pile87 je napisao/la:Batistuta je napisao/la:Pa to su ti zlonamjerni komentari sa namjerom da unesu neku nervozu u situaciji kada ti klub napreduje u svakom pogledu..ne treba se obazirat na to nego svi zajedno samo naprijed,a ostali mislim da imaju puno problema u svojim klubovima tako da ih Sarajevo u tom smislu ne bi trebalo interesovati..nema loše reklame tako da i ovo interesovanje pokazuje naš pravi put
Taman cemo ja i ti promjeniti situacuju u nekom klubu na ovom forumu, zlonamjerno bi bilo kad bih ja lagao u ovom slucaju ja samo postavim ono sto je javno objavljeno ko je prosle sezone bio proglasen ...a i meni se ne da vise, nek vjeruje ko sta hoce ...
nego pile sta bi sa onim belgijskim klubom st o je kako t rece ,skoro uzeo kucukovica

et sutra mozes po autogram doci

pozz
i ovo je sala nemoj se opet uhvatiti za ovo pa da pises kilometre
ps. video je strrasan

, jedno od najboljih ogstovanja,banovicanima svaka cast,kultura velika ,od publike,do zastitara i policije....
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić