas krcato. TO ti je bilo, Sarajevo vs Zeljo 0:1 1998, Zeljo vs Newcastle 0:1 2002 i Bih vs Danska 1:1 2004. i nikada vise!!! Ja znam mnogi ce reci kosevo najljepse, jeste tacno po izgledu, ali dodi na sam stadion pa ces se uvjeriti koliko toga fali tu. Danas se traze stadioni koji ce biti korisni gradu 7 dana u sedmici, a to kosevo nije.
Reci cu ti upravu si 100% za Zenicu, i svaka cast ljudima, koji su uspjeli realizovati projaket da se ta licenca dobije. I mislim vec da je red da ovi nasi iz saveza natkriju jug i sjever u Zenici. Nisam nikoga zelio uvrijediti sa ovim, samo sam iznio svoje misljenje realno!! Hvala
Grbavica prima 8.500 sjedecih mjesta. To je tacno. Sjever 5.000, Jug 3.000 i Zapad 500. Ali ti me nisi razumio, kada se derbi igra, nece zeljo pustati 5.000 za sjever, nego ce pustiti 8.000, to ti ukljucuje 3.000 za pitare i 5.000 za domace, a na jugu ti moze jos 5.000 donji dio.Urban je napisao/la:Capt_Billy je napisao/la:Prima ti kume tacno 5.000 sa stolicama, a bez moze se nagurati do 8.000 hiljada!!!po'marke je napisao/la:Koliko prima sjeverna tribina na Grbavici?
Grbavica prima 8.500 sjedecih mjesta ja ne znam odakle ti crpis takve podatke
Buraz, da te ne uvrijedim, to je bila tekma bez stolica, isto kao Sarajevo vs Zeljo 1984(kada ste vi titulu uzeli), mozda sam god fulio, gdje je isto bilo 55 hiljada kao Sarajevo vs Man. utd!!!mma_hz je napisao/la:"kume"sta je sa 55 hiljada na utakmici Sarajevo-Man Utd ..Capt_Billy je napisao/la:Kume, ja sam manijak od malena i cijeli zivot zivim na Grbavici ali odgovor cu ti iskreno. Bilino polje jeste definitivno najbolji i najljepsi stadion u BIH, a Grbavica je najjebeniji zbog atmosfere i posjecenosti na stadionu kada Zeljo igra, ne i reprezentacija. Kada je repka u pitaju, ja sam definitivno za Bilino Polje ili sada ABD pa se ovo u Tuzli realizira.Barca u srcu je napisao/la:Bilino polje je definitivno naljepši i najbolji stadion u BiH, htjeli vi to priznati ili ne. Nisu mu konkurentni ni Koševo ni Grbavica, a ni Pecara, a kamo li ovi ostali stadioni. Ako mislite drugačije, iznesite konkretno mišljenje, a ne pišite navijački. Hajd da vas čujem, što je Koševo, Grbavica ili Pecara bolje od Bilinog.
Upravo ta zenica je idealan zbog atmosfere kada repka igra i to je za nas, jer mi smo fanaticni navijaci i to igraci vole i uvijek ih mozemo nositi. A ggledaj sada, iskreno ti govorim, ja ti licno znam samo tri tekme kada je kosevo bilo bas krcato. TO ti je bilo, Sarajevo vs Zeljo 0:1 1998, Zeljo vs Newcastle 0:1 2002 i Bih vs Danska 1:1 2004. i nikada vise!!! Ja znam mnogi ce reci kosevo najljepse, jeste tacno po izgledu, ali dodi na sam stadion pa ces se uvjeriti koliko toga fali tu. Danas se traze stadioni koji ce biti korisni gradu 7 dana u sedmici, a to kosevo nije.
Reci cu ti upravu si 100% za Zenicu, i svaka cast ljudima, koji su uspjeli realizovati projaket da se ta licenca dobije. I mislim vec da je red da ovi nasi iz saveza natkriju jug i sjever u Zenici. Nisam nikoga zelio uvrijediti sa ovim, samo sam iznio svoje misljenje realno!! Hvala
kako to da se ne "sjecas"toga jer si lijepo napisao da nikada vise nije bilo krcato hehehe
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.