Ne brisu se jer sve grupe imaju po 6 reprezentacija.Podrinjac92 je napisao/la:Ali uzmite u obzir da se brišu bodovi protiv Gibraltara, tj. brišu nam se 6 bodova.
SP2018 / Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: SP2018 / Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
- Goalgetter
- Kontakt:
Brisu se, bez obzira sto svaka grupa ima 6 timova, princip ostaje isti.Pivopija je napisao/la:Ne brisu se jer sve grupe imaju po 6 reprezentacija.Podrinjac92 je napisao/la:Ali uzmite u obzir da se brišu bodovi protiv Gibraltara, tj. brišu nam se 6 bodova.

-
- Kontakt:
Ne znam ko normalan jos prizeljkuje Cimirota i Viscu u prvih jedanaest,pa to su odmah dva igraca manje na terenu,jedan nema muda,drugi nema moizgakobe24 je napisao/la:Zanimanja za ovu utakmicu su ista kao za neku ligasku druge kantonalne lige. Mehmed i manekeni su pokvarili sve sto se moglo pokvariti. Od vremena kad je razvaljivala euforija po 10 dana prije meceva reprezentacije, kad su se u glavi sklapale nekakve formacije i sastavi, do ovoga danas kad ne mozemo nadigrati i pobijediti fudbalske amatere i anonimuse. Imas u grupi tri totalne amaterske reprezentacije, kojima se mora zabijati po tri gola i kad te ne ide, pa nikad losiju Grcku koja na domacem terenu ne moze da nadigra raspalu Estoniju, i na kraju Belgiju kao najlaksu reprezentaciju iz prve grupe. Mi smo i pored svega toga, na tri kola prije kraja kvalifikacija, miljama daleko od baraza, a morali smo se s Belgijom boriti za to prvo mjesto i cekati njihov eventualni kiks. Frajer ode u Belgiju, hoce da se nadigrava s fudbalskom velesilom i logika da ce te ljudi demolirati. Tamo je izveo tromog Medunjanina da se nadmece sa fizicki prespremnim veznim redom Belgije, Ibisevica kao drugog napadaca i Lulica kao desno krilo. Poslije toga mu dodje Grcka u Zenicu, a on 70' bude u formaciji 4-2-4. Sad kao slag na sve to je ova bruka na Kipru. Umjesto da smo izgubili maksimalno 2:0 u Belgiji, da smo dobili Grke i tamo i kod kuce, da smo uzeli sve bodove protiv ovih amatera i da sad cekamo Belgiju u Zenici za prvo mjesto, nama je ostao jos promil sanse za hebeni baraz, u kojem smo ovakvi autsajderi protiv svih mogucih reprezentacija. I Susica sam kritikovao neprestano, ali je on one 'LLL' reprezentacije koje su u rangu Gibraltara, Kipra i Estonije razbijao sa po pet golova razlike. Na takvim protivnicima se zasluzi minimalno baraz, a onda na ovim jacim pokusavas nadmasiti ocekivanja i realnost.
Sastav koji prizeljkujem danas:
Begovic; Vranjes, Bicakcic, Simunovic, Kolasinac; Jajalo, Cimirot, Milosevic; Milicevic/Visca, Dzeko, Lulic
Svjestan sam da od ovoga nema nista, ali ako protiv ovih amatera ne isproba Jozu nakon grozne igre Vranjesa i Sunjica na stoperskim pozicijama, onda definitivno prestajem pratiti ovu reprezentaciju dok je mag Mesa na njenom celu. Cimirot jeste bio los u cetvrtak, ali ko je bio dobar?! Ne zasluzuje pljuvanje jer nije bio nista losiji od zvijezda Dzeke i Pjanica. Ipak mislim da su u veznom redu veceras sigurni Hadzic i Jajalo, a treci je vjerovatno Milicevic, ili ce ici sa dva napadaca (nadam se bar sa Kodrom), pa ce to biti Hadzic, Jajalo, Visca, Lulic i dva CF.
Aha, izvinjavam se, mislio sam da je to pravilo sada ukinuto jer su sve grupe jednake.Goalgetter je napisao/la:Brisu se, bez obzira sto svaka grupa ima 6 timova, princip ostaje isti.Pivopija je napisao/la:Ne brisu se jer sve grupe imaju po 6 reprezentacija.Podrinjac92 je napisao/la:Ali uzmite u obzir da se brišu bodovi protiv Gibraltara, tj. brišu nam se 6 bodova.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
pobjednik svake od 4 divizije ide na EURO i nema play-ofa za euroQUARTERBACK je napisao/la:treba poslati ekipu iz premier lige da igra tu liguFoSte95 je napisao/la:septembar sl godine. Divizije i grupe znače se nakon 15.11. ove godine kada izađe FIFA-ina lista nakon baražaQUARTERBACK je napisao/la:kad pocinje liga nacija

trenutni bi bili u drugoj divitiji
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ko bi jos s nama igro u toj diviziji
Hvala Bogu, svi ostali su nam zvijeri na fudbalskom terenu. Prvo, nisam rekao da Visca mora igrati, ali osim njega i Milicevica mi nemamo boljeg po toj desnoj strani. Eto, ko je po tebi u trenutnom rosteru bolji od Visce za poziciju desnog krila? Isto tako, ko ti je bolji od Cimirota za te pozicije u veznom redu? Jesu to i Hadzic i Jajalo trenutno igracine za njega?MiiisssskeeBh je napisao/la: Ne znam ko normalan jos prizeljkuje Cimirota i Viscu u prvih jedanaest,pa to su odmah dva igraca manje na terenu,jedan nema muda,drugi nema moizga
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
-
- Kontakt:
ovo je još bolje za nas, jer će teško danska ili cg uzeti 9 bodova u 3 meča (plus igraju međusobni duel u Pg)Goalgetter je napisao/la:Brisu se, bez obzira sto svaka grupa ima 6 timova, princip ostaje isti.Pivopija je napisao/la:Ne brisu se jer sve grupe imaju po 6 reprezentacija.Podrinjac92 je napisao/la:Ali uzmite u obzir da se brišu bodovi protiv Gibraltara, tj. brišu nam se 6 bodova.
Eto sam si naveo, Milicevic za klasu bolji igrac od Visce. Nazalost, ovaj ce jos 100 godina igrati samo zbog ona 2 gola Izraelu.kobe24 je napisao/la:Hvala Bogu, svi ostali su nam zvijeri na fudbalskom terenu. Prvo, nisam rekao da Visca mora igrati, ali osim njega i Milicevica mi nemamo boljeg po toj desnoj strani. Eto, ko je po tebi u trenutnom rosteru bolji od Visce za poziciju desnog krila? Isto tako, ko ti je bolji od Cimirota za te pozicije u veznom redu? Jesu to i Hadzic i Jajalo trenutno igracine za njega?MiiisssskeeBh je napisao/la: Ne znam ko normalan jos prizeljkuje Cimirota i Viscu u prvih jedanaest,pa to su odmah dva igraca manje na terenu,jedan nema muda,drugi nema moizga
I ne znam sta su ovoliko navalili na Cimirota, kad je barem 5 igraca bilo losije od njega

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Sa Ćuranom smo propali. Kakav crni baraž!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Veceras treba igrati na pobjedu, tako da Cimirota i slicne treba izostaviti.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Pa eto koga bi ti, kad u trenutnom rosteru imamo samo trojicu klasicnih veznjaka (Cimirotic, Jajalo i Hadzic)? Za mene licno, nas vezni red bi cinili Pjanic, Besic i Krunic i to su tri najjaca veznjaka, ali Mesa ne misli tako.avenija je napisao/la:Veceras treba igrati na pobjedu, tako da Cimirota i slicne treba izostaviti.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Ma samo neka nije Cimirot ono sto sam vidio na Kipru je najgora partija jednog veznjaka godinama unazad.kobe24 je napisao/la:Pa eto koga bi ti, kad u trenutnom rosteru imamo samo trojicu klasicnih veznjaka (Cimirotic, Jajalo i Hadzic)? Za mene licno, nas vezni red bi cinili Pjanic, Besic i Krunic i to su tri najjaca veznjaka, ali Mesa ne misli tako.avenija je napisao/la:Veceras treba igrati na pobjedu, tako da Cimirota i slicne treba izostaviti.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Mi smo pojeli veliko qovno i sad kao neke kalkulacije, baš ono bosanski. Pobjediti sve 3 tekme i u baraž, samo s takvim stavom se može isčupati iz ovih sranja.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dobit ces i da Čelik veceras igra.avenija je napisao/la:Veceras treba igrati na pobjedu, tako da Cimirota i slicne treba izostaviti.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kaunas je napisao/la:Jbt kad se sjetim prica da cemo sa Belgijom kuci odlucivati o direktnom plasmanu.![]()

Ljudi ovdje jos rade neke analize, kalkulacije? BiH zvana reprezentacija kalkulacija. Gotovo je ovo.
Najavljivao je puk ovdje i pobjede protiv Grčke i šta sve ne.Vucevich je napisao/la:Kaunas je napisao/la:Jbt kad se sjetim prica da cemo sa Belgijom kuci odlucivati o direktnom plasmanu.![]()
![]()
Ljudi ovdje jos rade neke analize, kalkulacije? BiH zvana reprezentacija kalkulacija. Gotovo je ovo.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Nemoj zaboravit one price da cemo dobit Irsku 4-0, bilo je oko 50 takvih postovaHigh je napisao/la:Najavljivao je puk ovdje i pobjede protiv Grčke i šta sve ne.Vucevich je napisao/la:Kaunas je napisao/la:Jbt kad se sjetim prica da cemo sa Belgijom kuci odlucivati o direktnom plasmanu.![]()
![]()

Padoše teorije i nade kao Trotterima onaj skupi luster u golemoj vili.Vucevich je napisao/la:
Nemoj zaboravit one price da cemo dobit Irsku 4-0, bilo je oko 50 takvih postova

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], CAGarfia, Rimes87, tuzlanskinacin i 50 gostiju.