FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

HordasOdMalena
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la HordasOdMalena » 10 sep 2017, 18:42

skoroalen je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:
RichmanBiH je napisao/la:Pa npr Saric ce protiv listice igrati desno krilo, sredino Stanojevic - Heric, ispred Rahmanovic, desno Lelic/Krste. A mozda nas Hus iznenadi, meni je iskreno heric bolji od stanojevica. Tu je I camuga.
Nemoj to "čamuga", nije lijepo, jbg.
Po meni je Sarić na krilu s*anje na kvadrat. Ako već igra nek igra svoju poziciju. A Sarić i Stanojević su odlični igrači i mislim da bi kao tandem rasturali. Al' onda je tu teško odbacit Adukora. Sarića bih ja davno poslao nazad u Dubrovnik, nikad mi se nije sviđao kao fudbaler. A koji smo "baksuzi", sad će se i on vratit u onu formu kakvu je imao u Slobodi, onda imaš četiri odlična veznjaka i jednog potencijalno dobrog (Adukor), i ko će onda igrat? Belaj.
Ma rođen u Dubrovniku, jednom sam mu na prepucavanjima yebo sve tuzlansko pa me raja provali, lik rođeni Dubrovčanin :mrgreen:
Pretpostavljam da je mislio na ovo sto u jednoj recenici kazes da je Saric odlican, a u drugoj da ti se ne svidja kao fudbaler. :D
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 10 sep 2017, 18:55

Hoćemo titulu, titulu na Koševu - Horde Zla, 2017.
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 sep 2017, 18:57

uNbx je napisao/la:Hoćemo titulu, titulu na Koševu - Horde Zla, 2017.
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 sep 2017, 19:01

Ako neko hoće da sudjeluje od braće

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=44&t=12601

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 10 sep 2017, 19:09

Biži Morto bola, kakva titula. :lol:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 sep 2017, 19:10

uNbx je napisao/la:Biži Morto bola, kakva titula. :lol:
:kafa:

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 10 sep 2017, 19:11

MortemHz je napisao/la:
uNbx je napisao/la:Biži Morto bola, kakva titula. :lol:
:kafa:
Jel to salep piješ, ima li bujruma? :shifty:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 10 sep 2017, 19:17

emir79 je napisao/la:
SiouxLukavac je napisao/la:U sljedećoj utakmici nek Bekić uveže dva centaršuta u šesnesterac, ovdje će se razglabati i govoriti kako on nije džaba izabran za najboljeg lijevog beka i pozvan u reprezentaciju kada se igralo u Japanu, pisat će se kako je jedan od najboljih bekova u ligi.

Šta jedna pobjeda uradi, kao da smo pobjedili Zrinjskog u Mostaru i dobili 9 bodova.
Odmah slatke muke, svi dobri, najbolji, problem ko će na klupu, da je da svi igraju jer su svi dobri.... smiješno.

Ne umanjujem pobjedu i dobru igru, ne umanjujem dobru igru Herića, Bekića i ostalih. Nadajmo se da će to potrajati ALI daleko od toga da smo odjednom "proigrali" i da su amateri za vrijeme reprezenativne pauze i pobjede protiv Viteza prešli automatski u profesionalce i dobre igrače.

Ja za Herića na osnovu dvije utakmice ne mogu reći da je dobar igrač, istina, dobro je igrao juče, ali da ga vidimo protiv lištice, u derbiju, u malo jačim utakmicama. Za mene je i nakon ove utakmice više od 70% igrača teški amateri ali ako nastavimo ovako, mislim da bi mogli i završiti u LZP, ali daleko smo još od toga.

UPRAVA NAPOLJE, SVE VAM YEBEM!

Da je jucer na klupi sjedio Repuh ne bi pobjedu ni dozivio.

Igraci nikad nisu ni bili losi, nego su ih losi vodili.
6 igraca na terenu ispod 21 godine.

Treba postojati autoritet na klupi da bi igraci proigrali. Nije isto kad ti sjedi Repuh ili Husref, to znaju i igraci, pa time i odnos prema igri je drugaciji.

Dolazite ovdje sa pricama kao da u Zrinskom igraju igraci Reala. U kondara glavni napadac usrani Kajkut.

Samo polahko, za par mjeseci neces imati sta pisati.
Ema :thumbup:

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 10 sep 2017, 19:30

Zasto dirate u Sarica jbt. ?

