Bar ce imat priliku da vrati dio para a on to realno moze, ovako samo nastavljamo niz Duljevica... Dostojanstveno.uNbx je napisao/la:I to što će ostat i čoukat svaku tekmu, isto tako neće donijeti ništa dobrog, a titulu pogotovo.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Donekle je i ovaj covjek u pravu. Crnka je syebao samo evropu i kup, ligu nije nikad. A samo nam je ona sad ostala..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Ne branim ga sekunde al ovaj Hotic je zlo sam izadje u medije i na svoju ruku uvali Kadusica i Crnkica,ovom drugom rekao sine ako ne budes uradio sta ja kazem nema nista od cvajte a klub te hoce al nece da placa Sarajevu kako god teska situacija al barem ga je hraknuo javno u facu kao i Hodzic onog klosaraPantelija je napisao/la:Realna priča...
Pomislio u cvajtu ide, ovaj.mu rekao sve zavrseno, jbg cvajta i riješiš sve životne probleme....
Kasnije shvatiš da je.ubleha i onda ga pušiš... Niko ga nije popljuvali.kao ja i poslije širokog i zbog ovoga al mi ga je. Sad zao jer.je.očito popušio menadžersku priču
- muhamedhulk
- Kontakt:
Crnkic je igracki zezn'o u kupu prvo, pa onda i u evropi. Dovoljno da se nadje na TL. Ali posto je on ukakio sve sad ga za kaznu ostaviti do polusezone na tribini, a onda ako ima neko da plati za njega kakvu sicu pustiti ga. Mada sumnjam da ce igdje uspjeti sa ovakvim ponasanjem na i van terena...
Ne postoji opcija da on zaigra sad - nikakvih razloga za to nema i ne smije biti realno!
Ne postoji opcija da on zaigra sad - nikakvih razloga za to nema i ne smije biti realno!
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Kako ti se da stalno se kačiti s likom i lična prepucavanja forsirati?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Samo da napišem, svaka čast za organizaciju derneka, ranije sam malo krenuo kući al je bila špica. 
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Jest ovaj zip sazrio za banovica,lik se javlja samo da bi 'replicirao' evanderu. Ali hajd da on nesto konstruktivno napise pa bi se i razumilo,ali to su uglavnom neki licni komentari. Jest mu evander kompleks nabio 
- sarajevo46
- Kontakt:
Ko je propustio ovo stvarno se dobro zaje***. Sjajna atmosfera, drugarstvo, emocije, mladi, stari, sve generacije. Bravo!
-
ajdohordas
- Kontakt:
što nisi nastavio sa Mortemom diskutovat ovako javno, ja se baš udubio u tvoju problematiku sa djevojkom a vi odoste u pp, sad me zanima šta bi na krajuskoroalen je napisao/la:Samo da napišem, svaka čast za organizaciju derneka, ranije sam malo krenuo kući al je bila špica.
Nećemo se uzet', to je bitno.ajdohordas je napisao/la:što nisi nastavio sa Mortemom diskutovat ovako javno, ja se baš udubio u tvoju problematiku sa djevojkom a vi odoste u pp, sad me zanima šta bi na krajuskoroalen je napisao/la:Samo da napišem, svaka čast za organizaciju derneka, ranije sam malo krenuo kući al je bila špica.
Ma ništa vala, ne može se održavat djevojka koja voli gurbete.
-
ajdohordas
- Kontakt:
Trebo si je prevest na pitarlukskoroalen je napisao/la:Nećemo se uzet', to je bitno.ajdohordas je napisao/la:što nisi nastavio sa Mortemom diskutovat ovako javno, ja se baš udubio u tvoju problematiku sa djevojkom a vi odoste u pp, sad me zanima šta bi na krajuskoroalen je napisao/la:Samo da napišem, svaka čast za organizaciju derneka, ranije sam malo krenuo kući al je bila špica.![]()
![]()
Naravno da se ne treba oprostit liku. Ma da ga je trazio Manchester United nije smio to uraditi. Znaci bez ikakvog pitanja pobjegao lik iz drzave. Valjda imaju neki principi i u nasem klubu... Kad bi ponovo zaigrao mi bi ispali klub u rangu Vrbanjuse. Sto iznad rece jedan, treba ovo biti primjer ostalima da se ne zezaju sa FKS. Također ovo mu nije prvi put , jednom je vec bjezao. Sad ce se neko javiti i reci s razlogom. Mozda, al vrlo je moguce da je ta situacija izmisljena, preuvelicana il sta ti ja znam. ja mu vise nista ne vjerujem.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Prije ćeš žednog preko vode prevest. Zadojeno bolan, odraslo kod Bristola. Al eto joj sad, nek traži kakvog štrumfa. A ja sam je volio, vjeran joj bio.ajdohordas je napisao/la:Trebo si je prevest na pitarlukskoroalen je napisao/la:Nećemo se uzet', to je bitno.ajdohordas je napisao/la: što nisi nastavio sa Mortemom diskutovat ovako javno, ja se baš udubio u tvoju problematiku sa djevojkom a vi odoste u pp, sad me zanima šta bi na kraju![]()
![]()
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
I da vratimo Crnkića, opet je samo pitanje vremena kad će biti psihički istrošen, emotivno prazan i šta se sve nije lupalo oko njega. Pizdulja američka! Dva puta nas je izofirao, možda treći put bude sretan. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Evo ovo smece ljudsko iz moje opstine opet donira 200 milja za juznu tribini a i za zapadnu ce dali preko milion za taj stadion,klosari jedni nase pare dajete crko svak ko im glas dadne. Ovaj nacelnik centra i njemu se sjetim najmilijih lazovcina mrtva
- TobeYarabi
- Kontakt:
Husref Musemicc, brate gledam sad kad se pojavi sinoc
Ev me jeza safatala bog te
Znaci vodio je covjek i do sad Sarajevo,i odlazio i dolazio,,na nasoj klupi se smjenjivalo xy bivsih sto igraca sto nasih nekih ljudi, ali iskreno ja od kad pratim Sarajevo, ne sjecam se kad je imao vecu podrsku prije svega sjevera ,koji mu svaku utakmicu skandira .A ovo sinoc je bilo samo potvrda svega.Znaci prvi put ev od kad pratim klub neznam da je navijacka grupa stala iza jednog trenera ovako jako i javno .Odusevljen sam.
Znaci vodio je covjek i do sad Sarajevo,i odlazio i dolazio,,na nasoj klupi se smjenjivalo xy bivsih sto igraca sto nasih nekih ljudi, ali iskreno ja od kad pratim Sarajevo, ne sjecam se kad je imao vecu podrsku prije svega sjevera ,koji mu svaku utakmicu skandira .A ovo sinoc je bilo samo potvrda svega.Znaci prvi put ev od kad pratim klub neznam da je navijacka grupa stala iza jednog trenera ovako jako i javno .Odusevljen sam.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
RichmanBiH
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.