Upravo tako. Corluka ne beku. D.Coric na krilu.skripar96 je napisao/la:To bo znacilo onda Bralic i Joja nazad,a Dane,Matic i Stipe u sredini?penke je napisao/la:J.Coric se ozljedio jucer na zadnjem treningu,ostao je kuci,Begonja je van forme i nez hoce li danas od prve minute. Matic je u Zagrebu igrao povremeno zadnjeg veznog al uzmi u obzir da je Sosin igrac i da mu se trazi pozicija u timu samo da igra
NK Široki Brijeg
Re: RE: Re: NK Široki Brijeg
Samo jedno ime
Re: NK Široki Brijeg
Po cemu nije normalna situacija? Evo ti sve znas a fulao si sastavpenke je napisao/la:Ostali su kuci Ivankovic Baraban J.Coric
Najvjerovatnija postava Bilobrk-D.Coric,Bralic,Barisic,Markovic-Matic,Loncar,Begonja(Kozul)-Basa,Cabraja,Menalo.
Po meni bi najbolje bilo uraditi pokusat ih napast prvih 30min dat gol pa posle stat u obranu,jer ekipa smo koja tesko prima golove. Odigrat nesto slicno kao Zrinjski u gostima zadnjih godina,uvali pa stani nazad.
@Pero1234 da nam je normalnija situacija u klubu igrali bi i Juric i Maric od 1.minute al neki interesi se gledaju,nisu za foruma
Upravo je to zalosno. U BiH je NORMALNO da menadzeri sastav određuju,a i u Hrvatskoj bome
EKONNP
Jedina izmjena od mog sastava je Corluka umjesto Base,gdje pise da sve znam? Smiri sebrig je napisao/la:Po cemu nije normalna situacija? Evo ti sve znas a fulao si sastavpenke je napisao/la:Ostali su kuci Ivankovic Baraban J.Coric
Najvjerovatnija postava Bilobrk-D.Coric,Bralic,Barisic,Markovic-Matic,Loncar,Begonja(Kozul)-Basa,Cabraja,Menalo.
Po meni bi najbolje bilo uraditi pokusat ih napast prvih 30min dat gol pa posle stat u obranu,jer ekipa smo koja tesko prima golove. Odigrat nesto slicno kao Zrinjski u gostima zadnjih godina,uvali pa stani nazad.
@Pero1234 da nam je normalnija situacija u klubu igrali bi i Juric i Maric od 1.minute al neki interesi se gledaju,nisu za foruma
Samo jedno ime
Nešto ne očekujem puno danas. Neznam za vas.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
I Begonjapenke je napisao/la:Jedina izmjena od mog sastava je Corluka umjesto Base,gdje pise da sve znam? Smiri se
Jer to sto si stavio Kozula u zagradu je u rangu da si kod Bilobrka stavio (Zlomislić)
Pises da nije normalna situacija pa pitam sto nije normalna i objasni na sto ciljas? Zasto bi se Matiću trazila pozicija i koga bi ti umjesto njega stavio? Je li znas gdje je igrao kad smo u Kupu dobili Radnika? Jesi pogledao ijednu prijateljsku utakmicu, jesi recimo bio u Vinjanima pa da kazes da Marić treba igrat?
- Evolve
- Kontakt:
Kao prvo,recena mi je informacija da je Bega losiji u zadnje vrijeme na treninzima prije svega fali mu svjezine,na treningu je igrao pola Begonja pola Dane za p11,ostala je dilema za utakmicu koji ce igrat i Sablja se odlucio za Danu.brig je napisao/la:I Begonjapenke je napisao/la:Jedina izmjena od mog sastava je Corluka umjesto Base,gdje pise da sve znam? Smiri se
Jer to sto si stavio Kozula u zagradu je u rangu da si kod Bilobrka stavio (Zlomislić)
Pises da nije normalna situacija pa pitam sto nije normalna i objasni na sto ciljas? Zasto bi se Matiću trazila pozicija i koga bi ti umjesto njega stavio? Je li znas gdje je igrao kad smo u Kupu dobili Radnika? Jesi pogledao ijednu prijateljsku utakmicu, jesi recimo bio u Vinjanima pa da kazes da Marić treba igrat?
Kao drugo u p.p jedino mogu rec,al tebi bgmi ne vazda seres. Matic je Sosin i Silicev i najlosija je karika naseg tima,pogledao sam skoro sve prijateljske u Vinjane nisam mogao ici. A s klubom i igracima sam blizak sigurno vise nego ti pa i bolje znam situaciju za Marica. Pozdrav
Samo jedno ime
- Evolve
- Kontakt:
Gdje pratite
Bravo Dane lave
Bravo Dane lave
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
Ss.ba tekstualni prijenosPERO1234 je napisao/la:Gdje pratite
Bravo Dane lave
Samo jedno ime
Re: RE: Re: NK Široki Brijeg
Bet365...PERO1234 je napisao/la:Gdje pratite
Bravo Dane lave
Yebem ti moju tv i posao...
EKONNP
-
AlexisSB96
- Kontakt:
- Evolve
- Kontakt:
- UstanikSBII
- Kontakt:
Imali netko da je blizu te Krupe
da napiše koju bar na pol. 
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Ne trebas ti meni nikakav pp slatipenke je napisao/la:Kao prvo,recena mi je informacija da je Bega losiji u zadnje vrijeme na treninzima prije svega fali mu svjezine,na treningu je igrao pola Begonja pola Dane za p11,ostala je dilema za utakmicu koji ce igrat i Sablja se odlucio za Danu.brig je napisao/la:I Begonjapenke je napisao/la:Jedina izmjena od mog sastava je Corluka umjesto Base,gdje pise da sve znam? Smiri se
Kao drugo u p.p jedino mogu rec,al tebi bgmi ne vazda seres. Matic je Sosin i Silicev i najlosija je karika naseg tima,pogledao sam skoro sve prijateljske u Vinjane nisam mogao ici. A s klubom i igracima sam blizak sigurno vise nego ti pa i bolje znam situaciju za Marica. Pozdrav
Pozdrav iz Krupe
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.