La Liga

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers

Kajzer10
Kontakt:

Re: La Liga

Post Postao/la Kajzer10 » 23 okt 2017, 23:24

Rajaz je napisao/la:
Koji je to smrtnik INDIVIDUALNO imao bolju sezonu od poluboga iz Rosarija ?
samo covjek sa Madeire, vise puta

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 23 okt 2017, 23:25

Kajzer10 je napisao/la:
Rajaz je napisao/la:
Koji je to smrtnik INDIVIDUALNO imao bolju sezonu od poluboga iz Rosarija ?
samo covjek sa Madeire, vise puta
Ovdje naša priča završava, poyy.

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 23 okt 2017, 23:26

Cuj ovaj nije 40% ovaj nije 5% pa kakve to veze ima znaci takve igrace ne treba nagraditi ako imaju dobru sezonu jer je eto neko je bolji igrac generalno

FIFA UEFA njihove nagrade i najboljih 11 je vec 10g retardiran gdje se sve dijeli izmedju 2 tima bez obzira na sezone ostalih

Porediti Messija s bilo kim zadnjih 10g je smijesno
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 23 okt 2017, 23:28

Inzaghi na steroidima INDIVIDUALNO imao bolju sezonu od Lionela faking Messija, više puta slika

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 23 okt 2017, 23:29

Donnie Darko je napisao/la:
let3 je napisao/la:
To samo pokazuje kakve su FIFA i Balon retardacije od nagrade....festival ega tripova i PR službi.
Zabiješ golove na 5 utakmica i automatski si najbolji na svijetu :lol:
zabio je 42 gola u 46 utakmica. nije toliko velika razlika.

messi je igrao bolje, ronaldo je imao bolju sezonu kad se sve sabere.
Gdje je ba imao bolju sezonu :shock: :crazy: de Donnie ne zayebavaj me još i ti :mrgreen:
Madrid je imao najbolju sezonu, a Rona je imao kurcevu sezonu, to ce ti svaki madridista reci....sezona nije samo četvrt, polu i finale jednog takmicenja (konkretno LP).
Što npr. Luka nije proglašen za najboljeg :?: ili Kroos...bolji su bili od onog nakvarcanog qrca, pa realno samo.

Derdiyok
Kontakt:

Re: RE: Re: La Liga

Post Postao/la Derdiyok » 23 okt 2017, 23:33

Rajaz je napisao/la:Inzaghi na steroidima INDIVIDUALNO imao bolju sezonu od Lionela faking Messija, više puta slika
:urnebes: :tokralju:

Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 23 okt 2017, 23:33

slika

:zviz:
Zadnja izmjena: Dzoni, dana/u 23 okt 2017, 23:37, ukupno mijenjano 1 put.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 23 okt 2017, 23:34

Kad vidis da su culesima jedini argumenti Casemiro, Modric i Kroos, onda znas da je nagrada ispavno i posteno u rukama najveceg svih vremena

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 23 okt 2017, 23:35

Ja mislim da je Bilbija trebao dobiti nagradu, al to sam samo ja.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 23 okt 2017, 23:35

Mozambik je napisao/la:Kad vidis da su culesima jedini argumenti Casemiro, Modric i Kroos, onda znas da je nagrada ispavno i posteno u rukama najveceg svih vremena
Ne, nego kad vidiš da Ronini dickrideri svjesno pišaju po Luki, Casemiru, Kroosu i ostalim igracima koji su im donijeli titule - onda znaš o kakvih "navijacima" Reala je rijeci :tralala:

Blejzer10
Kontakt:

Post Postao/la Blejzer10 » 23 okt 2017, 23:35

Mozambik je napisao/la: Odlicno, pusti Luku i Casemira, po cemu je Messi zasluzio nagradu, daj nam argumente u njegovu korist?
Zlatna kopačka: ako si gledao Barcu, a pretpostavljam da jesi, to je jako velik uspjeh s obzirom da je isti haman igrao u veznom redu. U tome ide u prilog činjenica da je zabio najviše golova van 16. Zatim, donio je kao igrač najviše bodova svom timu u španskoj primeri. Nije teško vratiti unazad utakmice protiv Reala, Atletica, Valencie, Villareala kad je donosio bodove u zadnjim minutama. Također, zabio je svim timovima osim Malagi i bio poprilično konstantan. (Rona nije zabio u 21 utakmici lige) Eh sad tu dolazimo do poente posta iznad. Messi kad je spavao, a to su tekme protiv Deportiva, Malage, Reala prvu, Barca je gubila bodove. (protiv Celte nije igrao i popušili 4-1). On nije imao luksuz da Rakitić i Iniesta izvuku utakmicu u zadnjim minutama, za razliku od Ronalda.

Osvojen kup. Izvukao Barcu protiv Bilbaoa, odigrao odlično protiv Atletica i odlično u finalu protiv slabašnog Alavesa. Zabio ključne golove za prolaz i osvajanje kupa.
Znam da ćeš zakolutati očima, ali ovakvo nešto ja u životu nisam vidio. Ovdje se nalaze i utakmice protiv Betisa, Malage, Juventusa. Sve ključne. Je.biga, na Ronaldu ne igraju dvojica igrača odbranu, to i sam znaš. Pogledaj utakmice protiv PSGa i Juventusa, pogledaj koliko igrača je uz Messija kad primi loptu. I zbog toga je primoran se povlačiti i kreirati šanse kad već ne može zabiti. Ali šta kad ti panjevi promaše 40 zicera koliko je otprilike u ovom videu? Jesu li stvarno bezvrijedne ove kreirane šanse? Zašto onda gledamo tekmu 90 minuta, zašto ne pogledamo samo petominutni highlights na kraju utakmice.

Površna statistika: najviše golova u sezoni i kalendarskoj godini. Također, više asistencija od Ronalda.
Dominacija u grupnoj fazi u kojoj je zabio tri hat tricka, uključujući jedan Guardiolinom Cityu.

Messijev minus: knockout faza lige prvaka u kojoj je nestao. Protiv PSGa je odigrao možda odigrao najgoru tekmu u karijeri. Drugu tekmu je igrao povučeno. Protiv Juventusa je jedini vukao Barcu, kreirao dobre šanse Suarezu i Iniesti, koji to nisu iskoristili. Uzvrat ponovno podbacio. Treba spomenuti da on nije imao luksuz da mu neko od pomenutih kreira šansu a da se on samo nađe u završnici. Volio bih vidjeti Ronalda u tim tekmama, u kojim bi mogao presjediti u šesnaestercu ali lopte od veznog reda Barce ne bi dobio. Toga si svjestan, ne moram to pisati.

Ja općenito mislim da su individualne nagrade u timskom sportu smiješne. No zanimljivo mi je kako su madridisti koji su godinama osporavali Messija zbog učinka Inieste i Xavija, to ne rade sa Ronaldom

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 23 okt 2017, 23:36

Mozambik je napisao/la:Ova nagrada se dodjeljuje za sezonu 2016-17, u kojoj je otac popisao midzu i ovaj je imao iste sanse da osvoji kao i Nemanja Bilbija, prema tome prestanite cmizdrit.

Pise onaj gore "memorable hat-trick" protiv juniora Ekvadora od koji je pola jos u bilo mahmurno prije utakmice [emoji38] [emoji38] [emoji38]
Nemaš pojma o čemu pričaš. Ova nagrada, kao i Balon, je nagrada koja se dodjeljuje najboljem U JEDNOJ KALENDARSKOJ GODINI. Dok s druge strane imaš onu smijuriju koju UEFA dodjeljuje u augustu i to ti je nagrada za najboljeg igrača SEZONE.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 23 okt 2017, 23:38

Kawhi je napisao/la:Ja mislim da je Bilbija trebao dobiti nagradu, al to sam samo ja.
Nemanja nije dovoljno cijenjen.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 23 okt 2017, 23:38

leorey je napisao/la:U oktobru biraju najboljeg igraca svijeta :rol: :tokralju:

Vjerovatno pomjerili, jer bi bilo preofirno cekat do januara s obzirom da ce mu Messi ove sezone pobjeci bar tridesetak golova [emoji38]
Održala bi se ova ceremonija i u decembru da je Portugal morao igrati baraž. :kafa:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 23 okt 2017, 23:39

Dzoni je napisao/la:slika

:zviz:
Kakva slika :tokralju: :tokralju:

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 23 okt 2017, 23:39

slika

:yawn:

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 23 okt 2017, 23:41

BoixosNois1899 je napisao/la:
Mozambik je napisao/la:Ova nagrada se dodjeljuje za sezonu 2016-17, u kojoj je otac popisao midzu i ovaj je imao iste sanse da osvoji kao i Nemanja Bilbija, prema tome prestanite cmizdrit.

Pise onaj gore "memorable hat-trick" protiv juniora Ekvadora od koji je pola jos u bilo mahmurno prije utakmice [emoji38] [emoji38] [emoji38]
Nemaš pojma o čemu pričaš. Ova nagrada, kao i Balon, je nagrada koja se dodjeljuje najboljem U JEDNOJ KALENDARSKOJ GODINI. Dok s druge strane imaš onu smijuriju koju UEFA dodjeljuje u augustu i to ti je nagrada za najboljeg igrača SEZONE.
Druze, dodjeljuje se za proslu sezonu. Pa kakva je logika da se daje u oktobru, a short list izbacuje na ljeto, ako je vec za kalendarsku godinu?

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 23 okt 2017, 23:44

Jedina veca retardiranost od toga kad madridisti govore da je Ronaldo bolji od Messija jeste to kad navijaci Barce krenu dokazivati da nije
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 23 okt 2017, 23:44

Dzoni je napisao/la:slika

:yawn:
slika

:lol:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 23 okt 2017, 23:46

Blejzer10 je napisao/la:Messijev minus: knockout faza lige prvaka u kojoj je nestao. Protiv PSGa je odigrao možda odigrao najgoru tekmu u karijeri. Drugu tekmu je igrao povučeno. Protiv Juventusa je jedini vukao Barcu, kreirao dobre šanse Suarezu i Iniesti, koji to nisu iskoristili. Uzvrat ponovno podbacio. Treba spomenuti da on nije imao luksuz da mu neko od pomenutih kreira šansu a da se on samo nađe u završnici. Volio bih vidjeti Ronalda u tim tekmama, u kojim bi mogao presjediti u šesnaestercu ali lopte od veznog reda Barce ne bi dobio. Toga si svjestan, ne moram to pisati.

Ja općenito mislim da su individualne nagrade u timskom sportu smiješne. No zanimljivo mi je kako su madridisti koji su godinama osporavali Messija zbog učinka Inieste i Xavija, to ne rade sa Ronaldom
Meni je isto zanimljivo da culesi sad potenciraju jacinu Realovog sastava, a kad je Barcelona imala onu ekipu niko se nije sjetio da pomene ni Xavia i Iniestu nego je sve bio Messi, pa i kasnije sa MSN-om, niko nije postojao u tripelta sezoni osim Mesija jel? Znaci kad se osvaja samo Messi, a kad se gubi jbg kurcina od saigraca.

Dalje, Ronalda si vidio u tekmama zavrsnice LP, ta prica o izvlacenju na centar me ne zanima, imas gol i zabij ili asistiraj kad je vazno i to je bit fudbala od kad se igra, zabit gol vise od protivnika da bi pobjedio utakmicu. Da Ronalda nije bilo protiv Bayerna Real ne bi prosao posto niko osim njega nije bio sposoban probiti **** Neuera ili Oblaka u polufinalu. Te price kako Ronaldo samo zabija tap in okaci isto macku o rep, zasto drugi ne zabiju 50 tap inova po sezoni ako je tako lagano.

Vrlo jednostavno,Ronaldo se vracao poslije teske povrede prosle sezone i prvi dio sezone nije bio dobar, kad je uhvatio ritam i kad su dosle utakmice gdje se odlucuju titule kako u ligi tako i u LP bio je odlucujuci faktor na strani Real Madrida i zasluzeno osvojio nagradu

U pm jel to toliko tesko nesto priznati kad je toliko ocito

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []