FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

simidobar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la simidobar » 06 okt 2017, 20:07

uNbx je napisao/la:I to što će ostat i čoukat svaku tekmu, isto tako neće donijeti ništa dobrog, a titulu pogotovo.
Bar ce imat priliku da vrati dio para a on to realno moze, ovako samo nastavljamo niz Duljevica... Dostojanstveno.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 06 okt 2017, 21:30

Donekle je i ovaj covjek u pravu. Crnka je syebao samo evropu i kup, ligu nije nikad. A samo nam je ona sad ostala..
Bahati, bahati Željkan!
1946

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 06 okt 2017, 21:44

Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 06 okt 2017, 23:10

Pantelija je napisao/la:Realna priča...
Pomislio u cvajtu ide, ovaj.mu rekao sve zavrseno, jbg cvajta i riješiš sve životne probleme....
Kasnije shvatiš da je.ubleha i onda ga pušiš... Niko ga nije popljuvali.kao ja i poslije širokog i zbog ovoga al mi ga je. Sad zao jer.je.očito popušio menadžersku priču
Ne branim ga sekunde al ovaj Hotic je zlo sam izadje u medije i na svoju ruku uvali Kadusica i Crnkica,ovom drugom rekao sine ako ne budes uradio sta ja kazem nema nista od cvajte a klub te hoce al nece da placa Sarajevu kako god teska situacija al barem ga je hraknuo javno u facu kao i Hodzic onog klosara

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 06 okt 2017, 23:12

Crnkic je igracki zezn'o u kupu prvo, pa onda i u evropi. Dovoljno da se nadje na TL. Ali posto je on ukakio sve sad ga za kaznu ostaviti do polusezone na tribini, a onda ako ima neko da plati za njega kakvu sicu pustiti ga. Mada sumnjam da ce igdje uspjeti sa ovakvim ponasanjem na i van terena...
Ne postoji opcija da on zaigra sad - nikakvih razloga za to nema i ne smije biti realno!
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 06 okt 2017, 23:47

Kako ti se da stalno se kačiti s likom i lična prepucavanja forsirati?
Bahati, bahati Željkan!
1946

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 06 okt 2017, 23:54

Samo da napišem, svaka čast za organizaciju derneka, ranije sam malo krenuo kući al je bila špica. :mrgreen:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 07 okt 2017, 00:02

Jest ovaj zip sazrio za banovica,lik se javlja samo da bi 'replicirao' evanderu. Ali hajd da on nesto konstruktivno napise pa bi se i razumilo,ali to su uglavnom neki licni komentari. Jest mu evander kompleks nabio :mrgreen:

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 07 okt 2017, 00:49

Ko je propustio ovo stvarno se dobro zaje***. Sjajna atmosfera, drugarstvo, emocije, mladi, stari, sve generacije. Bravo!

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 07 okt 2017, 00:56

skoroalen je napisao/la:Samo da napišem, svaka čast za organizaciju derneka, ranije sam malo krenuo kući al je bila špica. :mrgreen:
što nisi nastavio sa Mortemom diskutovat ovako javno, ja se baš udubio u tvoju problematiku sa djevojkom a vi odoste u pp, sad me zanima šta bi na kraju :D

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 07 okt 2017, 00:58

ajdohordas je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Samo da napišem, svaka čast za organizaciju derneka, ranije sam malo krenuo kući al je bila špica. :mrgreen:
što nisi nastavio sa Mortemom diskutovat ovako javno, ja se baš udubio u tvoju problematiku sa djevojkom a vi odoste u pp, sad me zanima šta bi na kraju :D
Nećemo se uzet', to je bitno. :urnebes: :urnebes:
Ma ništa vala, ne može se održavat djevojka koja voli gurbete. :nedam:

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 07 okt 2017, 01:09

skoroalen je napisao/la:
Trebo si je prevest na pitarluk :njanjanja:

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 07 okt 2017, 01:12

Naravno da se ne treba oprostit liku. Ma da ga je trazio Manchester United nije smio to uraditi. Znaci bez ikakvog pitanja pobjegao lik iz drzave. Valjda imaju neki principi i u nasem klubu... Kad bi ponovo zaigrao mi bi ispali klub u rangu Vrbanjuse. Sto iznad rece jedan, treba ovo biti primjer ostalima da se ne zezaju sa FKS. Također ovo mu nije prvi put , jednom je vec bjezao. Sad ce se neko javiti i reci s razlogom. Mozda, al vrlo je moguce da je ta situacija izmisljena, preuvelicana il sta ti ja znam. ja mu vise nista ne vjerujem.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

skoroalen
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 07 okt 2017, 01:13

skoroalen je napisao/la:
ajdohordas je napisao/la: što nisi nastavio sa Mortemom diskutovat ovako javno, ja se baš udubio u tvoju problematiku sa djevojkom a vi odoste u pp, sad me zanima šta bi na kraju :D
Trebo si je prevest na pitarluk :njanjanja:
Prije ćeš žednog preko vode prevest. Zadojeno bolan, odraslo kod Bristola. Al eto joj sad, nek traži kakvog štrumfa. A ja sam je volio, vjeran joj bio. :urnebes:

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 07 okt 2017, 01:25

I da vratimo Crnkića, opet je samo pitanje vremena kad će biti psihički istrošen, emotivno prazan i šta se sve nije lupalo oko njega. Pizdulja američka! Dva puta nas je izofirao, možda treći put bude sretan. :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 07 okt 2017, 01:39

Evo ovo smece ljudsko iz moje opstine opet donira 200 milja za juznu tribini a i za zapadnu ce dali preko milion za taj stadion,klosari jedni nase pare dajete crko svak ko im glas dadne. Ovaj nacelnik centra i njemu se sjetim najmilijih lazovcina mrtva

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 07 okt 2017, 06:58

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 07 okt 2017, 07:27

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 07 okt 2017, 11:28

Husref Musemicc, brate gledam sad kad se pojavi sinoc :tokralju: :tokralju: Ev me jeza safatala bog te :shock:

Znaci vodio je covjek i do sad Sarajevo,i odlazio i dolazio,,na nasoj klupi se smjenjivalo xy bivsih sto igraca sto nasih nekih ljudi, ali iskreno ja od kad pratim Sarajevo, ne sjecam se kad je imao vecu podrsku prije svega sjevera ,koji mu svaku utakmicu skandira .A ovo sinoc je bilo samo potvrda svega.Znaci prvi put ev od kad pratim klub neznam da je navijacka grupa stala iza jednog trenera ovako jako i javno .Odusevljen sam. :tokralju:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 07 okt 2017, 11:46

Igraci se sjebali koliko ga volimo, I koliko pn voli nas.
UPRAVA NAPOLJE!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], gh0stHZ, Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 25 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []