mojne prozivki dobri su Army-evciSaltCityAttack je napisao/la:Slatinash_7 je napisao/la:imal sta za navijace dzaba![]()
pa nismo RA da nas samo ima ili idemo kada je sve djabalame
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- Slatinash_7
- Kontakt:
i to sto kazes,al kad vidim ko sve ide dzaba mogu i nas u bus strpat ima 10 praznih mjesta a znamo svi da u tih 10 mjesta moze stat nas 15 ima pod,daj lovacke pastete za dorucak mi cemo se POBRINUTI za ostalo i daj 2 sobe za 4 ljudi stat ce i nas tu 15 i etSaltCityAttack je napisao/la:Slatinash_7 je napisao/la:imal sta za navijace dzaba![]()
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
Valjda sta uspiju napravit na ovim pripremama,rezultat nije bitan,bitno je da se igraci uigraju pred nastavak prvenstva .
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
brazzo je napisao/la:mojne prozivki dobri su Army-evciSaltCityAttack je napisao/la:Slatinash_7 je napisao/la:imal sta za navijace dzaba![]()
ma nisu to prozivke, ali nekad ranije su samo bili tu ili su putovali, kada im je klub placao sendvice i buseve... danas im nedaju vise i vidis da ih nema, a klub ipak pravi dosta dobre rezultate za ralziku od proslih sezona
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
ma i oni su u bojkotu ali jeste i njih manji broj čak mi se čini da ih je bilo više kad su igrali 1 ligu Federacije.ma nisu to prozivke, ali nekad ranije su samo bili tu ili su putovali, kada im je klub placao sendvice i buseve... danas im nedaju vise i vidis da ih nema, a klub ipak pravi dosta dobre rezultate za ralziku od proslih sezona
sto nepotpisaste ovaj prijenos utamica??
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Pitaj ljude u upravi Slobode,ne znamo mijohnnyHZ je napisao/la:sto nepotpisaste ovaj prijenos utamica??
- slani grad
- Kontakt:
vidjet cemo u par dana sta je bilo....jdal jedo uprave ili ovog tzv. BHT-ajohnnyHZ je napisao/la:sto nepotpisaste ovaj prijenos utamica??
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Ma prijatelju sve je u pet dekaUrban Batalion je napisao/la:Kad Edo Maajka kaze da je glavni onda jest.Da je Frenkie reko ne bih mu vjerovao.Edo je prosao sve i svasta.Frutek je napisao/la:Tuzla uopstenu ima jacu Hip Hop, Rock, Metal scenu od mnogih gradova Balkana dosta underground kvalitetnih bendova imaUrban Batalion je napisao/la:
TZ je grad sa najvecim brojem repera i rajtera u regiji.Glavni grad Hip-Hopa u bivsoj Jugi.
al za glavni grad ne bih rek´o
I sam sam dio grafitti scene TZ.
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Sloboda danas poslijepodne odradila prvi trening na mini pripremama u Pecuhu.Vlatko Glavas prezadovoljan je uslovima u Pecuhu,imaju potreban mir i sve neophodne uslove za dobre pripreme.Domacini su ih prihvatili na izvanredan nacin .. Kada je rijec o planu priprema,Glavas je izjavio ujutru treniraju,a poslijepodne igraju utakmice .Na turniru ucestvuju Ferencvaros,Cluj,Pecuh i hrvatski klub Kaptol.
- Urban Batalion
- Kontakt:
TZ je grad sa najvecim brojem repera i rajtera u regiji.
Glavni grad Hip-Hopa u bivsoj Jugi.
[/quote]
Tuzla uopstenu ima jacu Hip Hop, Rock, Metal scenu od mnogih gradova Balkana dosta underground kvalitetnih bendova ima
al za glavni grad ne bih rek´o
[/quote]
Kad Edo Maajka kaze da je glavni onda jest.Da je Frenkie reko ne bih mu vjerovao.Edo je prosao sve i svasta.
[/quote]
Ma prijatelju sve je u pet deka
, a u grafite se ne razumijem
[/quote]
Dobro je da smo u necem prvi.
Tuzla uopstenu ima jacu Hip Hop, Rock, Metal scenu od mnogih gradova Balkana dosta underground kvalitetnih bendova ima
Kad Edo Maajka kaze da je glavni onda jest.Da je Frenkie reko ne bih mu vjerovao.Edo je prosao sve i svasta.
Ma prijatelju sve je u pet deka
Dobro je da smo u necem prvi.
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!
fin turnirharry_90 je napisao/la:Sloboda danas poslijepodne odradila prvi trening na mini pripremama u Pecuhu.Vlatko Glavas prezadovoljan je uslovima u Pecuhu,imaju potreban mir i sve neophodne uslove za dobre pripreme.Domacini su ih prihvatili na izvanredan nacin .. Kada je rijec o planu priprema,Glavas je izjavio ujutru treniraju,a poslijepodne igraju utakmice .Na turniru ucestvuju Ferencvaros,Cluj,Pecuh i hrvatski klub Kaptol.
Ako kome treba...

Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
- slani grad
- Kontakt:
- Probisvjet
- Kontakt:
Ovo je grb!1921 je napisao/la:Ako kome treba...
Idioti ga se odrekli!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Na pripremama u Madjarskoj nalazi se i Stanisa Nikolic,mada se jos uvijek nezna dal je dobio papire iz Slovacke .
vratit ćemo ovo ponovoProbisvjet je napisao/la:Ovo je grb!1921 je napisao/la:Ako kome treba...
Idioti ga se odrekli!
- slani grad
- Kontakt:
ufff...kako bi nam Stana valjo...harry_90 je napisao/la:Na pripremama u Madjarskoj nalazi se i Stanisa Nikolic,mada se jos uvijek nezna dal je dobio papire iz Slovacke .
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Nek imamo molerskiProbisvjet je napisao/la:Ovo je grb!1921 je napisao/la:Ako kome treba...
Idioti ga se odrekli!
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Stana bi nam odlicno dosao,jos ima tu Vukomanovic,koji je izgleda bio dobar u Mostaru,imamo dobru ekipu al treba da se uigrajuslani grad je napisao/la:ufff...kako bi nam Stana valjo...harry_90 je napisao/la:Na pripremama u Madjarskoj nalazi se i Stanisa Nikolic,mada se jos uvijek nezna dal je dobio papire iz Slovacke .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.