Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
ma cisti primitivizam.jebte ko kakvi divljaci satarasiTobeYarabi je napisao/la:kakav ciganluk, sunce ti yebem![]()
mislili kupiti 3 bobe za janjeSariel je napisao/la:ma cisti primitivizam.jebte ko kakvi divljaci satarasiTobeYarabi je napisao/la:kakav ciganluk, sunce ti yebem![]()
Ne može biti gore od vas, mi ćemo se izvući kao i uvijek, a vi... teškoBordoArmy88 je napisao/la:Hvala konama što meni a vjerujem i mnogim drugim Hordašima ipak dokazuju da ipak i nije toliko crno u FKS koliko bi moglo biti i da uvijek može gore!
sprdacina since 1921/1952Virtu4l je napisao/la:Ne može biti gore od vas, mi ćemo se izvući kao i uvijek, a vi... teškoBordoArmy88 je napisao/la:Hvala konama što meni a vjerujem i mnogim drugim Hordašima ipak dokazuju da ipak i nije toliko crno u FKS koliko bi moglo biti i da uvijek može gore!
Boga mi....sa ovim kasapinom ste nam pobjegli bar za duzinu janjeta....ti mora da si im distributer jbt cim ih ovoliko branisVirtu4l je napisao/la:Sebe jesmo, ali vas teško da će ikada iko prevazići.
e ovako nas je zrinja pocijepao...Evolution87 je napisao/la:
Pa mrs hahahahhahahahahhahahahahhahahahahahahhahahahahahhahahahah gasi
Sent from my iPhone using Tapatalk
E jesi elokventan ko dlaka. De nisi pokemóne spomenuo nijednom.let3 je napisao/la:Na debilani standardno veselonajjaca postava Sariel, Joker, Wobly i ostali udarnici odrađuju treću smjenu
Ma ja, lakše se 'izvući' kada duguješ višemilionsku cifru Bogznakome + 7% Hadžikamataru nego kada ne duguješ NIKOME NIŠTA i imaš kompleks... Butmirski.Virtu4l je napisao/la:Ne može biti gore od vas, mi ćemo se izvući kao i uvijek, a vi... teškoBordoArmy88 je napisao/la:Hvala konama što meni a vjerujem i mnogim drugim Hordašima ipak dokazuju da ipak i nije toliko crno u FKS koliko bi moglo biti i da uvijek može gore!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.