Ja ne znam kako pojedinci prate utakmice, ali ljudi Boziji taj momak pretrci vise od svih igraca na terenu, ogroman broj presjecenih lopti kako u stvaranju napada protivnika, tako i dubokom napadu protivnika.

Odlican igrac koji pokriva najvise na terenu. Mozes ga vidjeti po cijelom terenu.

Nikad u zivotu se ne bih odrekao radilice poput Sarica. Momak je blaga vrijedan.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

skoroalen
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 10 sep 2017, 19:33

HordasOdMalena je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:
skoroalen je napisao/la: Nemoj to "čamuga", nije lijepo, jbg.
Po meni je Sarić na krilu s*anje na kvadrat. Ako već igra nek igra svoju poziciju. A Sarić i Stanojević su odlični igrači i mislim da bi kao tandem rasturali. Al' onda je tu teško odbacit Adukora. Sarića bih ja davno poslao nazad u Dubrovnik, nikad mi se nije sviđao kao fudbaler. A koji smo "baksuzi", sad će se i on vratit u onu formu kakvu je imao u Slobodi, onda imaš četiri odlična veznjaka i jednog potencijalno dobrog (Adukor), i ko će onda igrat? Belaj.
Ma rođen u Dubrovniku, jednom sam mu na prepucavanjima yebo sve tuzlansko pa me raja provali, lik rođeni Dubrovčanin :mrgreen:
Pretpostavljam da je mislio na ovo sto u jednoj recenici kazes da je Saric odlican, a u drugoj da ti se ne svidja kao fudbaler. :D
Joj fejla, mislio sam na Herića a napisao Sarić... stid me majke mi hahaahahahah :( :urnebes:

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 sep 2017, 19:34

emir79 je napisao/la:Zasto dirate u Sarica jbt. ?

Ja ne znam kako pojedinci prate utakmice, ali ljudi Boziji taj momak pretrci vise od svih igraca na terenu, ogroman broj presjecenih lopti kako u stvaranju napada protivnika, tako i dubokom napadu protivnika.

Odlican igrac koji pokriva najvise na terenu. Mozes ga vidjeti po cijelom terenu.

Nikad u zivotu se ne bih odrekao radilice poput Sarica. Momak je blaga vrijedan.
:o :urnebes:

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 10 sep 2017, 19:44

Ne znam, meni je odvratan. Puno d.rka loptu, izgubio je loptu na prvom derbiju prošle sezone kad nam je Lendrić zabio nakon kontre, pa je izgubio loptu protiv Krupe u 4. kolu i skrivio penal tu... jednostavno glumi nekog osigurača a slabo čuva loptu. A i naprijed je uglavnom beskoristan, desi se neki bljesak al' vrlo rijetko. Da ne spominjemo one penale, mislim desi se svakom al' nije on smio uzet da puca protiv golmana s kojim je igrao 2 sezone i koji ga zna u dušu.

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

kenanbrajic
Kontakt:

Post Postao/la kenanbrajic » 10 sep 2017, 19:48

Generalno mnogo petlja s loptom, ali je protiv Viteza odigrao odlično....pošteno govoreći.

Sent from my LG-H850 using Tapatalk

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 10 sep 2017, 19:51

Stanojevic,Heric,Adukor i Rahmanovic su za njega giganti kakav crni Saric i Radovac pa mi nikoga pobjediti nismo mogli dok su drzali sredinu,puhalo na sve strane pa ljudi napadacu jednu sansu nisu napravili nikakvi igraci

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 10 sep 2017, 20:02

Sarica treba imati u ekipi, sad koliko je za pocetni sastav o tome se iskreno da diskutovati.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

High

Post Postao/la High » 10 sep 2017, 20:05

Ako pobijedimo Katolifiliju, izaći ćemo iz ove donje tabele. Sva sreća je pa ćemo biti kompletni.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 10 sep 2017, 20:10

slika
Dobro nam dosao ;) :(
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 10 sep 2017, 20:11

Yebem li mu sve u pi.cku

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 10 sep 2017, 20:13

Zagor je napisao/la:slika
Dobro nam dosao ;) :(
Moraces bas biti jak da slusas sta ti je raja pripremila. Novi repertoar psovki maksuz za tebe. :D
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 10 sep 2017, 20:17

Bio je na istoku niko nista :D
UPRAVA NAPOLJE!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: AuroraBorealis, Grk1234, johntravolta123, Zeljoo1921 i 27 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []