FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Nebi bilo ni cudo jer nema karaktera koji ce zavest red, dovedeni su poslusnici a otisli ili otjerani karakteri. Karlo se samo brine kako ce ostat citav ugovor da mlatne 40 tak miliona I dovidjenja. Od glave smrdi.
Otkad se Uli vratio gore nema neke hemije. Jedan prica jedno, drugi drugo. Prica se da Kalle zeli da se rijesi Ulija (jer je dobro ostetio imidz kluba) I da njih dva nisu u dobrim odnosima. A ja sam misljenja da ta dva karaktera ne mogu raditi zajedno, to je previse.
Kad smo vec kod spekulacija prica se isto da smo se bili dogovorili sa Sanchezom ali da je iznenada taj transfer propao, radi nekog nepoznatog razloga.
Otkad se Uli vratio gore nema neke hemije. Jedan prica jedno, drugi drugo. Prica se da Kalle zeli da se rijesi Ulija (jer je dobro ostetio imidz kluba) I da njih dva nisu u dobrim odnosima. A ja sam misljenja da ta dva karaktera ne mogu raditi zajedno, to je previse.
Kad smo vec kod spekulacija prica se isto da smo se bili dogovorili sa Sanchezom ali da je iznenada taj transfer propao, radi nekog nepoznatog razloga.
-
schickeria
- Kontakt:
Ulli i kalle rade cijeli zivot skupa ,logicno da se u nečemu ne slazu jer je previše odluka na dnevnoj bazi da bi se u svemu složilisljivo je napisao/la:Nebi bilo ni cudo jer nema karaktera koji ce zavest red, dovedeni su poslusnici a otisli ili otjerani karakteri. Karlo se samo brine kako ce ostat citav ugovor da mlatne 40 tak miliona I dovidjenja. Od glave smrdi.
Novinari pricaju gluposti da bi bili citani ,sad kad nanizemo 4-5pobjeda bit ce opet sve ok
Ma jok ba šljivo, nema od toga niš.
Prije će vacke kupit levandovskog nego što će se uli i kale razići.
Nego, čitam u novinama da će James igrat od prve min.
Müller ope klupa. Zaslužio je, što jes jes.
Prije će vacke kupit levandovskog nego što će se uli i kale razići.
Nego, čitam u novinama da će James igrat od prve min.
Müller ope klupa. Zaslužio je, što jes jes.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Nagelsmann talks to Eurosport
FC Bayern is playing a bigger role in my dreams. I lived in Munich for many years.
My wife and my child are going to Munich soon. We build a house there. We have a family connection there. This is our home.
I am very, very happy in my life. Bayern would make me even a bit happier. But it does not mean my future is dependent on Bayern.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Uh danas pun Twitter Nagelsmanna i Bayerna , kuha se nešto.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ja zaboravio da danas igramo. Bez trice (date) nek ne izlaze sa stadiona.
Uli je previše uticajan da bi sad Kalle igrao nešto otvoreno protiv. To bi Kalletu bila penzija.
Vjerujem da Nagelsmann dolazi ali tek, možda, za dvije godine. Ako Karlo krahira prije stavit će Sagnola kao trenera dok ovaj prije još malo ne nadođe.
Uli je previše uticajan da bi sad Kalle igrao nešto otvoreno protiv. To bi Kalletu bila penzija.
Vjerujem da Nagelsmann dolazi ali tek, možda, za dvije godine. Ako Karlo krahira prije stavit će Sagnola kao trenera dok ovaj prije još malo ne nadođe.
Nagelsmanna bih volio vidjeti kod nas, ali smatram da je još prerano. Da dođe u ovom trenutku dok je mlađi od pola ekipe? Pa naše aždahe bi ga pojele.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
I Pep Guardiola je relativno mlad preuzeo Barcelonu, ne tako mlad kao Nagelsmann, ali je tad bio premlad za trenera imao je ja mislim 37 godina.
Isto ko da je Nagelsmann retardiran i ko da je to Bosna i Hercegovina pa se vi prepali za neki problem autoriteta, on ako bude imo znanja autoritet će doći kroz mjesec dana, što je još bolje jer neće biti nametnuti autoritet nego će biti autoritet nastao prirodom njegovog posla.
Je li vi stvarno mislite da igrači se smiju bunit što ne igraju, ako neko na njihovoj poziciji igra u boljoj formi od njih.
Nisam još vidio takav slučaj, da je neko sjedio na klupi ko zna, a igrao neko ko ne zna a ima više godina, barem ne u Bayernu.
Isto ko da je Nagelsmann retardiran i ko da je to Bosna i Hercegovina pa se vi prepali za neki problem autoriteta, on ako bude imo znanja autoritet će doći kroz mjesec dana, što je još bolje jer neće biti nametnuti autoritet nego će biti autoritet nastao prirodom njegovog posla.
Je li vi stvarno mislite da igrači se smiju bunit što ne igraju, ako neko na njihovoj poziciji igra u boljoj formi od njih.
Nisam još vidio takav slučaj, da je neko sjedio na klupi ko zna, a igrao neko ko ne zna a ima više godina, barem ne u Bayernu.
Daj Juliana, lako cemo za autoritet
.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- muhamedhulk
- Kontakt:
Kaze trener da je kritika ok, ali da je ovo previse. Brani se iskustvom. Za Mullera kaze da on uopce nije krilo i da igra iza Lewe ili iza Lewe samo malo na stranu (rekao bi Dzeno Uscuplic poludesno
). Kao 'nisam glup da ne znam da Muller nije krilo'.
Jos je rekao da previse ljudi pisu oko njegove taktike, formacije i izbora igraca. Kao fudbal je jednostavniji od toga.
Pa ovo navedeno je bit fudbala
Ne kontam ga...
Neuer ga podrzao izjavom da je on ipak najiskusniji i da ce dobro postaviti igrace na terenu.
Jos je rekao da previse ljudi pisu oko njegove taktike, formacije i izbora igraca. Kao fudbal je jednostavniji od toga.
Neuer ga podrzao izjavom da je on ipak najiskusniji i da ce dobro postaviti igrace na terenu.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Nogomet je jednostavniji od formacije, igraca i taktike? Pa jest njemu, odabere 11 igraca i kaze hajte igrati. On je bas senilan, njega je vrijeme pregazilo
.
Danasnji nogomet je sve osim jednostavnog.
Danasnji nogomet je sve osim jednostavnog.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Postava večeras: Neuer - Kimmich, Suele, Martinez, Rafinha - Thiago, Tolisso, Robben, J. Rodriguez, Ribery - Lewadowski
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Više sam bio za stoperski par Sule-Hummels, ali može i ovo. Opet na papiru sve izgleda dobro osim Rafinhe. Ako James večeras pruži neku maestralnu partiju na AMF, mislim da će Muller ostat na klupi jedan duži period.
"Sretan sam u životu, ali bih bio još sretniji kada bih trenirao Bayern. U Minhenu sam odrastao, prijatelji i familija su mi tamo. Minhen je moj dom, a treniranje Bayerna bi bilo ostvarenje mog sna", izjavio je Nagelsmann.
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/ino_fudbal/eurospo ... ika/251563
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
"Sretan sam u životu, ali bih bio još sretniji kada bih trenirao Bayern. U Minhenu sam odrastao, prijatelji i familija su mi tamo. Minhen je moj dom, a treniranje Bayerna bi bilo ostvarenje mog sna", izjavio je Nagelsmann.
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/ino_fudbal/eurospo ... ika/251563
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
Jao vidi fakat rodio se u "Landsberg am Lech, Bavaria" 65 kilometara od Minhena, pa ovaj je naš 100%
ko prenosi, gdje se gleda, arena nema vise nazalost
?? ajmo braco link ako moze HD
)
?? ajmo braco link ako moze HD
https://www.reddit.com/r/soccerstreams/Scholl je napisao/la:ko prenosi, gdje se gleda, arena nema vise nazalost
?? ajmo braco link ako moze HD)
Biće ovdje linkova more
Biraj koji ti odgovaraScholl je napisao/la:ko prenosi, gdje se gleda, arena nema vise nazalost
?? ajmo braco link ako moze HD)
Hvala zemljaci ! 
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 4 gosta.