FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

RichmanBiH
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la RichmanBiH » 25 sep 2017, 07:47

Klasicni premijerligaski golman. Golmani trebaju biti stranci, ja se ne mogu sjetiti nekog krupnijeg kiksa pavlovica, sem zarije. Ali I ono je jednom u zivotu.
UPRAVA NAPOLJE!

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 25 sep 2017, 08:24

Nego hoćemo li za vikend navijati za Gurbete, da nam smanje razliku na prihvatljivijih 7 boba.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 25 sep 2017, 08:25

Esport je napisao/la:Nego hoćemo li za vikend navijati za Gurbete, da nam smanje razliku na prihvatljivijih 7 boba.
Remi bi bio idealan. Kone bi skoro stigli a -8 je ok za početak.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 25 sep 2017, 10:01

Ma navijamo za X, što reče @bodi123, leg'o bi nam k'o budali šamar.

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 25 sep 2017, 10:09

Pavlović je prošle godine bio jedan od najboljih igrača naše ekipe. Najveći problem su njegovi užasni penali i sumnjam da se tu može šta popraviti. Stručni štab treba dobro izvagati jer što se tiče premijer lige bolji golmani od njega su Pirić i možda onaj iz Mladosti ali su oba nerealni za dovesti stoga bih ja na gol stranca. Ako boljeg od Pavlovića ne možemo pronaći logično je da ostane. Mene što se tiče Pavlović treba ostati. Ima bitnijih pozicija za popunit novim igračima.

skoroalen
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 25 sep 2017, 10:15

haris004 je napisao/la:Pavlović je prošle godine bio jedan od najboljih igrača naše ekipe. Najveći problem su njegovi užasni penali i sumnjam da se tu može šta popraviti. Stručni štab treba dobro izvagati jer što se tiče premijer lige bolji golmani od njega su Pirić i možda onaj iz Mladosti ali su oba nerealni za dovesti stoga bih ja na gol stranca. Ako boljeg od Pavlovića ne možemo pronaći logično je da ostane. Mene što se tiče Pavlović treba ostati. Ima bitnijih pozicija za popunit novim igračima.
Ne znam što naši u Kaknju nisu izvukli Pavlovića a stavili Adija na gol u posljednjim minutama. Jasno je da je Bojan operisan od penala al ne bi bilo prvi put da se za penal seriju mijenjaju golmani. Bolje da smo i u Lištici promijenili golmana nego što smo uveli dvojicu koji su promašili.

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 25 sep 2017, 10:51

skoroalen je napisao/la:
haris004 je napisao/la:Pavlović je prošle godine bio jedan od najboljih igrača naše ekipe. Najveći problem su njegovi užasni penali i sumnjam da se tu može šta popraviti. Stručni štab treba dobro izvagati jer što se tiče premijer lige bolji golmani od njega su Pirić i možda onaj iz Mladosti ali su oba nerealni za dovesti stoga bih ja na gol stranca. Ako boljeg od Pavlovića ne možemo pronaći logično je da ostane. Mene što se tiče Pavlović treba ostati. Ima bitnijih pozicija za popunit novim igračima.
Ne znam što naši u Kaknju nisu izvukli Pavlovića a stavili Adija na gol u posljednjim minutama. Jasno je da je Bojan operisan od penala al ne bi bilo prvi put da se za penal seriju mijenjaju golmani. Bolje da smo i u Lištici promijenili golmana nego što smo uveli dvojicu koji su promašili.

To sam i pisao na kraju utakmice u Kaknju, nadao sam se da će i Husref isti razmišljati, ali nije. :facepalm:
Moglo se Adiloviću posrećiti, jer je oćito da Pavlović nikada ne pogodi stranu. :damn:

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 25 sep 2017, 11:08

skoroalen je napisao/la:

Mozda im jednostavno nije ni bilo stalo da prodju u kupu. ;)

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 25 sep 2017, 12:13

Navijam za to da im Zrinjski **** majku majcinu!
Bahati, bahati Željkan!
1946

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 25 sep 2017, 13:23

joker90 je napisao/la:Navijam za to da im Zrinjski **** majku majcinu!
Isti sam ibogami :lol: :salut:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 25 sep 2017, 13:49

Sto bi reko Sablja kad vec nemozemo pobjedit bolje da izgubimo :mrgreen: :rol: E tako i mi,kad su nam vec odljepili nek im j.ebu nanu nanulicu

Medjutim nece to Zrinjski uzeti,nema tu neke razlike ,a furam se da se domacin imati vise motiva,Zrinjski se vec poceo"zajebavati" i olako ulaziti u utakmice.Tako da ovdje i da kiksaju boli ih i k.urac realno.Tako da u najboljem slucaju nadam se nuli.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 25 sep 2017, 13:52

Ma ne nadam se nicemu, boli me kur@c kako ce igrati. Bitno je da mi uzmemo Krupu i da sto vise minuta upisu Heric i Hadzic. Tekmu po tekmu, osigurati Evropu, o tituli ne treba razmisljati to su “strucnjaci” uprskali.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 25 sep 2017, 14:17

iks je najbolji po nas..inace bas me briga kako ce igrati. :D najbitnije je da mi pobijedimo krupu aBda :kafa:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 25 sep 2017, 14:25

slika
30 GODINA GLAVNE GRUPE GLAVNOG GRADA!
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 25 sep 2017, 14:50

@skoroalen Dobar golman, vjeruj, a ne bi džaba zapeo za Semjonovo oko.

Evo golmana mladog, a dobrog za naredne sezone (ističe mu ugovor). https://www.transfermarkt.at/ivica-ivus ... ler/160482

I Delaču ističe ugovor naredno ljeto, mada i on nije baš 100% pouzdan.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 25 sep 2017, 15:06

Ne volim ni Svinjski ni Zeljeznicmar neka bude 0:0 :salut:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 25 sep 2017, 15:10

miky_hz je napisao/la:
Sto bi reko Sablja kad vec nemozemo pobjedit bolje da izgubimo :mrgreen: :rol: E tako i mi,kad su nam vec odljepili nek im j.ebu nanu nanulicu

Medjutim nece to Zrinjski uzeti,nema tu neke razlike ,a furam se da se domacin imati vise motiva,Zrinjski se vec poceo"zajebavati" i olako ulaziti u utakmice.Tako da ovdje i da kiksaju boli ih i k.urac realno.Tako da u najboljem slucaju nadam se nuli.
Kako nema razlike, Zrinjski je u ovom trenutku Juventus za njih. Istina da "onako" ulaze u utakmice, al' i tako ubiše sve osim Radnika, tu znamo kako i što su izgubili.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 25 sep 2017, 15:22

Evo vidim onaj žvaljo otišao iz Želje, pa me podsjeti, jel ono neko neki dan rekao da spremaju nogu Ihtijareviću?
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 25 sep 2017, 15:25

AlfredNobel je napisao/la:Evo vidim onaj žvaljo otišao iz Želje, pa me podsjeti, jel ono neko neki dan rekao da spremaju nogu Ihtijareviću?
mozda bude neka razmjena izmedju nas i gurbeta :lol:

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 25 sep 2017, 15:41

Realno ne zna se ko je gori, Cenan ili Ihtijarevic, daleko im kuca bila :pray: :salut:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ado_77, alacious, Amidzaa, Bejker, BeYaZ, Haksss, HyperOS, mosarajvosa83 i 84 gosta.