Bayern u Spanskoj ligi nebi vidio pehar u naredni 40 godinavan gall je napisao/la:ili Ramos ove godine Real ima da razara:)LBJ MVP je napisao/la:To isto ko da Robben kaže ja sam potpuno spremanPortillo je napisao/la:Benzema: Ovo je moja godina!
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- Los*Blancos
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
El mejor club del siglo XX
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
hehe neznam cemu odma provokacija,ja sam samo na salu odg salom?al ajd pozz:)
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
Los*Blancos je napisao/la:Ajd dobro je igrao je samo 25 min..uzecemo u obzir da je iftario na polv..a ovaj tragicar Higuain 90 min, sit, napojen i nista, mmmmmmmmmagareLBJ MVP je napisao/la:To isto ko da Robben kaže ja sam potpuno spremanPortillo je napisao/la:Benzema: Ovo je moja godina!
A Benz neviđen levat trebali bi Džeku dovest i onda igrat sa Pipitom i Džekom i Mesut i Ronaldo iza
Ma los blancos uvijek ima spreman odgovorvan gall je napisao/la:hehe neznam cemu odma provokacija,ja sam samo na salu odg salom?al ajd pozz:)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Barca u srcu
- Kontakt:
Dovedite vi Džeku, to vam je najbolje, ako se McLaren slaže, da zamijenite Džeku za Benzemu.
- Los*Blancos
- Kontakt:
Posle tekme:ima greski brzo sam
J.Mourinho: "Jos smo puno daleko od nase najbolje igre"
Zasluzili smo pobijediti, imali smo 5,6 vrlo dobri sansi za pobijedu.To bi bilo dobro da smo iskoristili jer ipak nismo u nasom max.potencijalu.Odbrana je bila dobra, nismo imali problema, igraci Mallorce pokusavali su iz kontri ali nisu uspijeli nista..Problem je takodjer sto u sljedecih 15 tak dana necemo skupa svi moci raditi puno, igraci kad dodju sa reprz..obaveza.2 dana posle ceka ih tekma, dolazi nam Osasuna, 2 dana posle Ajax, nemamo puno vremena da radimo skupa na pocetku sezone igraci idu na okupljanje reprz.., izgubicemo i tu puno..a rizik je velik gubiti bodove, zato za sada mije bitno samo pobijede, nasa najbolja verzija ce doci..a danas nismo iskoristili veliki broj sansi pogotovo u 2.polvr.

J.Mourinho: "Jos smo puno daleko od nase najbolje igre"
Zasluzili smo pobijediti, imali smo 5,6 vrlo dobri sansi za pobijedu.To bi bilo dobro da smo iskoristili jer ipak nismo u nasom max.potencijalu.Odbrana je bila dobra, nismo imali problema, igraci Mallorce pokusavali su iz kontri ali nisu uspijeli nista..Problem je takodjer sto u sljedecih 15 tak dana necemo skupa svi moci raditi puno, igraci kad dodju sa reprz..obaveza.2 dana posle ceka ih tekma, dolazi nam Osasuna, 2 dana posle Ajax, nemamo puno vremena da radimo skupa na pocetku sezone igraci idu na okupljanje reprz.., izgubicemo i tu puno..a rizik je velik gubiti bodove, zato za sada mije bitno samo pobijede, nasa najbolja verzija ce doci..a danas nismo iskoristili veliki broj sansi pogotovo u 2.polvr.

Zadnja izmjena: Los*Blancos, dana/u 29 avg 2010, 23:46, ukupno mijenjano 8 puta.
-
Rizah Fejzić
Real je jako simpatična ekipa
Ima naredna sezona ako Bog da
- Los*Blancos
- Kontakt:
LFC jos viseRizah Fejzić je napisao/la:Real je jako simpatična ekipa![]()
Zadnja izmjena: Los*Blancos, dana/u 29 avg 2010, 23:46, ukupno mijenjano 1 put.
Kad tako sve znas, koga bi stavio umjesto Higuaina kad on masi toliko zicera? Znas li ti da je Lass najvrijedniji i najpotrebniji igrac Real Madridu?van gall je napisao/la:moje misljenje,pojacanja su ok,Lass mislim da mu je ovo posljednja utakmica u prvoj postavi,usporava svaku akciju koja ide preko njega,Ozil sigurno je nasao mjesto u prvoj postavi,imao i 2 dobra proigravanja i dobro priliku i unio zivosti u igru,Higuain strasa igrac sve zna ali nikad ga nebi stavio u prvi tim jer lik u svakoj utakmici ofula 2-3 zicera,Benzema uso ko da nije,Ronaldo se trudio al mogo samo trudan ostati nista vise.Igraci jos nisu uigrani sto je razumnjivo jer je jos rano,ne postoji igra,taktika,svi previse soliraju,uredu novi igraci pa nemoze odmah sve stimati ali kod njih nije bilo ni pokusaja da stvore neku igru nego samo soliranje i sto jos mislim da nije ok sto se kod njih nezna ko na kojoj poziciji igra,svaki igrac na svakom dijelu terena se nalazi,Marcelo vise proveo u sredini nego na svojoj poziciji,MOJE MISLJENJE NA TEKMU TAKO DA MI POJEDINCI S "ONIM"STA TI ZNAS NETREBAJU....pozz
Ne soliraju ljudi previse, Ronaldo solira previse
Za ostalo se slazem
Lass trci previse jer sam sebe dovodi u takvu situaciju da mora,i lijepo sam napisao da je to moje MISLJENJE a ne da znam,i takodje po mom misljenju ovoj ekipi e potreban jedan dobar napadaca a ostalo ce Mou vec posloziti pozzBrnjoo je napisao/la:Kad tako sve znas, koga bi stavio umjesto Higuaina kad on masi toliko zicera? Znas li ti da je Lass najvrijedniji i najpotrebniji igrac Real Madridu?van gall je napisao/la:moje misljenje,pojacanja su ok,Lass mislim da mu je ovo posljednja utakmica u prvoj postavi,usporava svaku akciju koja ide preko njega,Ozil sigurno je nasao mjesto u prvoj postavi,imao i 2 dobra proigravanja i dobro priliku i unio zivosti u igru,Higuain strasa igrac sve zna ali nikad ga nebi stavio u prvi tim jer lik u svakoj utakmici ofula 2-3 zicera,Benzema uso ko da nije,Ronaldo se trudio al mogo samo trudan ostati nista vise.Igraci jos nisu uigrani sto je razumnjivo jer je jos rano,ne postoji igra,taktika,svi previse soliraju,uredu novi igraci pa nemoze odmah sve stimati ali kod njih nije bilo ni pokusaja da stvore neku igru nego samo soliranje i sto jos mislim da nije ok sto se kod njih nezna ko na kojoj poziciji igra,svaki igrac na svakom dijelu terena se nalazi,Marcelo vise proveo u sredini nego na svojoj poziciji,MOJE MISLJENJE NA TEKMU TAKO DA MI POJEDINCI S "ONIM"STA TI ZNAS NETREBAJU....pozz
Ne soliraju ljudi previse, Ronaldo solira previse
Za ostalo se slazem
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
BAYERN MUNCHEN
11 smo...nakon nepotpunog kola....bogami teško cemo osvojit Primeru....posebno što na temi Barcelona vec cestitaju jedni drugima na osvojenoj tituli...evo vidim vecina bi forumaša 2 dana prije kraja prelaznog roka promjenila većinu ekipe na osnovu 1 "gostoljubivog" meča na strani...al samo sebi đigare vadim kad ce nakon ovog posta uslijediti još 2:Benzema nema pojma,Barca već bježi.....dosta za danas
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Sta je sa Di Mariom,na drugom forumu svako malo njega napadaju
mada sam ja davno rekao da bi on mogao biti novi Quaresma,u fazonu da je u Portugalu razvaljivao a u vecem klubu nije meda sa kasike mogao,evo ga opet u Besiktasu razvaljuje...dali ide Di Maria njegovim stopama
Al dobro tek je pocetak,vjerujem da se jos trazi najboljih 11 vidim i Ramosa je na stopera stavio...mada nije mu ovo Italija da kiksa pa ono ko haj lahko cemo,u Spaniji kiksas 2 puta konkurent ti se ispali,jel ti konkurent kiksa jednom u 15 utakmica fakticki,tako da je svaki bod zlata vrijedan,za razliku od Italije gdje se kiks i ne osjeti previse jel ti i konkurenti cesce kiksaju
Al dobro tek je pocetak,vjerujem da se jos trazi najboljih 11 vidim i Ramosa je na stopera stavio...mada nije mu ovo Italija da kiksa pa ono ko haj lahko cemo,u Spaniji kiksas 2 puta konkurent ti se ispali,jel ti konkurent kiksa jednom u 15 utakmica fakticki,tako da je svaki bod zlata vrijedan,za razliku od Italije gdje se kiks i ne osjeti previse jel ti i konkurenti cesce kiksaju
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nisam gledao tekmu, al me rezultat malo iznenadio... msm da ce sledeci mec puno bolje odigrati inace ce biti pod velikim pritiskom... 
