FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Klasicni premijerligaski golman. Golmani trebaju biti stranci, ja se ne mogu sjetiti nekog krupnijeg kiksa pavlovica, sem zarije. Ali I ono je jednom u zivotu.
UPRAVA NAPOLJE!
Nego hoćemo li za vikend navijati za Gurbete, da nam smanje razliku na prihvatljivijih 7 boba.
Remi bi bio idealan. Kone bi skoro stigli a -8 je ok za početak.Esport je napisao/la:Nego hoćemo li za vikend navijati za Gurbete, da nam smanje razliku na prihvatljivijih 7 boba.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ma navijamo za X, što reče @bodi123, leg'o bi nam k'o budali šamar.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Pavlović je prošle godine bio jedan od najboljih igrača naše ekipe. Najveći problem su njegovi užasni penali i sumnjam da se tu može šta popraviti. Stručni štab treba dobro izvagati jer što se tiče premijer lige bolji golmani od njega su Pirić i možda onaj iz Mladosti ali su oba nerealni za dovesti stoga bih ja na gol stranca. Ako boljeg od Pavlovića ne možemo pronaći logično je da ostane. Mene što se tiče Pavlović treba ostati. Ima bitnijih pozicija za popunit novim igračima.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ne znam što naši u Kaknju nisu izvukli Pavlovića a stavili Adija na gol u posljednjim minutama. Jasno je da je Bojan operisan od penala al ne bi bilo prvi put da se za penal seriju mijenjaju golmani. Bolje da smo i u Lištici promijenili golmana nego što smo uveli dvojicu koji su promašili.haris004 je napisao/la:Pavlović je prošle godine bio jedan od najboljih igrača naše ekipe. Najveći problem su njegovi užasni penali i sumnjam da se tu može šta popraviti. Stručni štab treba dobro izvagati jer što se tiče premijer lige bolji golmani od njega su Pirić i možda onaj iz Mladosti ali su oba nerealni za dovesti stoga bih ja na gol stranca. Ako boljeg od Pavlovića ne možemo pronaći logično je da ostane. Mene što se tiče Pavlović treba ostati. Ima bitnijih pozicija za popunit novim igračima.
skoroalen je napisao/la:Ne znam što naši u Kaknju nisu izvukli Pavlovića a stavili Adija na gol u posljednjim minutama. Jasno je da je Bojan operisan od penala al ne bi bilo prvi put da se za penal seriju mijenjaju golmani. Bolje da smo i u Lištici promijenili golmana nego što smo uveli dvojicu koji su promašili.haris004 je napisao/la:Pavlović je prošle godine bio jedan od najboljih igrača naše ekipe. Najveći problem su njegovi užasni penali i sumnjam da se tu može šta popraviti. Stručni štab treba dobro izvagati jer što se tiče premijer lige bolji golmani od njega su Pirić i možda onaj iz Mladosti ali su oba nerealni za dovesti stoga bih ja na gol stranca. Ako boljeg od Pavlovića ne možemo pronaći logično je da ostane. Mene što se tiče Pavlović treba ostati. Ima bitnijih pozicija za popunit novim igračima.
To sam i pisao na kraju utakmice u Kaknju, nadao sam se da će i Husref isti razmišljati, ali nije.

Moglo se Adiloviću posrećiti, jer je oćito da Pavlović nikada ne pogodi stranu.

Mozda im jednostavno nije ni bilo stalo da prodju u kupu.skoroalen je napisao/la:Ne znam što naši u Kaknju nisu izvukli Pavlovića a stavili Adija na gol u posljednjim minutama. Jasno je da je Bojan operisan od penala al ne bi bilo prvi put da se za penal seriju mijenjaju golmani. Bolje da smo i u Lištici promijenili golmana nego što smo uveli dvojicu koji su promašili.haris004 je napisao/la:Pavlović je prošle godine bio jedan od najboljih igrača naše ekipe. Najveći problem su njegovi užasni penali i sumnjam da se tu može šta popraviti. Stručni štab treba dobro izvagati jer što se tiče premijer lige bolji golmani od njega su Pirić i možda onaj iz Mladosti ali su oba nerealni za dovesti stoga bih ja na gol stranca. Ako boljeg od Pavlovića ne možemo pronaći logično je da ostane. Mene što se tiče Pavlović treba ostati. Ima bitnijih pozicija za popunit novim igračima.

Isti sam ibogamijoker90 je napisao/la:Navijam za to da im Zrinjski **** majku majcinu!

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Sto bi reko Sablja kad vec nemozemo pobjedit bolje da izgubimojoker90 je napisao/la:Navijam za to da im Zrinjski **** majku majcinu!

Medjutim nece to Zrinjski uzeti,nema tu neke razlike ,a furam se da se domacin imati vise motiva,Zrinjski se vec poceo"zajebavati" i olako ulaziti u utakmice.Tako da ovdje i da kiksaju boli ih i k.urac realno.Tako da u najboljem slucaju nadam se nuli.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ma ne nadam se nicemu, boli me kur@c kako ce igrati. Bitno je da mi uzmemo Krupu i da sto vise minuta upisu Heric i Hadzic. Tekmu po tekmu, osigurati Evropu, o tituli ne treba razmisljati to su “strucnjaci” uprskali.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- muhamedhulk
- Kontakt:
iks je najbolji po nas..inace bas me briga kako ce igrati.
najbitnije je da mi pobijedimo krupu aBda 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

30 GODINA GLAVNE GRUPE GLAVNOG GRADA!
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- AlfredNobel
- Kontakt:
@skoroalen Dobar golman, vjeruj, a ne bi džaba zapeo za Semjonovo oko.
Evo golmana mladog, a dobrog za naredne sezone (ističe mu ugovor). https://www.transfermarkt.at/ivica-ivus ... ler/160482
I Delaču ističe ugovor naredno ljeto, mada i on nije baš 100% pouzdan.
Evo golmana mladog, a dobrog za naredne sezone (ističe mu ugovor). https://www.transfermarkt.at/ivica-ivus ... ler/160482
I Delaču ističe ugovor naredno ljeto, mada i on nije baš 100% pouzdan.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- robertkosar
- Kontakt:
Ne volim ni Svinjski ni Zeljeznicmar neka bude 0:0joker90 je napisao/la:Navijam za to da im Zrinjski **** majku majcinu!

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Kako nema razlike, Zrinjski je u ovom trenutku Juventus za njih. Istina da "onako" ulaze u utakmice, al' i tako ubiše sve osim Radnika, tu znamo kako i što su izgubili.miky_hz je napisao/la:Sto bi reko Sablja kad vec nemozemo pobjedit bolje da izgubimojoker90 je napisao/la:Navijam za to da im Zrinjski **** majku majcinu!![]()
E tako i mi,kad su nam vec odljepili nek im j.ebu nanu nanulicu
Medjutim nece to Zrinjski uzeti,nema tu neke razlike ,a furam se da se domacin imati vise motiva,Zrinjski se vec poceo"zajebavati" i olako ulaziti u utakmice.Tako da ovdje i da kiksaju boli ih i k.urac realno.Tako da u najboljem slucaju nadam se nuli.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Evo vidim onaj žvaljo otišao iz Želje, pa me podsjeti, jel ono neko neki dan rekao da spremaju nogu Ihtijareviću?
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- TobeYarabi
- Kontakt:
mozda bude neka razmjena izmedju nas i gurbetaAlfredNobel je napisao/la:Evo vidim onaj žvaljo otišao iz Želje, pa me podsjeti, jel ono neko neki dan rekao da spremaju nogu Ihtijareviću?

Realno ne zna se ko je gori, Cenan ili Ihtijarevic, daleko im kuca bila

grb sto kuca,umjesto srca
Trenutno korisnika/ca: 061657451, Ado_77, boki86, bordobijeli, Kyle88, mikimaus, nedimmmm1337, PAPE3, Sinfoc1986, Tatamata1946, Vanja8, Venom i 76 gostiju.