07.09.2010 Bosna i Hercegovina - Francuska
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: 07.09.2010 Bosna i Hercegovina - Francuska
Pa nigdje vam u postavama Lulića a tip će vjerovatno igrati i protiv Lux i Fra.
Ne ide brate. Pa kako cemo ja i harishp saradjivat tu u vrhu napada?soko je napisao/la:Ja bi protiv Francuske krenuo sa jednim spicom. E ovako.
-------------------Cartman--------------------
------noname------Harishp-------RiNo------
------------nezlanica-------calcio------------
bavarian_bk-------------------Omerbavarac
--------- _dreamer_-------BIHfan------------
-------------------Principatus-----------------
Trener niko drugi neg harry_90. Harishp playmaker i kapiten jer on zna dobro da podvali.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Vidi mene budale, zaboravi da je harishp kod tebe na ignore listi pa neces moci vidjeti kad ti bude slao lopte.Cartman je napisao/la:Ne ide brate. Pa kako cemo ja i harishp saradjivat tu u vrhu napada?soko je napisao/la:Ja bi protiv Francuske krenuo sa jednim spicom. E ovako.
Trener niko drugi neg harry_90. Harishp playmaker i kapiten jer on zna dobro da podvali.

Hebe mi se ja selektor
ima da bude drugacije nakon svake utakmice ..

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Necu da igram,dok nam je ''savez ovak'i''.
''BOJTOK''
P.S izvjestavam izravno iz Glazgowa u suradnji sa S.S
''BOJTOK''

P.S izvjestavam izravno iz Glazgowa u suradnji sa S.S
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Evo malo da se zagrijete ...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- NoName
- Kontakt:
Tu sam, malo bijah na putu, al' sve je pod kontrolom. Čevapi su u pripremineko_iz_mase je napisao/la:Ma sve je to Harise u redu, nego gdje nam je bezimeni. Ima neke ćevape platiti prije utakmice sa kokoškama,pa nikako ga nafatat![]()
Javiiiii seeeeee
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
-
- Kontakt:
zna li iko kad ce karte biti pustene u prodaju??????????????
Prodaju se vec nekoliko dana.°°°maniac°° je napisao/la:zna li iko kad ce karte biti pustene u prodaju??????????????
Je se tekma igra u Zenicu ili u Hase?
DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
Ja pitanja, sestre mi...D1n0 je napisao/la:Je se tekma igra u Zenicu ili u Hase?
Na Koševu!!!!!!!!!!!
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
jarane svaka cast za video klip, rasturas sto se tice klipanja...kingfaruk je napisao/la:Evo malo da se zagrijete ...
[youtube][/youtube]
BLUE NATION.
svidja mi se postava, ali me mozete komotno metnuti na stranu..soko je napisao/la:Ja bi protiv Francuske krenuo sa jednim spicom. E ovako.

inace nosim iz tih dana i dva nadimka: Samija i "Podaj". Ovaj prvi su mi nadili zbog marame koju sam nekad vezao radi duge kose, a ovaj drugi mi je nalijepila publika iz Orahovice, pretpostavljate i sami zasto...

When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- Principatus
- Kontakt:
Ma ti si stvarno king. Svaka cast.kingfaruk je napisao/la:Evo malo da se zagrijete ...
[youtube][/youtube]
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ko god ima priliku da ode, ali nece iz nekog "bojkota" prema savezu, nije normalan. Treba napunit Kosevo, jer ova Francuska je vec na koljenima. Sad im samo trebamo zabit qurac u usta, pa da nam ga popuse.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Bez obzira na pobjedu Bjelorusije u Parizu mi trebamo biti zadovoljni i sa jendim bodom,a ako nam se ukaze prilika za 3 boda sigurno cemo je iskoristiti! rezultati nam idu na ruku i sve je extra..pred punim Kosevom nikoga se ne trebamo bojati! Svi na Kosevo,dolazi nam nikad slabija Francuska,to moramo iskoristiti sad ili nikad!
Uf poraz u Parizu mora da boli.
Treba ih dotući na Koševu ali ono što mene najviše brine i čega se najviše bojim jesu sudije koje će nam sigurno odmagati.

Treba ih dotući na Koševu ali ono što mene najviše brine i čega se najviše bojim jesu sudije koje će nam sigurno odmagati.

FK Pjetlovi
- Linus Torvalds
E ovo si bas slikovito opisao!Cartman je napisao/la:Ko god ima priliku da ode, ali nece iz nekog "bojkota" prema savezu, nije normalan. Treba napunit Kosevo, jer ova Francuska je vec na koljenima. Sad im samo trebamo zabit qurac u usta, pa da nam ga popuse.

jel vam drago sto cete vidjeti Dzeku ?? ili mozda Benzemu,Mexesa,Llorisa ??MinistaR je napisao/la:Ja pitanja, sestre mi...D1n0 je napisao/la:Je se tekma igra u Zenicu ili u Hase?
Na Koševu!!!!!!!!!!!
hahaha ja Euforije ccc mi u Zenici smo navikli vidjati i vece zvijezde,sad idite na tekmu i nemojte je propustit jer ovo vam je jedinstvena prilika da pogledate Zmajeve a i neke vece zvijezde,igra se na Koševu zbog "PARA" btw sry zbog Off Topica pls ...

Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
ti nisi dobar nikako .....robovi88 je napisao/la:jel vam drago sto cete vidjeti Dzeku ?? ili mozda Benzemu,Mexesa,Llorisa ??MinistaR je napisao/la:Ja pitanja, sestre mi...D1n0 je napisao/la:Je se tekma igra u Zenicu ili u Hase?
Na Koševu!!!!!!!!!!!
hahaha ja Euforije ccc mi u Zenici smo navikli vidjati i vece zvijezde,sad idite na tekmu i nemojte je propustit jer ovo vam je jedinstvena prilika da pogledate Zmajeve a i neke vece zvijezde,igra se na Koševu zbog "PARA" btw sry zbog Off Topica pls ...
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.