FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Smorište ljudi 

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
-
- Kontakt:
Kako su samo dosadni hehe hoce nesto da dokazu al mi idemo dalje i NABIJAMO KOMPLEKSE zato nek niko kod njih ne pise niste to njima smeta!
Joj abd kad na bleka iduce godine potegne crnogorske veze i dovede mirka vucinica,a ako je dobar sa djukanovicem kao sto se prica negine nam koji igrac iz milana intera i napolija 

- Tarpi do bagro
- Kontakt:
ama pustite kompleksase da slave sto su dobili Leotara,kad nama gdin. Blekic dogodine dovede Drogbu abd

Moje ljubavi: LEGENDA:_Analiticar
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
-
- Kontakt:
jesu se upalile male plave vagine,mars s teme cakijasi jadni!
Izgleda jedna dobra vijest,al' necu reci dok se ne potvrdi.
Nije Kucukovic u pitanju.
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

Mozda to nije za ovog foruma...ne daji im ekskluzivuHairlija je napisao/la:Izgleda jedna dobra vijest,al' necu reci dok se ne potvrdi.

Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
- Sarajevo_republika
- Kontakt:
Hairlija je napisao/la:Izgleda jedna dobra vijest,al' necu reci dok se ne potvrdi.
jojjjjjjjjjjjjj

17.08.1972. SARAJEVO 2 : 2 REAL MADRID
p.s Kada se u Sarajevu vozao tramvaj ljudi na prostorima bivše države su mislili da je to ustvari voz..
p.s Kada se u Sarajevu vozao tramvaj ljudi na prostorima bivše države su mislili da je to ustvari voz..
dobra, dobraHairlija je napisao/la:Izgleda jedna dobra vijest,al' necu reci dok se ne potvrdi.

Konacno

BAljak vise nije direktor kluba,dobio je nogu.Na to mjesto dosao je Adi Dzemidzic
Sa-xPredsjednik tima sa Koševa, Zijad Blekić, do sada je ispunio dosta obećanja koja je dao nakon dolaska na čelo "Sarajeva". Bordo tim se nalazi na liderskoj poziciji Premijer lige BiH, a kako napominje prvi čovjek kluba, tu žele i ostati do kraja sezone.
Koliko su se ozbiljno prihvatili posla najbolje govori podatak da bi danas ili sutra u bordo svlačionicu trebalo stići još jedno veliko pojačanje:
"Mustafa Kučuković rado želi doći u 'Sarajevo'. Velike su šanse da se to i desi. Ono što može zakočiti transfer jeste njegov menadžer, ali ja se iskreno nadam da se to neće desiti. Stvari će biti mnogo jasnije danas ili sutra. Naime, oni bi trebali doći na finalne pregovore i tada bi se trebala staviti tačka na ovo“, kaže Blekić za Sarajevo-x.com.
Za kraj treba istaći da je jučer za izvršenog direktora marketinga FK "Sarajevo" imenovan Rešid Muratović, dok je Adi Đemidžić postavljen na funkciju izvršnog direktora.
Također, Uprava kluba formirala je komisiju koja će predstavljati bordo tim na sastanku sa Evropskom asocijacijom uspješnih klubova.

- Tarpi do bagro
- Kontakt:
Hairlija je napisao/la:BAljak vise nije direktor kluba,dobio je nogu.Na to mjesto dosao je Adi Dzemidzic
Sa-xPredsjednik tima sa Koševa, Zijad Blekić, do sada je ispunio dosta obećanja koja je dao nakon dolaska na čelo "Sarajeva". Bordo tim se nalazi na liderskoj poziciji Premijer lige BiH, a kako napominje prvi čovjek kluba, tu žele i ostati do kraja sezone.
Koliko su se ozbiljno prihvatili posla najbolje govori podatak da bi danas ili sutra u bordo svlačionicu trebalo stići još jedno veliko pojačanje:
"Mustafa Kučuković rado želi doći u 'Sarajevo'. Velike su šanse da se to i desi. Ono što može zakočiti transfer jeste njegov menadžer, ali ja se iskreno nadam da se to neće desiti. Stvari će biti mnogo jasnije danas ili sutra. Naime, oni bi trebali doći na finalne pregovore i tada bi se trebala staviti tačka na ovo“, kaže Blekić za Sarajevo-x.com.
Za kraj treba istaći da je jučer za izvršenog direktora marketinga FK "Sarajevo" imenovan Rešid Muratović, dok je Adi Đemidžić postavljen na funkciju izvršnog direktora.
Također, Uprava kluba formirala je komisiju koja će predstavljati bordo tim na sastanku sa Evropskom asocijacijom uspješnih klubova.
SUPER,SAMO DA HOCE KUCUKOVIC DOCI,ZNA LI NEKO KAD SU PREGOVORI DANAS
Moje ljubavi: LEGENDA:_Analiticar
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
jel ovaj novi sef marketinga
http://www.instore.ba/intervjui/25-inte ... ervju.html
http://www.instore.ba/intervjui/25-inte ... ervju.html
- Sarajevo_republika
- Kontakt:
17.08.1972. SARAJEVO 2 : 2 REAL MADRID
@junuz23 da taj je 

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
...magistrirao na „American Heritage University“ of Southern California, SAD... hebe mi se iskreno ali sjetih se nesto da je komsinicama za marketing zaduzen..............Biscevic
Bleki Bleki kud ce ti dusa

Bleki Bleki kud ce ti dusa

El-Fenomeno

bravo kralju!Neka nama našeg Blekića .E sada če krenuti da pišu oni što nas "vole".Hairlija je napisao/la:
El-Fenomeno

Sarajevo ljubavi moja!
Baljak ciao baljak ciao baljak ciao ciao ciao ciao
Trenutno korisnika/ca: skoJaa, soe, stokastoka23, Uvijeknapravojstrani, ŠTA_JE i 30 gostiju.