Kvalifikacije za Eurobasket 2011

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

martinmkd
Kontakt:

Re: Kvalifikacije za Eurobasket 2011

Post Postao/la martinmkd » 27 avg 2010, 23:19

BIHfan je napisao/la:
Britancima je sad dosao i Ben Gordon. Sinoc nije ulazio u igru, a protiv Ukraine ako zagusti mogao bi uci tako da. :roll:
Ma da to al sad je moguce da Deng ne igra koliko znam on se jedva pridruzio u timu, proslo prvenstvo uopste nije hteo tako da moguce je da ne igra vise do EP kad vec imaju siguran prolaz mislim da ne bi rizikovao povreda i sl.
legenda reala je napisao/la:Ma i da uđemo u taj baraž čisto sumnjam da bi nešto napravili ,nemamo kvalitet a vidim sinoć protiv Crne Gore se sve radi da bi se Italija kvalifikovala ,pa ako se sa Italiom sastanemo u tom baražu mislim da nemamo ama baš nikakve šanse.
Italija i bas nije toliko jaka, imaju vrlo podmladena repka tako da sve je moguce ;)

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 27 avg 2010, 23:40

martinmkd je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:
Britancima je sad dosao i Ben Gordon. Sinoc nije ulazio u igru, a protiv Ukraine ako zagusti mogao bi uci tako da. :roll:
Ma da to al sad je moguce da Deng ne igra koliko znam on se jedva pridruzio u timu, proslo prvenstvo uopste nije hteo tako da moguce je da ne igra vise do EP kad vec imaju siguran prolaz mislim da ne bi rizikovao povreda i sl.
legenda reala je napisao/la:Ma i da uđemo u taj baraž čisto sumnjam da bi nešto napravili ,nemamo kvalitet a vidim sinoć protiv Crne Gore se sve radi da bi se Italija kvalifikovala ,pa ako se sa Italiom sastanemo u tom baražu mislim da nemamo ama baš nikakve šanse.
Italija i bas nije toliko jaka, imaju vrlo podmladena repka tako da sve je moguce ;)
Nije jaka toliko ,ali je jača od nas i imaj veliku pomoć sudija vidjelo se to protiv CG juče ,a rekao je to i V. Majer kad je pričao neošto u vezi baraža.

Nije mi jasno igra BIH sude sudije iz Hrvatske,Srbije,Makedonije isto tako npr. igra Ukraina sudije iz Gruzije , Bjelorusije što sude sudije iz susjedni zemalja,to nema ni u jednom sportu.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

martinmkd
Kontakt:

Post Postao/la martinmkd » 28 avg 2010, 13:51

legenda reala je napisao/la: Nije jaka toliko ,ali je jača od nas i imaj veliku pomoć sudija vidjelo se to protiv CG juče ,a rekao je to i V. Majer kad je pričao neošto u vezi baraža.

Nije mi jasno igra BIH sude sudije iz Hrvatske,Srbije,Makedonije isto tako npr. igra Ukraina sudije iz Gruzije , Bjelorusije što sude sudije iz susjedni zemalja,to nema ni u jednom sportu.
Mozda malo jaca ali ipak to se ne zna BiH je igrala posledna utakmica vrlo dobro moze se to opet ponoviti, i da slazem se so to da sudije butkaju V.Britaniju i Italija neznam zasto ali to sam i ja primetio ..

Sto se tice sudije to je kako bi FIBA izbegla velike troskove, recimo najcesce kod nas sudije su bili Jaroslav Janac, Christos Christodoulou, Sasa Marici protiv Madjarska, protiv vama Milivoje Jovcic, Nikola Lepetic, Charalampos Karakatsounis kako bi se izbegli velike troskove za putu i ostalo. Iako ja ne slazem se so tome jer recimo na par puta Charalampos Karaktsounis je sudio protiv nama za smesne situacije najverojatno radi to sto mrzi Makedonce iako oni su ipak profesionalci ..

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 28 avg 2010, 13:53

martinmkd je napisao/la:
legenda reala je napisao/la: Nije jaka toliko ,ali je jača od nas i imaj veliku pomoć sudija vidjelo se to protiv CG juče ,a rekao je to i V. Majer kad je pričao neošto u vezi baraža.

Mozda malo jaca ali ipak to se ne zna BiH je igrala posledna utakmica vrlo dobro moze se to opet ponoviti, i da slazem se so to da sudije butkaju V.Britaniju i Italija neznam zasto ali to sam i ja primetio ..

Sto se tice sudije to je kako bi FIBA izbegla velike troskove, recimo najcesce kod nas sudije su bili Jaroslav Janac, Christos Christodoulou, Sasa Marici protiv Madjarska, protiv vama Milivoje Jovcic, Nikola Lepetic, Charalampos Karakatsounis kako bi se izbegli velike troskove za putu i ostalo. Iako ja ne slazem se so tome jer recimo na par puta Charalampos Karaktsounis je sudio protiv nama za smesne situacije najverojatno radi to sto mrzi Makedonce iako oni su ipak profesionalci ..
Kako ne znas zasto, pa jednostavno je, to su Velika Britanija i Italija, njima bi siljili protiv nas i kad bi se takmicili u pravljenju baklave :!:
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 28 avg 2010, 19:00

mirzza je napisao/la:Sinoc se ne dade, neko ce reci nedostatak srece, a ja cu reci znanja. Napokon dobra tekma na strani i steta je sto nisu uzeli dobijenu tekmu, nadam se da ce dici Makedonce i osvojiti trece mjesto u grupi pa dogodine ce valjda biti bolje.

Zna li iko sta je sa Opackom?
Nema klub, a za repku pa nije Beobasketov zato i nije unutra za razliku od antitalenta Miloševića (iako nemam baš pretjerano dobro mišljenje o Opačku za ovog polovnjaka je izmislio košarku ).
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 29 avg 2010, 00:46

kksiroki je napisao/la:
mirzza je napisao/la:Sinoc se ne dade, neko ce reci nedostatak srece, a ja cu reci znanja. Napokon dobra tekma na strani i steta je sto nisu uzeli dobijenu tekmu, nadam se da ce dici Makedonce i osvojiti trece mjesto u grupi pa dogodine ce valjda biti bolje.

Nema klub, a za repku pa nije Beobasketov zato i nije unutra za razliku od antitalenta Miloševića (iako nemam baš pretjerano dobro mišljenje o Opačku za ovog polovnjaka je izmislio košarku ).
Minja Milosevic je definitivno covjek koji je primjer kako od totalnog antitalenta postati igrac koji sebi obezbijedi egzistenciju, a sve na osnovu menadzera....

Sto se tice Opacka, citao sam u SN - u nekad prije da je raskinuo sa Cedevitom, tj. da su ga sutnuli, a prije toga citam da je ostao....

Opacak je korektan back - up za jedno 15 - 20 minuta, bolje bi se proslo da su on i Princ bili unutra umjesto Lakija i Minje
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

katalinski
Kontakt:

Post Postao/la katalinski » 29 avg 2010, 12:00

ide li neko veceras na makedonce...kakva je zainteresovanost za vecerasnju utakmicu
taman je prava kosarkaska atmosfera zbog svjetskog
Ajvatar

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 29 avg 2010, 13:43

kksiroki je napisao/la:

Slazem se da je za Minju Deng, zbog toga i pitam sta je sa njim jer vidim da nije pozvan u repku.
Cuva Bog Zelju svog!

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 29 avg 2010, 14:49

Tesko da cemo dobit Makedoniju, jedino da se borimo k'o ludi, kad bi dobili 100% bi isli u baraz, cak i da Ukraina dobije Veliku Britaniju jer imamo bolju kjos razliku od Madarske, znaci mi i Ukraina u baraz, a kad bi izgubili 100 % ne bi isli u baraz, pa cak kad bi i Ukraina izgubila, jer ima bolji medjusobni omjer sa nama!
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 29 avg 2010, 15:20

katalinski je napisao/la:ide li neko veceras na makedonce...kakva je zainteresovanost za vecerasnju utakmicu
taman je prava kosarkaska atmosfera zbog svjetskog
Zainteresovanost je nikakva :D :D :D

Ja cu ici sigurno...

Ako nista vrijedi pogledati Bo - a jos jednom...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 29 avg 2010, 15:54

Treba li Makedoncima veceras pobjeda?
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

hulle
Kontakt:

Post Postao/la hulle » 29 avg 2010, 16:02

Trebalo je odmah mladu rep prebaciti da igraju kvalifikacije odmah nakon drugog kola

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 29 avg 2010, 16:26

hulle je napisao/la:Trebalo je odmah mladu rep prebaciti da igraju kvalifikacije odmah nakon drugog kola
:D :D :D :shock: Koja je to mlada reprezentacija i koji su to igrači koji ne bi od svih reprezentacija u kvalif. izgubili preko 50 razlike .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

abcde
Kontakt:

Post Postao/la abcde » 29 avg 2010, 17:39

mujoisuljo je napisao/la:Treba li Makedoncima veceras pobjeda?
Mi idemo na pobjedu :D ... Al nam ne treba za plasman jer smo se vec plasirai i kao drugi a mozemo biti prvi ako pobjedimo. Sad imamo 12 boda i +85 tako da drugo mesto je sigurno ukupno u ostalih grupa

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 29 avg 2010, 17:44

abcde je napisao/la:
Mi idemo na pobjedu :D ... Al nam ne treba za plasman jer smo se vec plasirai i kao drugi a mozemo biti prvi ako pobjedimo. Sad imamo 12 boda i +85 tako da drugo mesto je sigurno ukupno u ostalih grupa
Znaci gubite veceras. Bice komsijski i miroljubivo, ali na strani BiH. 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 29 avg 2010, 18:00

Omerbavarac je napisao/la:
abcde je napisao/la:
Znaci gubite veceras. Bice komsijski i miroljubivo, ali na strani BiH. 8-)
Haha gubi Britanija od Ukrajinaca, motivisala ih pobjeda protiv nas :mrgreen:, mada moze britanija do pobjede ne upitno al ovo nama ne odgovara, jer onda ako zijane Britanci, Makedonci ce ici na pobjedu, isli bi i ovako al et ima da izginu za direktan plasman. Ispravi te me ako sam se zaracunao :D, ali mislim da jest ovako :D.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

martinmkd
Kontakt:

Post Postao/la martinmkd » 29 avg 2010, 19:01

Ukraince su pobedili Britaniju tako da veceras imamo sanse za prvo mjesto, i kao drugi idemo direktno plasirani zato sto imamo veca kos razlika za razliku od Bugarskoj tako da vec smo na EP osim ako veceras ne izgubimo od vas neki 40+ razliku :lol:

Sad za treceg mjesto imate sanse vi i Ukrajinci koji imaju trenutno -25, znaci vi morate nas pobjediti so 6+ .. mozda i vas pustimo utakmicu veceras ko zna :mrgreen:

Srecno veceras, nek bolji pobedi ..

blazz
Kontakt:

Post Postao/la blazz » 29 avg 2010, 20:30

ma dobićemo mi vjerovatno preko pet razlike ovo je neko pametan stavio utakmicu u 20:45min ;)

djokica
Kontakt:

Post Postao/la djokica » 29 avg 2010, 20:43

jel ima neki link
FKS❤️1946

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 29 avg 2010, 21:20

Ovog Kojadinovica kao da je neko istjerao na teren da igra, kako se krece i trci da to nevjerovatno mucenicki izgleda.
Zadnja izmjena: guber90, dana/u 29 avg 2010, 21:21, ukupno mijenjano 1 put.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.