Ajde šta ste se stisli!
NK Široki Brijeg
- Ugrovacaboy
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
Ajde šta ste se stisli!
Uvijek tajnoviti sirokobrijezani
Kod vas u pola dana opljackas banku, svi vide i nitko o tome ne bi javno progovorio, samo privatno ljudima od povjerenja 
-
volimsiroki
- Kontakt:
KlasikaSignore je napisao/la:Uvijek tajnoviti sirokobrijezaniKod vas u pola dana opljackas banku, svi vide i nitko o tome ne bi javno progovorio, samo privatno ljudima od povjerenja
Igraj Široki, ti si najbolji !!
- KingJamesMVP
- Kontakt:
nećemo ovakve stvari javno spominjati
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Sto ne igra Corluka umisto Dine? Nije mi jasno
Brijeg stoji, plav i visok, susjed neba.
Oce bit sutra prijenosa u klupskom kaficu?
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
Re: RE: Re: NK Široki Brijeg
Svaka cast Corluki,ali Dino zadnje 3 utakmice ima 2 gola i bio je vrlo dobar u sve 3. Jedino steka taj centarsutCarles je napisao/la:Sto ne igra Corluka umisto Dine? Nije mi jasno
EKONNP
- Evolve
- Kontakt:
Dino mu je pulen hahah mučki provokator bolanskripar96 je napisao/la:Svaka cast Corluki,ali Dino zadnje 3 utakmice ima 2 gola i bio je vrlo dobar u sve 3. Jedino steka taj centarsutCarles je napisao/la:Sto ne igra Corluka umisto Dine? Nije mi jasno
Od ove formacije 3-4-3 u ekipi najvise Dini odgovara ta igra, s obzirom da zna igrat ofanzivne akcije i dobro se ubacivat.
Samo jedno ime
LoveSB96 je napisao/la:Dino mu je pulen hahah mučki provokator bolanskripar96 je napisao/la:Svaka cast Corluki,ali Dino zadnje 3 utakmice ima 2 gola i bio je vrlo dobar u sve 3. Jedino steka taj centarsutCarles je napisao/la:Sto ne igra Corluka umisto Dine? Nije mi jasno![]()
Hah nisam se ni sjetio da je to Carles...a valjda svatko ima svog pulena,imali smo dosad Sesarovce,Coricevce hahaha
Cekamo nekog da nam brani Deju
EKONNP
Svaka cast Corluki,ali Dino zadnje 3 utakmice ima 2 gola i bio je vrlo dobar u sve 3. Jedino steka taj centarsut[/quote]Carles je napisao/la:Sto ne igra Corluka umisto Dine? Nije mi jasno
Dino mu je pulen hahah mučki provokator bolan
Realno nije Dino bio u formi, al nadolazi pomalo, dok Corluka posle fino odigranog Kupa je stvarno zasluzio sansu, moje mišljenje.
skripar96 je napisao/la:Hah nisam se ni sjetio da je to Carles...a valjda svatko ima svog pulena,imali smo dosad Sesarovce,Coricevce hahaha
Imamo neke i sad!
Nece nazalostLoveSB96 je napisao/la:Oce bit sutra prijenosa u klupskom kaficu?
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Neka nam je Bog na pomoci danas, ipak je to Bjelica, ne ocekujem nista dobro.
Al ovo je nemoguce koliko sranje su napravili ovi idioti s ovim tv pravima i mojom tv
Al ovo je nemoguce koliko sranje su napravili ovi idioti s ovim tv pravima i mojom tv
Sređuj to brateskripar96 je napisao/la:Ako sve bude u redu ocekujte stream u pp veceras
Samo jedno ime
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.