Ovako izgleda gostujuća svlačionica na Allianz Areni
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Tebi sve smeta jbtcoelho41 je napisao/la:Kako sad da ja stvorim kritičko mišljenje prema igri Bayerna kad skoro čitavu utakmicu ćemo imat igrača više. Nema mi mržih utakmica nego kad neka slaba ekipa dobije crveni protiv nas, ni ne gleda mi se više.
Hames je osvježenje na ovoj AMF poziciji, ne pamtim kad smo zadnji put u ovoj formaciji imali igrača koji zna lopte igrat na ovoj poziciji.sekerbay je napisao/la:Tebi sve smeta jbtcoelho41 je napisao/la:Kako sad da ja stvorim kritičko mišljenje prema igri Bayerna kad skoro čitavu utakmicu ćemo imat igrača više. Nema mi mržih utakmica nego kad neka slaba ekipa dobije crveni protiv nas, ni ne gleda mi se više.![]()
Hames dobar. Više je pokazo u ovih 20-ak min. neg muler u zadnjih 5 partija
Imali smo kada je Thiago igrao tamo.coelho41 je napisao/la:ne pamtim kad smo zadnji put u ovoj formaciji imali igrača koji zna lopte igrat na ovoj poziciji.
Ja bas mislim da je obrnuto, penal nije bio jer je kontakt zapoceo van 16 metara, a crveni je cist jer je bio zadnji igrac.coelho41 je napisao/la:A ono je bio penal, al nije vala bio crveni
Samo zuji i na kraju vrati loptu nazad.Saurman je napisao/la:James je Sanches vol.2 ukratko beskoristan.
Bundesliga je napisao/la:Samo zuji i na kraju vrati loptu nazad.Saurman je napisao/la:James je Sanches vol.2 ukratko beskoristan.
Naftasi vode 3:0 u gostima a mi ne mozemo Anderlechtu sa igracem vise dati 2 gola.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.