Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

Unknown33
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Unknown33 » 11 sep 2017, 14:53

alan_kardec je napisao/la:aha, super. :thumbup:
Ali sad imam drugi problem. Kad kliknem na ovo odobravam dostavu, gore mi se pojavljuje upozorenje greška pri slanju zahtjeva. :hmmmmm:
Ne znam stvarno šta je u pitanju, uđem na pik kad mi nešto treba da kupim ili prodam, tako da sada nisam bio par mjeseci. :mrgreen:

Tada sam nešto prodavao i uspjelo je sve odmah, dostavom prezadovoljan još imaju aplikaciju A2B update stalno, znaš gdje je paket.

Sretno, valjda otkloniš problem. :D

Vijadukt
Kontakt:

Post Postao/la Vijadukt » 11 sep 2017, 14:55

rasavoje je napisao/la:Cim je to iz Sandzaka i Visokog, to ne moze valjat'. :shifty:
A mi se bas bihuzurimo sto vi to tako mislite. :cry: Evo suza suzu goni. :cry:
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"

Vijadukt
Kontakt:

Post Postao/la Vijadukt » 11 sep 2017, 14:58

Raonffa je napisao/la:
Vijadukt je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Eno sad, nije se Vijadukt nikad na Mlinovima kupao, a većem veliki obožavatelj prirodnih ljepota općine Visoko, od Pjaninarskog do Staklenog :mrgreen:
jednom u zivotu bio na mlinovima i nisam se kupao. :yawn:
:nedam:
ko ce gore medju ona plemena, trebam u hitnoj zavrsit. :mrgreen:
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 11 sep 2017, 15:01

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 11 sep 2017, 15:07

Treba zvati Besica da reaguje.
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 11 sep 2017, 15:09

Vijadukt je napisao/la:
ko ce gore medju ona plemena, trebam u hitnoj zavrsit. :mrgreen:
Ma mladost ludost, ne idem ni ja gore ima već par godina.

PS: Kažu da je Hitler znao za Visočane, Fočake i Sandžaklije, nikad Jevreja ubio ne bi :mrgreen:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

rasavoje
Kontakt:

Post Postao/la rasavoje » 11 sep 2017, 15:11

Vijadukt je napisao/la:
A mi se bas bihuzurimo sto vi to tako mislite. :cry: Evo suza suzu goni. :cry:
Ne moras me persirati. :tralala:
I nemo' plakat', rasplakat ces i mene. :angel:
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!

High

Post Postao/la High » 11 sep 2017, 15:26

Sakrili ga ovi iz Visokog. :kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 11 sep 2017, 15:30

Federer17 je napisao/la:
Šta kae brato, vjernici će biti bacani u džehenem :P
Ja ne kontam ove hoĐe, s bradom il bez brade. Nemaju šta drugo naći da vaze osim da prepadaju insane.
Zabranjeno je prepadat vjernike.
Ev šta nađoh na prvu :D nea potrebe da dalje tražim.
I neka se ničega ne boje i ni za čim neka ne tuguju Allahovi štićenici(evlije)
oni koji budu vjerovali i koji se budu Allaha bojali,
za njih su dobre vijesti i na ovome i na onome svijetu – Allahove riječi niko ne može izmijeniti – to će, zaista, velik uspjeh biti
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 11 sep 2017, 15:32

Date Drvene konstrukcije :opaopa:

Sent from my iPhone using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 11 sep 2017, 16:06

sekerbay je napisao/la: Šta kae brato, vjernici će biti bacani u džehenem :P
Ja ne kontam ove hoĐe, s bradom il bez brade. Nemaju šta drugo naći da vaze osim da prepadaju insane.
Zabranjeno je prepadat vjernike.
Ev šta nađoh na prvu :D nea potrebe da dalje tražim.
I neka se ničega ne boje i ni za čim neka ne tuguju Allahovi štićenici(evlije)
oni koji budu vjerovali i koji se budu Allaha bojali,
za njih su dobre vijesti i na ovome i na onome svijetu – Allahove riječi niko ne može izmijeniti – to će, zaista, velik uspjeh biti
Ma ne, covjek je drzao ciklus predavanja, izmedju ostalog imanski sarti, te opis dzenneta i dzehennema (odakle je i ovaj dio koji sam ja postavio). Dakle, samo jedno predavanje (od 10-ak) je bilo o dzehennemu. A, kako drugaciji ljude odvratiti od najvece strahote ako im ne opises to nesto, barem pokusas pribliziti sta je dzehennem (jer je nemoguce razumjeti). Naravno, ajetima i na osnovu vjerodostojnih i predaja.

Covjek Allaha i obozava iz tri razloga: ljubavi, straha i nade.

Jest, ali ko su Allahovi sticenici? Oni koji Mu nikad ne padnu na sedzdu, koji se ismijavaju s islamom, psuju Allaha, mijenjaju Njegovu vjeru? Daleko od toga.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 11 sep 2017, 16:11

Amel se malo provalio, govorim ja ovom prijatelju taj ti je vec otisao negdje van BIH sunca se sad uziva. A Amel se krije u Visokom na mlinu :oops:

Vijadukt
Kontakt:

Post Postao/la Vijadukt » 11 sep 2017, 16:31

tuzlak1987 je napisao/la:Amel se malo provalio, govorim ja ovom prijatelju taj ti je vec otisao negdje van BIH sunca se sad uziva. A Amel se krije u Visokom na mlinu :oops:
E da mi je vidjeti tog koji bi pobjegao ovolikom broju nindji sa automatima. Stanje kao 92-95.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 11 sep 2017, 16:39

Vijadukt je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Amel se malo provalio, govorim ja ovom prijatelju taj ti je vec otisao negdje van BIH sunca se sad uziva. A Amel se krije u Visokom na mlinu :oops:
E da mi je vidjeti tog koji bi pobjegao ovolikom broju nindji sa automatima. Stanje kao 92-95.
Trebao je odmah do najblize granice dok su ovi u rasulu bili, tako je pobjeglo niz osoba i zive u inostranstvu. A kod nas nema nikakve koordinacije izmedju granice i ostalih nivoa policije, ovi na granici dobiju prijavu da ne pustaju neku osobu 5 dana nakon sto osoba predje granicu :urnebes:

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 11 sep 2017, 16:47

BelminM23 je napisao/la:
alan_kardec je napisao/la:aha, super. :thumbup:
Ali sad imam drugi problem. Kad kliknem na ovo odobravam dostavu, gore mi se pojavljuje upozorenje greška pri slanju zahtjeva. :hmmmmm:
Ne znam stvarno šta je u pitanju, uđem na pik kad mi nešto treba da kupim ili prodam, tako da sada nisam bio par mjeseci. :mrgreen:

Tada sam nešto prodavao i uspjelo je sve odmah, dostavom prezadovoljan još imaju aplikaciju A2B update stalno, znaš gdje je paket.

Sretno, valjda otkloniš problem. :D

problem riješen, hvala još jednom. :thumbup:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 11 sep 2017, 17:09

Federer17 je napisao/la:kako drugaciji ljude odvratiti od najvece strahote ako im ne opises to nesto, barem pokusas pribliziti sta je dzehennem (jer je nemoguce razumjeti).
Ako ćemo iskreno, sva ta predavanja su namijenjena muslimanima. Zaboli ba nevjernike za sličnim temama.
Da je to istina, dokazuju bezbrojne hudbe i dresovi.
Pa hodža na ramazanskom bajramu priča o dzehenemskim strahotama. Hej, umjesto nešto lijepo, da obraduje postače...
Federer17 je napisao/la:Jest, ali ko su Allahovi sticenici?
Stani ba, ako su naše đede mislile da su evlije amaaaan jarabi nešto nedostižno, mi čitamo kur'an i znamo.
Ono je iz sure junus. Odmah je tu objašnjenje, pa kaže da su evlije oni koji vjeruju i boje se Allaha.
Nema se tu šta komplikovati il prijetiti, naprotiv!
Ponavljam da je to čak zabranjeno.
Pa Allah subhane je ukorio poslanika zbog jedne naizgled bezopasne rečenice (puno bi plakali, malo se smijali)
Da ne nabrajam predaje koje ulijevaju nadu i koje govore kako je lahko ući u dženet.
Recimo ono na sudnjem danu kad će insanu prevagnuti onaj papirić sa šehadetom, ili onaj čovjek koji će ući u dženet SAMO naglašeno je samo, zato što je napojio žednog kera.
Ne može ba jasnije od ajeta:
“Reci: ‘O robovi Moji koji ste se prema sebi ogrijesili, ne gubite nadu u Allahovu milost! Allah ce, sigurno, sve grijehe oprostiti. On, dosita, mnogo prasta i On je milostiv

Pa koliko sam puta kritikovo kalača il skeju, upravo zbog toga. Dakle, čovjek ostavi sve i dođe na džumu. Allah mu oprostio grijehe od petka do petka, a ovi se nađu da ga prepadaju :crazy:
Jaro moj, ako ne znaš bolje od toga, ti se fino spremi pa u kafanu il disko. Tamo je ta priča na mjestu, jok da s minbera prepadas muslimane.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 11 sep 2017, 17:15

Svaka religija je zasnovana na strahu seceru. Vjera je druga stvar. Hodzama, popovima i drugim su dzamija i crkva poslodavatelji i logicno da moraju plasiti ljude da bi oni i dalje placali doprinose dzamiji i crkvi. Tek kad religiju maknes iz javnog zivota bice ti hodza kakve ti zelis.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 11 sep 2017, 17:16

Kawhi je napisao/la:Svaka religija je zasnovana na strahu seceru. Vjera je druga stvar. Hodzama, popovima i drugim su dzamija i crkva poslodavatelji i logicno da moraju plasiti ljude da bi oni i dalje placali doprinose dzamiji i crkvi. Tek kad religiju maknes iz javnog zivota bice ti hodza kakve ti zelis.
duhovni hipici? :think:
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 11 sep 2017, 17:34

sekerbay je napisao/la:
Moj sekeru, koliko se samo ljudi vratilo islamu zbog takvih prica. Pa pogledaj samo predavanje Hajrudina Ahmetovica 'prva noc u kaburu' - mislim da se tako nesto zove. Nema dzaba hiljade pregleda na yt-u. U dzamiju dolaze i oni koji su manje i vise svjesni Allaha i Njegove kazne.

Sto li Allah u Kur'anu na toliko mjesta prijeti dzehennemom, kaznom, patnjom nesnosnom? Prijeti li samo nevjernicima, ili i vjernicima/onima koji misle da su to? Sto je Poslanik, a. s., onda uopste pricao o dzehennemu kada je pored sebe imao najbolje ljude ummeta? Ako ne upoznamo dzehennem, kako cemo strahovati od njega?

Vjernik nije onaj koji stagnira, stoji u jednom mjestu, nazaduje, vec onaj koji konstantno preispituje svoja djela i zeli biti bolji vjernik, zeli vece deredze u dzennetu, a spas od strasne kazne dzehennema.

Poznata ti je, vjerovatno, prica kad je Omer ibn el-Hattab, r. a., posjetio Huzejfu ibn Jemana, r. a., koji je znao imena munafika Medine. Pobojao se da on nije jedan od njih. A, znamo gdje ce biti mjesto munafika.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 11 sep 2017, 17:35

Dantes se ubio za kakvog samostana
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, chelsea358 i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []