FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Ako i ode Rafko nema brige, ostaju nam jos dva klasna beka Kimič i Rudič 
- farinelli123
- Kontakt:
Draxler je jos veca ubleha. Bolje da dodje Alexis za masnu lovu i da placenicki odradi 4 sezone kao sto Levandovski radi i nek ide u da skuplja urawa red dajmonds u Gvangzu Rio Grandeu za 50m.anelbavarac je napisao/la:Nek nisu doveli pohlepnog cileanca, koji je trazio nerealna primanja, samo City i PSG mogu ispuniti,njegove zahjeve.
Draxler je bio zicer prije par godina, a i sada se sam nudio, za njegovo propustanje nema opravdanja.
Jel realno da ce ona brazilska ubleha u Chelsea
•
Draxler bi ispao skuplji od Alexisa na kraju. Ne bi s njim dobio neku prevagu kao sa Alexisom ali bi i Draxlera isto dosta platili iako bi on imao manju platu.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Renato veoma blizu posudbe u Swansea.
Sky ****: @SwansOfficial are close to agreeing a deal to sign @renatosanches35 on loan from @FCBayern.
Sky ****: @SwansOfficial are close to agreeing a deal to sign @renatosanches35 on loan from @FCBayern.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
schickeria
- Kontakt:
Navodno nismo doveli sanea jer se ne isplati platiti igraca 50 miliona eura pa da on sjedi na klupi i ceka da se robbery umirovi a da je kod neymara trebalo napraviti dosta zavoja da bi se doslo do njega i da se odustalo
Mislim da uprava s jedne strane dobro radi a sa druge pogresno.
Pogresno je sto je previse skrta i ne zeli prihvatit trendove i jednostavno popuniti ekipu na kriticnim tockama ,npr lorente je danas otisao u chelsea a nama bi taj lorente dosao kao zlato.....
Ispravno je sto se zeli rasteretiti ekipu,budite sigurni da bez obzira na njihove tvrdnje da ce carlo i uprava uciniti sve da se osvoji lp i da to zarko zele,mozda carlo ponajvise.Ovo je taktika u kojoj zelimo skinuti teret sa leđa i prepustit palicu drugim klubovima a mi iz prikrajka da lovimo situaciju
Mislim da uprava s jedne strane dobro radi a sa druge pogresno.
Pogresno je sto je previse skrta i ne zeli prihvatit trendove i jednostavno popuniti ekipu na kriticnim tockama ,npr lorente je danas otisao u chelsea a nama bi taj lorente dosao kao zlato.....
Ispravno je sto se zeli rasteretiti ekipu,budite sigurni da bez obzira na njihove tvrdnje da ce carlo i uprava uciniti sve da se osvoji lp i da to zarko zele,mozda carlo ponajvise.Ovo je taktika u kojoj zelimo skinuti teret sa leđa i prepustit palicu drugim klubovima a mi iz prikrajka da lovimo situaciju
Ako vam se povredi Lewat, a mogo bi, u dreku ste.
- anelbavarac
- Kontakt:
Ako se kojim slucajem i ne povrijedi, žabar ce ga slomit' konstantnim igranjem.
Tako da, kako god okrenes, bicemo zguzeni
Renato definitivno u Swansea.
5 mil za pozajmicu, ako zadovolji jos 30 ide na racun, na kraju sezone.
Tako da, kako god okrenes, bicemo zguzeni
Renato definitivno u Swansea.
5 mil za pozajmicu, ako zadovolji jos 30 ide na racun, na kraju sezone.
A Poljska letva ako jednu presjedi na klupi eto nemira, kao da se ne zna kako mu je cilj lični uspjeh, najbolji strijelac, statua Topa, kopačke i čega sve ne. Toliko o vašem poznavanju trenutnog stanja.
A logika nekih na zvidnom nivou, priča:Ko je kriv upravi što su doveli Renata, a nisu jedtinijeg Keitu.
A eto recimo da ga je Bayern i doveo, a Keita flopao, jer lajpcig nije ni blizu sredina kao naša, onda bi isti ovi rekli:Ko im je kriv što su kupili Keitu, a mogli Renata za mizernih 30 mil., dečko odveo Portugal do titule Evropskog prvenstva, bla bla bla.
Neki ovdje imaju žestokih problema sa samim sobom pa im ovo služi da hajkuju sve redom, prelako se zaboravlja koliko smo slavili transfer od samo 30 mil za to čudo od djeteta koje preoralo Evropsko prvenstvo.
Nije kriv ni Karlo ni bilo ko drugi, kriva je klima, i neće taj igrač biti flop, otiće za isto para za koje je i došao,
ne vidim uopšte razlog da se tu nešto kuka.
A ako i proigra negdje drugo, pa šta ima veze, kod nas na ovom nivou on trenutno igrati ne može, i nema se vremena čekati, kad se stvari odvijaju vrlo brzo, eto nam Gorecke za džabe već sljedeće ljeto, a ko zna i koji će novi igrač uskočiti na radar.
A zanimljivo koliko se hejtuje James, a nije odigrao ni jednu službenu utakmicu,
a igrač je doktor za mnoga krila koja nešto priželjkuju ovdje, a priča da James ne može igrati na krilu je bedasta,
taj igrač može igrati gdje poželi, na bilo kojem dijelu terena će prevagu donijeti, naše najbolje ofanzivno pojačanje još od Robena, u to sam siguran.
A logika nekih na zvidnom nivou, priča:Ko je kriv upravi što su doveli Renata, a nisu jedtinijeg Keitu.
A eto recimo da ga je Bayern i doveo, a Keita flopao, jer lajpcig nije ni blizu sredina kao naša, onda bi isti ovi rekli:Ko im je kriv što su kupili Keitu, a mogli Renata za mizernih 30 mil., dečko odveo Portugal do titule Evropskog prvenstva, bla bla bla.
Neki ovdje imaju žestokih problema sa samim sobom pa im ovo služi da hajkuju sve redom, prelako se zaboravlja koliko smo slavili transfer od samo 30 mil za to čudo od djeteta koje preoralo Evropsko prvenstvo.
Nije kriv ni Karlo ni bilo ko drugi, kriva je klima, i neće taj igrač biti flop, otiće za isto para za koje je i došao,
A ako i proigra negdje drugo, pa šta ima veze, kod nas na ovom nivou on trenutno igrati ne može, i nema se vremena čekati, kad se stvari odvijaju vrlo brzo, eto nam Gorecke za džabe već sljedeće ljeto, a ko zna i koji će novi igrač uskočiti na radar.
A zanimljivo koliko se hejtuje James, a nije odigrao ni jednu službenu utakmicu,
a igrač je doktor za mnoga krila koja nešto priželjkuju ovdje, a priča da James ne može igrati na krilu je bedasta,
taj igrač može igrati gdje poželi, na bilo kojem dijelu terena će prevagu donijeti, naše najbolje ofanzivno pojačanje još od Robena, u to sam siguran.
Kojeg si ti Jamesa gledao da mi je samo znati..Klare je napisao/la:A Poljska letva ako jednu presjedi na klupi eto nemira, kao da se ne zna kako mu je cilj lični uspjeh, najbolji strijelac, statua Topa, kopačke i čega sve ne. Toliko o vašem poznavanju trenutnog stanja.
-
schickeria
- Kontakt:
ok je sto renato ide u swansea ,tamo ce biti kod carlovog pomocnika koji ce ga pratiti izbliza i izvjestavati carla o situaciji avjerovatno clement ima slican stil kao i carlo
Iako bi volio da je ostao u bundesu mislim da je ovo dobar potez
Iako bi volio da je ostao u bundesu mislim da je ovo dobar potez
Ne znam sta imas protiv Lewandowskog, ali ne mozes mu poreci da je najbolja klasicna devetka na svijetu. I sam sam bio jedan od "pljuvaca" poljskog spica, ali priznajem da sam pogrijesio, te da je Lewa WC igrac. Mozda nekad jeste iritantan pred golom, ali s obzirom sta sve nudi ja sam prezadovoljan.Klare je napisao/la:
Sto se tice Renata, naravno da je rijetko ko ovdje mislio da ce podbaciti. Izgledao je kao veliko pojacanje i te usporedbe s Keitom nisu adekvatne, jer je Renato izgledao mnogo perspektivniji, a za ovoga rijetko ko i da je znao. Samo, ne bih rekao da je sve do njega. Ima tu i do trenera, za kojeg vjerujem da ni sam Sanchesa nije htio. Da je neko ko zna da radi s omladincima, imao bi sigurno bolji period u Munchenu, da li onakav kakav smo mi ocekivali, ipak mislim tesko s obzirom na sve prikazano.
Medjutim, ne dijelim misljenje za Jamesa. James je ofanzivni vezni, igrac vrhunske tehnike, s manjkom brzine i dobrim pregledom igre. James je odlican, ali nama nepotreban, te guranje njega na krilo je isto kao svojevremeno sto je Wenger npr. s Ozilom radio. Znamo kako je to zavrsilo, a nadam se da grijesim u vezi Kolumbijca.
Spamm
Officialno Renato Swansea, posudba 8,5 mil Bayernu i vraca se slhedece god. U Bayern, ako ne lazu medijiii
VOLIM BAYERN
- BenjooJutub
- Kontakt:
Edward ne griješi, istina je
Bild kaže posudba sa opcijom od 30 mil, a Kicker kaže bez opcije...
- anelbavarac
- Kontakt:
Samo to? Ocekivao sam puno boljeKlare je napisao/la:A Poljska letva
U moru sr'anja koja si napisao, ovo je mizerno.
Potrudi se, mozda te neko shvati ozbiljno.
Sanches se vraća, bez opcije kupovine 
Odličan potez posudba u Swansea tamo će sigurno steći iskustvo i vratiti izgubljeno samopuzdanje.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Plaćaju nam što će nam razvijati igrača. 
Suma sumarum:
Došli:
1. Tolisso - transfer 41,5 mil
2. Sule - transfer 20 mil
3. Coman - utkup posudbe 21 mil
4. James - posudba 13 mil godišnje
5. Gnabry - transfer -> posudba 8 mil
6. Rudy - džabaluka
Ukupno: 103,5 mil.
Otišli:
1. Benatia - transfer 17 mil
2. Costa - posudba 6 mil
3. Gnabry - posudba 1 mil
4. Gaudino - transfer, gotov džaba
5. Sanches - posudba
6. Alonso, Lahm, Starke - kraj karijere
Ukupno 24 mil.
80 mil potrošili, povećali vrijednost ekipe za 40 mil i razlika u godinama ulaz/izlaz je 5.
Alosna i Lahma ne može skoro niko zamijenit pa se i ne očekuje njihov kalibar da će doći. Kimmich je puno neiskusniji i slabiji od Lahma ali nema druge nego pokušati napravit novog Lahma. Tolisso nije ta vrsta igrača ali trenutno već dosta doprinosi prisutnosti na terenu. Ovo ostalo što je otišlo su flopovi ili neizgrađeni a i došli su slični. Jamesova forma je zastala tamo negdje u 2015-toj, Sule je još mlad a Rudy je igrač rotacije. Ukoliko Karlo podigne Jamesa i afirmiše Sulea biće to dobar posao.
Slabo smo radili na krilima i bekapu za Lewu.
Moja ocjena je 6/10. Može i gore ali moglo je i bolje.
Suma sumarum:
Došli:
1. Tolisso - transfer 41,5 mil
2. Sule - transfer 20 mil
3. Coman - utkup posudbe 21 mil
4. James - posudba 13 mil godišnje
5. Gnabry - transfer -> posudba 8 mil
6. Rudy - džabaluka
Ukupno: 103,5 mil.
Otišli:
1. Benatia - transfer 17 mil
2. Costa - posudba 6 mil
3. Gnabry - posudba 1 mil
4. Gaudino - transfer, gotov džaba
5. Sanches - posudba
6. Alonso, Lahm, Starke - kraj karijere
Ukupno 24 mil.
80 mil potrošili, povećali vrijednost ekipe za 40 mil i razlika u godinama ulaz/izlaz je 5.
Alosna i Lahma ne može skoro niko zamijenit pa se i ne očekuje njihov kalibar da će doći. Kimmich je puno neiskusniji i slabiji od Lahma ali nema druge nego pokušati napravit novog Lahma. Tolisso nije ta vrsta igrača ali trenutno već dosta doprinosi prisutnosti na terenu. Ovo ostalo što je otišlo su flopovi ili neizgrađeni a i došli su slični. Jamesova forma je zastala tamo negdje u 2015-toj, Sule je još mlad a Rudy je igrač rotacije. Ukoliko Karlo podigne Jamesa i afirmiše Sulea biće to dobar posao.
Slabo smo radili na krilima i bekapu za Lewu.
Moja ocjena je 6/10. Može i gore ali moglo je i bolje.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Po mom mišljenju jako loše odrađen prelazni rok. Bilo bi dobro da se tih 80 miliona utrošilo tamo gdje je trebalo a ne tamo gdje ne treba. Tolisso je dobar ali nije Alonso i Rudy je bliži stilu igre Alonsa od njega. Ako misle mijenjati formaciju, mogli su komotno Javija u vezu i mirna Bosna. Krila na pola sezone nećemo ni imati, plus nema rezervnog napadača. Recimo Dortmund je mnogo bolje odradio prelazni rok od nas ali opet su slabiji zbog trenera, da je tu provjereno ime crno bi nam se pisalo ove godine, Leipzig da ne igra LP bilo bi velikih problema za Bayu. Rezime, Bayern slabiji kao i čitava Bundesliga.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Gledao sam malo Francusku i Holandiju (dok smo vodili), mi moramo forsirati Comana. Odigrao je od prve i odigrao je odlično. S druge strane Robbenu je bolje da se oprosti, ali kako, kad se vidi koliko voli svoju zemlju. Ginuo je na terenu kao nikad ali džaba..., iskreno, on, Snajder i Van Persie su prošlost. A i mislim da su mu ovo zadnje kvale.
Gledam ovog Lemara kojeg smo skautirali prošlo ljeto i bilo je pisanja za transfer, šteta. Igračina u najavi. Kreativno krilo gdje bolje odavno nisam vidio (po talentu), plus je dobra tempa i koraka i na to sve ima 21 godinu. Bar dva puta je bolji od Comana. Šteta.
Gledam ovog Lemara kojeg smo skautirali prošlo ljeto i bilo je pisanja za transfer, šteta. Igračina u najavi. Kreativno krilo gdje bolje odavno nisam vidio (po talentu), plus je dobra tempa i koraka i na to sve ima 21 godinu. Bar dva puta je bolji od Comana. Šteta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.