Slatinash_7 je napisao/la:imal sta za navijace dzaba![]()
pa nismo RA da nas samo ima ili idemo kada je sve djabalame
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Slatinash_7 je napisao/la:imal sta za navijace dzaba![]()
mojne prozivki dobri su Army-evciSaltCityAttack je napisao/la:Slatinash_7 je napisao/la:imal sta za navijace dzaba![]()
i to sto kazes,al kad vidim ko sve ide dzaba mogu i nas u bus strpat ima 10 praznih mjesta a znamo svi da u tih 10 mjesta moze stat nas 15 ima pod,daj lovacke pastete za dorucak mi cemo se POBRINUTI za ostalo i daj 2 sobe za 4 ljudi stat ce i nas tu 15 i etSaltCityAttack je napisao/la:Slatinash_7 je napisao/la:imal sta za navijace dzaba![]()
brazzo je napisao/la:mojne prozivki dobri su Army-evciSaltCityAttack je napisao/la:Slatinash_7 je napisao/la:imal sta za navijace dzaba![]()
ma i oni su u bojkotu ali jeste i njih manji broj čak mi se čini da ih je bilo više kad su igrali 1 ligu Federacije.ma nisu to prozivke, ali nekad ranije su samo bili tu ili su putovali, kada im je klub placao sendvice i buseve... danas im nedaju vise i vidis da ih nema, a klub ipak pravi dosta dobre rezultate za ralziku od proslih sezona
Pitaj ljude u upravi Slobode,ne znamo mijohnnyHZ je napisao/la:sto nepotpisaste ovaj prijenos utamica??
vidjet cemo u par dana sta je bilo....jdal jedo uprave ili ovog tzv. BHT-ajohnnyHZ je napisao/la:sto nepotpisaste ovaj prijenos utamica??
Ma prijatelju sve je u pet dekaUrban Batalion je napisao/la:Kad Edo Maajka kaze da je glavni onda jest.Da je Frenkie reko ne bih mu vjerovao.Edo je prosao sve i svasta.Frutek je napisao/la:Tuzla uopstenu ima jacu Hip Hop, Rock, Metal scenu od mnogih gradova Balkana dosta underground kvalitetnih bendova imaUrban Batalion je napisao/la:
TZ je grad sa najvecim brojem repera i rajtera u regiji.Glavni grad Hip-Hopa u bivsoj Jugi.
al za glavni grad ne bih rek´o
I sam sam dio grafitti scene TZ.
fin turnirharry_90 je napisao/la:Sloboda danas poslijepodne odradila prvi trening na mini pripremama u Pecuhu.Vlatko Glavas prezadovoljan je uslovima u Pecuhu,imaju potreban mir i sve neophodne uslove za dobre pripreme.Domacini su ih prihvatili na izvanredan nacin .. Kada je rijec o planu priprema,Glavas je izjavio ujutru treniraju,a poslijepodne igraju utakmice .Na turniru ucestvuju Ferencvaros,Cluj,Pecuh i hrvatski klub Kaptol.

Ovo je grb!1921 je napisao/la:Ako kome treba...
vratit ćemo ovo ponovoProbisvjet je napisao/la:Ovo je grb!1921 je napisao/la:Ako kome treba...
Idioti ga se odrekli!
ufff...kako bi nam Stana valjo...harry_90 je napisao/la:Na pripremama u Madjarskoj nalazi se i Stanisa Nikolic,mada se jos uvijek nezna dal je dobio papire iz Slovacke .
Nek imamo molerskiProbisvjet je napisao/la:Ovo je grb!1921 je napisao/la:Ako kome treba...
Idioti ga se odrekli!