Miralem Pjanić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- Juventinisimo
- Kontakt:
Re: Miralem Pjanić
Key passes per match:
1.Miralem Pjanic 33 prosjek po utakmici 4.7
2.Christian Eriksen 30 / 4.3
3.Neymar 28 / 3.5
4.Christian Cueva 24 / 2.7
5.Luis Suarez 22 / 2.4
6.Dries Martens 21/ 3.5
Assists:
1-2.Dusan Tadic 7
1-2.Luis Suarez 7
3-6.Miralem Pjanic 6
Dries Martins 6
Joshua Kimmich 6
Neymar 6
Kada pogledas OBJEKTIVNO..sta bi to Pjanic jos trebao da uradi??
Evo necu ga braniti, ali on je slijedeci Salihamidzic u nasoj repki...ne razumijem, sta to mi ocekujemo od njega??
Po statistici, u stvarima u kojima treba da ucestvuje je jedan od najboljih u svijetu..pogledajte gore listu i u kojim repkama igraju njegovi "konkurenti"...
Pjanic igra u raspaloj repki sa totalno raspalim selektorom...pa ni u Juventusu ne moze sa jednim srednjakom da pruzi najbolje sto moze..Pirlo je uvijek imao dva "konja" oko sebe da trce..Pjanic je TAKAV tip igraca, kreator i jedan je od najboljih u svijetu na toj poziciji...pa ne moze on igrati kao Vidal, Matuidi i ostali..
Mi ulazimo u utakmice sa dva centarfora..hajde da je to tako..ali mi imamo jednog koji igra u naftalinu..umjesto jednog da trci..
Moj Mesa, poseri se na trenersku diplomu...ubijas nas iz mjeseca u mjesec, sve vise i vise..umjesto da analiziras protivnika, prvo analiziraj sebe i daj ostavku..
1.Miralem Pjanic 33 prosjek po utakmici 4.7
2.Christian Eriksen 30 / 4.3
3.Neymar 28 / 3.5
4.Christian Cueva 24 / 2.7
5.Luis Suarez 22 / 2.4
6.Dries Martens 21/ 3.5
Assists:
1-2.Dusan Tadic 7
1-2.Luis Suarez 7
3-6.Miralem Pjanic 6
Dries Martins 6
Joshua Kimmich 6
Neymar 6
Kada pogledas OBJEKTIVNO..sta bi to Pjanic jos trebao da uradi??
Evo necu ga braniti, ali on je slijedeci Salihamidzic u nasoj repki...ne razumijem, sta to mi ocekujemo od njega??
Po statistici, u stvarima u kojima treba da ucestvuje je jedan od najboljih u svijetu..pogledajte gore listu i u kojim repkama igraju njegovi "konkurenti"...
Pjanic igra u raspaloj repki sa totalno raspalim selektorom...pa ni u Juventusu ne moze sa jednim srednjakom da pruzi najbolje sto moze..Pirlo je uvijek imao dva "konja" oko sebe da trce..Pjanic je TAKAV tip igraca, kreator i jedan je od najboljih u svijetu na toj poziciji...pa ne moze on igrati kao Vidal, Matuidi i ostali..
Mi ulazimo u utakmice sa dva centarfora..hajde da je to tako..ali mi imamo jednog koji igra u naftalinu..umjesto jednog da trci..
Moj Mesa, poseri se na trenersku diplomu...ubijas nas iz mjeseca u mjesec, sve vise i vise..umjesto da analiziras protivnika, prvo analiziraj sebe i daj ostavku..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
- JohnCleese
- Kontakt:
Nije fer tek tako napisati da je medju najboljim asistententima kvalifikacija, a da se ne podsjetimo Princeve magije. Volimo svoje postujmo tudje.
Predlazem jednu setnju, jedan podsjetnik Princevih djela.
6 asistencija
=
2 blistave asistencije na samom startu kvalifikacija protiv super mocne Estonije na Bilinom polju
2 impresivne asistencije u trecem kolu. Tada je san postao java, tada je konacno pao nas vjeciti krvnik Kipar. Ponovo zmajevo gnijezdo.
1 vanserijska asistencija Malog Princa dosla je i protiv tradicionalno neugodnog Gibraltara, tada je lopta pronasla plavookog bombardera za erupciju odusevljenja pogadjate kojeg stadiona.
1 asistencija- filigranski precizno izveden korner. Ciljao je, zaista se vidjelo od samog starta, ciljao je tu Sunjicevu patelu i pogodio ju je. Ma bilo je samo pitanje vremena jer kod svakog kornera Malog Princa protivnicki gol visi u zraku. Uz sav talent, zelju, htjenje i kvalitet naseg Copperfielda na vrucem travnjaku na Kipru nasi momci nisu uspjeli izvuci barem jedan bod.
Rezime: Covjek samo moze staviti prst na celo, duboko se zamisliti i zapitati pa koliko bi mi tu bodova zaista skupili da nam nije ovolike lucidnosti u liku Malog Princa. Gdje bi bili braco a gdje smo sad ???
Predlazem jednu setnju, jedan podsjetnik Princevih djela.
6 asistencija
=
2 blistave asistencije na samom startu kvalifikacija protiv super mocne Estonije na Bilinom polju
