NK Široki Brijeg
- Evolve
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
Cuj van forme.. Ogroman gubitak neigranje Josipa. Teško će danas biti... Nemamo kreatora uopce, jedino ako Wagner uskoci, ali tesko da ce startat..
NK Široki Brijeg
Re: RE: Re: NK Široki Brijeg
Ocito je da idemo na neku "razbijacku" formaciju,znaci necemo kontrolirati protok lopte vec se ide na snagu,tvrda utakmica u svakom slucajuEvolve je napisao/la:Cuj van forme.. Ogroman gubitak neigranje Josipa. Teško će danas biti... Nemamo kreatora uopce, jedino ako Wagner uskoci, ali tesko da ce startat..
EKONNP
Zašto ne Ćorluku na zadnjeg veznog ili čak Marića, dobar je u zadnje vrijeme
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
Ostali su kuci Ivankovic Baraban J.Coric
Najvjerovatnija postava Bilobrk-D.Coric,Bralic,Barisic,Markovic-Matic,Loncar,Begonja(Kozul)-Basa,Cabraja,Menalo.
Po meni bi najbolje bilo uraditi pokusat ih napast prvih 30min dat gol pa posle stat u obranu,jer ekipa smo koja tesko prima golove. Odigrat nesto slicno kao Zrinjski u gostima zadnjih godina,uvali pa stani nazad.
@Pero1234 da nam je normalnija situacija u klubu igrali bi i Juric i Maric od 1.minute al neki interesi se gledaju,nisu za foruma
Najvjerovatnija postava Bilobrk-D.Coric,Bralic,Barisic,Markovic-Matic,Loncar,Begonja(Kozul)-Basa,Cabraja,Menalo.
Po meni bi najbolje bilo uraditi pokusat ih napast prvih 30min dat gol pa posle stat u obranu,jer ekipa smo koja tesko prima golove. Odigrat nesto slicno kao Zrinjski u gostima zadnjih godina,uvali pa stani nazad.
@Pero1234 da nam je normalnija situacija u klubu igrali bi i Juric i Maric od 1.minute al neki interesi se gledaju,nisu za foruma
Samo jedno ime
Koji će nam onda K omladinska škola.
Re: RE: Re: NK Široki Brijeg
Upravo tako. Corluka ne beku. D.Coric na krilu.skripar96 je napisao/la:To bo znacilo onda Bralic i Joja nazad,a Dane,Matic i Stipe u sredini?penke je napisao/la:J.Coric se ozljedio jucer na zadnjem treningu,ostao je kuci,Begonja je van forme i nez hoce li danas od prve minute. Matic je u Zagrebu igrao povremeno zadnjeg veznog al uzmi u obzir da je Sosin igrac i da mu se trazi pozicija u timu samo da igra
Samo jedno ime
Po cemu nije normalna situacija? Evo ti sve znas a fulao si sastavpenke je napisao/la:Ostali su kuci Ivankovic Baraban J.Coric
Upravo je to zalosno. U BiH je NORMALNO da menadzeri sastav određuju,a i u Hrvatskoj bome
EKONNP
Jedina izmjena od mog sastava je Corluka umjesto Base,gdje pise da sve znam? Smiri sebrig je napisao/la:Po cemu nije normalna situacija? Evo ti sve znas a fulao si sastavpenke je napisao/la:Ostali su kuci Ivankovic Baraban J.Coric
Samo jedno ime
Nešto ne očekujem puno danas. Neznam za vas.
I Begonjapenke je napisao/la:Jedina izmjena od mog sastava je Corluka umjesto Base,gdje pise da sve znam? Smiri se
Jer to sto si stavio Kozula u zagradu je u rangu da si kod Bilobrka stavio (Zlomislić)
Pises da nije normalna situacija pa pitam sto nije normalna i objasni na sto ciljas? Zasto bi se Matiću trazila pozicija i koga bi ti umjesto njega stavio? Je li znas gdje je igrao kad smo u Kupu dobili Radnika? Jesi pogledao ijednu prijateljsku utakmicu, jesi recimo bio u Vinjanima pa da kazes da Marić treba igrat?
- Evolve
- Kontakt:
Kao prvo,recena mi je informacija da je Bega losiji u zadnje vrijeme na treninzima prije svega fali mu svjezine,na treningu je igrao pola Begonja pola Dane za p11,ostala je dilema za utakmicu koji ce igrat i Sablja se odlucio za Danu.brig je napisao/la:I Begonjapenke je napisao/la:Jedina izmjena od mog sastava je Corluka umjesto Base,gdje pise da sve znam? Smiri se
Jer to sto si stavio Kozula u zagradu je u rangu da si kod Bilobrka stavio (Zlomislić)
Pises da nije normalna situacija pa pitam sto nije normalna i objasni na sto ciljas? Zasto bi se Matiću trazila pozicija i koga bi ti umjesto njega stavio? Je li znas gdje je igrao kad smo u Kupu dobili Radnika? Jesi pogledao ijednu prijateljsku utakmicu, jesi recimo bio u Vinjanima pa da kazes da Marić treba igrat?
Kao drugo u p.p jedino mogu rec,al tebi bgmi ne vazda seres. Matic je Sosin i Silicev i najlosija je karika naseg tima,pogledao sam skoro sve prijateljske u Vinjane nisam mogao ici. A s klubom i igracima sam blizak sigurno vise nego ti pa i bolje znam situaciju za Marica. Pozdrav
Samo jedno ime
- Evolve
- Kontakt:
Gdje pratite
Bravo Dane lave
Bravo Dane lave
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Hrammm1921, Hrasno15, LondonBlues, MrPink, Orvel, UtdBiH21 i 53 gosta.