FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

junuz23
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la junuz23 » 31 avg 2010, 21:11

Papak zivio je tu u to doba, nije ratovao zato sto nije ni morao niti je bilo rata u Sarajevu, volio je fudbal i pamti sve igrace iz tog doba u gradu Sarajevu kao i njegove klubove, NKZeljeznicar je cistokrvni fasisticki klub u to vrijeme bio, cak su i mnoki njegovi igraci bili medju poznatijim ustasama u gradu u to vrijeme...al ok da ne duljimo, odgovori mi molim te na pitanje KO VAS JE OSNOVAO I ODAKLE SU DOSLI TI LJUDI????DA LI SU SARAJLIJE ILI NE??? iskren odgovor i vise me nikada ova tema vidjeti nece

jordan 23
Kontakt:

Post Postao/la jordan 23 » 31 avg 2010, 21:12

Grbavica moj zivot je napisao/la:Ma jok njegov dedo Walter :D
znas li ti sta je njegov dedo za ujaka iz mucki,mala maca.taj nema gdje nije bio i sta nije radio.a junuz gluplji od rodnija sve mu povjerovao.
VOLIM TE ŽELJO

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 31 avg 2010, 21:13

junuz23 je napisao/la:Papak zivio je tu u to doba, nije ratovao zato sto nije ni morao niti je bilo rata u Sarajevu, volio je fudbal i pamti sve igrace iz tog doba u gradu Sarajevu kao i njegove klubove, NKZeljeznicar je cistokrvni fasisticki klub u to vrijeme bio, cak su i mnoki njegovi igraci bili medju poznatijim ustasama u gradu u to vrijeme...al ok da ne duljimo, odgovori mi molim te na pitanje KO VAS JE OSNOVAO I ODAKLE SU DOSLI TI LJUDI????DA LI SU SARAJLIJE ILI NE??? iskren odgovor i vise me nikada ova tema vidjeti nece
evo proguglaj,dolazak sefarda u BiH,onda masoni proguglaj,pa onda sefardska naselja u sarajevu i sve ce ti se samo kazati...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 31 avg 2010, 21:13

jordan 23 je napisao/la:
znas li ti sta je njegov dedo za ujaka iz mucki,mala maca.taj nema gdje nije bio i sta nije radio.a junuz gluplji od rodnija sve mu povjerovao.
jesi poredenje naso u pm

EDIT: **** junuza i njegove komunisticke fantazije,VRATI CE SE DRUG TITO
Zadnja izmjena: Grbavica moj zivot, dana/u 31 avg 2010, 21:15, ukupno mijenjano 1 put.
svoj ti pos'o !

adi11
Kontakt:

Post Postao/la adi11 » 31 avg 2010, 21:15

Junuze drzi se ti hepeka ove stvari su veliko opterecenje za tvoj mali mozak

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 31 avg 2010, 21:15

jordan 23 je napisao/la:
Joj danas sam ih gledao na nekom kanalu nabasah na njih, vala tu su negdje izgleda :D.

Nego momci da se i vratimo Zelji
Mes Que Un Club

jordan 23
Kontakt:

Post Postao/la jordan 23 » 31 avg 2010, 21:17

Grbavica moj zivot je napisao/la:
jordan 23 je napisao/la:
jesi poredenje naso u pm
a kako treba sa njim da razgovaras.covjek prosipa gluposti vec odredjeno vrijeme.kada su mu ljudi ponudili dokaze,on pocne pricati da sve to treba baciti u vodu,on zna sta je njemu dedo pricao.a tebi niko nije kriv sto ne shvatas.
VOLIM TE ŽELJO

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 31 avg 2010, 21:19

jordan 23 je napisao/la:ovjek prosipa gluposti vec odredjeno vrijeme.kada su mu ljudi ponudili dokaze,on pocne pricati da sve to treba baciti u vodu,on zna sta je njemu dedo pricao.a tebi niko nije kriv sto ne shvatas.
ma skonto sam ja ba neko kazem ;) ;)
svoj ti pos'o !

junuz23
Kontakt:

Post Postao/la junuz23 » 31 avg 2010, 21:19

pa to ti je zeljovski usud...i batkovo potomstvo nece vjerovati sta im je predak radio, vjerovatno ce imati pricu kao i vi za par desetina godina, jos ce se pozivati na njega kao tradicionalne zeljovce, stara familija bla bla...e znajte da navijate za klub cije su boje nekada branili i gori od batka 12 puta i maknite taj drzavni grb sa dresa jer vam ne stoji nikako

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 31 avg 2010, 21:21

junuz23 je napisao/la:Papak zivio je tu u to doba, nije ratovao zato sto nije ni morao niti je bilo rata u Sarajevu, volio je fudbal i pamti sve igrace iz tog doba u gradu Sarajevu kao i njegove klubove, NKZeljeznicar je cistokrvni fasisticki klub u to vrijeme bio, cak su i mnoki njegovi igraci bili medju poznatijim ustasama u gradu u to vrijeme...al ok da ne duljimo, odgovori mi molim te na pitanje KO VAS JE OSNOVAO I ODAKLE SU DOSLI TI LJUDI????DA LI SU SARAJLIJE ILI NE??? iskren odgovor i vise me nikada ova tema vidjeti nece
Tvoj dedo neki dezerter. Čuj nije morao :lol: Ma ja, ljudi oslobađali okupiranu zemlju a on nije ratovao jer nije morao :lol: al zato zna da je Željo ustaški klub.
Hm, kome da vjerujem. Ma vjerujem tvom dedi, ratnom dezerteru, koji se grebao za pitu nakon oslobođenja i bodrio udbaški klub :lol:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

junuz23
Kontakt:

Post Postao/la junuz23 » 31 avg 2010, 21:22

@jordan23...kada su mu ljudi ponudili dokaze...
dokaze?????????? o cemu ti pricas, o čamcovim isječcima iz novina jel????????

jordan 23
Kontakt:

Post Postao/la jordan 23 » 31 avg 2010, 21:24

junuz23 je napisao/la:pa to ti je zeljovski usud...i batkovo potomstvo nece vjerovati sta im je predak radio, vjerovatno ce imati pricu kao i vi za par desetina godina, jos ce se pozivati na njega kao tradicionalne zeljovce, stara familija bla bla...e znajte da navijate za klub cije su boje nekada branili i gori od batka 12 puta i maknite taj drzavni grb sa dresa jer vam ne stoji nikako
evo i gdje neces napisati ono za njega.ti si prije svega jedan nacionalista veliki.to jedno drugo,znas li ti koliko ljudi istih ideala,kao sto je batko je igralo za sarajevo,bosnu i ostale sarajevske ekipe.a moroncino sto ne pricas koji su ljudi branili ovaj grad,da bi ti danas slobodno setao.sto ne spomenes dzildu,sto ne spomenes prave ljude,koji je bilo medju svima nama.sto ne pricas o ljudima koji su se na mostu suade dilberovic isli suprostaviti onoj gamadi.kamere su prikazale navijace i i grace zelje.ufatio se batka glupane jedan primitivni
Zadnja izmjena: jordan 23, dana/u 31 avg 2010, 21:25, ukupno mijenjano 1 put.
VOLIM TE ŽELJO

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 31 avg 2010, 21:24

junuz23 je napisao/la:@jordan23...kada su mu ljudi ponudili dokaze...
dokaze?????????? o cemu ti pricas, o čamcovim isječcima iz novina jel????????
:lol:

Jao retarda. Nemojte bezveze trošiti tastaturu i odgovorati, stvarno nema smisla. Ovaj jal nešto napiše, ispadne glup.
Opet, bolje je ispasti glup nego iz aviona :lol:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 31 avg 2010, 21:24

junuz23 je napisao/la:pa to ti je zeljovski usud...i batkovo potomstvo nece vjerovati sta im je predak radio, vjerovatno ce imati pricu kao i vi za par desetina godina, jos ce se pozivati na njega kao tradicionalne zeljovce, stara familija bla bla...e znajte da navijate za klub cije su boje nekada branili i gori od batka 12 puta i maknite taj drzavni grb sa dresa jer vam ne stoji nikako

e moj juka dok se pruga gradila ljudi kopali isli na radne akcije tvoj dedo stajo u redu za sjeckani,e misa mu nego jeli istina da su navijaci zelje ubili G. principa jer je htio gradit autoput a zeljeznicu zapostavio
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

ja-hordas
Kontakt:

Post Postao/la ja-hordas » 31 avg 2010, 21:25

... :D :D :D oplakah,jeste se napalili na junuza...

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 31 avg 2010, 21:27

Čini mi se Sarajevo jedini grad u Europi u kojem 40. tih nije bilo rata. :? Dedo pratio Želju, promak'o mu Drugi svjetski... :?
Zadnja izmjena: elSaik, dana/u 31 avg 2010, 21:27, ukupno mijenjano 1 put.

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 31 avg 2010, 21:27

haj junuze pliz napusti temu, jednostavno nikog ne zanima to sto ti ovdje pises... realno... ako vec zelis da svijetu ukazes na to sve sto navodis, fino prvo zavrsi jos tih nekoliko razreda osnovne skole, predpostavljam da si negdje do 6. dogurao, pa onda ide srednja, pa zurnalistika. fino se zapolis u nekim novinama i pises sranj4 o zelji dokle ti mila volja... do tada selam alejk
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

forza
Kontakt:

Post Postao/la forza » 31 avg 2010, 21:27

de ba junuze ohani .... nije ti ovo politicki neki portal ... da ne bi slucajno ti i tvoj taj deda Walter otisli u BANovice :D
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 31 avg 2010, 21:28

zlaya_tm87 je napisao/la:haj junuze pliz napusti temu, jednostavno nikog ne zanima to sto ti ovdje pises... realno... ako vec zelis da svijetu ukazes na to sve sto navodis, fino prvo zavrsi jos tih nekoliko razreda osnovne skole, predpostavljam da si negdje do 6. dogurao, pa onda ide srednja, pa zurnalistika. fino se zapolis u nekim novinama i pises sranj4 o zelji dokle ti mila volja... do tada selam alejk
Neka Junuza, cerekam se :lol:

jordan 23
Kontakt:

Post Postao/la jordan 23 » 31 avg 2010, 21:31

nikad_izvini je napisao/la:
zlaya_tm87 je napisao/la:haj junuze pliz napusti temu, jednostavno nikog ne zanima to sto ti ovdje pises... realno... ako vec zelis da svijetu ukazes na to sve sto navodis, fino prvo zavrsi jos tih nekoliko razreda osnovne skole, predpostavljam da si negdje do 6. dogurao, pa onda ide srednja, pa zurnalistika. fino se zapolis u nekim novinama i pises sranj4 o zelji dokle ti mila volja... do tada selam alejk
Neka Junuza, cerekam se :lol:
njegov se dedo sjeca da zeljo nije osnovan 1921,nego nekad 46,kada smo oteli igrace nekom klubu.
VOLIM TE ŽELJO

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, knoa i 52 gosta.