Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Los*Blancos
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Los*Blancos » 29 avg 2010, 23:25

van gall je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:
Portillo je napisao/la:Benzema: Ovo je moja godina!
To isto ko da Robben kaže ja sam potpuno spreman :lol:
ili Ramos ove godine Real ima da razara:)
Bayern u Spanskoj ligi nebi vidio pehar u naredni 40 godina :mrgreen: tako da... :mrgreen:
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 29 avg 2010, 23:27

hehe neznam cemu odma provokacija,ja sam samo na salu odg salom?al ajd pozz:)
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 29 avg 2010, 23:32

Los*Blancos je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:
Portillo je napisao/la:Benzema: Ovo je moja godina!
To isto ko da Robben kaže ja sam potpuno spreman :lol:
Ajd dobro je igrao je samo 25 min..uzecemo u obzir da je iftario na polv..a ovaj tragicar Higuain 90 min, sit, napojen i nista, mmmmmmmmmagare :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: ti nisi zdrav najbolji igrač zadnjih kolko ovo već sezona nam on i ti magare jbg jest jednu fulao,ali i golman mu je dobro zatvorio
A Benz neviđen levat trebali bi Džeku dovest i onda igrat sa Pipitom i Džekom i Mesut i Ronaldo iza ;)
van gall je napisao/la:hehe neznam cemu odma provokacija,ja sam samo na salu odg salom?al ajd pozz:)
Ma los blancos uvijek ima spreman odgovor :P a i slažem se sa njim :lol: 8-)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Barca u srcu
Kontakt:

Post Postao/la Barca u srcu » 29 avg 2010, 23:35

Dovedite vi Džeku, to vam je najbolje, ako se McLaren slaže, da zamijenite Džeku za Benzemu.

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 29 avg 2010, 23:37

Posle tekme:ima greski brzo sam :mrgreen:
J.Mourinho: "Jos smo puno daleko od nase najbolje igre"

Zasluzili smo pobijediti, imali smo 5,6 vrlo dobri sansi za pobijedu.To bi bilo dobro da smo iskoristili jer ipak nismo u nasom max.potencijalu.Odbrana je bila dobra, nismo imali problema, igraci Mallorce pokusavali su iz kontri ali nisu uspijeli nista..Problem je takodjer sto u sljedecih 15 tak dana necemo skupa svi moci raditi puno, igraci kad dodju sa reprz..obaveza.2 dana posle ceka ih tekma, dolazi nam Osasuna, 2 dana posle Ajax, nemamo puno vremena da radimo skupa na pocetku sezone igraci idu na okupljanje reprz.., izgubicemo i tu puno..a rizik je velik gubiti bodove, zato za sada mije bitno samo pobijede, nasa najbolja verzija ce doci..a danas nismo iskoristili veliki broj sansi pogotovo u 2.polvr.
slika
Zadnja izmjena: Los*Blancos, dana/u 29 avg 2010, 23:46, ukupno mijenjano 8 puta.

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

Rizah Fejzić

Post Postao/la Rizah Fejzić » 29 avg 2010, 23:38

Real je jako simpatična ekipa ;)
Ima naredna sezona ako Bog da ;)

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 29 avg 2010, 23:42

Rizah Fejzić je napisao/la:Real je jako simpatična ekipa ;)
Ima naredna sezona ako Bog da ;)
LFC jos vise :mrgreen: steta za njh nema lijeka ni za naredne sezoneee :mrgreen:
Zadnja izmjena: Los*Blancos, dana/u 29 avg 2010, 23:46, ukupno mijenjano 1 put.

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 29 avg 2010, 23:43

van gall je napisao/la:moje misljenje,pojacanja su ok,Lass mislim da mu je ovo posljednja utakmica u prvoj postavi,usporava svaku akciju koja ide preko njega,Ozil sigurno je nasao mjesto u prvoj postavi,imao i 2 dobra proigravanja i dobro priliku i unio zivosti u igru,Higuain strasa igrac sve zna ali nikad ga nebi stavio u prvi tim jer lik u svakoj utakmici ofula 2-3 zicera,Benzema uso ko da nije,Ronaldo se trudio al mogo samo trudan ostati nista vise.Igraci jos nisu uigrani sto je razumnjivo jer je jos rano,ne postoji igra,taktika,svi previse soliraju,uredu novi igraci pa nemoze odmah sve stimati ali kod njih nije bilo ni pokusaja da stvore neku igru nego samo soliranje i sto jos mislim da nije ok sto se kod njih nezna ko na kojoj poziciji igra,svaki igrac na svakom dijelu terena se nalazi,Marcelo vise proveo u sredini nego na svojoj poziciji,MOJE MISLJENJE NA TEKMU TAKO DA MI POJEDINCI S "ONIM"STA TI ZNAS NETREBAJU....pozz
Kad tako sve znas, koga bi stavio umjesto Higuaina kad on masi toliko zicera? Znas li ti da je Lass najvrijedniji i najpotrebniji igrac Real Madridu? :)

Ne soliraju ljudi previse, Ronaldo solira previse :)

Za ostalo se slazem :D

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 29 avg 2010, 23:45

Brnjoo je napisao/la:
van gall je napisao/la:moje misljenje,pojacanja su ok,Lass mislim da mu je ovo posljednja utakmica u prvoj postavi,usporava svaku akciju koja ide preko njega,Ozil sigurno je nasao mjesto u prvoj postavi,imao i 2 dobra proigravanja i dobro priliku i unio zivosti u igru,Higuain strasa igrac sve zna ali nikad ga nebi stavio u prvi tim jer lik u svakoj utakmici ofula 2-3 zicera,Benzema uso ko da nije,Ronaldo se trudio al mogo samo trudan ostati nista vise.Igraci jos nisu uigrani sto je razumnjivo jer je jos rano,ne postoji igra,taktika,svi previse soliraju,uredu novi igraci pa nemoze odmah sve stimati ali kod njih nije bilo ni pokusaja da stvore neku igru nego samo soliranje i sto jos mislim da nije ok sto se kod njih nezna ko na kojoj poziciji igra,svaki igrac na svakom dijelu terena se nalazi,Marcelo vise proveo u sredini nego na svojoj poziciji,MOJE MISLJENJE NA TEKMU TAKO DA MI POJEDINCI S "ONIM"STA TI ZNAS NETREBAJU....pozz
Kad tako sve znas, koga bi stavio umjesto Higuaina kad on masi toliko zicera? Znas li ti da je Lass najvrijedniji i najpotrebniji igrac Real Madridu? :)

Ne soliraju ljudi previse, Ronaldo solira previse :)

Za ostalo se slazem :D
Lass trci previse jer sam sebe dovodi u takvu situaciju da mora,i lijepo sam napisao da je to moje MISLJENJE a ne da znam,i takodje po mom misljenju ovoj ekipi e potreban jedan dobar napadaca a ostalo ce Mou vec posloziti pozz
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 29 avg 2010, 23:47

11 smo...nakon nepotpunog kola....bogami teško cemo osvojit Primeru....posebno što na temi Barcelona vec cestitaju jedni drugima na osvojenoj tituli...evo vidim vecina bi forumaša 2 dana prije kraja prelaznog roka promjenila većinu ekipe na osnovu 1 "gostoljubivog" meča na strani...al samo sebi đigare vadim kad ce nakon ovog posta uslijediti još 2:Benzema nema pojma,Barca već bježi.....dosta za danas
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 29 avg 2010, 23:49

Sta je sa Di Mariom,na drugom forumu svako malo njega napadaju :) mada sam ja davno rekao da bi on mogao biti novi Quaresma,u fazonu da je u Portugalu razvaljivao a u vecem klubu nije meda sa kasike mogao,evo ga opet u Besiktasu razvaljuje...dali ide Di Maria njegovim stopama :P

Al dobro tek je pocetak,vjerujem da se jos trazi najboljih 11 vidim i Ramosa je na stopera stavio...mada nije mu ovo Italija da kiksa pa ono ko haj lahko cemo,u Spaniji kiksas 2 puta konkurent ti se ispali,jel ti konkurent kiksa jednom u 15 utakmica fakticki,tako da je svaki bod zlata vrijedan,za razliku od Italije gdje se kiks i ne osjeti previse jel ti i konkurenti cesce kiksaju
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 29 avg 2010, 23:51

Nisam gledao tekmu, al me rezultat malo iznenadio... msm da ce sledeci mec puno bolje odigrati inace ce biti pod velikim pritiskom... :P
mB!

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 29 avg 2010, 23:52

miky_hz je napisao/la:Sta je sa Di Mariom,na drugom forumu svako malo njega napadaju :) mada sam ja davno rekao da bi on mogao biti novi Quaresma,u fazonu da je u Portugalu razvaljivao a u vecem klubu nije meda sa kasike mogao,evo ga opet u Besiktasu razvaljuje...dali ide Di Maria njegovim stopama :P

Al dobro tek je pocetak,vjerujem da se jos trazi najboljih 11 vidim i Ramosa je na stopera stavio...mada nije mu ovo Italija da kiksa pa ono ko haj lahko cemo,u Spaniji kiksas 2 puta konkurent ti se ispali,jel ti konkurent kiksa jednom u 15 utakmica fakticki,tako da je svaki bod zlata vrijedan,za razliku od Italije gdje se kiks i ne osjeti previse jel ti i konkurenti cesce kiksaju

@Miki sta kompli :mrgreen: ....Mou misli da ce osvojiti La Ligu sa 11X :? Solo en Seria A :mrgreen:
Jos 37 kola ispred 8-)
slika

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 30 avg 2010, 00:21

cestitke na bodu - sad vam predstoji ganjanje citave sezone. ;)

malo sale da mi ne zamjerite, ali vjerujte nece to biti tako sjajno ko sto ste mislili da vam Murinjo u dzepu vec donjeo titulu.

Blaugrana vec nemilosrdno melje
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 30 avg 2010, 00:23

Los*Blancos je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Sta je sa Di Mariom,na drugom forumu svako malo njega napadaju :) mada sam ja davno rekao da bi on mogao biti novi Quaresma,u fazonu da je u Portugalu razvaljivao a u vecem klubu nije meda sa kasike mogao,evo ga opet u Besiktasu razvaljuje...dali ide Di Maria njegovim stopama :P

@Miki sta kompli :mrgreen: ....Mou misli da ce osvojiti La Ligu sa 11X :? Solo en Seria A :mrgreen:
Jos 37 kola ispred 8-)
slika

Pa nije lako Mourinhu, iz prvaka Evrope preci u jednu slabiju momcad. Treba se naviknuti na taj slabiji nivo igre, sa slabijim igracima...... veliki je posao pred njim da ih nauci kako se igra fudbal :D

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 30 avg 2010, 00:28

@Calcio slika nisi tekmu ni gledao..ako nemas sta pametno reci, razguli slika

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 30 avg 2010, 00:33

pa samo kazem kako je...... :D
niste u pravu, u Italiji ako kiksas nekoliko puta padnes na 4, 5 ili 6. mjesto. u Spaniji kiksas nekoliko puta i opet imas jedno 15 poena prednosti ispred treceplasiranog.

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 30 avg 2010, 00:40

bparena je napisao/la:cestitke na bodu - sad vam predstoji ganjanje citave sezone. ;)

malo sale da mi ne zamjerite, ali vjerujte nece to biti tako sjajno ko sto ste mislili da vam Murinjo u dzepu vec donjeo titulu.

Blaugrana vec nemilosrdno melje
Mislim da je Mou sasvim jasno rekao: Ne ocekujte titule od mene u prvoj sezoni :)

Di Maria ko Di Maria. Jadan igrac do bola. Dribla, prodje dvojicu i stane pred treceg i bezveze nabije loptu prema naprijed. Ramos mora igrati stopera jer su nam tri od cetiri stopera ozlijedjena

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 30 avg 2010, 00:42

Odgovorite brzo:
Ocel onaj usrani hayat prenosit Reala ????
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 30 avg 2010, 00:43

HAYAT VISE NE PRENOSI PRIMERU!

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.