FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
sjeckani... 
Sve tribine treba napraviti kao što je je sjever sada,ali JUG nikako ne dirati,JUG treba uvijek ovakav ostati(uz dodatne korekcije naravno),ne zato što je sad lijep ili ružan,već zato što je to navijačka tribina,a po meni takva tribina i ne treba da bude preblizu terenu,pa da svaki mrljo može kamenom,upaljačem,telefonom... igrača pogoditi,sjetite se samo kol'ko smo problema imali u svakom derbiju sa pitarima,kad ne dozvoljavaju da se izvede korner ili aut.
Nije ovo Engleska,a ni mi nismo Englezi,da bi to sve proteklo kako treba.
ali nema para,sve se rastalilo....
Ako znas 100% ona i nije istina, ja se ne sjecam gradnje tribine nego u tom trenuku me povuklo na to, moze biti da se od te love planirao praviti stadion dalje ali eto, MOJA GRESKAmaltasa je napisao/la:Ovo nije istina i pravljenje tribine nema veze sa parama od tog kupa UEFAamertiger je napisao/la:Ako se nevaram sjever je pravljen od love koju je Zeljo dobio dok je igrao u evropi, tacnije u poluvfinalu kupa Uefa, da se tada proslo u finale vjervatno bi sad imali i istok jer je ako se ne varam opet bilo predvidjeno da se od novca koji bi Zeljo dobio za prolazak u finale i utkmicu s Relom pravila istocna tribina.
Mes Que Un Club
- nikad_izvini
- Kontakt:
Nego, pričaj nam Junuze, šta kaže dedo kako je bilo na minderima dok je većina branila Yu
I kako ga nije bilo stid grebati se za pitu kad nije ratovao 
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
nemoj tako znas li koliki je red bio za sjeckani ko u ratu za hljeb a sjeckani se samo za zapad djelionikad_izvini je napisao/la:Nego, pričaj nam Junuze, šta kaže dedo kako je bilo na minderima dok je većina branila YuI kako ga nije bilo stid grebati se za pitu kad nije ratovao
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Još nešto,nemojte da vas zavara ovaj broj "23" u @junGuzovom nicku,to mu nije broj godina,već visina koeficijenta inteligencije,tako da bih vam preporučio da ga samo ignorišete.
P.S.junga,ne moraš me citirati,neću ti odgovoriti,uživaj.
P.S.junga,ne moraš me citirati,neću ti odgovoriti,uživaj.
ali nema para,sve se rastalilo....
moj je dedo bio komunista legendo, a tvoj ustaša pa onda komunista inace bi povracao na svaki pomen imena NKZeljeznicar kao i svako iz te generacije...zar ti mislis da je slucajna konekcija hrvatskog lobija u Sarajevu i NKZeljeznicara, legendo ti su vas i osnovali ti i upravljaju s vama, u njima i trazite saveznike i prijatelje( NKDinamo i BBB zar s njima niste kao braca) pa Zeljo-kiseljak I U RATU!!!! Pa upravni odbor...nisam nacionalista ali nema hrvata u sa da nije vaš itd....sve je to krenulo od prijateljskih sa crnom legijom, krv je to
- nikad_izvini
- Kontakt:
Ma jok, mi mezimo junuza. Pustiš ga da nešto napiše, sam se ukopa,(kao na primjer da mu je dedo sijelio po Sarajevu, umjesto ratovao i ono našlo da priča kako je Željo igrao "nezvanične utakmice sa Luburićevim snagama a minderašilo umjesto ratovalo), pa mu se poslije smiješ i meziš 
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
junuz23 je napisao/la:moj j dedo bio komunista legendo, a tvoj ustaša pa onda komunista inace bi povracao na svaki pomen imena NKZeljeznicar kao i svako iz te generacije...zar ti mislis da je slucajna konekcija hrvatskog lobija u Sarajevu i NKZeljeznicara, legendo ti su vas i osnovali ti i upravljaju s vama, u njima i trazite saveznike i prijatelje( NKDinamo i BBB zar s njima niste kao braca) pa Zeljo-kiseljak I U RATU!!!! Pa upravni odbor...nisam nacionalista ali nema hrvata u sa da nije vas itd....sve je to krenulo od prijateljskih sa crnom legijom, krv je to
reko sam vam da ga pustite uvijek me nanovo iznenadi intelektualnim postovima,ja mislim da grijesis u jednom masoni su nas osnovali i imamo konekciju sa njima preko sefarda koji su protjerani iz spanije i za vrijeme otomanskog carstva naselili se u bosni i dan danas sefardska naselja ulazu u zelju u stvaranju novog svjetskog poretka
pitaj dedu ako ne vjerujes
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- nikad_izvini
- Kontakt:
Khm, Radovan, prijateljski odnosi za Zvijezdom, kopiranje Delija. Šta ste vi ondajunuz23 je napisao/la:moj je dedo bio komunista legendo, a tvoj ustaša pa onda komunista inace bi povracao na svaki pomen imena NKZeljeznicar kao i svako iz te generacije...zar ti mislis da je slucajna konekcija hrvatskog lobija u Sarajevu i NKZeljeznicara, legendo ti su vas i osnovali ti i upravljaju s vama, u njima i trazite saveznike i prijatelje( NKDinamo i BBB zar s njima niste kao braca) pa Zeljo-kiseljak I U RATU!!!! Pa upravni odbor...nisam nacionalista ali nema hrvata u sa da nije vaš itd....sve je to krenulo od prijateljskih sa crnom legijom, krv je to
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Papak zivio je tu u to doba, nije ratovao zato sto nije ni morao niti je bilo rata u Sarajevu, volio je fudbal i pamti sve igrace iz tog doba u gradu Sarajevu kao i njegove klubove, NKZeljeznicar je cistokrvni fasisticki klub u to vrijeme bio, cak su i mnoki njegovi igraci bili medju poznatijim ustasama u gradu u to vrijeme...al ok da ne duljimo, odgovori mi molim te na pitanje KO VAS JE OSNOVAO I ODAKLE SU DOSLI TI LJUDI????DA LI SU SARAJLIJE ILI NE??? iskren odgovor i vise me nikada ova tema vidjeti nece
znas li ti sta je njegov dedo za ujaka iz mucki,mala maca.taj nema gdje nije bio i sta nije radio.a junuz gluplji od rodnija sve mu povjerovao.Grbavica moj zivot je napisao/la:Ma jok njegov dedo Walter
VOLIM TE ŽELJO
evo proguglaj,dolazak sefarda u BiH,onda masoni proguglaj,pa onda sefardska naselja u sarajevu i sve ce ti se samo kazati...junuz23 je napisao/la:Papak zivio je tu u to doba, nije ratovao zato sto nije ni morao niti je bilo rata u Sarajevu, volio je fudbal i pamti sve igrace iz tog doba u gradu Sarajevu kao i njegove klubove, NKZeljeznicar je cistokrvni fasisticki klub u to vrijeme bio, cak su i mnoki njegovi igraci bili medju poznatijim ustasama u gradu u to vrijeme...al ok da ne duljimo, odgovori mi molim te na pitanje KO VAS JE OSNOVAO I ODAKLE SU DOSLI TI LJUDI????DA LI SU SARAJLIJE ILI NE??? iskren odgovor i vise me nikada ova tema vidjeti nece
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
jesi poredenje naso u pmjordan 23 je napisao/la:znas li ti sta je njegov dedo za ujaka iz mucki,mala maca.taj nema gdje nije bio i sta nije radio.a junuz gluplji od rodnija sve mu povjerovao.Grbavica moj zivot je napisao/la:Ma jok njegov dedo Walter
EDIT: **** junuza i njegove komunisticke fantazije,VRATI CE SE DRUG TITO
Zadnja izmjena: Grbavica moj zivot, dana/u 31 avg 2010, 21:15, ukupno mijenjano 1 put.
svoj ti pos'o !
Junuze drzi se ti hepeka ove stvari su veliko opterecenje za tvoj mali mozak
Joj danas sam ih gledao na nekom kanalu nabasah na njih, vala tu su negdje izgledajordan 23 je napisao/la:znas li ti sta je njegov dedo za ujaka iz mucki,mala maca.taj nema gdje nije bio i sta nije radio.a junuz gluplji od rodnija sve mu povjerovao.Grbavica moj zivot je napisao/la:Ma jok njegov dedo Walter
Nego momci da se i vratimo Zelji
Mes Que Un Club
a kako treba sa njim da razgovaras.covjek prosipa gluposti vec odredjeno vrijeme.kada su mu ljudi ponudili dokaze,on pocne pricati da sve to treba baciti u vodu,on zna sta je njemu dedo pricao.a tebi niko nije kriv sto ne shvatas.Grbavica moj zivot je napisao/la:jesi poredenje naso u pmjordan 23 je napisao/la:znas li ti sta je njegov dedo za ujaka iz mucki,mala maca.taj nema gdje nije bio i sta nije radio.a junuz gluplji od rodnija sve mu povjerovao.Grbavica moj zivot je napisao/la:Ma jok njegov dedo Walter
VOLIM TE ŽELJO
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
ma skonto sam ja ba neko kazemjordan 23 je napisao/la:ovjek prosipa gluposti vec odredjeno vrijeme.kada su mu ljudi ponudili dokaze,on pocne pricati da sve to treba baciti u vodu,on zna sta je njemu dedo pricao.a tebi niko nije kriv sto ne shvatas.
svoj ti pos'o !
pa to ti je zeljovski usud...i batkovo potomstvo nece vjerovati sta im je predak radio, vjerovatno ce imati pricu kao i vi za par desetina godina, jos ce se pozivati na njega kao tradicionalne zeljovce, stara familija bla bla...e znajte da navijate za klub cije su boje nekada branili i gori od batka 12 puta i maknite taj drzavni grb sa dresa jer vam ne stoji nikako
Trenutno korisnika/ca: boki86, f16, MukiBek, SjeverGrbavica i 33 gosta.