mB!
- Los*Blancos
- Kontakt:
miky_hz je napisao/la:Sta je sa Di Mariom,na drugom forumu svako malo njega napadajumada sam ja davno rekao da bi on mogao biti novi Quaresma,u fazonu da je u Portugalu razvaljivao a u vecem klubu nije meda sa kasike mogao,evo ga opet u Besiktasu razvaljuje...dali ide Di Maria njegovim stopama
![]()
@Miki sta kompli
Jos 37 kola ispred

cestitke na bodu - sad vam predstoji ganjanje citave sezone.
malo sale da mi ne zamjerite, ali vjerujte nece to biti tako sjajno ko sto ste mislili da vam Murinjo u dzepu vec donjeo titulu.
Blaugrana vec nemilosrdno melje
malo sale da mi ne zamjerite, ali vjerujte nece to biti tako sjajno ko sto ste mislili da vam Murinjo u dzepu vec donjeo titulu.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Los*Blancos je napisao/la:miky_hz je napisao/la:Sta je sa Di Mariom,na drugom forumu svako malo njega napadajumada sam ja davno rekao da bi on mogao biti novi Quaresma,u fazonu da je u Portugalu razvaljivao a u vecem klubu nije meda sa kasike mogao,evo ga opet u Besiktasu razvaljuje...dali ide Di Maria njegovim stopama
![]()
@Miki sta kompli....Mou misli da ce osvojiti La Ligu sa 11X
Solo en Seria A
Jos 37 kola ispred
Pa nije lako Mourinhu, iz prvaka Evrope preci u jednu slabiju momcad. Treba se naviknuti na taj slabiji nivo igre, sa slabijim igracima...... veliki je posao pred njim da ih nauci kako se igra fudbal
- Los*Blancos
- Kontakt:
@Calcio
nisi tekmu ni gledao..ako nemas sta pametno reci, razguli 
nisi tekmu ni gledao..ako nemas sta pametno reci, razguli 
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
pa samo kazem kako je......
niste u pravu, u Italiji ako kiksas nekoliko puta padnes na 4, 5 ili 6. mjesto. u Spaniji kiksas nekoliko puta i opet imas jedno 15 poena prednosti ispred treceplasiranog.
niste u pravu, u Italiji ako kiksas nekoliko puta padnes na 4, 5 ili 6. mjesto. u Spaniji kiksas nekoliko puta i opet imas jedno 15 poena prednosti ispred treceplasiranog.
Mislim da je Mou sasvim jasno rekao: Ne ocekujte titule od mene u prvoj sezonibparena je napisao/la:cestitke na bodu - sad vam predstoji ganjanje citave sezone.![]()
Di Maria ko Di Maria. Jadan igrac do bola. Dribla, prodje dvojicu i stane pred treceg i bezveze nabije loptu prema naprijed. Ramos mora igrati stopera jer su nam tri od cetiri stopera ozlijedjenamiky_hz je napisao/la:Sta je sa Di Mariom,na drugom forumu svako malo njega napadajumada sam ja davno rekao da bi on mogao biti novi Quaresma,u fazonu da je u Portugalu razvaljivao a u vecem klubu nije meda sa kasike mogao,evo ga opet u Besiktasu razvaljuje...dali ide Di Maria njegovim stopama
![]()
Odgovorite brzo:
Ocel onaj usrani hayat prenosit Reala ????
Ocel onaj usrani hayat prenosit Reala ????
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
HAYAT VISE NE PRENOSI PRIMERU!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.