FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Omerbavarac
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la Omerbavarac » 01 sep 2010, 14:27

Edvin_Mg je napisao/la:nece Bayern biti prvak,nema sanse!! ejbga...steta sto je propo V.D.Vart........
A sta i ti neki vidovnjak? :roll:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 01 sep 2010, 14:51

moustapha je napisao/la: Breno se polako vraca. Nadam se da ce se sto prije oporaviti, jer treuntno ga trebamo kao ozeblom sunce. :)
vala ako će ikada ovaj zablistati onda mu je ove sezone vrijeme ...

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 01 sep 2010, 17:47

Ma daj, kolika su to ulaganja u košarci :lol: . Za 5 mil. mogu bit jedni od najboljih u Evropi.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jest, mozda u drugoj ligi Njemacke, ali nesto u Europi, to je presmijesna cifra...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

pasha_the_one
Kontakt:

Post Postao/la pasha_the_one » 01 sep 2010, 18:15

thulkazal je napisao/la:
moustapha je napisao/la: Breno se polako vraca. Nadam se da ce se sto prije oporaviti, jer treuntno ga trebamo kao ozeblom sunce. :)
vala ako će ikada ovaj zablistati onda mu je ove sezone vrijeme ...
Ne treba zaboraviti da Breno jos nema 21 godinu (rodjen 13.10.1989. godine) i ne treba ocekivati od njega neku konstantnost u nastupima... u Nurnbergu je bio jedan od najboljih ako ne i najbolji igrac u odbrani dok je igrao tamo na posudbi. Zato treba biti strpljiv sa ovim igracem, jer drugacije je igrati u Bayernu ili nekom drugom klubu, gdje se greske i tolerisu...za razliku od Bayern-a gdje greske ne bi trebale biti prisutne... Vjerujem da ce od ovog igraca u buducnosti biti nesto... makar ako nista drugo da ce bit bolji igrac od Buyten-a :)

Breno je mladji i od Badstubera (13.03.1989), tako da ovo bi mogla biti sezona za Brenu :)

Jedino sto ne bih volio da gledam ove sezone to je Ivica Olic na poziciji 10-ke ili kao zamjena za robbena... Olic po meni je najbolji na poziciji centralnog napadaca, da bude zamjena za Klose-a ili Ribery-ja u krajnjem slucaju
"Društvo koje ne prepoznaje činjenicu da svaki pojedinac ima pravo na sopstvene vrijednosti, ne poštuje dostojanstvo pojedinca i ne zna šta je sloboda." Fridrih Avgust fon Hajek (1899-1992.)

bavaraccccc
Kontakt:

Post Postao/la bavaraccccc » 01 sep 2010, 18:24

skrta bagra,ne znam kako drugacije nazvati upravu kluba,svaka cast ne kupiti nikoga,ako ekipa ima potencijal odnosno ako ima dobru siroku klupu,sto kod bayerna nikako nije slucaj,zato su pojacanja bila neophodna,ali ne,ne treba njima niko,mislim da je k lautern uvelike pokazao da itekako treba ,ali sada je kasno,prosao voz za pojacanja a vjerovatno i voz koji vodi polufinalu eventualno cetvrtfinalu lp,ali sta znate mozda ce opet robben uspjeti se cusdesno oporaviti i ponovo sam odvesti ekipu u finale lp,ali kazem mozda... :evil: :oops:
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 01 sep 2010, 18:38

neno#4 je napisao/la:
Ma daj, kolika su to ulaganja u košarci :lol: . Za 5 mil. mogu bit jedni od najboljih u Evropi.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jest, mozda u drugoj ligi Njemacke, ali nesto u Europi, to je presmijesna cifra...
Pa igraju drugu ligu,doveli su Hammana i Greena,al' ne bitno...

Ocekivan epilog prelaznog roka,nisam uopste ocekivao pojacanja nakon izjave LvG,da kad vec nisu doveli Coentrao-a ili VdW-a,nemaju namjeru dovoditi nekoga i Nerlinger je to ponovio mnogo puta.Contento nazalost nece moci debitovati za U21 zbog povrede.Bremenu ce u utakmici sa Bayernom nedostajati Pizzaro.Bayern je u ovom prelaznom roku u plusu 7.5 miliona eura.

Van gaal kao svog naslijendika u FCB predlozio svog zamjenika Jonkera,po njegovom misljenju to je jedina osoba koja bi mogla nastaviti filozofiju LvG.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 02 sep 2010, 00:26

pojačanja nije bilo, iako je mozda jedino odbranu trebalo pojacat...bolna tacka iz prosle sezone se nije zakrpila, ali opet se od ofanzive mora ocekivat puno toga ak se zeli do dobrih rezultata....al ipak bayern ima jako dobru ekipu i izgovora ne smije biti, rezultati moraju stimat pogotovo u prvenstvu, a u ligi prvaka se ne treba kockat ko prosle sezone i sve olako shvatit i dovest se na rub od ispadanja u grupnoj fazi, jer ova grupa je svakako jedan sasvim rijesiv zadatak....a hoeness je nedavno napomenuo da ako bude potrebe bayern ce se na zimu pojacat...pratice se situacija pa ce se vidjet...dal su bas ovaj put bili upravu da nikog ne dovedu bar za odbranu stoji da se vidi
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 02 sep 2010, 00:29

Unatoc ne dovodjenju novih igraca Bayern ipak produzuje ugovor sa sponzorima. U pitanju nije Lufthansa, nego Coca Cola, koja je produzila vijernost na jos 3 godine. Inace ova fabrika pica (bezalkoholnog :mrgreen: ) je sponzor Bayerna preko 40 godina. :P

Muller prema Bildu proglasen sportistom godine. Kako kaze vrlo je zadovoljan ovim priznanjem i zamolio je Klitschka da se ne ljuti, inace ovaj je zauzeo mjesto iza Mullera. :lol: :lol:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 02 sep 2010, 12:58

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 02 sep 2010, 13:01

Cestitke Marku:):):):)
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

Klare

Post Postao/la Klare » 02 sep 2010, 14:12

Mark je trebao i prije biti kapiten 8-) , ja ne znam kako su na SP traku prije njega mogli dobiti Bronchorst i Vaart :?

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 02 sep 2010, 14:15

Klare je napisao/la:Mark je trebao i prije biti kapiten 8-) , ja ne znam kako su na SP traku prije njega mogli dobiti Bronchorst i Vaart :?
Možda zato što su igrali više utakmica za raprezentaciju. 8-)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 02 sep 2010, 14:19

evo na sportklubu repriz tekme protiv kaiyerslauterna
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

D1n0
Kontakt:

Post Postao/la D1n0 » 02 sep 2010, 14:23

Van Bommel iskreno nezna igrati fudbal.
DIRK NOWITZKI!!!

NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 02 sep 2010, 14:43

iskreno neznas ni ti sta pricas,,ajd malo obidji
VOLIM BAYERN

Klare

Post Postao/la Klare » 02 sep 2010, 15:53

Monolog je napisao/la:
Klare je napisao/la:Mark je trebao i prije biti kapiten 8-) , ja ne znam kako su na SP traku prije njega mogli dobiti Bronchorst i Vaart :?
Možda zato što su igrali više utakmica za raprezentaciju. 8-)
Pusti ti to, važno je da je Mark Peter Gertruda van Bommel 100 puta bolji vođa na terenu od njih dvojice 8-)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 02 sep 2010, 16:30

Van Bronchorst je imao kapitensku jer su mu ovo bile zadnje tekme u karijeri,on se bio oprostio od kluba i ostao je samo da bi igrao na SP za Holandiju i nakon Sp se oprostio.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 02 sep 2010, 18:13

Dobro je, završi se ovaj prelazni rok. Imam osjećaj da je trajao još 24 sata da bi neki svisnuli od prevelikih očekivanja. :D
Da budem iskren očekivao sam jednu bombu u vidu Coentrao-a. Ali, Lui se drži svojih principa tako da smo ostali bez prinove...i u plusu što se tiče odlasci-dolasci. :mrgreen: Finansijskom plusu (+7,5 mio).

Sljedeće 3 utakmice:
11.09.2010 18.30 FC Bayern - SV Werder Bremen
15.09.2010 20.45 FC Bayern - AS Rom
18.09.2010 15.30 FC Bayern - 1. FC Köln
Vom Jäger zum Gejagten

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 02 sep 2010, 22:12

Chris kritizirao Schalke sto previse trose :lol: Pa ako mi stedimo , nemora svak moj Nerli :)

Klare

Post Postao/la Klare » 02 sep 2010, 22:45

On je car, on je kralj. Ali moram priznati da mi se sviđaju ovakvi komentari, na sve moguće načine se unosi nemir među ostale klubove :lol: Uli, Rummenigge, a evo sada i Christi 8-) , ne zna se koji je luđi 8-), pa njih trojica daju negativne komentare i na najpozitivnije stvari kada su u pitanju ostali klubovi, naravno. :twisted:
Od mene imaju veliki + za ovo, svaka čast samo tako nastavite. :lol:

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.