SP2018 / Kipar - BiH / Gibraltar - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Pivopija
Kontakt:

Re: SP2018 / Kipar - BiH / Gibraltar - BiH

Post Postao/la Pivopija » 03 sep 2017, 12:46

Podrinjac92 je napisao/la:Ali uzmite u obzir da se brišu bodovi protiv Gibraltara, tj. brišu nam se 6 bodova.
Ne brisu se jer sve grupe imaju po 6 reprezentacija.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 03 sep 2017, 12:50

Koji crni baraž? Uozbiljite se.
Unico amore sei!
❤️🖤

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 03 sep 2017, 12:56

Pivopija je napisao/la:
Podrinjac92 je napisao/la:Ali uzmite u obzir da se brišu bodovi protiv Gibraltara, tj. brišu nam se 6 bodova.
Brisu se, bez obzira sto svaka grupa ima 6 timova, princip ostaje isti.

slika

MiiisssskeeBh
Kontakt:

Post Postao/la MiiisssskeeBh » 03 sep 2017, 13:00

kobe24 je napisao/la:Zanimanja za ovu utakmicu su ista kao za neku ligasku druge kantonalne lige. Mehmed i manekeni su pokvarili sve sto se moglo pokvariti. Od vremena kad je razvaljivala euforija po 10 dana prije meceva reprezentacije, kad su se u glavi sklapale nekakve formacije i sastavi, do ovoga danas kad ne mozemo nadigrati i pobijediti fudbalske amatere i anonimuse. Imas u grupi tri totalne amaterske reprezentacije, kojima se mora zabijati po tri gola i kad te ne ide, pa nikad losiju Grcku koja na domacem terenu ne moze da nadigra raspalu Estoniju, i na kraju Belgiju kao najlaksu reprezentaciju iz prve grupe. Mi smo i pored svega toga, na tri kola prije kraja kvalifikacija, miljama daleko od baraza, a morali smo se s Belgijom boriti za to prvo mjesto i cekati njihov eventualni kiks. Frajer ode u Belgiju, hoce da se nadigrava s fudbalskom velesilom i logika da ce te ljudi demolirati. Tamo je izveo tromog Medunjanina da se nadmece sa fizicki prespremnim veznim redom Belgije, Ibisevica kao drugog napadaca i Lulica kao desno krilo. Poslije toga mu dodje Grcka u Zenicu, a on 70' bude u formaciji 4-2-4. Sad kao slag na sve to je ova bruka na Kipru. Umjesto da smo izgubili maksimalno 2:0 u Belgiji, da smo dobili Grke i tamo i kod kuce, da smo uzeli sve bodove protiv ovih amatera i da sad cekamo Belgiju u Zenici za prvo mjesto, nama je ostao jos promil sanse za hebeni baraz, u kojem smo ovakvi autsajderi protiv svih mogucih reprezentacija. I Susica sam kritikovao neprestano, ali je on one 'LLL' reprezentacije koje su u rangu Gibraltara, Kipra i Estonije razbijao sa po pet golova razlike. Na takvim protivnicima se zasluzi minimalno baraz, a onda na ovim jacim pokusavas nadmasiti ocekivanja i realnost.

Sastav koji prizeljkujem danas:

Begovic; Vranjes, Bicakcic, Simunovic, Kolasinac; Jajalo, Cimirot, Milosevic; Milicevic/Visca, Dzeko, Lulic

Svjestan sam da od ovoga nema nista, ali ako protiv ovih amatera ne isproba Jozu nakon grozne igre Vranjesa i Sunjica na stoperskim pozicijama, onda definitivno prestajem pratiti ovu reprezentaciju dok je mag Mesa na njenom celu. Cimirot jeste bio los u cetvrtak, ali ko je bio dobar?! Ne zasluzuje pljuvanje jer nije bio nista losiji od zvijezda Dzeke i Pjanica. Ipak mislim da su u veznom redu veceras sigurni Hadzic i Jajalo, a treci je vjerovatno Milicevic, ili ce ici sa dva napadaca (nadam se bar sa Kodrom), pa ce to biti Hadzic, Jajalo, Visca, Lulic i dva CF.
Ne znam ko normalan jos prizeljkuje Cimirota i Viscu u prvih jedanaest,pa to su odmah dva igraca manje na terenu,jedan nema muda,drugi nema moizga

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 03 sep 2017, 13:03

Goalgetter je napisao/la:
Pivopija je napisao/la:

slika
Aha, izvinjavam se, mislio sam da je to pravilo sada ukinuto jer su sve grupe jednake.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 03 sep 2017, 13:15

QUARTERBACK je napisao/la:
FoSte95 je napisao/la:
QUARTERBACK je napisao/la:kad pocinje liga nacija :mrgreen:
septembar sl godine. Divizije i grupe znače se nakon 15.11. ove godine kada izađe FIFA-ina lista nakon baraža
treba poslati ekipu iz premier lige da igra tu ligu :kafa:
pobjednik svake od 4 divizije ide na EURO i nema play-ofa za euro :kafa:
trenutni bi bili u drugoj divitiji

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 03 sep 2017, 13:17

ko bi jos s nama igro u toj diviziji

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 03 sep 2017, 13:24

MiiisssskeeBh je napisao/la: Ne znam ko normalan jos prizeljkuje Cimirota i Viscu u prvih jedanaest,pa to su odmah dva igraca manje na terenu,jedan nema muda,drugi nema moizga
Hvala Bogu, svi ostali su nam zvijeri na fudbalskom terenu. Prvo, nisam rekao da Visca mora igrati, ali osim njega i Milicevica mi nemamo boljeg po toj desnoj strani. Eto, ko je po tebi u trenutnom rosteru bolji od Visce za poziciju desnog krila? Isto tako, ko ti je bolji od Cimirota za te pozicije u veznom redu? Jesu to i Hadzic i Jajalo trenutno igracine za njega?
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

boomerang5
Kontakt:

Post Postao/la boomerang5 » 03 sep 2017, 13:28

Goalgetter je napisao/la:
Pivopija je napisao/la:

slika
ovo je još bolje za nas, jer će teško danska ili cg uzeti 9 bodova u 3 meča (plus igraju međusobni duel u Pg)

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 03 sep 2017, 13:29

kobe24 je napisao/la:
MiiisssskeeBh je napisao/la: Ne znam ko normalan jos prizeljkuje Cimirota i Viscu u prvih jedanaest,pa to su odmah dva igraca manje na terenu,jedan nema muda,drugi nema moizga
Hvala Bogu, svi ostali su nam zvijeri na fudbalskom terenu. Prvo, nisam rekao da Visca mora igrati, ali osim njega i Milicevica mi nemamo boljeg po toj desnoj strani. Eto, ko je po tebi u trenutnom rosteru bolji od Visce za poziciju desnog krila? Isto tako, ko ti je bolji od Cimirota za te pozicije u veznom redu? Jesu to i Hadzic i Jajalo trenutno igracine za njega?
Eto sam si naveo, Milicevic za klasu bolji igrac od Visce. Nazalost, ovaj ce jos 100 godina igrati samo zbog ona 2 gola Izraelu.

I ne znam sta su ovoliko navalili na Cimirota, kad je barem 5 igraca bilo losije od njega :roll:
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

High

Post Postao/la High » 03 sep 2017, 13:29

Sa Ćuranom smo propali. Kakav crni baraž!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 03 sep 2017, 13:31

Veceras treba igrati na pobjedu, tako da Cimirota i slicne treba izostaviti.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 03 sep 2017, 13:38

avenija je napisao/la:Veceras treba igrati na pobjedu, tako da Cimirota i slicne treba izostaviti.
Pa eto koga bi ti, kad u trenutnom rosteru imamo samo trojicu klasicnih veznjaka (Cimirotic, Jajalo i Hadzic)? Za mene licno, nas vezni red bi cinili Pjanic, Besic i Krunic i to su tri najjaca veznjaka, ali Mesa ne misli tako.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 03 sep 2017, 13:40

kobe24 je napisao/la:
avenija je napisao/la:Veceras treba igrati na pobjedu, tako da Cimirota i slicne treba izostaviti.
Pa eto koga bi ti, kad u trenutnom rosteru imamo samo trojicu klasicnih veznjaka (Cimirotic, Jajalo i Hadzic)? Za mene licno, nas vezni red bi cinili Pjanic, Besic i Krunic i to su tri najjaca veznjaka, ali Mesa ne misli tako.
Ma samo neka nije Cimirot ono sto sam vidio na Kipru je najgora partija jednog veznjaka godinama unazad.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Amsterdam1312
Kontakt:

Post Postao/la Amsterdam1312 » 03 sep 2017, 13:41

Mi smo pojeli veliko qovno i sad kao neke kalkulacije, baš ono bosanski. Pobjediti sve 3 tekme i u baraž, samo s takvim stavom se može isčupati iz ovih sranja.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 sep 2017, 13:50

Dobit ces i da Čelik veceras igra.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 03 sep 2017, 14:40

Kaunas je napisao/la:Jbt kad se sjetim prica da cemo sa Belgijom kuci odlucivati o direktnom plasmanu. :lol: :lol:
:rol:

Ljudi ovdje jos rade neke analize, kalkulacije? BiH zvana reprezentacija kalkulacija. Gotovo je ovo.

High

Post Postao/la High » 03 sep 2017, 14:42

Vucevich je napisao/la:
Kaunas je napisao/la:Jbt kad se sjetim prica da cemo sa Belgijom kuci odlucivati o direktnom plasmanu. :lol: :lol:

Ljudi ovdje jos rade neke analize, kalkulacije? BiH zvana reprezentacija kalkulacija. Gotovo je ovo.
Najavljivao je puk ovdje i pobjede protiv Grčke i šta sve ne. :rol:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 03 sep 2017, 14:44

High je napisao/la:
Vucevich je napisao/la:

Najavljivao je puk ovdje i pobjede protiv Grčke i šta sve ne. :rol:
Nemoj zaboravit one price da cemo dobit Irsku 4-0, bilo je oko 50 takvih postova :lol:

High

Post Postao/la High » 03 sep 2017, 14:46

Vucevich je napisao/la:
Nemoj zaboravit one price da cemo dobit Irsku 4-0, bilo je oko 50 takvih postova :lol:
Padoše teorije i nade kao Trotterima onaj skupi luster u golemoj vili. :lol:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Rimes87, tuzlanskinacin i 52 gosta.