2 impresivne asistencije u trecem kolu. Tada je san postao java, tada je konacno pao nas vjeciti krvnik Kipar. Ponovo zmajevo gnijezdo.
1 vanserijska asistencija Malog Princa dosla je i protiv tradicionalno neugodnog Gibraltara, tada je lopta pronasla plavookog bombardera za erupciju odusevljenja pogadjate kojeg stadiona.
1 asistencija- filigranski precizno izveden korner. Ciljao je, zaista se vidjelo od samog starta, ciljao je tu Sunjicevu patelu i pogodio ju je. Ma bilo je samo pitanje vremena jer kod svakog kornera Malog Princa protivnicki gol visi u zraku. Uz sav talent, zelju, htjenje i kvalitet naseg Copperfielda na vrucem travnjaku na Kipru nasi momci nisu uspjeli izvuci barem jedan bod.
Rezime: Covjek samo moze staviti prst na celo, duboko se zamisliti i zapitati pa koliko bi mi tu bodova zaista skupili da nam nije ovolike lucidnosti u liku Malog Princa. Gdje bi bili braco a gdje smo sad ???
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Pa kako ce imati više asistencija kad kao vezni preda loptu ibisevicu-izgubi je, da dugu na džeku onaj ga pojeo u skoku. Visca nikad bez lopte ne utrcavvaju u prostor a kad dobije.loptu u noge izgubi je ili vrati beku-stoperu
Sa cimirotom ništa ne može jer igraju protiv 4 njihova vezna
Jedini lulic razumije sta treba raditi ali je to premalo
Pjanic nikad u karijeri nije.prolazio par igrača i zabijao golove, on je majstor pasa, diktiraju tempa, prekida a otkad je u juve strašan defanzivni napredak...
To sto imamo trenera koji ne zna staviti 351 i time spasiti i džeku i pjanica kao najbolje igrače i njima podrediti igru, koji bi time i manjak kvaliteta cimirota i jajala smanjio brojnošću, to je drugi par cipela...
Sa cimirotom ništa ne može jer igraju protiv 4 njihova vezna
Jedini lulic razumije sta treba raditi ali je to premalo
Pjanic nikad u karijeri nije.prolazio par igrača i zabijao golove, on je majstor pasa, diktiraju tempa, prekida a otkad je u juve strašan defanzivni napredak...
To sto imamo trenera koji ne zna staviti 351 i time spasiti i džeku i pjanica kao najbolje igrače i njima podrediti igru, koji bi time i manjak kvaliteta cimirota i jajala smanjio brojnošću, to je drugi par cipela...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- Juventinisimo
- Kontakt:
Ja vidim da covjek ima najvise KEY PASSES na planeti zemlji...a on je tu da pasira...
mozda i nije..
ko ce ga znati..
Svaki pas koji je covjek napravio, VI gledate to na sebi svojstven nacin....statistika govori jedno, VI drugo..samo su Pjanicevi pasevi SR4NJE..ostali vrijede zlata..
Covjek ima gotovo 5 key passes(ne asistencija) po utakmici, sta bi to mogao vise da napravi???
Halo ba, on nije i ne moze predriblati cijeli tim(kao sto je nekada Brazzo) pa zabijati golove i sam igrati..
Izvinite me, nisam ga prepoznao..ovo je nas slijedeci Brazzo v2..
Pjanic dirigira...ako nema kome, nema ni Pjanica..kraj price..kako u repki, tako i u Juventusu..tako je bilo i sa Pirlom..kako u Italiji, tako i u Juventusu..kraj price..
Dolazimo evo i do "veliki" utakmica i timova...kao sto rece...ako nema kome..zaboravi..nesto slicno je bilo i sa Brazzom..covjek je ponekad igrao SAM protiv svih...i naravno da nam je upao u oci...poceli smo mu yebati mater sa tribina...
Ne mozes biti sin jedinac, profesionalac..
Tako ce biti i sa Pjanicem(ako vec nije)..sa Juventusom osvaja trofeje a u repki ga nema nigdje..
Veci timovi ce uvijek staviti extra pritisak na koga?? Pa Pjanica i Dzeku..logicno, zar ne?
Oni ako nemaju pomoci..opet ista stvar..kraj price..
Protiv Iraca STE popljuvali Pjanica..aferim...analizairali smo ih ODLICNO..pa dugim loptama(u 180 minuta) silovali na 20-30 metara od gola, jednog od najboljih napadaca na planeti(u boxu), Dzeku..i sta je bilo?? Ma kraj price u startu..umjesto da ih tehnicki(gdje smo puno bolji) po zemlji razvalimo..nas vrli "analiticar" je imao mega plan...nabi je na Dzeku, on je najbolji..tacno da je najbolji...ali sam protiv 3-4 igraca...opet dodjemo na isto..KRAJ PRICEEEEEEEE!!!!!
Nece ici ba..nece nikada ici...dugim loptama u zraku ili ti vazduhu protiv ostrvskih repki...ma ni na play stationu...

Svaki pas koji je covjek napravio, VI gledate to na sebi svojstven nacin....statistika govori jedno, VI drugo..samo su Pjanicevi pasevi SR4NJE..ostali vrijede zlata..
Covjek ima gotovo 5 key passes(ne asistencija) po utakmici, sta bi to mogao vise da napravi???
Halo ba, on nije i ne moze predriblati cijeli tim(kao sto je nekada Brazzo) pa zabijati golove i sam igrati..

Pjanic dirigira...ako nema kome, nema ni Pjanica..kraj price..kako u repki, tako i u Juventusu..tako je bilo i sa Pirlom..kako u Italiji, tako i u Juventusu..kraj price..
Dolazimo evo i do "veliki" utakmica i timova...kao sto rece...ako nema kome..zaboravi..nesto slicno je bilo i sa Brazzom..covjek je ponekad igrao SAM protiv svih...i naravno da nam je upao u oci...poceli smo mu yebati mater sa tribina...

Tako ce biti i sa Pjanicem(ako vec nije)..sa Juventusom osvaja trofeje a u repki ga nema nigdje..

Veci timovi ce uvijek staviti extra pritisak na koga?? Pa Pjanica i Dzeku..logicno, zar ne?
Protiv Iraca STE popljuvali Pjanica..aferim...analizairali smo ih ODLICNO..pa dugim loptama(u 180 minuta) silovali na 20-30 metara od gola, jednog od najboljih napadaca na planeti(u boxu), Dzeku..i sta je bilo?? Ma kraj price u startu..umjesto da ih tehnicki(gdje smo puno bolji) po zemlji razvalimo..nas vrli "analiticar" je imao mega plan...nabi je na Dzeku, on je najbolji..tacno da je najbolji...ali sam protiv 3-4 igraca...opet dodjemo na isto..KRAJ PRICEEEEEEEE!!!!!
Nece ici ba..nece nikada ici...dugim loptama u zraku ili ti vazduhu protiv ostrvskih repki...ma ni na play stationu...
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Re: RE: Re: Miralem Pjanić
Hoce sa L1+trokut. Ali na igricama.Juventinisimo je napisao/la:Ja vidim da covjek ima najvise KEY PASSES na planeti zemlji...a on je tu da pasira...mozda i nije..
ko ce ga znati..
Halo ba, on nije i ne moze predriblati cijeli tim(kao sto je nekada Brazzo) pa zabijati golove i sam igrati..Izvinite me, nisam ga prepoznao..ovo je nas slijedeci Brazzo v2..
![]()
Dolazimo evo i do "veliki" utakmica i timova...kao sto rece...ako nema kome..zaboravi..nesto slicno je bilo i sa Brazzom..covjek je ponekad igrao SAM protiv svih...i naravno da nam je upao u oci...poceli smo mu yebati mater sa tribina...Ne mozes biti sin jedinac, profesionalac..
Tako ce biti i sa Pjanicem(ako vec nije)..sa Juventusom osvaja trofeje a u repki ga nema nigdje..![]()
Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
- akisarajevo92
- Kontakt:
- JavierBosnia
- Kontakt:
Evo malog poređenja, samo statističkog, ne govorimo o kvalitetama i ko je bolji. Mislim da je Modrić klasu iznad. Ali za ove što prigovaraju za igre u reprezentaciji.
Luka Modrić: 96 utakmica, 11 golova i 16 asistencija
Miralem Pjanić: 75 utakmica, 11 golova i 25 asistencija!
Uz to, Modrić igra sa Rakitićem i Kovačićem, a Pjanić sa Jajalom i Hadžićem.
A još jedno interesantno poređenje Pjanića u odnosu nastupa za klub i repku:
Reprezentacija: 75 utakmica, 11 golova, 25 asistencija
Juventus: 47 utakmica, 8 golova, 15 asistencija
U prosjeku za reprezentaciju daje ili asistira 0,48 po utakmici, a isti, identičan procenat ima za Juventus.
Luka Modrić: 96 utakmica, 11 golova i 16 asistencija
Miralem Pjanić: 75 utakmica, 11 golova i 25 asistencija!
Uz to, Modrić igra sa Rakitićem i Kovačićem, a Pjanić sa Jajalom i Hadžićem.
A još jedno interesantno poređenje Pjanića u odnosu nastupa za klub i repku:
Reprezentacija: 75 utakmica, 11 golova, 25 asistencija
Juventus: 47 utakmica, 8 golova, 15 asistencija
U prosjeku za reprezentaciju daje ili asistira 0,48 po utakmici, a isti, identičan procenat ima za Juventus.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Joj živ bio nisi to trebao postavljati. Sad će jedno 5 stranica poredjenja.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Budale koje se zele raspravljati jel ovaj bolji il je onaj nek traze drugo mjesto. Ne poredimo ih kao kvalitet igraca, nego njegov odnos prema reprezentaciji i odnos prema klubu o kojem se toliko pise i prica da nije normalno.jasmin10 je napisao/la:Joj živ bio nisi to trebao postavljati. Sad će jedno 5 stranica poredjenja.
Ma i ja sam budala sto nekome pokusavam to objasniti, ako to do sada nije shvatio, nece ni sada
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Shvatam ja to kralju sve ali dzaba je kad ima budala.JavierBosnia je napisao/la:Budale koje se zele raspravljati jel ovaj bolji il je onaj nek traze drugo mjesto. Ne poredimo ih kao kvalitet igraca, nego njegov odnos prema reprezentaciji i odnos prema klubu o kojem se toliko pise i prica da nije normalno.jasmin10 je napisao/la:Joj živ bio nisi to trebao postavljati. Sad će jedno 5 stranica poredjenja.
Ma i ja sam budala sto nekome pokusavam to objasniti, ako to do sada nije shvatio, nece ni sada
I Modric i Pjanic su igrači koji žive od sistema. S obzirom na to da ni mi ni Hrvati nemamo jasno defnisan sistem pa tako najbolji igrači sredite terena budu često osporavani
Mogu samo zamisliti kako izgleda neki argetinski forum,oni kakvi jesu a kakve igrače imaju a kakve rezultate tj (ne)igru

dinoo je napisao/la:Mogu samo zamisliti kako izgleda neki argetinski forum,oni kakvi jesu a kakve igrače imaju a kakve rezultate tj (ne)igru![]()
![]()

Jao advokata,sto ga oprase od pickaste igre,on da nije picic tj da ima damu bio bi medzu prva 3 igraca svjeta jer ima tehniku dribling sut sve samo mu fale damu,nek posudi vidjecete klase.Covjek ima fudbal u malom prstu ali nedaje sve od sebe.
U prvih 11 protiv Chieva danas.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Aisist igracu Chieva za autogol 

Autoasistencija.
Nije ovo Cipar.
Nije ovo Cipar.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Igra kao violina.
Sad si on misli, kakav bi ja igrač bio da imam Pjanića u ekipi.guillermo je napisao/la:Aisist igracu Chieva za autogol

Asistencija. E crni Bazdarevicu kakve ti igrace pretvaras u prosjek.
Kao singerica. Bravo Mire.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 8 gostiju.