ili još bolje 2007.OTNYS_YNWA je napisao/la:Milan pravo jak. 'Ajde napokon da vidimo velikana u pravom svjetlu ; Nadam se da će i nama napokon krenuti na bolje... Pa da nekada ponovimo 2005.u godinu![]()
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
Re: AC Milan
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Nije to nista,da vidis koliko na San Siru ima Obucinih dresovatony-mortale je napisao/la:mali off.Scof1eld je napisao/la:napad -> 3 brazilca + 1 bosanac![]()
otkud ti robijaš a da ne navijaš za milan, jednom sam bio kod druga u ze. i otišli na tekmu čelika, pa ja konto milan igra toliko je bilo sevchenkovih i kakinih dresova
A.C. MILAN OFFICIAL PRESS RELEASE
8/31/2010
MILAN - A.C. Milan announces the acquisition of Robinho from Manchester City. The Brazilian player signed a 4-year contract with Milan.
8/31/2010
MILAN - A.C. Milan announces the acquisition of Robinho from Manchester City. The Brazilian player signed a 4-year contract with Milan.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ne bih se složio da je " bolje "tony-mortale je napisao/la:ili još bolje 2007.OTNYS_YNWA je napisao/la:Milan pravo jak. 'Ajde napokon da vidimo velikana u pravom svjetlu ; Nadam se da će i nama napokon krenuti na bolje... Pa da nekada ponovimo 2005.u godinu![]()
nisu oni Borriella uvalili, Borriello im je najbolji strijelac prosle sezone.. dosao je na posudbu za 2mil, s mogucnoscu otkupa iduce godine..Raul7 je napisao/la:Znaci ne mogu da vjerujem kako je Milan poslovao. Pratio sam ih cijelu predsezonu kada su igrali, gledao sam utakmice na Emirates Kupu i jednsotavno sam mislio da vam nema spasa, da cete se ove godine boriti za mjesto koje vodi u LP ali onda zadnjih dana BUM!![]()
Prvo Ibra pa sad Robinho, postajete apsolutno prvi kandidati za Scudeto. Jos vam otisao Boriello ufff. Nego ok Ibra je ogromno pojacanje, Robinho ce vjerovatno biti zamjena jer mislim da je nemoguce da igraju zajedno Ibra,Ronaldinho,Pato,Ibra - pa ko ce tu trcati ljudi moji, ko ce se u odbranu vracati. Mislim da bi Robinhu najbolje odgovaralo da bude Joker sa klupe. Zaista sjajan posao Galijanija i Berluskonija. Prvo Ibra za sitnis, pa Robinho za samo 15 miliona a onda uvale Hunta i Boriela za nesto manje od 30 miliona ukupno. Da ne povjerujes. Jedva cekam tekmu Real-Milan , to ce bez sumnje obiljeziti grupnu fazu Lige Prvaka pa nek pobjedi bolji. Nadam se da ce oba otici dalje u sta ne sumnjam
Znaci Grmimoooo!!!!!!
Kakav kraj mercata ljudi pa ovo je nevjerovatno iznad mojih najvecih zelja je ovo bilo.
Forza Silvio,Forza Ćelavi!!!
Strahota smo,
E andiamooooooooo!
@ tony mortale ja sam takvu sliku stavio na fb daje nisi od mene "ukro" haahhahahaahhahaa
Kakav kraj mercata ljudi pa ovo je nevjerovatno iznad mojih najvecih zelja je ovo bilo.
Forza Silvio,Forza Ćelavi!!!
Strahota smo,
E andiamooooooooo!
@ tony mortale ja sam takvu sliku stavio na fb daje nisi od mene "ukro" haahhahahaahhahaa
- tony-mortale
- Kontakt:
izgleda da je ipak tako prvo je bilo 13 miliona otkup ugovora, al svejedno opet je to dobar posao, dobili 2 m, + preko 3 miliona za njegovu platu, a svakako nebi igrao jer pored ibre pata i sad robinja teško bi se on izborio za minutažu, neznam ni hoće li u romi biti u prvom timu pored tptija i vučinićaManijac18 je napisao/la:nisu oni Borriella uvalili, Borriello im je najbolji strijelac prosle sezone.. dosao je na posudbu za 2mil, s mogucnoscu otkupa iduce godine..Raul7 je napisao/la:Znaci ne mogu da vjerujem kako je Milan poslovao. Pratio sam ih cijelu predsezonu kada su igrali, gledao sam utakmice na Emirates Kupu i jednsotavno sam mislio da vam nema spasa, da cete se ove godine boriti za mjesto koje vodi u LP ali onda zadnjih dana BUM!![]()
Prvo Ibra pa sad Robinho, postajete apsolutno prvi kandidati za Scudeto. Jos vam otisao Boriello ufff. Nego ok Ibra je ogromno pojacanje, Robinho ce vjerovatno biti zamjena jer mislim da je nemoguce da igraju zajedno Ibra,Ronaldinho,Pato,Ibra - pa ko ce tu trcati ljudi moji, ko ce se u odbranu vracati. Mislim da bi Robinhu najbolje odgovaralo da bude Joker sa klupe. Zaista sjajan posao Galijanija i Berluskonija. Prvo Ibra za sitnis, pa Robinho za samo 15 miliona a onda uvale Hunta i Boriela za nesto manje od 30 miliona ukupno. Da ne povjerujes. Jedva cekam tekmu Real-Milan , to ce bez sumnje obiljeziti grupnu fazu Lige Prvaka pa nek pobjedi bolji. Nadam se da ce oba otici dalje u sta ne sumnjam
- tony-mortale
- Kontakt:
hehe nisam već sam član službene fb milanove stranice i oni stavili, a na pravu stranicu još uvjek se ne može ućiWarrick je napisao/la:
Htio il ne mi smo ga Romi uvalili a to ce svjedocit i naredna sezona u kojoj ce 6 puta osutat na gol.Manijac18 je napisao/la:nisu oni Borriella uvalili, Borriello im je najbolji strijelac prosle sezone.. dosao je na posudbu za 2mil, s mogucnoscu otkupa iduce godine..Raul7 je napisao/la:Znaci ne mogu da vjerujem kako je Milan poslovao. Pratio sam ih cijelu predsezonu kada su igrali, gledao sam utakmice na Emirates Kupu i jednsotavno sam mislio da vam nema spasa, da cete se ove godine boriti za mjesto koje vodi u LP ali onda zadnjih dana BUM!![]()
ma stranica je crkla ima 5 dana,hehehhehehetony-mortale je napisao/la:hehe nisam već sam član službene fb milanove stranice i oni stavili, a na pravu stranicu još uvjek se ne može ućiWarrick je napisao/la:
Imas li informacija koje ce brojeve zaduziti ova dvojica manijaka?
