Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Hendo
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Hendo » 06 sep 2017, 14:31

StevieG8 je napisao/la:
Hendo je napisao/la:Jon Moss sudi meč kontra Manchestera.
Na svakoj slici OX kod dolaska Jordan Henderson. Kapitrna ga upoznaje sa svima ( čak i sa Markovićem :mrgreen: ).Pravi smo timski tim. :thumbup:
U narednih 7 utakmica, 2 igramo kući a 5 u gostima.
Jest im jaka kantina :D
Ukrali od Bavaraca. :kafa:
Kocka je bačena

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 07 sep 2017, 00:56

ackeey je napisao/la:
YNWA je napisao/la:http://m.sportsport.ba/ino_fudbal/couti ... onu/250691

Iza kojeg se nika ovaj Causevic krije na forumu, da nije onaj koji ceka da legne lova od poreza [emoji23]
Je.bo me svak ako ovaj Causevic nije onaj Leorey ili Parangal, Romario nije garant, on je pristojan momak.
Je.bo te zivot pa on zna sve sta Coutinho misli, radi, sjedi s njegovim agentom...
Covjek je jak ko zemlja, definitivno.
Da romario pise clanke o coutinju naslovi bi bili tipa:

Coutinjo i definitivno nece preci u Barcu - hvala qrcu

Liverpool definitivno ne zeli prodati Coutinja, ali i ko prodali bi ga za 200 milona

Itd

Ne znam gdje mene nadje, ja sam najglasniji bio protivnik njegovog dovodjenja, em bolesnu cifru treba izvaliti, em frajer realno nema ni mjesta u barci trenutno,, a sto sam tvrdio da je uprava liverpoola luda sto ga nisu uvalili budalama koje nude 160 miliona, to i dalje tvrdim, a i vrijeme ce pokazati

Sta mislite da li je on uopste mogao kvalitetno odigrati ofanzivnog veznog u formaciji 4-2-1-3, da igra tako iza tri napadaca u veznom redu, jel igro to kad u liverpoolu, meni se cini da je tu previse defanzive za njega, a i morao bi iniestu izbaciti iz tima, zato je on meni bio ne toliko potreban da se ganja i placa toliko, dal bi sad mogao igrati iza firminja,manea i salaha recimo sa jos dva zadnja vezna u sredini

Kakve su mu sanse da zaigra sad protiv citija, jel mu splahnula bol u ledjima ili ce sad da uslijedi opterecenje guznog misica na klupi
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 07 sep 2017, 02:14

cuj nema mjesta, pa idealan je za tu osmicu u vasem timu.
Pored rakitica/gomesa da nema mjesta hhaha, pa bolji su can i gio igraci od njih

Sent from my iPhone using Tapatalk

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 07 sep 2017, 09:31

Torres_9 je napisao/la:cuj nema mjesta, pa idealan je za tu osmicu u vasem timu.
Pored rakitica/gomesa da nema mjesta hhaha, pa bolji su can i gio igraci od njih

To i jest problem, to sto ova dvojica igraju je sestica a ne osmica
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 07 sep 2017, 11:37

Igro je Coutinho iza Suareza, Sturridgea i Sterlinga kad smo bili drugi.
Walk on, with hope in your hearts.

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 07 sep 2017, 12:02

Romariooo je napisao/la:
ackeey je napisao/la:
YNWA je napisao/la:http://m.sportsport.ba/ino_fudbal/couti ... onu/250691

Iza kojeg se nika ovaj Causevic krije na forumu, da nije onaj koji ceka da legne lova od poreza [emoji23]
Je.bo me svak ako ovaj Causevic nije onaj Leorey ili Parangal, Romario nije garant, on je pristojan momak.
Je.bo te zivot pa on zna sve sta Coutinho misli, radi, sjedi s njegovim agentom...
Covjek je jak ko zemlja, definitivno.
Da romario pise clanke o coutinju naslovi bi bili tipa:

Coutinjo i definitivno nece preci u Barcu - hvala qrcu

Liverpool definitivno ne zeli prodati Coutinja, ali i ko prodali bi ga za 200 milona

Itd

Ne znam gdje mene nadje, ja sam najglasniji bio protivnik njegovog dovodjenja, em bolesnu cifru treba izvaliti, em frajer realno nema ni mjesta u barci trenutno,, a sto sam tvrdio da je uprava liverpoola luda sto ga nisu uvalili budalama koje nude 160 miliona, to i dalje tvrdim, a i vrijeme ce pokazati

Sta mislite da li je on uopste mogao kvalitetno odigrati ofanzivnog veznog u formaciji 4-2-1-3, da igra tako iza tri napadaca u veznom redu, jel igro to kad u liverpoolu, meni se cini da je tu previse defanzive za njega, a i morao bi iniestu izbaciti iz tima, zato je on meni bio ne toliko potreban da se ganja i placa toliko, dal bi sad mogao igrati iza firminja,manea i salaha recimo sa jos dva zadnja vezna u sredini

Kakve su mu sanse da zaigra sad protiv citija, jel mu splahnula bol u ledjima ili ce sad da uslijedi opterecenje guznog misica na klupi
To sam druze i napisao, da ti garant nisi ovaj Causevic...
S daljim dijelom posta se ne slazem, bar sa ovim dijelom gdje tvrdis da Coutinho ne bi imao mjesta u Barci, ali eto, nije ni bitno.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Tshabalala
Kontakt:

Post Postao/la Tshabalala » 07 sep 2017, 12:47

Cou ce trenirati sa ekipom danas :zzz:

JackRaven7
Kontakt:

Post Postao/la JackRaven7 » 07 sep 2017, 15:48

:urnebes:

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 07 sep 2017, 16:05

artemis77 je napisao/la:Igro je Coutinho iza Suareza, Sturridgea i Sterlinga kad smo bili drugi.
ma ja, tako a i kontam i zato sam bio protiv, on kod nas moze igrati samo umjesto inieste, jer moras imati dvojicu defanzivnih veznih iza trojice napadaca i ofanzivnog coutinja, a sad dal bi uspio se nametnuti i klupirati iniestu, i bil trener imo muda za to, to je problem , i zato je nasa uprava jako glupo insistirala na coutinju i tolike novce nudila, sledece sezone kad iniesta ode u penziju ok, ali sad pored inieste zivog dovodit mu zamjenu od 160 miliona bilo bi kretenski, ato kazem da ne bi ima mjesta sigurnog i ne znam zasto je to nekome cudno, jedino mozda ovim sto misle da je to pes pa mozes izvesti ekipu sa 5 ofanzivaca.

vidimo sad dobro funkcionise u liverpoola ova trojka u napadu, dajete golova dosta, vidjecemo hoce li coutinjo igrati iza njih, ili umjesto nekoga od te trojice naprijed
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 07 sep 2017, 16:14

Naš vezni red je Can/Gini, Henderson, Coutinho a napad Salah, Firmino, Mane. To i ptice na grani znaju.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 07 sep 2017, 16:46

Zanimljivo, na svakoj slici treninga Hendo se ne odvaja od OX-a a Moreno od Coutinha.
Kocka je bačena

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 07 sep 2017, 17:37

Formirali se klanovi :mrgreen: Coutinhu sega sto ce na klupu. :kafa:

Ferdo
Kontakt:

Post Postao/la Ferdo » 07 sep 2017, 17:56

Od Velike četvorke možda mi je Liverpool i najdraži i njihov sam najveći simpatizer. Volio bih da se osvoji liga.

Amsterdam1312
Kontakt:

Post Postao/la Amsterdam1312 » 07 sep 2017, 18:39

Vjerovatno ide ovo protiv Citya:

--------------Mignolet---------------
Gomez-Matip-----Lovren-Moreno
Wijnaldum--Hendo--Emre Can
Salah-------Firmino--------Mane

Na klupi imaš Trenta, Robertsona, Milnera, Oxa, Coutinha, Sturridgea, Solankea.

Tshabalala
Kontakt:

Post Postao/la Tshabalala » 07 sep 2017, 18:42

Jedino Robertson mozda uleti umjesto spanske musice.
Joj klupe :kralj:

Amsterdam1312
Kontakt:

Post Postao/la Amsterdam1312 » 07 sep 2017, 18:51

Još kad se vrati Adam Lallana.. :ljepota:

Amsterdam1312
Kontakt:

Post Postao/la Amsterdam1312 » 07 sep 2017, 19:03

Klopp nakon povratka Coutinha i odrađenog treninga sa ekipom:

“Yes, he went to the national team and trained normally, but now we have to prepare for a normal season so we have seven games [before the next international break] and we saw training this morning and thought ‘OK, maybe we should use him immediately’ because he was really good, but that doesn’t make sense."

“We always have the same decision to make, ‘does he need training or can he play?’ and all that stuff. Yes, he will now do a little bit more than the other boys but he showed up in a very, very good mood and looks really promising.”

Klopp also confirmed that he had spoken personally with Coutinho upon his return to Melwood.

“Of course - all good, all good. Nothing else to say, actually, so he’s back and we had a really good conversation, so good,” he stated.

mirgerr
Kontakt:

Post Postao/la mirgerr » 07 sep 2017, 23:41

Ferdo je napisao/la:Od Velike četvorke možda mi je Liverpool i najdraži i njihov sam najveći simpatizer. Volio bih da se osvoji liga.
Ti majke mi najrahatniji. Ko god da pobijedi u derbijima i osvoji EPL, tebi dobro :mrgreen:
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough

Spamm

Torres_9
Kontakt:

Liverpool FC

Post Postao/la Torres_9 » 08 sep 2017, 00:38

zadnjih 10 tekmi protiv naftasa od 2014 5 pobjeda,3 remija i 2 poraza.
Idemo jako idemo ludi bit ce 1:3 za nas

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 08 sep 2017, 01:57

slika
slika

Hendo uvijek nosi mobitel sa sobom, da može na ss.ba postati brzo. :kafa:
Kocka je bačena

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.