FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

nick
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nick » 02 sep 2010, 01:29

mah smaraju bezveze djecijim pricama,e cuj 2 mjeseca mi dvije utakmice kuci imali ali je gosin rumenige naso da se pohvali :D joj ubleha boze dragi
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Casual_Dobrila
Kontakt:

Post Postao/la Casual_Dobrila » 02 sep 2010, 01:30

zlaya_tm87 je napisao/la:@ kežualac

http://www.fkzeljeznicar.com/klub/stadion tu imas potrebne informacije
Kapacitet stadiona:
20,841

daj nemoj me nasmijavat...

Lijepo sam zamolio TAČAN kapacitet, a ne x2... :lol:
Ona sanja dugu vezu, ljubav i romansu, a ja sanjam SJEVER KAKO LUDUJE U TRANSU!!!

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 02 sep 2010, 01:52

Nešto smrdi. Pitari se ukazali. Dobro je ba, idite, šmekajte, furajte se da ste mangupi.net, da je grad vaš, da ste oFo, ono. Zagađujete temu bezveze, pričate o stvarima koje nisu za foruma, pritom lažete ;)
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

legenda79
Kontakt:

Post Postao/la legenda79 » 02 sep 2010, 02:01

KARL HAJNC je napisao/la:
Alipasino je napisao/la:Cuj ovoga garant je sa Sirokace.Nije vazno postojanje vazna je lokacija i mahalstvo.Za vas ce i Vogosca postat gradska sredina.Nego vozi li jos kombi zimi ili se morate sankama spustat.Nije ni Alipasino postojalo pa se naselilo svasta ali godinama i ono postade dio grada.Vi ste obicni mahalski tim i neka ste sta ima tu lose.Inace na stadion Zeljeznicara mozete doci Tramvajem,Trolejbusom a i pjeske jer se nalazi na vrlo zgodnoj lokaciji naselju Grbavica,tako da mnogi navijaci iz okoline kao sto su naselja Hrasno,Trg heroja,Cengic Vila pa i Skenderija mogu lagano prosetat do naseg stadiona sto se inace ne odnosi na stadion Kosevo.
Istoriju grada SARAJEVA nemogu prepraviti došljaci 92,kao što si i sam jedan od njih,a KOŠEVO je tako daleko,nema ni trole ni tramvaja ali je posjeta u zadnjih 2 mjeseca duplo veća na HRAMU FUDBALA ;)

pa ovako ja nemam problema i stvari u mojoj porodici su vrlo jasne a mogle bi sluziti kao opsti pokazatelj i vro jednostavan primjer navijacima manjeg nam gradskog kluba f.k sarajevo.
Naime,jedan dedo mi se rodio u sred Titove a drugi na Bjelavama i kao ljudi koji su se rodili u Sarajevu 20-tih godina,ljudi koji vole sport i fudbal morali su navijati za nekoga,kao jedini sto se i sada dokazuje kao pravo opredjeljenje(na tome sam im do kraja zivota zahvalan) navijali su za sada vec veliki i jedini pravi gradski klub f.k ZELJEZNICAR...i tako da dana danasnje kada i pisem ovaj post i moje dijete koje sad ima 4 god. navija za isti klub sto je vec cetvta generacija i tradicija navijanja stara 80-tak godina s kojom se niti jedan pitar na planeti,svijetu,svemiru,gradu nece niti moze pohvaliti nekome jer su nastali daleko poslije nas cak pune 2,5 decenije...

toliko od mene,mislim da covjek ne treba biti mnogo inteligentan da zbroji dva i dva i zakljuci sta sam htjeo da kazem uz duzno postovanje prema manjem klubu koji egzistira na osnovu nas od samog svog zacetka..!!!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 02 sep 2010, 02:07

a ti vjerovatno ne zivis na bjelavama nego je tata radio u energoinvestu ili u onininvestu i dobio stan negdje u novom gradu ili novom sarajevu :) oni taj dio istorije ne razumiju i tesko shvataju,mozda ti je jedan amidza ili dajdja osto na bjelavama :) nego kontam kad skupe malo godina i kupe stan negdje na grbavici ili otoci hoceli jos bit gradska raja ili ce cekat da babuka ostavi nesto kvadrata pa da se udome :)
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 02 sep 2010, 02:18

rumenige to se zove istorija ili historija povijest ili kako ti je lakse,trebalo je i sarajevo ispast i svak normalan bi se stidio nacina na koji je ostalo...druga stvar ipak malo bitnija najveci uspijeh u evropi je uspijeh zelje mislim da je to svima jasno...