Ibra bi mogao 11 a Robinho posto voli Kaku kao igraca ce najvjerovatnije uzeti 22. Tako negdje procitah.
- tony-mortale
- Kontakt:
11 će jedan od njih 99%, e sad je i 22 slobodan, vrlo moguće da je to to, al ibrahimović je već uvršten u tim na stranici al još nema broja tako da ništa nije sigurno jošA_d_0 je napisao/la:Ibra bi mogao 11 a Robinho posto voli Kaku kao igraca ce najvjerovatnije uzeti 22. Tako negdje procitah.
- senad_flamin
- Kontakt:
evo neki talijan na fejsu objavio ovaj sastav meni se ne svidja(previse ofanzivno) a mislim da je i ne moguce da se ovako igra
!! ali eto barem je lijepo pogledat
.................................amelia................................
sokratis........silva.....................nesta........antonini
........................boateng............pirlo........................
.......robinho..................pato...............dinho..........
...............................ibrahimovic............................
-RIVALDO-
Izbaci Robinha, stavi Sedorfa i bice paklen tim. Ovako nece ninasta licitsenad_flamin je napisao/la:evo neki talijan na fejsu objavio ovaj sastav meni se ne svidja(previse ofanzivno) a mislim da je i ne moguce da se ovako igra
nema potpisa
uuuuuu koje ugodno iznenadjenje
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
nisam znao da je uvaljivanje napadaca koji vam je bio najbolji strijelac..a kakav je igrac pokazo je najbolje u Genovi prije dvije godine.. a i u Milanu je dao dosta golova.. nama je takav tip napadaca i trebao.. a doveli smo ga malte ne besplatnoA_d_0 je napisao/la:Htio il ne mi smo ga Romi uvalili a to ce svjedocit i naredna sezona u kojoj ce 6 puta osutat na gol.Manijac18 je napisao/la:nisu oni Borriella uvalili, Borriello im je najbolji strijelac prosle sezone.. dosao je na posudbu za 2mil, s mogucnoscu otkupa iduce godine..Raul7 je napisao/la:Znaci ne mogu da vjerujem kako je Milan poslovao. Pratio sam ih cijelu predsezonu kada su igrali, gledao sam utakmice na Emirates Kupu i jednsotavno sam mislio da vam nema spasa, da cete se ove godine boriti za mjesto koje vodi u LP ali onda zadnjih dana BUM!![]()
- tony-mortale
- Kontakt:
@senad_flamini, ma jok nema od toga ništa, možemo i mi sad stavljati neke svoje vizije, al u toj formaciji nema defanzivno jakog igrača, tako da bi tu i primali i davali po 5 komada
evo robinjo kaže da je sretan što je došao u veliki klub, da želi usrećiti sve navijače, a da će on na terenu davati sve od sebe da to učini i donese im puno radosti.
i njega su već uslikali al brojeva još nema

inače roster fino izbalansiran 3 golmana, 10 odbrambenih, 8 veznih, 6 napadača, u svakoj liniji ima i iskusnijih i mlađih igrača, alegri sad mora odraditi pravi posao i ukomponovati to sve
evo robinjo kaže da je sretan što je došao u veliki klub, da želi usrećiti sve navijače, a da će on na terenu davati sve od sebe da to učini i donese im puno radosti.
i njega su već uslikali al brojeva još nema

inače roster fino izbalansiran 3 golmana, 10 odbrambenih, 8 veznih, 6 napadača, u svakoj liniji ima i iskusnijih i mlađih igrača, alegri sad mora odraditi pravi posao i ukomponovati to sve
@Manijac Hajd uredu. Lijepo se tjesit. Bice najbolji strijelac Serije A i odvest ce vas do Scudetta garant.
- majestic24
- Kontakt:
Biti cete jaki ko zemlja...barem sto se napada tice. Mogao bi ovdje boateng na pozz beka,sedorf na njegovu,a formacija da bude 4-4-2senad_flamin je napisao/la:evo neki talijan na fejsu objavio ovaj sastav meni se ne svidja(previse ofanzivno) a mislim da je i ne moguce da se ovako igra
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.