bull sheet....ma gomila sranja, idolopoklonstvo, veče poezije....
@zetko, potpuno sam na tvojoj strani

fudbal je sport za sve, profesionalni fudbal je za spremne a vrhunski fudbal je samo za odabrane...Andres je zatvorio krug odavno, legenda je FC Barcelone i što je još bitnije miljenik je na svim stadionima u Španiji i Evropi i ima se čime ponositi i ako želi znanje prenositi....tačka
Ali Inijesta danas....kao prvotimac Barcelone? tužna priča, priča koja govori o stanju u gigantu i zapuštenosti i neradu uprave kako u mladjim kategorijama tako i transfer politici....da li je Inijesta danas bolji od Xavija 2015? Ja kažem nije....i ne danas nego još prošle sezone NIJE! Zašto je još tu? Više je razloga....u klubu nema dovoljno jakog čoveka da ga pozove i da mu to u lice saopšti, na klupi još manje. Drugi je on sam, tj. to što on nije dovoljno samosvestan da vidi da igranje u klubu sa zahtevima i ambicijama kao što je FC Barcelona više nije za njega....mislim da bi i sam Xavi trebao (i mogao) da mu se javno obrati i kaže (druže, prijatelju...dosta je bilo)....pune dve sezone ja ovde čitam "vratiće se don, samo što nije".....veće su šanse da se vrati don Korleon
Ne date Inijestu, ne date Busa, ne date Rakitića a kukate da nema sredine....pa ko je ta sredina? Budimo realni, nije to neko tamo treći nego upravo oni. Ne može se menjati a ne želeti menjati personalno. Pa ako je tako, ja sam onda za vraćanje Xavija ako se već propada neka se propada kao što se i radovalo.....svi kompletno, kao jedna sjajna generacija dok god mogu na nogama stajati