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 02 sep 2010, 02:29

Samo mi nije jasno kako imate živaca odgovarati pacijentima tipa ovog električara, hajnca, ups-a, giganta, cene i dr. Može li se ovdje ikad išta pročitati. Il stalno neke predškolske prepirke... Yebaji njih i njihov torpedo, balavci su to, ne odgvarati im 2-3 puta i više se neće vraćati i bit ćemo mi mirni, a ne ovako... :roll:

fanatic1991
Kontakt:

Post Postao/la fanatic1991 » 02 sep 2010, 02:33

pa jbt mene je zanimalo ima li kakvih novosti o Zelji kad ja otvori forum ono.............ista stvar samo neko podhebavanje pa jbmu dokle vise :?: :?: :?: :?:
I dont have a singnature:(
Can i have yours?

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 02 sep 2010, 02:39

fanatic1991 je napisao/la:pa jbt mene je zanimalo ima li kakvih novosti o Zelji kad ja otvori forum ono.............ista stvar samo neko podhebavanje pa jbmu dokle vise :?: :?: :?: :?:
ma gluposti, pocnu da spamaju kad odu moderatori, a znaju da njihovo smece sutra bude obrisano :roll:
Zadnja izmjena: Fk_zeljo_1921, dana/u 02 sep 2010, 02:40, ukupno mijenjano 1 put.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

fanatic1991
Kontakt:

Post Postao/la fanatic1991 » 02 sep 2010, 02:40

znaci ni veceras necu dobiti nikakvih novosti o zelji O, Boze.................... :x :x :x :x
Can i have yours?

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 02 sep 2010, 02:41

fanatic1991 je napisao/la:znaci ni veceras necu dobiti nikakvih novosti o zelji O, Boze.................... :x :x :x :x
pa listaj, naci ce se mozda nesto ;)
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

fanatic1991
Kontakt:

Post Postao/la fanatic1991 » 02 sep 2010, 02:44

Seyo_TM je napisao/la:
fanatic1991 je napisao/la:znaci ni veceras necu dobiti nikakvih novosti o zelji O, Boze.................... :x :x :x :x
pa listaj, naci ce se mozda nesto ;)
pa zbog ovih spamera nista pametno vidjeti samo se mogu izivcirati a to ne zelim cekacu da dushmani zaspu pa cu onda polako nesto isceprkati :mrgreen: :mrgreen:
Can i have yours?

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 02 sep 2010, 08:07

Vjerovatno ćete osuti paljbu "šta hoće pitar" ali ovo što ću napisati nema veze sa opredjeljenošću za klubske boje, nego je vezano za samoproklamovano sportsko novinarstvo u BiH.
Mediji koji prate naša dva največa kluba (jedan malo veći) se mogu podjeliti na dvije kategorije, korektni i plaćenički.
FK Sarajevo konstantno blati "San" produžena ruka Mustafe Dučića Muće, Nihada Baljka i sličnih.
Željezničar se blati preko Oslobođenja. Reći za Amara Osima onakve stvari je smješno (sada će me napasti moji ali ****). Ja tvrdim da je to najbolji posljeratni trener u BiH, to je sigurno.
Svaki iskorak ova dva kluba se srozava od sivih eminencija koji iz Sarajevskih kafana smišljaju tekstove kako raju okrenuti protiv kluba, a onda je pitanje dana kada će počet skandiranja Amre odlazi i Blekiću odlazi.

