Eurobasket 2017

Aktuelna dešavanja na domaćoj i međunarodnoj sportskoj sceni.

Moderatori/ce: insider,ribery,rio_Ferdy88

NeshaFCB
Kontakt:

Re: Eurobasket 2017

Post Postao/la NeshaFCB » 10 sep 2017, 22:52

marconato je napisao/la:
NeshaFCB je napisao/la: p.s. Srbija sa B timom sve bliže medalji.
Bice izrazito tesko sa zabarima, cak bih rekao i da su oni blagi favoriti!
Prepustimo im ulogu favorita. :)
Ključno je da mi odigramo kvalitetnu odbranu i Marjanović i Kuzmić imaju napadčki doprinos. Ne brinem.

Nego, čovječe kad kažem b tim (uz svo poštovanje momaka koji igraju za reprezentaciju trenutno), doslovno je tako... A tim Srbije bi ovaj tim sa prvenstva dobio 10-15 razlike... (Marković, Teodosić, Jaramaz, Nedović, Dangubić, Kalinić, Simonović, Bjelica,Jelovac, Jokić, Raduljica, Milutinov)

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 10 sep 2017, 22:55

Braca Hrvati podbace uvijek kad dodju ovi kljucni mecevi. Kad god treba pokazati jesi li gore ili dole, oni tad po pravilu 'izaberu' ovo drugo. Saric me uzasno razocarao, i on uvijek podbaci kad se od njega najvise ocekuje. Sa ovakvim sutem, svaka iole ozbiljnija reprezentacija ce ga zatvoriti i limitirati na 12-13 poena iz isto toliko suteva. Postoji nada da ce nove generacije uraditi nesto, pogotovo sto recimo dva mlada centra mijenjaju dvije ponajlosije karike ove reprezentacije (Planinic, Zoric), ali je ta pozicija organizatora igre uzasno problematicna i tu moraju traziti spas u crncu. Osim toga, nba igraca nece biti, pa bi mladi centarski dvojac mogao doci samo ukoliko se izbori SP, a to ce biti uzasno tesko ostvariti. I na vanjskim pozicijama imaju Hezonju, a vidjecemo sta ce biti sa Mazalinom i kako ce se adaptirati na spansku kosarku. Sve u svemu, remont ekipe je neophodan. Ovi polovnjaci se moraju konacno izbaciti iz reprezentacije i krenuti sa novim i mladjim snagama.
Zadnja izmjena: kobe24, dana/u 10 sep 2017, 22:59, ukupno mijenjano 1 put.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 10 sep 2017, 22:55

:rol: :rol: :rol: :rol: kakvo prcanje

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 10 sep 2017, 22:57

mirzatele je napisao/la:

:lol:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 10 sep 2017, 22:57

Hrvatska patosirana po ko zna koji put. Ocekivano, jer Hrvatska jos uvijek nema izgradjen sistem :kafa:
Niko nikad nije uzalud spalio i potrosio ovoliki broj talenata i generacija kao susjedi :facepalm:

Sistem, sistem, sistem, sistem..... inace cete uvijek kuknjava kuknjava kuknjava
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 10 sep 2017, 23:04

Kakva seljacina je ovaj novinar. Trebao je Dario i prije reci da vise nece da odgovara na pitanja. :puke:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Mirko
Kontakt:

Post Postao/la Mirko » 10 sep 2017, 23:09

Grci bi po vidjenom juce ili danas 'ladno oprali ove Ruse...
Prebili bi ih u odbrani...
Ponove li Grci u cetvrtfinalu partiju protiv Litvanije - kraj za Ruse...
Mi ako prodjemo zabare - ne bih nikako zelio ovakve Grke za protivnika!
BSK-ovci, zavešćemo vam diktaturu!

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 10 sep 2017, 23:09

A izyeba momka niđe veze fakat...
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 10 sep 2017, 23:11

mirzatele je napisao/la:

Zao mi covjeka, extra igrac, samo zrtva nesistema! On da je kod nas, razbijao bi. Ovako se malo pogubi kod Ase maga...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 10 sep 2017, 23:15

I dalje smo luzerčine.A i lijepo sam rekao prije početka turnira da možeš jedno ljeto nešto napravit na kemiju,al ne mozes drugo samo na to računat kad si nesposoban za sve ostalo.Al eto i dalje postoje likovi koji brane znamo koga.
Dobili smo eventualno Ramljaka ovdje.Potrošili smo Babu.Dakle teški neuspjeh još jednom.I dalje smo u kurcu kao i godinama ranije.
Žao mi Šarića jer iako je opet i sam dijelom kriv za ovakvu glavu u jednoj ovakvoj utakmici opet će ga se nepotrebno preko svake mjere napadat.Ostavite se Šarića više **** vas.
Respekt za Babu :salut: Šta više reć o tome čovjeku...Na kraju i jedini ostao dat izjavu za HRT.Šapit rekao kako mu je off the record svašta napričao o odnosu ostalih,bit će tu još svega...Moglo se u potpuni remont nakon prošle godine gdje se imalo na čemu gradit i opet se izabrao krivi put.I Bill Murray vec sa nevjericom gleda ovo.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 10 sep 2017, 23:18

NeshaFCB je napisao/la:
marconato je napisao/la:
NeshaFCB je napisao/la: p.s. Srbija sa B timom sve bliže medalji.
Bice izrazito tesko sa zabarima, cak bih rekao i da su oni blagi favoriti!
Prepustimo im ulogu favorita. :)
Ključno je da mi odigramo kvalitetnu odbranu i Marjanović i Kuzmić imaju napadčki doprinos. Ne brinem.

Nego, čovječe kad kažem b tim (uz svo poštovanje momaka koji igraju za reprezentaciju trenutno), doslovno je tako... A tim Srbije bi ovaj tim sa prvenstva dobio 10-15 razlike... (Marković, Teodosić, Jaramaz, Nedović, Dangubić, Kalinić, Simonović, Bjelica,Jelovac, Jokić, Raduljica, Milutinov)
Ruku na srce, ova ekipa je bliže ekipi C nego B

Edit: Šarić je ekstra igrač. Najmanje je do njega
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 10 sep 2017, 23:26

Ovaj novinar, iako ga nisam sve razumio najbolje, glup u qrac. Odmah ga je trebao poklopiti.

Beko
Kontakt:

Post Postao/la Beko » 10 sep 2017, 23:38

Hrvati Neka su ispali. Mislili su da samo ako dodzu dobivaju medalju titulu sta god. Neka navija svak za koga hoce tako se moze navijati i protiv koga se hoce
Drago mi sto je hrvatska ispala jer ipak su najjaci i najbolji i najljepsi i najsuperiorniji i imaju dzordanove dresove
Tako ce i ovaj Z-Tim srbske reprezentancije da spakuje kofere i ostati ce jim sta bi bilo kad bi bilo te malo bjede
Da ispanu i slovenci ionako i tamo igraju samo srbi
dobre guzove ima Belma

Divos
Kontakt:

Post Postao/la Divos » 10 sep 2017, 23:38

% " о ' " - &? %, " су $ јер су / ".
" & су ? ", & $ " на " ? " је " ?, ? ова % & " (- " на ЕП, са & 28,7 $), " ? /.
У ' ' ? су "своју "". ", ? & је у $. " $ готово " не ", ту " & ? $ & то ? ", $ су " ", ? на ? $, ¥ & ? (а " су ? у ' ' $ & ?, $ " & & остао ' на %), но за & $ & " " ". А " у ' саставу & то ". $ ? " ", ту је - ?, а " " " ¥ " " $ " " %.
У $ &, по " "& $, $", ? су се ? на " ? & " $, овај $ се " у " " у $ ", па " у " ", ' ?, " %, " & ? је $ у ' ', $ је & ' " 35 ".
У ' ? " је @mirzatele $ ? " & ? тортуру $ " " је у свет спорта ? са ? $, & & $ (% " у & ? ? ") & ? $ $ ' $ ?, ? % " ' & $ "% у п.'", ? $ ' " $ " са ", %'%, поган &.
" ' пре & " ? " на & ', ? су $ на ове %, а " " $ " Хезоња " је $ " $ " ? ' $ $ " " $ & је " " "% се не / са " ?". " су $, но & ' је то са ", & & " & ' " ".

& $, " су ? ". " " су ", & ", & " ". ? " ове " " &, & - " " у $.
Zadnja izmjena: Divos, dana/u 10 sep 2017, 23:48, ukupno mijenjano 1 put.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 10 sep 2017, 23:42

Beko je napisao/la:Hrvati Neka su ispali. Mislili su da samo ako dodzu dobivaju medalju titulu sta god.
Drago mi sto je hrvatska ispala jer ipak su najjaci i najbolji i najljepsi i najsuperiorniji i imaju dzordanove dresove
A to si zakljucio čitajuci 24 sata?Bravo za tebe.

Beko
Kontakt:

Post Postao/la Beko » 10 sep 2017, 23:46

SiamoNoi je napisao/la:
Beko je napisao/la:Hrvati Neka su ispali. Mislili su da samo ako dodzu dobivaju medalju titulu sta god.
A sta su 24sata neka zajebancija Ili?

Dovoljno je cuti nekog od hrvatskih komentatora, pa cak i reklamu za HEP, koliko je to samo uvjereno u sebe, moze se reci, nebeški narod.
dobre guzove ima Belma

Civa
Kontakt:

Post Postao/la Civa » 10 sep 2017, 23:49

Realno, napisao sam u grupnoj fazi da Hrvatska dok se muči sa Rumunijom, Mađarskom i ko ono još bi tu ne mogu se sjetit teško da može dalje šta da traži. Centri su im katastrofa, svaka ekipa ih je punila preko te pozicije. Igra da zavisi od dva igrača teško da može. Ruse sam očekivao i dočekao kao iznenađenje, imaju sjajnog Šveda i pokazuje svoju klasu, dok CSKA klan u Repki dobro odrađuje posao sa Mozgovom koji se tuče u reketu.

Vidim neko danas Erdena spominje sa Sejfićem i da je balvan i nešto slično. Pa ko se to do sada naigrao protiv braće Gasol u reketu :?: Osim što je imao veliki problem da se bori sa Markom u reketu, da u napadu još neke poene postiže :damn:
Turci da su danas imali samo Dixona, a ne kamo li i Iljasovu u rosteru tukli bi se do zadnje minute sa Iljasovom možda i dobili. Guler je velika prevara od igrača odavno poznato i nikako ne može uzimati neke šuteve. Da je Muhamed Ali to bio onda je druga stvar. Osman se puno trošio u odbrani i tako da je u napadu manje doprinio. A Melih koji je trebao da pogodi koju tricu nije mogao jer su Španci, odlično zatvrali Turska vrata (ko je pratio Turke zna o kojoj akciji govorim).

Ove dvije utakmice su bile očekivane, tako da nema potrebnih komentara.

Eh, sad dalje kreće ludilo.

Srbija-Italija
Tu će odbrane da se igraju samo takve. Italija ima kvalitetniju prvu postavu po meni u odnosu na Srbiju, dok Srbija ima bolji kvalitet na klupi. Italijani će Heketa, Belinelija i Datomea trošiti i bit će na ovoj utakmici preko 33 minuta vjerovatno, dok će Meli, Bilja i Kuzin imati velikih problema kad krenu Srbi spuštat loptu na Marjanovića. Očekujem utakmicu na mali broj poena i mogući i produžetak čak.

Španija- Njemačka.
Svaka čast Švabama do sada na uspjehu i prolasku dalje, ali ovdje će im biti kraj vrlo vjerovatno. Španija ima igrače koji mogu limitirati Šrodera, a i pod košem teško da će moći onako lako završavati. I Španija ide dalje.

Slovenija- Latvija.
Au :?: Teško šta napisati, kakvu igru očekivati. Latvija pomela Crnugoru, a i Slovenci se nisu umorili puno protiv Ukrajine. Latviju sam isto naveo ko veliko iznenađenje i imaju kalibar za to. Nešto slično Italijanima prejaka prva postava sa svake strane trica može da padne, Slovenija će vjerovatno igrati odbranu na rubu prekršaja i ganjati i sprječavati svaki pokušaj za tri poena. Očekujem Sloveniju sa Smallball postavom i da Rendolf brani Porzingisa i mislim da će moći da se ganja sa njim po terenu jer je pokretljiv, a ima i visine. Vidmar kad bude u igri koristit će se da iznudi koji prekršaj od Porzingisa. Dragić je kvalitet za sebe i on će donijeti Sloveniji 30 poena sigurnih, nema njega ko u Latviji da zaustavi.
Moja mala prednost ipak ide komšijama i nadam se da mogu daleko dogurati :)

Grčka- Rusija
Još jedan zanimljiv meč. Grci imaju kapacitet da zatvore Šveda (ali veoma teško će biti), Rusi imaju Voroncevića i Nikitu da brani Printezisa, a u Mozgov i Burusis ako se ne pobiju neće biti Euro :!: . Grci u grupi tanki, ali izbaciše Litvaniju, dok Rusi igraju dobro prvenstvo. Moja prednost ide Rusima, zbog boljih igri u toku cijelog prvenstva, dok Grci su možda ipak najbolje ostavili za kraj.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 10 sep 2017, 23:54

Beko je napisao/la:
SiamoNoi je napisao/la:
A sta su 24sata neka zajebancija Ili?

Dovoljno je cuti nekog od hrvatskih komentatora, pa cak i reklamu za HEP, koliko je to samo uvjereno u sebe, moze se reci, nebeški narod.
Jesi ti ozbiljan?

Mirko
Kontakt:

Post Postao/la Mirko » 11 sep 2017, 00:01

Pravo pitanje je da li bi Hrvatska sa Tomicem, Zubcem, Zizicem, Hezonjom, Babicem, Bilanom, Rudezom bila bolja? Jaca sa nekima od njih - da. Ali vodjenje ove reprezentacije je blagi uzas!
Tomas, Popovic, Ukic - davno potroseno!...

Edit: porazu Hrvata neukusno je se rugat' kako ''nemaju pojma'', izuzimam Srbe, Slovence, Spance, Grke, Letonce, Italijane, Ruse, Nijemce... A bolje je opet kritikovat', nego samo rugat' se...
:arrow: imaju bolji rezultat ovde od Hrvata...
Ostalo je zajedljivo, nefer i nesportski... Blamaza. Kompleks nize vrijednosti. A to nema mjesta u sportu, ako hoces da napredujes. Da nesto zavrijednis. U bilo kom sportu.
Mene je kao Srbina iskreno sramota nasih seljacica koji se nasladjuju porazima Hrvata u fudbalu/rukometu. Jer ljudi su tu ispred nas.
BSK-ovci, zavešćemo vam diktaturu!

Shadows
Kontakt:

Post Postao/la Shadows » 11 sep 2017, 00:03

Potenciranje hrvatskih komentatora na naturalizovanim igracima je kretenizam.

Odgovori

Natrag na “Aktuelne teme”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []