legenda reala je napisao/la:
Nije jaka toliko ,ali je jača od nas i imaj veliku pomoć sudija vidjelo se to protiv CG juče ,a rekao je to i V. Majer kad je pričao neošto u vezi baraža.
Nije mi jasno igra BIH sude sudije iz Hrvatske,Srbije,Makedonije isto tako npr. igra Ukraina sudije iz Gruzije , Bjelorusije što sude sudije iz susjedni zemalja,to nema ni u jednom sportu.
Mozda malo jaca ali ipak to se ne zna BiH je igrala posledna utakmica vrlo dobro moze se to opet ponoviti, i da slazem se so to da sudije butkaju V.Britaniju i Italija neznam zasto ali to sam i ja primetio ..
Sto se tice sudije to je kako bi FIBA izbegla velike troskove, recimo najcesce kod nas sudije su bili Jaroslav Janac, Christos Christodoulou, Sasa Marici protiv Madjarska, protiv vama Milivoje Jovcic, Nikola Lepetic, Charalampos Karakatsounis kako bi se izbegli velike troskove za putu i ostalo. Iako ja ne slazem se so tome jer recimo na par puta Charalampos Karaktsounis je sudio protiv nama za smesne situacije najverojatno radi to sto mrzi Makedonce iako oni su ipak profesionalci ..