BABO
Kontakt:

Post Postao/la BABO » 02 sep 2010, 08:35

Bravo... ali takva nam je realnost, mislim da i ŽELJI i Sarajevu fali puno puno medijske pažnje, da se igračima malo digne kredibilitet, pa onda da navijače dovedemo na utakmice ali... :idea:

Malo je danas sportskih novinara iz raje, većinom ce svi sve uraditi za pare, pa onda ajmo blatiti komsiju kako bi mi bili bolji! U cemu? (Fudbal se igra na stadionu a ne u Oslobođenju, Sa-x...)

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 02 sep 2010, 08:50

Seyo_TM je napisao/la:Dogovorena saradnja fkz.com i izvora
http://www.fkzeljeznicar.com/
Odlicna stvar prije svega zbog video priloga,a vjerujem da se tu nece zaustaviti,super i samo naprijed!

A sada samo za naseg Seyu :mrgreen:
slika
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 02 sep 2010, 10:08

Fakat ni ja ne kontam onu sliku sa transparentom...kakve veze oslobodjenje i sa-x imaju sa nama??mozda nisam bas najupuceniji, ali nisam nesto primjetio da i nas gotive...a drugo sto pricaju da ono nije bilo zbog majice i sl. evo ja cu reci da nije tacno, jer sam bio dan prije toga u tramvaju, kada su ista trojica zaustavili momka koji je imao trenerku Sarajeva, i rekli mu da je skine...s tim da je momak imao muda veca nego njih trojica, pa je rekao da nema sanse, i ako hoce da mu je skinu, bujrum da izadju i posaketaju se sa njim..a jedan od trojke je vec bio izvadio noz...i onda su valjda skontali da ima i ludjih od njih i promijenili su pricu, lafo dobar si ti momak, ovo ono, uglavnom sreca pa zavrsi bez ikakvih posljedica...imao sam potrebu ovo da napisem, jer vidim da ste poceli da branite tog L. a niste u pravu...
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 02 sep 2010, 10:36

Casual_Dobrila je napisao/la:
zlaya_tm87 je napisao/la:@ kežualac

http://www.fkzeljeznicar.com/klub/stadion tu imas potrebne informacije
Kapacitet stadiona:
20,841

daj nemoj me nasmijavat...

Lijepo sam zamolio TAČAN kapacitet, a ne x2... :lol:
Izvini molim te reci ti nama svima koliki je kapacitet stadiona koji je u "vlasnistvu" FK Sarajeva,tacno sve i sjedeca i stajaca mjesta.Za Kosevo nam nemoj davat podatke jer je to gradski stadion i isto prva na njega polazu i Sarajevo,Zeljeznicar,Olimpik i svi drugi koji plate troskove organizacije svojih utakmica.Grbavica i da ima samo kapacitet od 1.000 mjesta je nasa i samo nasa i na njon moze igrati samo Zeljo i onaj kome mi dozvolimo.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

Batistuta
Kontakt:

Post Postao/la Batistuta » 02 sep 2010, 10:51

Svi možete vidjeti da je ovo prešlo sve moguće granice. Svako ko brani čovjeka koji je drugog napao nožem može sutra biti žrtva. JA SAMO HOĆU DA NORMALNO IDEM NA UTAKMICU. Svu djecu koja su krenula kriminalnim putem i njihove vođe pohapsiti,to je leglo kriminala i narkomanije.

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 02 sep 2010, 10:54

Ovo je otislo u bolest majke mi.

Svaki dalji komentar je suvisan.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 02 sep 2010, 10:55

Batistuta je napisao/la:Svi možete vidjeti da je ovo prešlo sve moguće granice. Svako ko brani čovjeka koji je drugog napao nožem može sutra biti žrtva. JA SAMO HOĆU DA NORMALNO IDEM NA UTAKMICU. Svu djecu koja su krenula kriminalnim putem i njihove vođe pohapsiti,to je leglo kriminala i narkomanije.
tako je,njima ako je do tuce neka se dogovore pa neka se udaraju a nas normalne navijace neka ne diraju.
Sada nisi siguran ni gradom hodati.
Jucer su padali nozevi,suzavci al' nekoj budali ce prekipiti pa ce baciti bombu.
Jeli treba da raja izigne da bi oni dosli pameti :evil:
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 50 gostiju.