Pretpostavljam da je mislio na ovo sto u jednoj recenici kazes da je Saric odlican, a u drugoj da ti se ne svidja kao fudbaler.skoroalen je napisao/la:Ma rođen u Dubrovniku, jednom sam mu na prepucavanjima yebo sve tuzlansko pa me raja provali, lik rođeni Dubrovčaninskoroalen je napisao/la:Nemoj to "čamuga", nije lijepo, jbg.RichmanBiH je napisao/la:Pa npr Saric ce protiv listice igrati desno krilo, sredino Stanojevic - Heric, ispred Rahmanovic, desno Lelic/Krste. A mozda nas Hus iznenadi, meni je iskreno heric bolji od stanojevica. Tu je I camuga.
Po meni je Sarić na krilu s*anje na kvadrat. Ako već igra nek igra svoju poziciju. A Sarić i Stanojević su odlični igrači i mislim da bi kao tandem rasturali. Al' onda je tu teško odbacit Adukora. Sarića bih ja davno poslao nazad u Dubrovnik, nikad mi se nije sviđao kao fudbaler. A koji smo "baksuzi", sad će se i on vratit u onu formu kakvu je imao u Slobodi, onda imaš četiri odlična veznjaka i jednog potencijalno dobrog (Adukor), i ko će onda igrat? Belaj.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Hoćemo titulu, titulu na Koševu - Horde Zla, 2017.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
uNbx je napisao/la:Hoćemo titulu, titulu na Koševu - Horde Zla, 2017.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
uNbx je napisao/la:Biži Morto bola, kakva titula.
Jel to salep piješ, ima li bujruma?MortemHz je napisao/la:uNbx je napisao/la:Biži Morto bola, kakva titula.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- f0rest1946
- Kontakt:
Emaemir79 je napisao/la:SiouxLukavac je napisao/la:U sljedećoj utakmici nek Bekić uveže dva centaršuta u šesnesterac, ovdje će se razglabati i govoriti kako on nije džaba izabran za najboljeg lijevog beka i pozvan u reprezentaciju kada se igralo u Japanu, pisat će se kako je jedan od najboljih bekova u ligi.
Šta jedna pobjeda uradi, kao da smo pobjedili Zrinjskog u Mostaru i dobili 9 bodova.
Odmah slatke muke, svi dobri, najbolji, problem ko će na klupu, da je da svi igraju jer su svi dobri.... smiješno.
Ne umanjujem pobjedu i dobru igru, ne umanjujem dobru igru Herića, Bekića i ostalih. Nadajmo se da će to potrajati ALI daleko od toga da smo odjednom "proigrali" i da su amateri za vrijeme reprezenativne pauze i pobjede protiv Viteza prešli automatski u profesionalce i dobre igrače.
Ja za Herića na osnovu dvije utakmice ne mogu reći da je dobar igrač, istina, dobro je igrao juče, ali da ga vidimo protiv lištice, u derbiju, u malo jačim utakmicama. Za mene je i nakon ove utakmice više od 70% igrača teški amateri ali ako nastavimo ovako, mislim da bi mogli i završiti u LZP, ali daleko smo još od toga.
UPRAVA NAPOLJE, SVE VAM YEBEM!
Da je jucer na klupi sjedio Repuh ne bi pobjedu ni dozivio.
Igraci nikad nisu ni bili losi, nego su ih losi vodili.
6 igraca na terenu ispod 21 godine.
Treba postojati autoritet na klupi da bi igraci proigrali. Nije isto kad ti sjedi Repuh ili Husref, to znaju i igraci, pa time i odnos prema igri je drugaciji.
Dolazite ovdje sa pricama kao da u Zrinskom igraju igraci Reala. U kondara glavni napadac usrani Kajkut.
Samo polahko, za par mjeseci neces imati sta pisati.
Zasto dirate u Sarica jbt. ?
Ja ne znam kako pojedinci prate utakmice, ali ljudi Boziji taj momak pretrci vise od svih igraca na terenu, ogroman broj presjecenih lopti kako u stvaranju napada protivnika, tako i dubokom napadu protivnika.
Odlican igrac koji pokriva najvise na terenu. Mozes ga vidjeti po cijelom terenu.
Nikad u zivotu se ne bih odrekao radilice poput Sarica. Momak je blaga vrijedan.
Ja ne znam kako pojedinci prate utakmice, ali ljudi Boziji taj momak pretrci vise od svih igraca na terenu, ogroman broj presjecenih lopti kako u stvaranju napada protivnika, tako i dubokom napadu protivnika.
Odlican igrac koji pokriva najvise na terenu. Mozes ga vidjeti po cijelom terenu.
Nikad u zivotu se ne bih odrekao radilice poput Sarica. Momak je blaga vrijedan.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Joj fejla, mislio sam na Herića a napisao Sarić... stid me majke mi hahaahahahahHordasOdMalena je napisao/la:Pretpostavljam da je mislio na ovo sto u jednoj recenici kazes da je Saric odlican, a u drugoj da ti se ne svidja kao fudbaler.skoroalen je napisao/la:Ma rođen u Dubrovniku, jednom sam mu na prepucavanjima yebo sve tuzlansko pa me raja provali, lik rođeni Dubrovčaninskoroalen je napisao/la: Nemoj to "čamuga", nije lijepo, jbg.
Po meni je Sarić na krilu s*anje na kvadrat. Ako već igra nek igra svoju poziciju. A Sarić i Stanojević su odlični igrači i mislim da bi kao tandem rasturali. Al' onda je tu teško odbacit Adukora. Sarića bih ja davno poslao nazad u Dubrovnik, nikad mi se nije sviđao kao fudbaler. A koji smo "baksuzi", sad će se i on vratit u onu formu kakvu je imao u Slobodi, onda imaš četiri odlična veznjaka i jednog potencijalno dobrog (Adukor), i ko će onda igrat? Belaj.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
emir79 je napisao/la:Zasto dirate u Sarica jbt. ?
Ne znam, meni je odvratan. Puno d.rka loptu, izgubio je loptu na prvom derbiju prošle sezone kad nam je Lendrić zabio nakon kontre, pa je izgubio loptu protiv Krupe u 4. kolu i skrivio penal tu... jednostavno glumi nekog osigurača a slabo čuva loptu. A i naprijed je uglavnom beskoristan, desi se neki bljesak al' vrlo rijetko. Da ne spominjemo one penale, mislim desi se svakom al' nije on smio uzet da puca protiv golmana s kojim je igrao 2 sezone i koji ga zna u dušu.emir79 je napisao/la:Zasto dirate u Sarica jbt. ?
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- kenanbrajic
- Kontakt:
Generalno mnogo petlja s loptom, ali je protiv Viteza odigrao odlično....pošteno govoreći.emir79 je napisao/la:Zasto dirate u Sarica jbt. ?
Sent from my LG-H850 using Tapatalk
Stanojevic,Heric,Adukor i Rahmanovic su za njega giganti kakav crni Saric i Radovac pa mi nikoga pobjediti nismo mogli dok su drzali sredinu,puhalo na sve strane pa ljudi napadacu jednu sansu nisu napravili nikakvi igraci
Sarica treba imati u ekipi, sad koliko je za pocetni sastav o tome se iskreno da diskutovati.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ako pobijedimo Katolifiliju, izaći ćemo iz ove donje tabele. Sva sreća je pa ćemo biti kompletni.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Dobro nam dosao
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Yebem li mu sve u pi.cku
Moraces bas biti jak da slusas sta ti je raja pripremila. Novi repertoar psovki maksuz za tebe.Zagor je napisao/la:
Dobro nam dosao![]()
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
-
RichmanBiH
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Grk1234, Hamagara, johntravolta123 i 25 gostiju.