Mirko je napisao/la:
Znamo mi obojica citati. I izmedju redova...
Ali ovo jasno obara o patos tezu kako Doncici ''nemaju veze sa Srbima i Srbijom''...
Srbi i Slovenci u finalu, bodrili jedni druge do finala, a vas izjede ta je*ena mrznja i ljubomora... A nema vas nigdje. Sta ce vam to?
Pa ovo je fenomenalno za kosarku na ovim prostorima!
Imaju veze, ko je rekao da nemaju? Ti si potpuno nepotrebno citirao moj post o nepotrebnoj usporedbi Doncica i Preldzica. Uz to, ne vidis dobro i pogresno citiras wikipediu. Smijesno.
Ja nemam nikakvih problema sa mrznjom i ljubomorom. Hajd kad se vec pravis pametan, budi pametan do kraja pa nam napisi na osnovu cega si to zakljucio?
Poenta mojih postova je sljedeca, ako se Luka Doncic osjeca Slovencem onda moras biti pokvareni retard da mu to osporavas. Da mu je stari valjda Srbin koji vuce korijene iz Srbije, ne sporim.
Mirko je napisao/la:geoxx je napisao/la:I kaze lik retired Serbian player, otvorim link pise "retired Slovenian professional basketball player".

mirko edituje wiki

''This page was last edited on 16 September 2017, at 14:12.''
Procitaj...

Upravo je postao taze Slovenac...

Naravno, uvijek je pisalo Slovenac. I uvijek je pisalo mjesto rodjenja, Šempeter pri Gorici, Slovenia. Provjeravao sam to i ranije pa znam.
Samo je, pazi slucajnosti, u trenutku tvog posta i postavljenog linka pisalo Serbian player i mjesto rodjenja Klina.