Miralem Pjanić

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Juventinisimo
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la Juventinisimo » 03 sep 2017, 04:16

Key passes per match:
1.Miralem Pjanic 33 prosjek po utakmici 4.7
2.Christian Eriksen 30 / 4.3
3.Neymar 28 / 3.5
4.Christian Cueva 24 / 2.7
5.Luis Suarez 22 / 2.4
6.Dries Martens 21/ 3.5

Assists:
1-2.Dusan Tadic 7
1-2.Luis Suarez 7
3-6.Miralem Pjanic 6
Dries Martins 6
Joshua Kimmich 6
Neymar 6

Kada pogledas OBJEKTIVNO..sta bi to Pjanic jos trebao da uradi??
Evo necu ga braniti, ali on je slijedeci Salihamidzic u nasoj repki...ne razumijem, sta to mi ocekujemo od njega??
Po statistici, u stvarima u kojima treba da ucestvuje je jedan od najboljih u svijetu..pogledajte gore listu i u kojim repkama igraju njegovi "konkurenti"...
Pjanic igra u raspaloj repki sa totalno raspalim selektorom...pa ni u Juventusu ne moze sa jednim srednjakom da pruzi najbolje sto moze..Pirlo je uvijek imao dva "konja" oko sebe da trce..Pjanic je TAKAV tip igraca, kreator i jedan je od najboljih u svijetu na toj poziciji...pa ne moze on igrati kao Vidal, Matuidi i ostali..

Mi ulazimo u utakmice sa dva centarfora..hajde da je to tako..ali mi imamo jednog koji igra u naftalinu..umjesto jednog da trci..

Moj Mesa, poseri se na trenersku diplomu...ubijas nas iz mjeseca u mjesec, sve vise i vise..umjesto da analiziras protivnika, prvo analiziraj sebe i daj ostavku..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 03 sep 2017, 10:21

Nije fer tek tako napisati da je medju najboljim asistententima kvalifikacija, a da se ne podsjetimo Princeve magije. Volimo svoje postujmo tudje.
Predlazem jednu setnju, jedan podsjetnik Princevih djela.

6 asistencija
=
2 blistave asistencije na samom startu kvalifikacija protiv super mocne Estonije na Bilinom polju
2 impresivne asistencije u trecem kolu. Tada je san postao java, tada je konacno pao nas vjeciti krvnik Kipar. Ponovo zmajevo gnijezdo.
1 vanserijska asistencija Malog Princa dosla je i protiv tradicionalno neugodnog Gibraltara, tada je lopta pronasla plavookog bombardera za erupciju odusevljenja pogadjate kojeg stadiona.
1 asistencija- filigranski precizno izveden korner. Ciljao je, zaista se vidjelo od samog starta, ciljao je tu Sunjicevu patelu i pogodio ju je. Ma bilo je samo pitanje vremena jer kod svakog kornera Malog Princa protivnicki gol visi u zraku. Uz sav talent, zelju, htjenje i kvalitet naseg Copperfielda na vrucem travnjaku na Kipru nasi momci nisu uspjeli izvuci barem jedan bod.

Rezime: Covjek samo moze staviti prst na celo, duboko se zamisliti i zapitati pa koliko bi mi tu bodova zaista skupili da nam nije ovolike lucidnosti u liku Malog Princa. Gdje bi bili braco a gdje smo sad ???
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 03 sep 2017, 10:52

Pa kako ce imati više asistencija kad kao vezni preda loptu ibisevicu-izgubi je, da dugu na džeku onaj ga pojeo u skoku. Visca nikad bez lopte ne utrcavvaju u prostor a kad dobije.loptu u noge izgubi je ili vrati beku-stoperu
Sa cimirotom ništa ne može jer igraju protiv 4 njihova vezna
Jedini lulic razumije sta treba raditi ali je to premalo
Pjanic nikad u karijeri nije.prolazio par igrača i zabijao golove, on je majstor pasa, diktiraju tempa, prekida a otkad je u juve strašan defanzivni napredak...

To sto imamo trenera koji ne zna staviti 351 i time spasiti i džeku i pjanica kao najbolje igrače i njima podrediti igru, koji bi time i manjak kvaliteta cimirota i jajala smanjio brojnošću, to je drugi par cipela...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 03 sep 2017, 17:49

Ja vidim da covjek ima najvise KEY PASSES na planeti zemlji...a on je tu da pasira... :? mozda i nije.. :?: ko ce ga znati..

Svaki pas koji je covjek napravio, VI gledate to na sebi svojstven nacin....statistika govori jedno, VI drugo..samo su Pjanicevi pasevi SR4NJE..ostali vrijede zlata..

Covjek ima gotovo 5 key passes(ne asistencija) po utakmici, sta bi to mogao vise da napravi???
Halo ba, on nije i ne moze predriblati cijeli tim(kao sto je nekada Brazzo) pa zabijati golove i sam igrati.. :crazy: Izvinite me, nisam ga prepoznao..ovo je nas slijedeci Brazzo v2.. :kafa:
Pjanic dirigira...ako nema kome, nema ni Pjanica..kraj price..kako u repki, tako i u Juventusu..tako je bilo i sa Pirlom..kako u Italiji, tako i u Juventusu..kraj price..

Dolazimo evo i do "veliki" utakmica i timova...kao sto rece...ako nema kome..zaboravi..nesto slicno je bilo i sa Brazzom..covjek je ponekad igrao SAM protiv svih...i naravno da nam je upao u oci...poceli smo mu yebati mater sa tribina... :crazy: Ne mozes biti sin jedinac, profesionalac..
Tako ce biti i sa Pjanicem(ako vec nije)..sa Juventusom osvaja trofeje a u repki ga nema nigdje.. :shock:

Veci timovi ce uvijek staviti extra pritisak na koga?? Pa Pjanica i Dzeku..logicno, zar ne?
Oni ako nemaju pomoci..opet ista stvar..kraj price..
Protiv Iraca STE popljuvali Pjanica..aferim...analizairali smo ih ODLICNO..pa dugim loptama(u 180 minuta) silovali na 20-30 metara od gola, jednog od najboljih napadaca na planeti(u boxu), Dzeku..i sta je bilo?? Ma kraj price u startu..umjesto da ih tehnicki(gdje smo puno bolji) po zemlji razvalimo..nas vrli "analiticar" je imao mega plan...nabi je na Dzeku, on je najbolji..tacno da je najbolji...ali sam protiv 3-4 igraca...opet dodjemo na isto..KRAJ PRICEEEEEEEE!!!!!

Nece ici ba..nece nikada ici...dugim loptama u zraku ili ti vazduhu protiv ostrvskih repki...ma ni na play stationu...
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Rimes87
Kontakt:

Re: RE: Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la Rimes87 » 03 sep 2017, 18:50

Juventinisimo je napisao/la:Ja vidim da covjek ima najvise KEY PASSES na planeti zemlji...a on je tu da pasira... :? mozda i nije.. :?: ko ce ga znati..

Svaki pas koji je covjek napravio, VI gledate to na sebi svojstven nacin....statistika govori jedno, VI drugo..samo su Pjanicevi pasevi SR4NJE..ostali vrijede zlata..

Covjek ima gotovo 5 key passes(ne asistencija) po utakmici, sta bi to mogao vise da napravi???
Halo ba, on nije i ne moze predriblati cijeli tim(kao sto je nekada Brazzo) pa zabijati golove i sam igrati.. :crazy: Izvinite me, nisam ga prepoznao..ovo je nas slijedeci Brazzo v2.. :kafa:
Pjanic dirigira...ako nema kome, nema ni Pjanica..kraj price..kako u repki, tako i u Juventusu..tako je bilo i sa Pirlom..kako u Italiji, tako i u Juventusu..kraj price..

Dolazimo evo i do "veliki" utakmica i timova...kao sto rece...ako nema kome..zaboravi..nesto slicno je bilo i sa Brazzom..covjek je ponekad igrao SAM protiv svih...i naravno da nam je upao u oci...poceli smo mu yebati mater sa tribina... :crazy: Ne mozes biti sin jedinac, profesionalac..
Tako ce biti i sa Pjanicem(ako vec nije)..sa Juventusom osvaja trofeje a u repki ga nema nigdje.. :shock:

Veci timovi ce uvijek staviti extra pritisak na koga?? Pa Pjanica i Dzeku..logicno, zar ne?
Oni ako nemaju pomoci..opet ista stvar..kraj price..
Protiv Iraca STE popljuvali Pjanica..aferim...analizairali smo ih ODLICNO..pa dugim loptama(u 180 minuta) silovali na 20-30 metara od gola, jednog od najboljih napadaca na planeti(u boxu), Dzeku..i sta je bilo?? Ma kraj price u startu..umjesto da ih tehnicki(gdje smo puno bolji) po zemlji razvalimo..nas vrli "analiticar" je imao mega plan...nabi je na Dzeku, on je najbolji..tacno da je najbolji...ali sam protiv 3-4 igraca...opet dodjemo na isto..KRAJ PRICEEEEEEEE!!!!!

Nece ici ba..nece nikada ici...dugim loptama u zraku ili ti vazduhu protiv ostrvskih repki...ma ni na play stationu...
Hoce sa L1+trokut. Ali na igricama.

Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 06 sep 2017, 21:08

Skoro 8 godina od njegovog debija za reprezentaciju

Don't believe the hype.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 06 sep 2017, 23:19

Evo malog poređenja, samo statističkog, ne govorimo o kvalitetama i ko je bolji. Mislim da je Modrić klasu iznad. Ali za ove što prigovaraju za igre u reprezentaciji.
Luka Modrić: 96 utakmica, 11 golova i 16 asistencija
Miralem Pjanić: 75 utakmica, 11 golova i 25 asistencija!
Uz to, Modrić igra sa Rakitićem i Kovačićem, a Pjanić sa Jajalom i Hadžićem.

A još jedno interesantno poređenje Pjanića u odnosu nastupa za klub i repku:
Reprezentacija: 75 utakmica, 11 golova, 25 asistencija
Juventus: 47 utakmica, 8 golova, 15 asistencija
U prosjeku za reprezentaciju daje ili asistira 0,48 po utakmici, a isti, identičan procenat ima za Juventus.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 07 sep 2017, 08:04

Joj živ bio nisi to trebao postavljati. Sad će jedno 5 stranica poredjenja.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 07 sep 2017, 11:43

jasmin10 je napisao/la:Joj živ bio nisi to trebao postavljati. Sad će jedno 5 stranica poredjenja.
Budale koje se zele raspravljati jel ovaj bolji il je onaj nek traze drugo mjesto. Ne poredimo ih kao kvalitet igraca, nego njegov odnos prema reprezentaciji i odnos prema klubu o kojem se toliko pise i prica da nije normalno.

Ma i ja sam budala sto nekome pokusavam to objasniti, ako to do sada nije shvatio, nece ni sada
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 07 sep 2017, 11:48

JavierBosnia je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la:Joj živ bio nisi to trebao postavljati. Sad će jedno 5 stranica poredjenja.
Budale koje se zele raspravljati jel ovaj bolji il je onaj nek traze drugo mjesto. Ne poredimo ih kao kvalitet igraca, nego njegov odnos prema reprezentaciji i odnos prema klubu o kojem se toliko pise i prica da nije normalno.

Ma i ja sam budala sto nekome pokusavam to objasniti, ako to do sada nije shvatio, nece ni sada
Shvatam ja to kralju sve ali dzaba je kad ima budala.
I Modric i Pjanic su igrači koji žive od sistema. S obzirom na to da ni mi ni Hrvati nemamo jasno defnisan sistem pa tako najbolji igrači sredite terena budu često osporavani

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 07 sep 2017, 11:59

Mogu samo zamisliti kako izgleda neki argetinski forum,oni kakvi jesu a kakve igrače imaju a kakve rezultate tj (ne)igru :rol: :rol: :rol:

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 07 sep 2017, 13:57

dinoo je napisao/la:Mogu samo zamisliti kako izgleda neki argetinski forum,oni kakvi jesu a kakve igrače imaju a kakve rezultate tj (ne)igru :rol: :rol: :rol:
:lol: To je i meni palo na pamet. Ja mislim da bi kod nas motikama i vilama jurisali na savez.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 07 sep 2017, 19:33

Jao advokata,sto ga oprase od pickaste igre,on da nije picic tj da ima damu bio bi medzu prva 3 igraca svjeta jer ima tehniku dribling sut sve samo mu fale damu,nek posudi vidjecete klase.Covjek ima fudbal u malom prstu ali nedaje sve od sebe.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 09 sep 2017, 17:34

U prvih 11 protiv Chieva danas.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

guillermo
Kontakt:

Post Postao/la guillermo » 09 sep 2017, 18:21

Aisist igracu Chieva za autogol :D

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 09 sep 2017, 18:27

Autoasistencija.
Nije ovo Cipar.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 09 sep 2017, 18:29

Igra kao violina.

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 09 sep 2017, 18:30

guillermo je napisao/la:Aisist igracu Chieva za autogol :D
Sad si on misli, kakav bi ja igrač bio da imam Pjanića u ekipi. :lol:

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 09 sep 2017, 19:14

Asistencija. E crni Bazdarevicu kakve ti igrace pretvaras u prosjek.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 09 sep 2017, 19:17

Kao singerica. Bravo Mire.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 2 gosta.