FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Cestitke Marku:):):):)
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
Mark je trebao i prije biti kapiten
, ja ne znam kako su na SP traku prije njega mogli dobiti Bronchorst i Vaart 
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Možda zato što su igrali više utakmica za raprezentaciju.Klare je napisao/la:Mark je trebao i prije biti kapiten, ja ne znam kako su na SP traku prije njega mogli dobiti Bronchorst i Vaart
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Van Bommel iskreno nezna igrati fudbal.
DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
Pusti ti to, važno je da je Mark Peter Gertruda van Bommel 100 puta bolji vođa na terenu od njih dvojiceMonolog je napisao/la:Možda zato što su igrali više utakmica za raprezentaciju.Klare je napisao/la:Mark je trebao i prije biti kapiten, ja ne znam kako su na SP traku prije njega mogli dobiti Bronchorst i Vaart
Van Bronchorst je imao kapitensku jer su mu ovo bile zadnje tekme u karijeri,on se bio oprostio od kluba i ostao je samo da bi igrao na SP za Holandiju i nakon Sp se oprostio.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Dobro je, završi se ovaj prelazni rok. Imam osjećaj da je trajao još 24 sata da bi neki svisnuli od prevelikih očekivanja.
Da budem iskren očekivao sam jednu bombu u vidu Coentrao-a. Ali, Lui se drži svojih principa tako da smo ostali bez prinove...i u plusu što se tiče odlasci-dolasci.
Finansijskom plusu (+7,5 mio).
Sljedeće 3 utakmice:
11.09.2010 18.30 FC Bayern - SV Werder Bremen
15.09.2010 20.45 FC Bayern - AS Rom
18.09.2010 15.30 FC Bayern - 1. FC Köln
Da budem iskren očekivao sam jednu bombu u vidu Coentrao-a. Ali, Lui se drži svojih principa tako da smo ostali bez prinove...i u plusu što se tiče odlasci-dolasci.
Sljedeće 3 utakmice:
11.09.2010 18.30 FC Bayern - SV Werder Bremen
15.09.2010 20.45 FC Bayern - AS Rom
18.09.2010 15.30 FC Bayern - 1. FC Köln
Vom Jäger zum Gejagten
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Chris kritizirao Schalke sto previse trose
Pa ako mi stedimo , nemora svak moj Nerli 
On je car, on je kralj. Ali moram priznati da mi se sviđaju ovakvi komentari, na sve moguće načine se unosi nemir među ostale klubove
Uli, Rummenigge, a evo sada i Christi
, ne zna se koji je luđi
, pa njih trojica daju negativne komentare i na najpozitivnije stvari kada su u pitanju ostali klubovi, naravno.
Od mene imaju veliki + za ovo, svaka čast samo tako nastavite.
drugim rijecima ... glume mangupe i budaleKlare je napisao/la:On je car, on je kralj. Ali moram priznati da mi se sviđaju ovakvi komentari, na sve moguće načine se unosi nemir među ostale kluboveUli, Rummenigge, a evo sada i Christi
, ne zna se koji je luđi
, pa njih trojica daju negativne komentare i na najpozitivnije stvari kada su u pitanju ostali klubovi, naravno.
![]()
Jadna Vam majka, ako Daniela bude igrala u odbrani. Sigurno "paprika" zaprijetila.
[youtube][/youtube]
Nadam se da ste sretni gol u Vasoj produkciji, jos i na pravoj strani. Daniela, Schweini, Mueller i Klose.
[youtube][/youtube]
Nadam se da ste sretni gol u Vasoj produkciji, jos i na pravoj strani. Daniela, Schweini, Mueller i Klose.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
e moj buturo nikad od tebe igracaamerosm je napisao/la:Jadna Vam majka, ako Daniela bude igrala u odbrani. Sigurno "paprika" zaprijetila.![]()
![]()
[youtube][/youtube]
nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3
Ma to znaju vise i ptice na grani da od njega nema nista, al' haj sto je napravio ovu strasnu gresku tj. poklonio loptu ali jos se vratio u sesnesterac da se izvuko samo bio bi cist opsajd tri igraca.
Zaista nevjerovatne reakcije sve četvorice. Schweinsteiger je ovdje reagovao protiv fizičkih zakona, rekao bih
, samo me zanima kada će Klose početi sa ovakvom lakoćom zabijati u Bayernu, kao na Socceru 
Ma igraci u "Elfu" i svojim klubovima su dva razlicita pojma. Cist primjer su Podolski i Klose, koje sam ja kritikovao, i isto tako Loewa sto im je uputio poziv za SP, a oni prebace neku sklopku i pocnu igrati ko ludi. Sada ne znam do cega je to, mozda do atmosfere u ekipi, povjerenja koje im pokaze jedan trener, ili neki drugi faktori za koje niko nema objasnjenje.
Ah kada smo vec kod Daniele, Bayern je platio 12 miliona eura, jer su mislili da ce HSV oduzeti jako oruzije, sada sam zahvalan za taj transfer, a dobili smo puno jaceg stopera u Mathijsenu za dosta manje novca.
No evo tek sada primjetih da je Mueller i dalje rezervisao legendarnu #13 "Elfa" i bas me zanima sta ce biti kada se Ballack vrati hoce li ga lobi Bayerna i medija najtjerati da promjeni broj. Nekako meni ova #13 bas dobro lezi Muelleru i da sam na mjestu Loewa ne bi je ponovo dao nazad Ballacku.
Ah kada smo vec kod Daniele, Bayern je platio 12 miliona eura, jer su mislili da ce HSV oduzeti jako oruzije, sada sam zahvalan za taj transfer, a dobili smo puno jaceg stopera u Mathijsenu za dosta manje novca.
No evo tek sada primjetih da je Mueller i dalje rezervisao legendarnu #13 "Elfa" i bas me zanima sta ce biti kada se Ballack vrati hoce li ga lobi Bayerna i medija najtjerati da promjeni broj. Nekako meni ova #13 bas dobro lezi Muelleru i da sam na mjestu Loewa ne bi je ponovo dao nazad Ballacku.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ostaviti sve po strani i gledati ovu caroliju.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Jao golcine, Hamit ubica 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.