FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
mala vidim da si nevaspitana i jako mlada za ovaj forum zato razguli..kladim se i da se sa neke selendare stadiona i asvalta ocima nisi vidjela...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
ima li kucukovic sa nekim klub i koliko mu je obestecenje
mele je napisao/la:ima li kucukovic sa nekim klub i koliko mu je obestecenje
nema slobodan igrac:))
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
S obzirom da sam gledao nacrt Koseva znaci sta sam vidio je da:Casual_Dobrila je napisao/la: jel imaš negdje 100% tačne informacije koliko pojedinačno svaka tribina na AFH prima gledalaca (ima sjedećih mjesta), ovo pitanje se odnosi na sve koji mogu da nadju tu informaciju...![]()
Baš sam tražio da vidim, ali nigdje nema...![]()
Protiv Borca ima da bude 15 000, a od toga 4500 HORDAŠA NA SJEVERU!!!
SJEVER prima negdje oko 7000;
Jug oko 6500;
Istok 4500;
Zapad 18000;
e sad nisam mogao vjerovat da istok prma samo 4 milje al sad evo kad je pocela obnova zapada novim stolicama i ljudi fino su rekli da treba oko18000 zamijnit tako da je ipak tacan taj nacrt

A za kucukovica je sada jasno da lik ako ne nadje inozemni angazman dolazi kod nas tj.sutra

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
da mi je znati za sta tebi mozak sluzi kad ti sjever i jug imaju vise stolica od istoka i to znacajno i o kakvim nacrtima ti pricas ,istok ima izmedzu 8800-9100 stolica nisam siguran ,sjever 5600 i jug 5200,zapad 17800adnanhz je napisao/la:S obzirom da sam gledao nacrt Koseva znaci sta sam vidio je da:Casual_Dobrila je napisao/la: jel imaš negdje 100% tačne informacije koliko pojedinačno svaka tribina na AFH prima gledalaca (ima sjedećih mjesta), ovo pitanje se odnosi na sve koji mogu da nadju tu informaciju...![]()
Jug oko 6500;
Istok 4500;
Zapad 18000;
e sad nisam mogao vjerovat da istok prma samo 4 milje al sad evo kad je pocela obnova zapada novim stolicama i ljudi fino su rekli da treba oko18000 zamijnit tako da je ipak tacan taj nacrt![]()
A za kucukovica je sada jasno da lik ako ne nadje inozemni angazman dolazi kod nas tj.sutra
Hval Bogu meni mozak dobro sluzi a kako tebe oci sluze,fino kazem kako na tom nacrtu izgleda i samo kazem sta sam vidio, i jel ti vidis konstrukciju sjevera i juga u odnosu na istok nemora znacit ako je duza tribina da ima i veci kapacitetCuspajz je napisao/la:da mi je znati za sta tebi mozak sluzi kad ti sjever i jug imaju vise stolica od istoka i to znacajno i o kakvim nacrtima ti pricas ,istok ima izmedzu 8800-9100 stolica nisam siguran ,sjever 5600 i jug 5200,zapad 17800adnanhz je napisao/la:S obzirom da sam gledao nacrt Koseva znaci sta sam vidio je da:Casual_Dobrila je napisao/la: jel imaš negdje 100% tačne informacije koliko pojedinačno svaka tribina na AFH prima gledalaca (ima sjedećih mjesta), ovo pitanje se odnosi na sve koji mogu da nadju tu informaciju...![]()
Jug oko 6500;
Istok 4500;
Zapad 18000;
e sad nisam mogao vjerovat da istok prma samo 4 milje al sad evo kad je pocela obnova zapada novim stolicama i ljudi fino su rekli da treba oko18000 zamijnit tako da je ipak tacan taj nacrt![]()

Mi se ne furamo mi smo furka.
-
- Kontakt:
Zapad: 17.715
Istok: 7.084
Sjever: 5.576
Jug: 5.175
UKUPNO: 35.550
Provjerena 100%
Provjerena 100%
Čak i da nije tako kao što je rekao admin, moguće je da su Kojaševića proglasile neke npr. novine/sajt (kao što sportsport.ba svake godine čini) , a Štilića možda savez il nešto slično. Ne znam...pile87 je napisao/la:Damir Kojasevic rodjen 03.06.1987admin je napisao/la:mislim da je jedan najbolji mladi stranac, a drugi najbolji stranac.
Semir Stilic rodjen 08.10.1987
Isto su godiste tako da to mladi stranac opet nekako cudno zvuci, kao da je momak umislio nesto, daleko od toga da je momak los cak sta vise ja sam prijatno iznenadjen i daj boze ovoj ligi sto vise ovakvih igraca al ga je usro sa ovim najbolji stani igrac dibidus, kad bar petlja nek je okruglo nek se kotrlja.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Zagor je napisao/la:Čak i da nije tako kao što je rekao admin, moguće je da su Kojaševića proglasile neke npr. novine/sajt (kao što sportsport.ba svake godine čini) , a Štilića možda savez il nešto slično. Ne znam...pile87 je napisao/la:Damir Kojasevic rodjen 03.06.1987admin je napisao/la:mislim da je jedan najbolji mladi stranac, a drugi najbolji stranac.
Semir Stilic rodjen 08.10.1987
Isto su godiste tako da to mladi stranac opet nekako cudno zvuci, kao da je momak umislio nesto, daleko od toga da je momak los cak sta vise ja sam prijatno iznenadjen i daj boze ovoj ligi sto vise ovakvih igraca al ga je usro sa ovim najbolji stani igrac dibidus, kad bar petlja nek je okruglo nek se kotrlja.
kojasevica je njihov savez u ligi potpisao za najboljeg stranca u ligi a za stilu ne znam!
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Kucukovic sutra mora potpisati,pa ko ne bi za najbolji klub u drzavi,pojacava konkurenciju u timu pa u INAT SVIMA,TITULA NA KOSEVU :DBLEKICU ZIVIO TI NAMA JOS 100 GODINA
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
Nije meni mrsko sve jednom po jednom pokazati dok ne prekinete sami sebe lagati da nesto znate:Rule_hz je napisao/la:kojasevica je njihov savez u ligi potpisao za najboljeg stranca u ligi a za stilu ne znam!
http://www.sportsport.ba/bh_fudbalp-10505.htm
ŠTILIĆ NAJBOLJI STRANI IGRAČ U POLJSKOJ
Semir Štilić proglašen je najboljim stranim fudbalerom 2008. godine u Poljskoj. Priznanje mu je uručeno na gala svečanosti u Varšavi, a nagradu je zaslužio odličnim partijama u šampionu Poljske, Lechu.
Naš mladi fudbaler, iako je samo pet mjeseci u ovoj zemlji zalužio je nagradu, što dovoljno govori o njegovom kvalitetu.
„Drago mi je što sam uspio osvojiti simpatije Poljaka za tako kratko vrijeme. Ne želim da se ističem, ali nekome treba i nekoliko godina da se dokaže, a ja sam to učinio za samo nekoliko mjeseci. Svečanost je bila na iznimnom nivou. Bila mi je čast sjediti tamo, a ne kamo li primiti nagradu“, istakao je Štilić za „Avaz“.
U protekloj polusezoni Štilić je odigrao 28 utakmica za Lech, u šampionatu i Kupu Poljske, te Kupu UEFA. Jedan je od četvorice prvotimaca Lecha koji je odigrao svih 17 utakmica u prvom dijelu prvenstva.
U srijedu ga očekuje posljednji meč u polusezoni, kada će sa Lechom u Ligi UEFA odigrati susret sa holandskim Feynordom, a potom u četvrtak stiže kući u Sarajevo na i više nego zasluženo odmor.
Redakcija SportSport.ba čestita Semiru Štiliću na vrijednom priznanju u Poljskoj, te uspješnoj promociji našeg fudbala i države u Evropi!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ovdje niko ne laže. Ako lažemo mi onda laže i Kojašević, jer je i sam rekao da je proglašen za najboljeg igrača. E sad možda je ta titula bila od nekog drugog kao što sam ja naveo, a možda nešto slično što je rekao admin. Pile smiri se malo.pile87 je napisao/la:Nije meni mrsko sve jednom po jednom pokazati dok ne prekinete sami sebe lagati da nesto znate:Rule_hz je napisao/la:kojasevica je njihov savez u ligi potpisao za najboljeg stranca u ligi a za stilu ne znam!
Zasto da se smirim pa bolan izmisljaju se stvari i to je OK i kad neko 15 puta pokaze da to nije istina onda se trazi izgovor.Pisem u skladu teme, ne provociram ukazujem na izmisljenu cinjenicu argumenitima i dok je tako necu da se smirim.Zagor je napisao/la:Ovdje niko ne laže. Ako lažemo mi onda laže i Kojašević, jer je i sam rekao da je proglašen za najboljeg igrača. E sad možda je ta titula bila od nekog drugog kao što sam ja naveo, a možda nešto slično što je rekao admin. Pile smiri se malo.pile87 je napisao/la:Nije meni mrsko sve jednom po jednom pokazati dok ne prekinete sami sebe lagati da nesto znate:Rule_hz je napisao/la:kojasevica je njihov savez u ligi potpisao za najboljeg stranca u ligi a za stilu ne znam!
Zasto da se smirim pa bolan izmisljaju se stvari i to je OK i kad neko 15 puta pokaze da to nije istina onda se trazi izgovor.Pisem u skladu teme, ne provociram ukazujem na izmisljenu cinjenicu argumenitima i dok je tako necu da se smirim.[/quote]pile87 je napisao/la:Ovdje niko ne laže. Ako lažemo mi onda laže i Kojašević, jer je i sam rekao da je proglašen za najboljeg igrača. E sad možda je ta titula bila od nekog drugog kao što sam ja naveo, a možda nešto slično što je rekao admin. Pile smiri se malo.Zagor je napisao/la:
Pa brate i sam možeš vidjeti da i mi nismo sigurni za šta je on proglašen, ne moraš baš na svaku odgovarati.
piksi:
Bili ste prije dvije godine proglašeni najboljim stranim igračem poljske fudbalske lige...
"Da, istina je da sam bio proglašen najboljim stranim igračem, zaista sam tada pružao sjajne partije. Nakon toga je došlo do nekih problema u klubu i nažalost morao sam napustiti Poljsku. Sada se iskreno nadam da ću biti najbolji igrač Bosne i Hercegovine".
Pa to sam i ja napisao da frajer izmislja
- bistrikboy
- Kontakt:
Željovac je napisao/la: Dakle, dečko je u sezoni 2008./2009. zabilježio 23 nastupa, od toga je 14 ušao sa klupe, uz učinak od 1 gola i 4 asistencije. Ukupno odigranih 1149 minuta. I sve da neko i može povjerovati da je proglašen najboljim sa ovakvim brojkama, problem je u tome što je istu tu sezonu igrao i Semir Štilić, kojeg je magazin Pilka Nozna(jedini radi te izbore) proglasio najboljim stranim igračem u glasanju novinara.
Njegova statistika te sezone je 29 nastupa, 4 sa klupe, 9 golova i 8 asistencija, ukupno 2205 minuta. I još je igrao i Kup UEFA, u kojem je u 8 nastupa upisao 3 gola i 5 asistencija. Eh, ovo već izgleda kao statistika najboljeg stranog igrača poljske Ekstraklase.
Ako ikome još treba taj podatak, Lech se plasirao u Evropa ligu kao treći, a Jagiellonia završila osma.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Izvini brate, ali nisi u pravu...prvo istok vise prima, drugo razlika izmedju sjevera i juga je dosta veca, i trece ukupan broj stolica na Hasetu je cca 38000samosarajvo je napisao/la:Zapad: 17.715
Provjerena 100%
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Ja nesta ne verujem da na Kosevo moze stati 38000,koliko znam nije se renoviralo po pitanju stolica a pre je primao izmedju 35-36000.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
A šta kada potpiše.Pa valja to sve isplaćati.Gdje je lova frajeru.Dužnici kucaju na vrata....sjever je napisao/la:Kucukovic sutra mora potpisati,pa ko ne bi za najbolji klub u drzavi,pojacava konkurenciju u timu pa u INAT SVIMA,TITULA NA KOSEVU :DBLEKICU ZIVIO TI NAMA JOS 100 GODINA
Evo mene ime mi je Mitar,Imal neko da donese litar