ackeey je napisao/la:
Je.bo me svak ako ovaj Causevic nije onaj Leorey ili Parangal, Romario nije garant, on je pristojan momak.
Je.bo te zivot pa on zna sve sta Coutinho misli, radi, sjedi s njegovim agentom...
Covjek je jak ko zemlja, definitivno.
Da romario pise clanke o coutinju naslovi bi bili tipa:
Coutinjo i definitivno nece preci u Barcu - hvala qrcu
Liverpool definitivno ne zeli prodati Coutinja, ali i ko prodali bi ga za 200 milona
Itd
Ne znam gdje mene nadje, ja sam najglasniji bio protivnik njegovog dovodjenja, em bolesnu cifru treba izvaliti, em frajer realno nema ni mjesta u barci trenutno,, a sto sam tvrdio da je uprava liverpoola luda sto ga nisu uvalili budalama koje nude 160 miliona, to i dalje tvrdim, a i vrijeme ce pokazati
Sta mislite da li je on uopste mogao kvalitetno odigrati ofanzivnog veznog u formaciji 4-2-1-3, da igra tako iza tri napadaca u veznom redu, jel igro to kad u liverpoolu, meni se cini da je tu previse defanzive za njega, a i morao bi iniestu izbaciti iz tima, zato je on meni bio ne toliko potreban da se ganja i placa toliko, dal bi sad mogao igrati iza firminja,manea i salaha recimo sa jos dva zadnja vezna u sredini
Kakve su mu sanse da zaigra sad protiv citija, jel mu splahnula bol u ledjima ili ce sad da uslijedi opterecenje guznog misica na klupi