PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- TobeYarabi
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
kakav ciganluk, sunce ti yebem

ma cisti primitivizam.jebte ko kakvi divljaci satarasiTobeYarabi je napisao/la:kakav ciganluk, sunce ti yebem![]()
- TobeYarabi
- Kontakt:
mislili kupiti 3 bobe za janjeSariel je napisao/la:ma cisti primitivizam.jebte ko kakvi divljaci satarasiTobeYarabi je napisao/la:kakav ciganluk, sunce ti yebem![]()
- svrakino1921
- Kontakt:
wobly brate hajd skontaj nesto za ovu janjetinu pa da idem spavat ti si kralj
Ne može biti gore od vas, mi ćemo se izvući kao i uvijek, a vi... teškoBordoArmy88 je napisao/la:Hvala konama što meni a vjerujem i mnogim drugim Hordašima ipak dokazuju da ipak i nije toliko crno u FKS koliko bi moglo biti i da uvijek može gore!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- TobeYarabi
- Kontakt:
sprdacina since 1921/1952Virtu4l je napisao/la:Ne može biti gore od vas, mi ćemo se izvući kao i uvijek, a vi... teškoBordoArmy88 je napisao/la:Hvala konama što meni a vjerujem i mnogim drugim Hordašima ipak dokazuju da ipak i nije toliko crno u FKS koliko bi moglo biti i da uvijek može gore!
Sta ocekivat drugo od Selje do seljakluk, ali ovim su prevazisli sami sebe
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Sebe jesmo, ali vas teško da će ikada iko prevazići.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
belosevic28
- Kontakt:
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Boga mi....sa ovim kasapinom ste nam pobjegli bar za duzinu janjeta....ti mora da si im distributer jbt cim ih ovoliko branisVirtu4l je napisao/la:Sebe jesmo, ali vas teško da će ikada iko prevazići.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- escobarpablo
- Kontakt:
e ovako nas je zrinja pocijepao...Evolution87 je napisao/la:
Pa mrs hahahahhahahahahhahahahahhahahahahahahhahahahahahhahahahah gasi
Sent from my iPhone using Tapatalk
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
vidjeti cete da ce ovaj video u Engleskoj zavrsit :lol:
E jesi elokventan ko dlaka. De nisi pokemóne spomenuo nijednom.let3 je napisao/la:Na debilani standardno veselonajjaca postava Sariel, Joker, Wobly i ostali udarnici odrađuju treću smjenu
Hoćeš da ti iskidam malo janjke da se smiriš?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Paz' ti naših uvrijeđenih dama. Kad su ovdje skupljali bodove na guzove bahatili se na temi, država željo, forum željo, sve željo. Sad kad se meso čopa u "vi aj pi" loži, fasovali dvije u nizu, Zrinja pobjeg'o a mi se primakli, sad kao oni su viši od nas, naši fazoni njima debilni, nije forum više željo nego debilana.
"- Nano, Miske čopa janjetinu.
- Ma nek čopa, a qrac će na proslavi titule!"
PS. Je l' sad jasno onoj dvojici što sam se kladio s njima da ćemo im doći na manje od 3 boda do podjele lige? Danas vam dolazimo na minus dva aBd a ako ovako nastavite igrat preći ćemo vas i ostavit 5-6 bodova. Ima još kola al' vi imate qrčine na terenu i još veću qrčinu na klupi, mi barem trenera jakog imamo.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
"- Nano, Miske čopa janjetinu.
- Ma nek čopa, a qrac će na proslavi titule!"
PS. Je l' sad jasno onoj dvojici što sam se kladio s njima da ćemo im doći na manje od 3 boda do podjele lige? Danas vam dolazimo na minus dva aBd a ako ovako nastavite igrat preći ćemo vas i ostavit 5-6 bodova. Ima još kola al' vi imate qrčine na terenu i još veću qrčinu na klupi, mi barem trenera jakog imamo.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Moli se Sejo da ne dira igrače s masnim prstima
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Pa ja zorom moram da se smijem ko lud
E zamisli ti kakva je to seljacina grob te....
E zamisli ti kakva je to seljacina grob te....
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Ma ja, lakše se 'izvući' kada duguješ višemilionsku cifru Bogznakome + 7% Hadžikamataru nego kada ne duguješ NIKOME NIŠTA i imaš kompleks... Butmirski.Virtu4l je napisao/la:Ne može biti gore od vas, mi ćemo se izvući kao i uvijek, a vi... teškoBordoArmy88 je napisao/la:Hvala konama što meni a vjerujem i mnogim drugim Hordašima ipak dokazuju da ipak i nije toliko crno u FKS koliko bi moglo biti i da uvijek može gore!
A od 'ćopanja' glavuše u vi-aj-pi loži jednostavnost ne postoji ništa gore, lutvo rekao tako.
A ja mazno cecape,pa jebote iduci put uzimam glavusu SA pecenim krompirom ispod saca i naravno kupus salatu,koja Jablanica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.